Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 24 Ιουνίου 2010.

  1. sw

    sw



    SOS


    Πριν οποιοσδηποτε επιχειρησει να κανει τετοιου ειδους κλισμα σε οποιονδηποτε να μαζεψει πολλες πληροφοριες! Κυριως απο γιατρους!
    Αυτου του ειδους τα κλισματα που γεμιζουν το σωμα με μεγαλες ποσοτητες νερου, για σχετικα μεγαλο χρονο, πρεπει να προετοιμαζονται καταλληλα ωστε να γινονται ισοτονικα του αιματος! (να εχουν δηλαδη την ιδια "πυκνοτητα" με το αιμα. Αυτο το πετυχαινουμε διαλυοντας αλατι μεσα σε αυτα. Αναλογιες : ρωτηστε το γιατρο σας!) Αν δε γινει αυτη η προετοιμασια ελοχευει κινδυνος !!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ λογω διαπηδησης απο το αραιοτερο (το νερο) στο πυκνοτερο (το αιμα) , με αποτελεσμα το τελευταιο να αραιωσει επικινδυνα και να αποτελεσει τον παραπανω απειλητικο κινδυνο!


    Γι ργος


    YΓ γενικες πληροφοριες : http://www.malesubmission.com/faq/enemafaq2.htm#Oil Enemas
     
    Last edited: 27 Ιουνίου 2010
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πριν συνεχίσω με την μετάφραση του άρθρου, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αναγνώστες και τους συμμετέχοντες στο νήμα για την επιφυλακτικότητά τους και την προσοχή τους στο θέμα αυτό. Από προσωπική μου πείρα θα έλεγα ότι μέχρι 2 λίτρα γίνεται σχετικά εύκολα ανεκτό το κλύσμα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα γίνονται σίγουρα αρκετά πιο ζόρικα. Από την άλλη, εγώ είμαι κάπως μικροκαμωμένη. Οπότε, δεν ξέρω τί χωρητικότητα θα είχε μία πιο μεγαλόσωμη γυναίκα.

    Ακόμη, υπάρχουν και άλλες παραλλαγές στα παιχνίδια αυτά, πέρα από την μπύρα και τα ούρα που αναφέρθηκαν. Τα πράγματα σαφώς γίνονται πολύ πιο ζόρικα όταν έχουμε και πιέσεις στον κοιλιακό χώρο από τον σύντροφο, δηλαδή μαλλάξεις στην πρησμένη κοιλιά. Ακόμη, η πρωκτική διείσδυση, καθώς το νερό βρίσκεται ακόμη μέσα στην κοιλιά, αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή στο ερωτικό κλύσμα και δημιουργεί μία ιδιαίτερα ταπεινή διάθεση στο Υ που σοδομίζεται συν τοις άλλοις, όντας παραγεμισμένο σαν πάπια.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Λόγω επαγγέλματος αναγκαζόμουν να το βλέπω αρκετές φορές τη μέρα. 'Οταν υποχρεώνεσαι να κάνεις κλύσμα σε 80χρονες γριές, το να δεις τη συγκεκριμένη πρακτική ως τρόπο επίτευξης ηδονής είναι απλά απίθανο.

     
  4. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Re: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Θα συμφωνήσω.
    Και θα προσθέσω ότι μάλλον είναι απλά απίθανο ακόμα και χωρίς να χρειάζεται να έχεις δει, να έχεις κάνει ή να έχεις δεχθεί.
    Αλλά, περί γούστου και ορέξεως.
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία


    Μια μικρή διόρθωση.
    Προφανώς ήθελες να γράψεις ίδια συγκέντρωση αντί για πυκνότητα.
     
  6. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    φαντάζομαι πως λόγω επαγγέλματος θα βλέπεις και 80χρονους γέρους με ζαρωμένα αρχίδια, αλλά αυτό ελπίζω να μην σε εμποδίζει να χαίρεσαι ταρχίδια των ερωτικών σου συντρόφων. Με λίγα λόγια παπαρολογείς τρολάροντας  


    ΜasterJP προφανώς οι δικές μου εμπειρίες είναι με πιο λειπόψυχες. Σε όσες ακόμα έχω πρόσβαση θα τις τιμωρήσω πάραυτα  
    Στις υπόλοιπες θα εισβάλλω μια μέρα στο δωμάτιο τους νύχτα, και πριν ξυπνήσουν θα βρεθούν δεμένες με ένα πεντάλιτρο μπιτόνι παραφλού για τιμωρία λολ λολ λολ  


    Δώρα αυτό με την παραγεμισμένη πάπια είναι από τα αγαπημένα μου. Με έξτρα task να μην ξεφύγει ούτε σταγονίτσα  
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Mesodo: παραφλού ε; χμμμ, λες να βοηθήσει και με το συχνό "κρυώνω" τις χειμωνιάτικες νύχτες;  
     
  8. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Σ' ευχαριστω Η.  
    Επελεξα σκοπιμα τη λεξη "πυκνοτητα" (λαθος εννοια κατα τη φυσικη) και "διορθωσα" σε πυκνοτητα, οταν ξαναδιαβασα το κειμενο μου πριν το ποσταρω. Σκεφτηκα πως η πλειοψηφια των αναγνωστων του θρεντ δεν θα συσχετιζαν τη λεξη "συγκεντρωση" τοσο καλα, οσο τη λεξη "πυκνοτητα" με την "εικονα" τους περι ισοτονικων διαλυματων (ολοι μας τη χρησιμοποιουμε καθημερινα και εχουμε μια αισθηση για το τι περιπου σημαινει και ας μην ειναι και ακριβης αυτη η εννοια).
    Θεωρησα πιο αναγκαιο να δωσω μια πιο "ευληπτη περιγραφη", για μια τοσο σημαντικη και επειγουσα πληροφορια , παρα να δημιουργησω ακομα μια απορια.  
    Αλλα εχεις δικιο το σωστο ειναι "συγκεντρωση"   Θενξ!


    Γι ργος
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αγαπητέ Mesodo, once a συντριβανάτη, always a συντριβανάτη...

    Είναι υπέροχο να χάνει κανείς τον έλεγχο, παρά τις ειλικρινείς και άοκνες προσπάθειές του...
     
  10. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Καλημέρα,

    μου άρεσαν και εμένα τα επτά σημεία. Συμβολίζουν έναν από τους κύκλους της ζωής, ειδικά αν σκεφτείτε ότι λίγο πριν τον τοκετό... σου κάνουν... κλύσμα.

    Νιώθω πια μία οικειότητα με τη διαδικασία. Όμως τον κουβά ή την αμμοδόχο που στέκονται λίγο πιο πέρα και το "δημόσιο" (among lifestylers) καθάρισμα αυτών, ενώ είμαι περιορισμένη, είναι κάτι που δεν μπορώ να συνηθίσω. Και αυτός είναι μάλλον και ο σκοπός, σωστά;
     
  11. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    posted my MasterJP
    @ipakouo_skilaki: η νηστεία και υγρή δίαιτα (αναφέρεται ότι γίνεται λόγος για συνεδρίες τιμωρίας) χρησιμεύουν ώστε το έντερο να είναι όσο το δυνατόν πιο άδειο, για να μπορεί να υπολογιστεί ασφαλέστερα η χωρητικότητα. Τα επαναλαμβανόμενα κλίσματα το ένα μετά το άλλο (ώστε ν' αδειάσει πρώτα) δεν είναι ότι καλύτερο για τη χλωρίδα του εντέρου


    Το γνωρίζω ότι γίνεται για αυτό το λόγο.Είπα απλά ότι οι μαζοχιστικές μου τάσεις δεν φτάνουν μέχρι εκεί.  
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Απάντηση: Re: Ερωτικό Κλύσμα: Απόλαυση και Τιμωρία

    Πολύ καλό, πάρα πολύ καλό.