Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξέλιξη & Αλλαγή Επιπέδων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MindFeeder, στις 6 Απριλίου 2016.

  1. widowmaker

    widowmaker Guest

    Ίσως ναι διότι τόλμη είναι η ικανότητα να υπέρνικας τα εμπόδια και να ξεπερνάς τον εαυτό σου οπότε σε μια πιο γενικευμένη έννοια έχεις ένα δίκιο
     
  2. rea..

    rea.. Contributor

    Επί της ουσίας οι κλίμακες αλλάζουν. Από την στιγμή που τέθηκε ο άνθρωπος γενικά, χρησιμοποίησα το παράδειγμα της εξέλιξής μας ως είδος. Ακόμα όμως και αν το δούμε σε ατομική κλίμακα. Τι είναι χαρακτήρας? Δεν είναι ένα κράμα από φόβους, άμυνες, επιθυμίες, βιώματα, συναισθήματα κτλ? Και όλα αυτά δεν είναι επιλογές τελικά?
    Αν υπάρχει πραγματική θέληση εξέλιξης του εαυτού μας σε κάτι διαφορετικό, αν αυτή είναι η επιθυμία μας και η βούληση μας, γιατί να μην μπορεί να συμβεί? Ποιο είναι το εμπόδιο πραγματικά? Σε ένα γόνιμο έδαφος, όπως μια υγιής σχέση, αυτή η βούληση δεν μπορεί να καλλιεργηθεί και να παράγει το αποτέλεσμα?

    Είναι σπάνιο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο. Ναι υπάρχουν άνθρωποι που ενώ λένε ότι αποζητούν την εξέλιξη τελικά δεν το κάνουν, είναι οι άνθρωποι που τελικά το μόνο που θέλουν είναι να θέλουν, να αισθάνονται το ακατόρθωτο μιας προσπάθειας και όχι να προσπαθούν. Αυτό όμως δεν είναι η συνολική εικόνα.

    Αν μιλάμε για τον άνθρωπο γενικά θα δούμε την συνολική εικόνα και το μεγαλουργήματα μας για να κρίνουμε. Αν μιλάμε για όσους γνωρίζουμε μόνο είναι άλλο.

    Δομικά ο ανθρώπινος εγκέφαλος, αν μη τι άλλο, προσφέρεται από μικροαλλαγές μέχρι κοσμοθεωρίες και βάλε ... ω βάλε!!
     
  3. Chairwoman

    Chairwoman Imitatio Dei

    Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω
    . Ωραία τα λέτε.
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Το "Tabula rasa" λέει κάτι για εσένα;
     
  5. Chairwoman

    Chairwoman Imitatio Dei

    προφανώς και λέει... τι σχέση έχει όμως με το ότι πιστεύω πως η πάστα του ανθρώπου ίδια μένει; φυσικά στη πορεία αποκτώνται νέες γνώσεις και εμπειρίες μέσα από την αλληλεπίδρασή μας στη κοινωνία. Σε αυτό δεν αντιλέγει κανείς.

    τι θέλετε να πείτε λοιπόν ; (πληθυντικός ευγενείας καθότι είμαστε άγνωστοι και όχι πληθυντικός λόγω του ότι είστε Κ, μη παρεξηγηθώ )
     
  6. espimain

    espimain Contributor


    Είχα γράψει ένα μακροσκελές μήνυμα σχολιάζοντας μια μία τις απαντήσεις σας σε αυτό το νήμα, αφού είχα διαπιστώσει μια σχετικά αυθαίρετη επιμονή σε επεξηγηματικές απαντήσεις των λόγων σας.
    Το έσβησα όμως, γιατί θεώρησα ότι δεν άξιζε να αναλωθώ σε ερωταποκρίσεις που χαρακτηρίζουν τον τρόπο αντίδρασης σας, που παρατήρησα.
    Οπότε αφού το "Tabula rasa" λέει κάτι για εσάς, αρκούμαι στο πρώτο μέρος της απάντησης σας και δεν επιδιώκω περεταίρω συνέχιση του διαλόγου μας. Ευχαριστώ.
     
  7. Chairwoman

    Chairwoman Imitatio Dei

    'αυθαίρετη επιμονή ' και 'ερωταποκρίσεις που χαρακτηρίζουν τον τρόπο αντίδρασής μου' ... μάλιστα....

    από πότε περνούν από έλεγχο οι σκέψεις και οι απαντήσεις των μελών του φόρουμ από εσάς; ποιός είστε εσείς βασικά που θα κρίνετε τι θα πω και πως θα το πω.

    δεν σας έχουν μάθει πως οι απόψεις διίστανται και τη γνωστή ρήση ' opinions are like assholes, everybody has one?' θα κρίνετε εσείς ένας άγνωστος τι θα πω, πως θα το πω και τι εννοώ;

    και επίσης τι ρόλο σας έχουν αναθέσει να γράφετε και να σβήνετε έτσι συγκρουσιακά ένα 'μακροσκελές μήνυμα' αναλύοντας τις απαντήσεις μου; θα με βαθμολογήσετε μήπως κιόλας;

    ούτε προηγούμενα έχουμε ούτε σας ξέρω

    προς τι τέτοιο μένος και επίθεση;

    σε ένα συμφωνούμε , πως ούτε κι εγώ επιδιώκω περαιτέρω συνέχιση του 'διαλόγου' μας , που μόνο διάλογος δεν είναι. μπαίνω εδώ μέσα όχι για να κάνω κατινιές και μικρότητες, με αφήνουν αδιάφορη και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να αναλύω απαντήσεις άλλων

    και ο,τι και να απαντήσετε στο μήνυμά μου θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί πολύ ασχολήθηκα

    OVER AND OUT
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αυτό μάλλον έπρεπε να το σκεφτείς πριν το γράψεις...