Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιβολή Κυριαρχίας. Ανάγκη ή Επιθυμια;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος dina, στις 7 Ιανουαρίου 2017.

  1. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member

    Από την στιγμή που κάποιος εκλάβει την επιθυμία του ως ψυχική ανάγκη τότε το δίλλημα που θέτει το νήμα παυει να είναι δίλλημα
     
  2. clarisse

    clarisse Regular Member

    Καμία προσβολή φυσικά δεν ήταν πρόθεσή μου. Το "ντομάκι" είναι για μένα ένας απολύτως χαϊδευτικός όρος για τα αγαπημένα μου κυριαρχικά όντα. Αν το βρήκες ακαλαίσθητο, είσαι μάλλον λίγο κολλημένος στο ίματζ σου. Χαλάρωσε. Άνθρωποι είμαστε όλοι, ασχέτως ερωτικών τάσεων.

    1. Όλες οι ανάγκες ιεραρχούνται (Maslow κλπ). Πολλές από αυτές είναι απολύτως αναγκαίες (π.χ. μία ξαφνική διάρροια επειδή έφαγες χαλασμένα μύδια). Όσον αφορά τις υψηλότερες ανάγκες, και όχι αυτές της άμεσης επιβίωσης, τα κριτήρια είναι θαρρώ απόρροια παιδείας και καλλιέργειας.
    2. Ο δυτικός πολιτισμός και οι καλύτεροι εκπρόσωποί του. Καμία εξουσία επιβολής του δέοντος, πλην της ελεύθερης βούλησης. Η ελεύθερη βούληση χαρακτηρίζει τα ελεύθερα σκεπτόμενα όντα.
    3. Φυσικά. Διαβάζεις Πλάτωνα και κρατάς το απόσταγμα. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, ακόμη και αν είσαι μέτριας ευφυίας.
    4. Καθόλου Κ δεν είναι αυτός που δεν έχει προσωπικές αξίες, τις οποίες ακολουθεί πάντα, συνειδητά και με συνέπεια. Μην ταυτίζεις τον κακό με τον Κ, διότι...ουδείς εκών κακός. Η γνώση και η επιλογή αξιών δεν είναι ετεροπροσδιορισμός, αλλά έκφραση ορθολογισμού. Και οι Κ είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, σκληροί ορθολογιστές. Πολύ σκληροί, ενίοτε.
     
  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Νιώθω πως ηδη εχεις έτοιμη την απάντηση,ανεξαρτητα απο το δικο μου "Ναι" ή "Οχι" και δε χρειάζεσαι να σου διευκρινίσω οτιδήποτε.
    Δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να παραθέτω ορισμούς λέξεων για να αποδείξω το αυτονόητο.
    Σ'ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεισφορά.
     
  4. de7

    de7 s

    λυπάμαι αλλά...πρόκειται απλά για μια ερώτηση. Θα κρατήσω λοιπόν ως απάντηση το ότι το θεωρείτε αυτονόητο βγάζοντας απέξω τις εικασίες σας επί προσωπικού.

    καλή συνέχεια
     
  5. Viewer

    Viewer Verbal but no chance

    Dina ευχαριστώ για την απάντησή σου και το "like".
    Διάβασα ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από αρκετούς και νομιζω ότι τα ερωτήματά σου απαντήθηκαν κατά μεγάλο μέρος.

    Γυρνώντας "στα δικά μας",και, αφού ζητάς απαντήσεις 1-2-3 (δηλώνοντας ότι τα ερωτήματα είναι σαφή) γίνεται σαφές ότι ζητάς καθαρά υποκειμενικές απαντήσεις, οπότε θα ήθελα να σου πώ τα ακόλουθα :

    1) Είναι λοιπόν η επιβολή κυριαρχίας αναγκη; : Εξαρτάται τον άνθρωπο. Για εμένα όχι.
    2) Είναι για Όλους αναγκη ή για Κάποιους είναι μονο επιθυμια; : Για εμένα το δεύτερο.
    3) Κι όταν δεν υπάρχει υποτακτικό άτομο να Επιβληθειτε,πώς το Διαχειριζεστε; : Κρύο ντουζάκι.
    4) Σας δημιουργεί δυσφορία ή δε Σας επηρεάζει; : Παραμένει επιθυμία αλλά χωρίς παρενέργειες : )
     
  6. Καλή ερώτηση!!!
    Από την πλευρά της υπο είναι ανάγκη και επιθυμία να βρει Κάποιον να την υποτάξει!! Τώρα από την πλευρά του Κυρίαρχου πιάνουμε και τις δύο πλευρές. Ο Κυρίαρχος μπορεί να το κάνει για να νιώσει μέσα του την ικανοποίηση ότι το κατάφερε, να τρέψει τις τυχόν ανασφάλειές του και να νιώσει ότι μετράει ως Κυρίαρχος, οπότε έχει την ανάγκη να το κάνει.. Υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν γιατί απλά είναι η επιθυμία τους, τους αρέσει να λειτουργούν έτσι.
     
  7. v1979

    v1979 Regular Member

    οταν το προσωπο και οχι η κατασταση μπαινει μπροστα ειναι καθαρη επιθυμια. αντιστροφα οταν η κατασταση ειναι αυτη που οδηγει στην επιλογη προσωπου τοτε δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο καλυψη αναγκων. στη περιπτωση που το προσωπο ερχεται σε πρωτο πλανο τοτε ουσιαστικα Επιθυμω να κυριαρχισω στο προσωπο του οποίου το σώμα αποτελεί οριακά μέρος του δικού μου σώματος αρα θελω να κυριαρχισω στον εαυτο μου ταυτοχρονα λυτρωνοντας με από τη ναρκισσιστική κατάρρευσή μου που τροφοδειται απο την Αναγκη καλυψης φετιχιστικων αναγκων