Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 22 Ιανουαρίου 2007.

  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Πολλές φορές έχουμε δει σχέσεις εξ αποστάσεως (net, χιλιομετρικά). Μια άλλη παράμετρος που μπορεί να μπει είναι και η κατάσταση των δύο (παντρεμένοι, υποχρεώσεις, κτλ).
    Μπορεί εγώ να εργάζομαι Αθήνα και η σκλάβα μου Στοκχόλμη αλλά με το που σχολάω να παίρνω το αεροπλάνο και να είμαι πάντα εκεί. Μπορεί όμως να είμαστε ακόμα και στην ίδια πόλη και να βρισκόμαστε μια φορά την εβδομάδα. Μια τέτοια σχέση πέρα από το ότι λειτουργεί σαν τροχοπέδη και για τους δύο ώστε να μην καταφέρουν να ζήσουν κάτι ποιο πραγματικό τους στερεί και την χαρά από την όποια προσπάθεια.
    Μπορούμε να μιλάμε για D/s σε τέτοιες σχέσεις ή ουσιαστικά είναι σχέση ενός Μέντορα που από ευσεβή πόθο ονομάζετε D/s;
     
  2. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Υπαρχουν γυρω μας ζευγαρια που κρατανε σχεσεις με αποσταση και μαλιστα για μεγαλο χρονο . σημασια δεν εχει τι πιστευει ο καθενας για αυτην την σχεση και πως την χαρακτηριζει αλλα το πως νιωθουν αυτοι.
     
  3. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Πιστευω οτι μια σχεση σαν αυτη που περιγραφεις μπορει να διατηρηθει αλλα μονο σε πνευματικο επιπεδο. Δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις ανθρωπων που βιωνουν μια τετοια σχεση, αλλα για να την κρατανε σημαινει οτι και οι δυο θελουν και την κρατανε. Σιγουρα εχει μεγαλη διαφορα απο μια σχεση που ειναι παντα και οι δυο μαζι.

    Επισης αυτο που νανφερεις δε συμβαινει σε σχεσεις μονο D/s αλλα και σε vanilla ερωτικες σχεσεις. Επισης συμβαινει και σε φιλιες. Οι Αμερικανοι εχουν επινοησει τον ορο internet friend. Πολλες φορες μπορεις να πεις σε ενα τετοι φιλο πραγματα που δε θα ελεγες σε ενα κολλητο σου.

    Οπως και να 'χει το internet εχει φερει τοσο μεγαλες αλλαγες στη ζωη μας που αγγιζει την κοινωνικη επανασταση. Αν δεν ηταν το internet πως θα βρισκομαστε ολοι εμεις εδω για να ανταλλασουμε αποψεις, να συμβουλευουμε και να συμβουλευομαστε ο ενας τον αλλο?

    Οι σχεσεις απο αποσταση εχουν σοβαρα μειωνεκτιματα, σιγουρα δεν ειναι ουσιαστικες, αλλα πρεπει να κανουμε τον κοπο να τους αναγνωρισουμε και καποια μικρα πλεονεκτηματα, πιστευω.
     
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Στατιστικα οτι οι σχεσεις εξ αποστασεως ειναι καταδικασμενες να τελειωσουν αργα η γρηγορα γιατι λειπει η προσωπικη επαφη με την κυριολεκτικη εννοια,το τηλεφωνο και το νετ ειναι μια βοηθεια αλλα οχι αυτο που θελουν και οι δυο πραγματικα.Αυτες που κρατουν ειναι οι σχεσεις φιλων και οι σχεσεις μεταξυ ενος μεντορα και ενος μαθητευομενου απλα γιατι "απουσιαζει" η αναγκη της προσωπικης επαφης οπως σε ενα ζευγαρι.Ειναι βεβαια και οι σχεσεις "αναπληρωσης επιθυμιων" πχ αναμεσα σε δυο παντρεμενους ανθρωπους που δεν του καλυπτει η συζηγικη ζωη που ζουν αλλα παλι βλεπουμε το διαρκη ποθο και των δυο να τα πουνε απο κοντα.Προσωπικα εγω και οσοι ξερω αν και τους εξιταρε στην αρχη κατι τετοιο λογο απουσιας δεσμευσεων στο τελος οι σχεσεις τελματοσαν και τελειωσαν αδοξα!
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    αν δεν είσαι σε θέση να νίωσεις τον άλλο να νίωσεις την αύρα του, είναι μάταιο να λες ότι είστε μαζί και ότι έχετε σχέση ...
     
  6. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Μηπως φταιει η καψα καποιων, που προκειμενου να βιωσουν τετοιου ειδους σχεσεις, δεν τους ενδιαφερει ουτε η αποσταση και πολλες φορες, ουτε καν να γνωριζουν τον/την αλλο/η.
    Μηπως ο σκοπος ειναι να μπουν σε ενα ρολο, εστω και φανταστικο,αρκει να νιωσουν ολα αυτα που τους εξιταρουν ακομα και δι αλληλογραφιας.
    Μηπως θα ηταν καλυτερα να ζουμε πιο αληθινες και ουσιωδεις σχεσεις,εστω και με λιγοτερα ζητουμενα, απο το να τις "σκηνοθετουμε".
     
  7. hugger

    hugger Regular Member

    Υπαρχει για καθε ανθρωπο, μονο ένας στον κόσμο, που αν τον καλέσει στο τηλεφωνο και του πει απλα "ελα", εκεινος θα παρατησει τα παντα και θα τρεξει κοντα του.

    Αυτο το ειχα διαβασει πολυ παλια καπου, και ισως τωρα θαπρεπε να μετατραπει ως εξης:

    Υπαρχει για καθε ανθρωπο, μονο ένας στον κόσμο, που αν τον καλέσει στο τηλεφωνο και του πει απλα "ελα", εκεινος θα παρατησει τα παντα και θα ανοιξει την webcam του.

    Η τεχνολογια δινει επιλογες, στο χερι μας ειναι να ξερουμε τι ζηταμε.
     
  8. Jiannis

    Jiannis Regular Member

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Απο την εμπειρια μου (μιας και ειχα σχεση πολυ μεγαλης αποστασεως η οποια κρατησε και 6 χρονια) μπορω να πω πως οταν δυο ανθρωποι καταλαβαινονται, νοιαζονται, αγαπουν, σεβονται ο ενας τον αλλον και πιστευουν πως εχουν βρει τον σωστο συντροφο δεν βλεπω κανεναν λογο να μην ειναι μαζι. Ειτε σε vanilla σχεσεις ειτε σε bdsm καταστασεις.
    Η αποσταση παιζει το ρολο του εμποδιου μονο οταν οι δυο αυτοι ανθρωποι θελουν να το δουν ετσι. Ακομα και 24/7 καταστασεις μπορουν να διμηουργηθουν και απο αποσταση. Το θεμα ειναι η θεληση, η φαντασια και η ισσοροπια.
    Ερωτηση: Αν πιστευατε πως καποια στιγμη σε καποια κατασταση ειχατε βρει τον σωστο ανθρωπο δεν θα αρχιζατε κατι γιατι μενει μακρια; Πολυ λιγο μου φαινεται αυτο σαν δικαιολογια.
     
  9. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;


    Καλύφθηκα.


    ΥΓ. Μην κρίνετε κάτι αν δεν το έχετε ζήσει. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια...
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Οταν ταιριαζη η χημεια, και ειναι το αλλο σου *μ ι σ ο* που ψαχνη ο καθενας μας μεσα στην ζωη αυτη, οι αποστασεις ειναι μηδενικες και η σχεση πραγματικα ~Υ π ε ρ ο χ η~, και ειδικα αμα ειναι bdsm σχεση, και ακομα περισοτερο αμα ενα **Απολιτα Κυριαρχο Αρσενικο**τα φτιαξει με ενα *απολιτα υποτακτικο θηλυκο*, το ιδιο πιστευω θα συμβενη και με βανιλα σχεσεις, αλλα οχι με την ιδια ενταση της bdsm σχεσης.
     
  11. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    καλα ολα αυτα Masterperris !

    αλλα πως λειτουργουν στην πραγματικότητα ?
    και καλα αν ειναι η αποσταση Αθηνα Θεσσαλονικη ,
    συμφωνω πως λειτουργει , αλλα αν ειναι Αθηνα Ν.Υορκη ,

    πως μια σχεση Μ/ς ?

    με φιλακια απο το νετ ?
     
    Last edited: 24 Ιανουαρίου 2007
  12. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Μια D/s σχέση χρειάζεται πολλά για να αναπτυχθεί και να αποκτήσει γερά θεμέλια. Μέσα από μία τέτοια σχέση γεννιούνται συναισθήματα όπως η εμπιστοσύνη, η σιγουριά, η αφοσίωση και σε μετέπειτα στάδια ακόμα και η αγάπη! Όλα αυτά για να επιτευχθούν χρειάζονται άμεση επαφή, γιατί μόνο βλέποντας τον άλλον μπορείς να δουλέψεις μαζί του, να δεις πως αντιδρά να κοιτάξεις κατευθείαν μέσα στα μάτια του. Κατ'εμέ λοιπόν μία D/s σχέση εξ αποστάσεως δεν μπορεί να υφίσταται ή τέλος πάντων είναι κάτι πολύ δύσκολο.
    Στην άλλη περίπτωση όμως θεωρώ πως δεν έχει καμία σημασία η απόσταση όταν μιλάμε για σχέσεις που περιορίζονται καθαρά σε mentoring και αν θέλετε και σε μία προέκταση με sessions.