Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εσκεμμένη αποχή από το σεξ - Τι σας ξυπνάει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος blackcuckoldsessions, στις 1 Αυγούστου 2015.

  1. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Είναι επικίνδυνες. Όντως. Μερικές πολύ.

    Για τους περισσότερους χρειάζεται χρόνια προετοιμασία και σωστή καθοδήγηση, αν τους δωθεί αυτή. Απλά και μόνο για να μπορούν να εξασκηθούν σε τέτοιο σημείο που να έχει αρκετή ισχύ έστω και για να κινδυνεύσουν.

    Όσο για την εμπειρία, από ένα σημείο και μετά αυτή έχει την ίδια φυσιογνωμία όποιον δρόμο και αν διαλέξει κανείς να την προσεγγίσει, αν τα καταφέρει.
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    το τάντρα μπορεί να συνδυαστεί με το bdsm imho σε επίπεδο worship, απο προσωπική εμπειρία, μπορεί και να ψιλοτριπάρει κανείς, και μπορεί να είναι και άκρως εγκεφαλικό.

    απ τα λίγα που έχω διαβάσει έχω καταλάβει οτι μόνο ο osho έπιασε το θέμα 'σεξουαλική ενέργεια' και μεταφορά αυτής στο everyday life με έναν meditative και ταυτόχρονα ηδονιστικό τρόπο. Η κλασική γιόγκα, αν έχω καταλάβει καλά το κράτησε ως κάτι ξέχωρο συνεχίζοντας τις παραδοσιακές συνταγές, αναπνοή απ τη μύτη κλπ.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Νομίζω ότι περνάει λάθος μήνυμα έτσι για την γιόγκα. Η ερμηνεία πάντα είναι προσωπική στη γιόγκα. Το άτομο μαθαίνει να εστιάζει στο κέντρο της ύπαρξής του, οπότε δεν υπάρχει καθολική ισχύς για τίποτε εκτός από την αγάπη και τις καλές προθέσεις. Αυτό που περιγράφεις δεν το ξέρω, γιατί δεν το έχω βιώσει, έχω βιώσει τον συνδυασμού ταντρικού σεξ με εγκεφαλικό bdsm, ως εκεί ξέρω και μπορώ να πω. Το θέμα του Όσσο είναι διαφορετικό, ξέρεις ότι τον εκτιμώ βαθύτατα, για όσα έχει διατυπώσει και ήταν αρκετά επαναστατικά για τα δεδομένα της εποχής του, το βιβλίο Πνευματικότητα και σεξ νομίζω είναι όλη η ουσία της Τάντρα. Αλλά μάλλον ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος. Ευχαρίστως όπως είπα να το κάνουμε σε έναν άλλο, καταλληλότερο χώρο -ειδικά γι΄αυτά τα θέματα- συζήτησης.
     
  4. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Γιατί να σταματήσει κάποιος εσκεμμένα να κάνει σεξ αν δεν έχει πρόβλημα υγείας ή θέλει να μονασει;
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    μη λες χαζα... υπάρχουν αυτά στις ανατολίτικες πρακτικές και φιλοσοφίες. αποχές από διάφορα. σεξ, φαγητό, αφωνία, διάφορα τέτοια.
     
  6. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Καλή μου σαύρα...ρωτάω γιατί όμως.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Ουσιαστικά μονάζουν.
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2017
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Προσωπικα εκανα αποχη, για διαφορους λογους αναλογα την περιοδο.
    Πέραν των επιβεβλημενων λογω τιμωρίας ή πειθαρχίας, υπήρξαν περίοδοι που ήθελα να μάθω να ελέγχω εγώ το αιδοίο μου, αντί εκείνο εμένα. Άλλη περίοδος ήταν όταν μετά το κούρεμα των τραπεζικων λογαριασμων μας, εμεινα να χρειαζεται να ξανακτισω τα παντα απο το υπό το μηδέν, έχοντας και 2 εξαρτώμενα και ειλικρινά τότε το τελευταίο που μου περνούσε απ το μυαλό, ήταν το σεξ.

    Έκανα τόσο σεξ στην ζωή μου, που αρκεί για 7 ζωές. Το απολαμβάνω απέραντα όταν συμβαίνει με τρόπο που μου ταιριάζει, αλλά δεν εξαρτιεμαι πλέον απ αυτό ως ανάγκη. Και ομολογώ είναι τρομερά απελευθερωτικό να μην σε ορίζει αυτό που κουβαλάς ανάμεσα στα πόδια σου.
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Eμένα ουδέποτε με όριζε, αλλά με παρέσυρε το άτιμο, στο παρελθόν. 
    Νο passaran, πια.  
    Η αποχή, για ''όσο'' και από ''ό,τι'' είναι εντελώς απελευθερωτική από το μαγκανοπήγαδο της ψευδο-επιθυμίας, σπάει τον κύκλο του νοητικού εθισμού και διευρύνει την αντίληψη της ηδονής, απελευθερώνοντας από συνήθειες.
    Εστιάζω στο κέντρο μου και ετοιμάζομαι για τα καλύτερα που ξέρω ότι έρχονται και τα έλκω επιλέγοντας πολύ-πολύ προσεκτικά και εκπέμποντας σε υψηλότερη συχνότητα και δονήσεις.
    Είναι εκπληκτικό το αποτέλεσμα, πέρα από περιγραφές και εκλογικεύσεις.
    Φυσικά αυτό δύσκολα γίνεται εντός σχέσης.
    Πρέπει να είσαι αδέσμευτος για να λειτουργήσεις έτσι.

    Πολλές φορές απέχοντας από την ηδονή, απλά την προστατεύουμε, αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητά της και δεν την σπαταλάμε άσκοπα σε ελλειμματικά σχήματα. 
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    @brenda + @lady godiva εγώ πολλές φορές θα προτιμούσα να με όριζε αυτό παρά ο αχταρμάς στο κεφάλι μου.
     
  11. brenda

    brenda FU very much


    Ο αχταρμάς στο κεφάλι σου είναι που σχετίζεται με το τι σε ορίζει, ''αυτού'' συμπεριλαμβανομένου.
    Οι περισπάσεις του μυαλού είναι αυτές που μπορούν να αντιμετωπιστούν με την εγκράτεια και την ανασυγκρότηση της/του λίμπιντο. 
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εμένα ούτε με lobotomy δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν...