Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζευγάρια ομοφυλόφιλων και....παιδιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor


    Ο 63χρονος τραγουδιστής απέκτησε ένα γιο από παρένθετη μητέρα την ημέρα των Χριστουγέννων σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly.

    Πρόκειται για το πρώτο παιδί του Έλτον Τζον και του συντρόφου του, Ντέιβιντ Φέρνις.

    "Είμαστε πανευτυχείς και χαρούμενοι για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Ο Ζάκαρι είναι υγιής και πάει πολύ καλά και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γονείς" φέρεται να δήλωσε το ζεύγος.

    Το αγοράκι θα ονομάζεται Ζάκαρι Τζάκσον Λέβον Φέρνις-Τζον.

    Ο εκπρόσωπος του Έλτον Τζον επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του περιοδικού, διευκρινίζοντας ότι δεν θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία που έκαναν με τη γυναίκα που δέχτηκε να γίνει παρένθετη μητέρα.

    (Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)[/QUOTE]

    Με αναφορά την έιδηση από τον φίλτατο Fanshawe, θέτω το θέμα προς ανάλυση.
    Άραγε είναι ικανοί δυο ομοφυλόφυλοι άνδρες να αναθρέψουν ένα παιδί?
    Τι επιπτώσεις θα χει στο παιδί σαν φύλο και σαν άνθρωπο αυτή η μορφή οικογένειας?
    Είναι ταμπού ή απλά κάτι εντελώς ξένο για μας?
    Προσβάλλει την "ηθική" μας και τα "τετριμμένα" μας ή ανατρέπει την παραδοσιακή μορφή οικογένειας?
    Είναι μήπως πιό "κοντα" και πίο αποδεκτό στις αντιλήψεις μας να αποκτήσουν παιδί δυό ομοφυλόφυλες γυναίκες, επειδή η οικογένεια στηρίζεται στην μητριαρχία κατά κάποιο τρόπο?
     
    Last edited: 29 Δεκεμβρίου 2010
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    και τι ακριβώς ερωτήματα θέτεις ? αν συμφωνούμε η οχι με τις υιοθεσίες ή το να αποκτούν παιδιά τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων από παρένθετες μητέρες ? γιατί εκτός από την είδηση του fanshaw δεν βλέπω κάποιο άλλο ερώτημα / σχόλιο δικό σου. αν είναι αυτό που θες μπορεί να προστεθεί και poll στο θέμα
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε μου, απλά δεν είχα προλάβει γιατί κάποιοι αγενείς με διέκοψαν.Μόλις συμπλήρωσα τα ερωτήματα.
     
  4. Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Άραγε είναι ικανοί δυο ομοφυλόφυλοι άνδρες να αναθρέψουν ένα παιδί?
    Τι επιπτώσεις θα χει στο παιδί σαν φύλο και σαν άνθρωπο αυτή η μορφή οικογένειας?
    Είναι ταμπού ή απλά κάτι εντελώς ξένο για μας?
    Προσβάλλει την "ηθική" μας και τα "τετριμμένα" μας ή ανατρέπει την παραδοσιακή μορφή οικογένειας?
    Είναι μήπως πιό "κοντα" και πίο αποδεκτό στις αντιλήψεις μας να αποκτήσουν παιδί δυό ομοφυλόφυλες γυναίκες, επειδή η οικογένεια στηρίζεται στην μητριαρχία κατά κάποιο τρόπο




    η οικογένεια ας είναι σωστή είτε είναι 2 άντρες, είτε δύο γυναίκες, είτε λύκαινες (βλέπε Μόγλι)
     
  5. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Τα παιδία χρειάζονται αγάπη, φροντίδα, σταθερό περιβάλλον για να μεγαλώσουν. Το ότι γεννιούνται μέσα σε μια οικογένεια με ετερόφυλους γονείς δεν είναι από μόνη της μια ικανή συνθήκη. Υπάρχουν παιδία που μεγαλώνουν σε μονογονιακες οικογένειες, παιδία που τα μεγαλώνει η γιαγιά και ο παππούς, παιδία που αναγκάστηκαν να μεγαλώσουν μόνα τους. Και δεν μπορείς να βάλεις σε λίστες ποια από αυτά μεγάλωσαν σωστά. Σημασία δεν έχει ποιοι σε μεγαλώνουν αλλά πως.
    Όταν η απόκτηση παιδιού είναι μια συνειδητή απόφαση, όταν ξέροντας τις δυσκολίες που έχει αυτός ο δρόμος αποφασίζεις να υιοθετήσεις ένα παιδί και να το κανείς μέλος της οικογένειας σου είσαι σε ένα καλό δρόμο να το κανείς σωστά.
    Και αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Γιατί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που αποκτά παιδί έπειτα από πολύ σκέψη και προσπάθεια είναι λιγότερο ικανό από χιλιάδες ετερόφυλα ζευγάρια που τους έτυχε ένα παιδί?
     
  6. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Αμφιβάλλεις δηλαδή ότι μπορεί ένα τυχαίο ζευγάρι ομοφυλοφίλων να αναθρέψουν το παιδί τους πολύ καλύτερα από ένα ανδρόγυνο ζευγάρι με χίλια δυο ελαττώματα...;!
    Το νήμα έχει κάποια ερωτήματα που μου φαίνονται ιδιαίτερα ρατσιστικά προς τους ομοφυλόφιλους. Δεν μπορώ να μην θυμηθώ τι είχε γίνει σε παλιότερο, όπου η νηματοθέτρια έκανε ένα σχόλιο αντικειμενικά αρνητικό πάλι συγκεκριμένα για τους άντρες ομοφυλόφιλους.
    Ως εκ τούτων, πιστεύω πως το θέμα κακώς άνοιξε και δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί. Προσωπικά δεν εγγυώμαι ότι θα το αντιμετωπίσω ξανά με humor.
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Συγνώμη για να καταλάβω, έχω εκφράσει κάπου στο νήμα την άποψή μου?
    Λέω πουθενά ότι πιστεύω αυτό ή εκείνο?
    Απλά ερωτήματα έθεσα, ερωτήματα που ο καθένας μας θα μπορούσε να έχει με αφορμή την είδηση σαν γεγονός με κοινωνικές προεκτάσεις.
    Δεν σημαίνει ότι κάποιο ερώτημα αναιρεί κάποιο γεγονός ή το απαξιώνει.
    Έλεος με τη τακτική παραφυλάω στη γωνία να επιτεθώ σε κάποιον γιατι δεν με εκφράζει η άποψή του (την οποία ούτε καν αξέφρασα).
    Την επόμενη φορά θα στείλω το νήμα που σκέφτομαι να ανοίξω για διόρθωση και κριτική, δημόσια και μετά θα το αναρτήσω μήπως και γλυτώσω από επιθέσεις, που και πάλι απίθανο το βλέπω σε ένα χώρο που απαρτίζεται απο πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.Κωνσταντίνε αν θεωρείς ότι το νήμα προσβάλλει ανθρώπους παρακαλώ κλείδωσέ το.
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Νομίζω ότι μία ματιά στα αποτελέσματα των κοινωνιών που επιμένουν να το κάνουν τόσο δύσκολο να διαμορφώσεις τη ζωή σου με εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης, αλλά και κατά πλειοψηφία αποτελούνται από στρέιτ οικογένειες, απαντάει απο μόνη της στα ερωτηματα.

    Στο τελευταίο ερώτημα θα απαντήσω ότι Δεν βρίσκω τρομερή διαφορά στα επίπεδα ρατσισμού που δέχονται οι άντρες ομοφυλόφιλοι από τις γυναίκες ομοφυλόφιλες.
    1ον Ποια οικογένεια ελληνική δεν θα έκοβε την καλημέρα - για να μην πω το λαρύγγι - στη λεσβία κόρη τους που αποφάσισε να κάνει παιδί και να το μεγαλώσει με την λεσβία σύντροφό της?
    2ον. Σε ποιο ελληνικό σχολείο το παιδάκι θα επιβίωνε είτε οι γονείς του ήταν άντρες ομοφυλόφιλοι είτε γυναίκες ομοφυλόφιλες?
     
  9. agnostos666

    agnostos666 New Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Astrovroxi
    Να μην σκέφτεσαι καν τέτοια θέματα όταν έχεις ανοιχτή σελίδα του site
     
  10. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Είπαμε, μόνο άντρες που μου αρέσουν περιμένω στις γωνίες καλή μου, μην μπερδεύεσαι. Από εκεί και πέρα, δεν είπα ρατσιστική την άποψή σου (που είναι και την ξέρω γιατί την έχεις εκφράσει ήδη, εκτός και αν άλλαξε). Είπα ρατσιστικά τα ερωτήματά σου. Μήπως θες και εξήγηση;
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά


    Astrovroxi μου εχε υποψη σου πως πολλες φορες, υποσυνειδητα οι ερωτησεις που θετουμε αποκαλυπτουν και το πως σκεφτομαστε. Δεν βλεπω κανενα να παραφυλαει να στην πει παντως. Ειναι λογικο καποιοι να διαφωνησουν και καποιοι να υποθεσουν πραγματα για το πως σκεφτεσαι. Αλλα αυτο ισχυει για ολους μας εδω μεσα.

    Ειναι σαν να ρωτας, οι ξανθιες θα γινοντουσαν καλες μητερες;
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ζευγάρια ομοφυλόφυλων και....παιδιά

    Δυστυχώς κάπως έτσι είναι.Ενώ ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει μιά χαρά σε ένα υγιές, και ήρεμο περιβάλλον ανεξάρτητα αν απαρτίζεται από δύο μανάδες,δυο πατεράδες,ένα γονιό,θετούς γονείς, παππού και γιαγιά,οι εξωτερικοί παράγοντες θα δημιουργήσουν τα προβλήματα.Το σχολείο,οι φίλοι κλπ. όταν θα κρίνουν και θα κατακρίνουν το περιβάλλον που μεγαλώνει.