Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερώτηση σε υποτακτικούς - υποτακτικές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 14 Ιανουαρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Ισορροπεις πανω στο τεντωμενο σχοινι το μιαλο σου.Τυψεις και ενοχες,"θελω"και θεμελιωδεις αναγκες που σε κλυδωνιζουν.Η μονη σου ελπιδα, οτι στην πτωση σου θα σε πιασει ο ερωτας.Και αποφασιζεις να πεσεις,για την μια και μοναδικη στιγμη,που θα στροβιλιστεις μαζι του! Να πεσεις και να δεις τον κοσμο με αλλα ματια! Να πεσεις......και να ξαναγεννηθεις !
    Αληθεια ποσες φορες εχετε δοκιμαση να πεσετε... και να αφεθειτε εσεις *οι υπο* σε εναν Κυριαρχο/η και να ξαναγεννηθειτε μεσα απο αυτην την σχεση σας? Και ποσες φορες ειχατε κανη λανθασμενη επιλογη?Στο θεμα μπορουν να απαντησουν και Κυριαρχοι/ες.
     
  2. Elvira

    Elvira Regular Member

    Η αληθεια ειναι πως παντα αφηνομουν να πεσω με αποτελεσμα τις περισσοτερες φορες απλα να πεφτω και να σπαω τα μουτρα μου  Τελικα ομως δεν με σκοτωσε ποτε απλα με εκανε πιο ανθεκτικη.
    Εχω την εντυπωση πως οι λαθος επιλογες ειναι παντα περισσοτερες ομως οταν ερχεται η μια σωστη ειναι και η ομορφοτερη, απλα τελεια. Απλα το ξερεις και εμπιστευεσαι το αλαθητο ενστικτο σου.
    Σε ευχαριστω 
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    εγώ ήδη έχω πέσει χαμηλά και ποτέ δε το σκέφτηκα αό αυτή τη σκοπία αλλά συνήθως μου έρχετε στο νου ένα ελληνικό τραγούδι(κάποια στιχάκια του δηλαδή) : "να με προσέχεις γιατί έχω πέσει χαμηλά ,μάτια μου γλυκά να με αντέχεις.."

    συνήθως αναζητώ αυτό το χέρι που θα με σηκώσει αλλά anyway life goes on
     
  4. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ

    παντα!!! Δεν με εκανε πιο δυνατη γιατι δυνατη ημουν παντα το μονο που εκανε σε εμενα το πεσιμο ηταν να παγωσει την καρδια μου.
     
  5. Elvira

    Elvira Regular Member

      Και για αυτο δεν χρησιμοποιησα την λεξη δυνατη αλλα ανθεκτικη (στα πεσιματα και αλλα πολλα)
    Πως μπορει να παγωσει μια καρδια; Πως μπορει να πεθανει η ελπιδα πως καποια μερα θα ερθει το τελειο και θα το βρεις; Η γλυκια προσμονη και η πιστη. Εκεινο το Χερι που θα πιασεις η καλυτερα θα σου Επιτρεψει να το πιασεις, οχι για να σε σηκωσει η να αποτρεψει το χτυπημα(δεν εχει αληθεια σημασια), αλλα για να σε Οδηγησει, οπου κι αν ειναι αυτο. Να πεσεις και να ξαναγεννηθεις...
     
  6. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Masterperris, όταν αγαπάς κάτι, όσες φορές κι αν πέσεις σε λανθασμένες επιλογές, συνεχίζεις να προσπαθείς. Ω.... ναι αυτή είναι μία φράση που εύκολα λέγεται. Όταν όμως για διάφορους λόγους έχεις πληγωθεί είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσεις ξανά, γιατί νιώθεις ένα "χέρι" να σε τραβά πίσω να σε σώσει από το πιθανό λάθος! Από την προσωπική μου εμπειρία λοιπόν δεν μπορώ να πω πως είχα πολλές λανθασμένες επιλογές. Αυτές όμως οι "λανθασμένες επιλογές" λειτούργησαν ως μάθημα, ώστε να μην αφήνομαι τόσο εύκολα!
    Τώρα αυτο είναι σωστό; Είναι λάθος; Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ο πόνος που προκαλείται μετά τις "λάθος" επιλογές μας!
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Το αν θα ξαναγεννηθη καποια απο μια σχεση ειναι καθαρα θεμα δικο μας αγαπητε αλλα να μην ξεχναμε πως πρωτον πρεπει να υπαρχει θεληση και απο το εταιρον ημιση και επισης πως και τα λαθοι ειναι ανθρωπινα και μες την ζωη!
     
  8. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ

    .......................
     
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ

    υπάρχουν και οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μάλιστα όσο αφορά υποτακτικές γυναίκες που έχω γνωρίσει και συζητήσει μαζί τους το έχουν ειδικοτητα αυτό ...
     
  10. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    μπα εγώ δεν θα το θέσω έτσι blindfold. απλά θα παρακαλούσa την anasia αν έχει την καλοσύνη να επεκταθεί λίγο περισσότερο γιατι ειλικρινά δεν κατάφερα να αποκρυπτογραφήσω τις τελείες.
    Αναμένουμε λοιπόν anasia  
     
  11. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ

    ...δεν θα εβαζα τελειες αν το συστημα δεν μου ελεγε οτι πρεπει να βαλω δυο χαρακτηρες ακομα για παρει το quote μου .
    Δεν ειχα να γραψω τιποτα αλλο . Εκανα με εντονα γραματα την παραγραφο που βρηκα ενδιαφερουσα και συμφωνουσα .
     
  12. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Ααα... μάλιστα  οκ τώρα λύθηκε το μυστήριο!! Σ'ευχαριστώ anasia για την διευκρίνηση