Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος arch, στις 11 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. arch

    arch New Member

    Ας υποθέσουμε ότι με λένε Χρύσα. Είμαι εικοσιέξι χρονών και έχω εμπειρίες και με τα δύο φύλα. Θα σας περιγράψω μια από αυτές τις εμπειρίες μου που είχα και μάλλον η πιο περίεργη, με την καλή έννοια πάντα!

    Πριν από μερικούς μήνες είχα σχέση με ένα αγόρι, ας τον πούμε Παύλο. Ο Παύλος ήταν ένας πολύ γοητευτικός νέος εικοσιεννιά χρονών και ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Είχαμε προχωρήσει αρκετά στην ερωτική μας ζωή σε σημείο που όχι μόνο μοιραζόμασταν τις ερωτικές μας φαντασιώσεις, αλλά όταν ήταν δυνατό προσπαθούσαμε να τις ζούμε κιόλας. Έτσι, μία από τις φαντασιώσεις του Παύλου ήταν να με δει να τον διεκδικώ από μια άλλη γυναίκα.

    Η αλήθεια είναι ότι όταν μου το είπε αυτό δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήθελε από εμένα και πως ακριβώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εν λόγω φαντασίωση του, μιας και ήμασταν αρκετά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και δεν υπήρχε κάποιο περιθώριο ζήλιας μου ή ανταγωνισμού μου απέναντι σε κάποια άλλη κοπέλα.

    Μια μέρα καθώς ήμασταν στο κρεβάτι, αρχίσαμε να συζητάμε την φαντασίωση αυτή και πως θα μπορούσε να γίνει στα αλήθεια, ή περίπου τουλάχιστον. Ο Παύλος τότε μου πρότεινε να ζητήσω από μια φίλη μου να παλέψουμε μπροστά του και εκείνος να βλέπει. Η αλήθεια είναι ότι όταν μου το πρότεινε δεν μπορούσα καν να σκεφτώ ποια από τις φίλες μου θα δεχόταν κάτω τέτοιο!

    Καθώς περνούσαν οι μέρες και το σκεφτόμουνα και δεν είχα καταλήξει σε κάποια κοπέλα που θα δεχόταν κάτι τέτοιο, η λύση ήρθε από μόνη της! Με πήρε τηλέφωνο μια παλιά γνωστή μου -ας την πούμε Μαρία- και μου είπε ότι ήθελε να βρεθούμε για να μιλήσουμε για κάτι. Η γνωστή μου αυτή ήταν μια παλιά συμφοιτήτρια με την οποία έκανα παρέα κάποια χρόνια πριν. Τέλος πάντων, κλείνουμε ραντεβού για το σπίτι της όπου και πάω την ίδια μέρα. Καθόμαστε και μετά τα τυπικά αρχίζει να μου μιλάει για το θέμα μας.

    Η Μαρία ήταν μελαχρινή 1.70 ύψος και πολύ γυμνασμένη. Άρχισε λοιπόν να μου μιλάει για έναν παλιό γνωστό μας που τον είχε ερωτευτεί αλλά τον είχα γκόμενο εγώ. Για να μη μακρηγορώ, η Μαρία μου είπε ότι πάντα ζούσε στη σκιά μου -χωρίς βέβαια εγώ να το γνωρίζω- και ότι δε μπορούσε να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση.

    Τότε τη ρώτησα τι ήθελε από εμένα και αν θα μπορούσα να τη βοηθήσω και τότε μου πρότεινε να παλέψουμε οι δυο μας γιατί μόνο αν με κέρδιζε θα μπορούσε να έχει την ικανοποίηση ότι είναι καλύτερή μου σε κάτι. Είχα μείνει αποσβολωμένη και την κοιτούσα αλλά κάτι πέταγε μέσα μου. Τη ρώτησα τότε πότε ήθελε να το κάνουμε και μου είπε και εκείνη τη στιγμή αν ήθελα!

    Είπαμε να παλέψουμε στο κρεβάτι της φορώντας μόνο το εσώρουχα μας. Δεν θα επιτρεπόταν το ξύλο, μόνο λαβές και θα παλεύαμε μέχρι μία από τις δυο μας να παραδοθεί. Είχα ανάψει για τα καλά!

    Πέσαμε στο κρεβάτι της με τα γόνατα αντικριστά η μία από την άλλη και πιαστήκαμε. Αρχίσαμε να κυλιόμαστε πάνω στο κρεβάτι και να προσπαθούμε να ανεβεί η μία πάνω στην άλλη. Ήταν πολύ δυνατή αλλά και εγώ δεν πήγαινα πίσω. Επειδή έχω και ένα φετίχ με τις γυναικείες πατούσες, όποτε μπορούσα, πατούσα πάνω στις δικές της πατούσες ή έτριβα τις δικές μου πάνω στις δικές της. Ήθελα πολύ να κερδίσω και το ίδιο και εκείνη.

    Ύστερα από μισή περίπου ώρα πάλης, άρχισα να κουράζομαι και μπήκα στον πειρασμό για πιο αθέμιτα μέσα. Της έβγαλα το σουτιέν και έβγαλε και εκείνη το δικό μου και μετά πήγα για το αιδοίο της. Έκανε και εκείνη το ίδιο και πλέον ήμασταν εντελώς γυμνές και παλεύαμε λυσσαλέα η μία πάνω στην άλλη.

    Αρχίσαμε τότε να τρίβουμε τις ξαναμμένες κλειτορίδες μας πότε με τη μία πάνω, πότε με την άλλη, έπεσαν και τα πρώτα γλωσσόφιλα. Για την ακρίβεια απλά πάλευαν και οι γλώσσες μας. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι κάποια ώρα ώσπου τελειώσαμε σχεδόν ταυτόχρονα.

    Εκεί λύθηκαν τα κορμιά μας και αρχίσαμε να μιλάμε. Μου είπε πως δεν είχε ξανακάνει κάτι παρόμοιο και πως ήθελε να το ξανακάνουμε. Έτσι και εγώ δεν έχασα την ευκαιρία και της πρότεινα να βρεθούμε με το αγόρι μου και να ξαναγίνει μπροστά του. Εκείνη δέχτηκε!Οποτε επεται η συνεχεια
     
  2. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    ...κι όταν με το καλό σπάσει ο πάγος, περιμένουμε και κανα βιντεάκι.
     
  3. s/m

    s/m Regular Member

    ας πουμε συμπαθητικο μεχρι τωρα.....
     
  4. Nosferat

    Nosferat New Member

    Απάντηση: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

    Παρασκευή 11/09/2009

    Και θα προσθέσω ότι θέλουμε βίντεο και με άλλες κοπελιές....
    ...να μην βαρεθούμε μόνο με μία...δεν λέει :]]]]]

    ... Aν κια μία σκέψη οι Domm/es να βάζουν τους/ις subs τους να
    παλέυουν με την ας πούμε Χρύσα...και εγώ να αράζω και να κοιτάω...
    ...δεν θα με χάλαγε καθόλου...το αντίθετο μάλιστα :]]]]]

    Νοσφεράτ
     
  5. Puma

    Puma Regular Member

    Απίστευτη εξέλιξη και, μάλιστα, με το κατάλληλο timing!
     
  6. Uranoos

    Uranoos Regular Member

      +1... "οταν" λεμε... "όταν"

    Στη ζωή δεν υπάρχουνε συμπτώσεις!
     
  7. slavesissy

    slavesissy New Member

    η πάλη των τάξεων και η ζάλη των τάσεων
     
  8. sexoula

    sexoula Regular Member

    Απάντηση: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

    περιμενουμε την συνεχεια
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απάντηση: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

    Καλή προσπάθεια. Περιμένουμε τη συνέχεια. Με αγωνία.
     
  10. jim28

    jim28 Regular Member

    Απάντηση: Ερωτικη παλη με αλλη γυναικα

    Θέλουμε την συνέχεια σε βιντεάκι
     
  11. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Θέλουμε τη συνέχεια με εισητήριο. Ή, ακόμα καλύτερα, με τσάμπα είσοδο.
     
  12. Mis sabbina

    Mis sabbina New Member

    περιμενουμαι συνεχεια ειναι κατι που αρεση και σε μας να το κανουμαι¨)