Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζευγαρι Κυριαρχιας/υποταγης. Ο Κρυσταλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Elvira, στις 17 Δεκεμβρίου 2006.

  1. Elvira

    Elvira Regular Member

    Ναι 24/7....τι σημενει αυτο αληθεια;...Πως μπορει καποιος να το βαλει σε ενα κειμενο; Σκευτομαι εδω και καιρο αν μπορει καποιος να γραψει για αυτο αλλα η αναγκη μου να απαντησω ηταν μεγαλυτερη.
    Οπως ηδη καταλαβατε ζω με την Βερονικα μου σε μια 24/7 σχεση. Για αυτη τη σχεση τουλαχιστον κατι θα μπορεσω να πω. Αλλα πριν αρχισω θελω να δωσω πρωτα 3 εξηγησεις.
    Εξηγηση 1. Αν και απο εδω και στο εξης δεν θα το ξαναυπενθημισω δεν γραφω για ολες τις 24/7 σχεσεις. Πως θα μπορουσα αλλωστε; Αλλα μονο απο τη δικια μας ειδικη πλευρα. Ειδικα οι 24/7 σχεσεις μπορουν να ειναι τοσο διαφορετικες η μια με την αλλη.
    Εξηγηση 2. Επειδη ετσι ειναι σε μας γραφω για Male/Dom- fem/sub χωρις αυτο να σημενει πως οριζω τα δυο φυλα.Ο καθενας μπορει να το αλλαξει αναλογα με την κατασταση του.
    Εξηγηση 3. Αυτο το κειμενο εχει φυσικα μια σοβαρη μορφη αλλα διαβαζεται με μια ελαφρια διαθεση, Ειναι μια προσπαθεια να εξηγησουμε το 24/7 με ευκολα λογια. Ο τιτλος του κειμενου θα μπορουσε αλλιως να ειναι "Whats 24/7 in simple words"

    Προλογος: Ειδικα σε 24/7 σχεσεις υπαρχουν πολλες τραγελαφικες φαντασειωσεις πως η υπο παραιτειται απο τον εαυτο της, πως δεν εχει πια τιποτα να πει, αφηνει να την καταπιεζουν κλπ. Φυσικα φανταζονται χιλιαδες ανθρωποι πως η υπο σε μια 24/7 σχεση καθεται αλυσοδεμενη ολη μερα σε ενα σκοτεινο και βρωμικο κελαρι και υπομενει βασανιστηρια. Η τουλαχιστον δεν εχει κανεναν λογο και τιποτα να πει, μονο να σιωπα και να υπηρετει τον Κυριαρχο της για να μπορει Εκεινος να εχει μια ανετη ζωη. Λοιπον εχω ενα καλο νεο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Καθολου. Ακομα και οι 24/7 σχεση ειναι μια σχεση ελευθερα επιλεγμενη και με πολυ βαθος δυο σκεπτομενων, ανεξαρτητων ανθρωπων που αγαπιουνται. Και οπως ειναι οι ανθρωποι πολυπλευροι ετσι ειναι και οι σχεσεις τους. Και για αυτο δεν μπορουν να ειδωθουν μονο απο τη μια πλευρα.
    Πολλα πραγματα τα οποια εκτιμουμε ειναι πολυεπιπεδα. Οπως παραδειγματος χαρην τα διαμαντια και οι κρυσταλοι. Λαμπουν διαφορετικα απο πολλα πρισματα αλλα ειναι ουσιαστικα η ιδια πετρα. Για αυτο μας αρεσει να παρομοιαζουμε την σχεση μας με εναν πολυτιμο κρυσταλο.
    Ας σκεφτουμε λοιπον μια 24/7 D/s σχεση ενος ζευγαριου με τα ονοματα Τ(οπως Τορ) και b(οπως bottom).

    Κυριο μερος

    Επιπεδο 1. Υπακοη. Με την πρωτη ματια ολα ειναι τοσο ευκολα. Ο Τ ειναι ο Κυριος της, η b ειναι η σκλαβα Του. Αυτος διαταζει, εκεινη υπακουει. Απολυτα, χωρις ορους, παντα. 24 ωρες την ημερα 7 μερες την εβδομαδα. Απλο. Αρχαικο. Τρομακτικο; Γεματο γλυκοπικρο ρομαντισμο; Για καταδικη; Αδυνατον να αντεχτει; Ας θυμηθουμε μια οπτικη γωνια/ενα πρισμα/ δεν κανει τον Κρυσταλο. Ας γυρισουμε κι αλλο.

    Επιπεδο 2. Ελευθερη Επιλογη. Δεν κανει κακο να θυμηθουμε πως η σκλαβια,δοξα σοι ο θεος, εχει απαγορευτει και εχει ποινικες διωξεις οπου ακομα εξασκειται. Ας υποθεσουμε λοιπον πως η b δεν εξαναγγαζεται με οποιονδηποτε τροπο στην σκλαβια. Οποτε υποθετουμε πως το κανουν και οι δυο απο ελευθερη επιλογη. Γιατι η b θα μπορουσε να φυγει οποιαδηποτε ωρα. Οποτε λοιπον προς τι ολη αυτη η φασαρια;

    Επιπεδο 3. Αγαπη. Οι 24/7 σχεσεις γενιονται συχνα απο πολυ βαθειες αγαπες. Οι δυο τους λοιπον αγαπιονται. Οταν δυο ανθρωποι αγαπιονται δεν το κανουν με "ολη τους την αφοσιωση;" Και μερικες φορες δεν συμβενει πως πως μια ερωτευμενη λεει στο αυτι του πριγγηπα της ¨θελω να ανηκω σε Εσενα" ; Ειναι μαλιστα τοσο διευρευμενο πως τα ζευγαρια ανηκουν ο ενας στον αλλον που το γιορταζουν μαλιστα με ενα μεγαλο πανυγηρι που λεγεται "γαμος". Και ακομα και σε μια "κανονικη" σχεση δεν λεει ο ενας στον αλλον " θελω να ειμαι εκει για σενα"; Ως εδω καλα.
    Λοιπον ας φανταστουμε αυτη την αγαπη πολυ πιο εντονη. Απο το "αγαπαω να ειμαι εκει για Σενα" μπορει να γινει πολυ γρηγορα "θελω να Σου ανηκω" και αυτο θα μπορουσε να γινει "θελω να Σου αφοσιωθω". Πολυ υποτακτικο ε; Και το θελω να ειμαι εκει παντα για Σενα δεν ειναι δηλαδη 24/7; Οχι και τοσο δυσκολο σε κατανοηση τελικα.

    Επιπεδο 4. Δωρο και ρολος. η b κανει λοιπον στον πιο ανεκτημιτο ανθρωπο που εχει, τον Τ, το πιο ανεκτημιτο δωρο. Την αφοσιωση της, δωριζει κατα μια ενοια τον εαυτο της. Τι υπαρχει πιο ασχημο απο την μη εκτιμηση και αποδοχη ενος τετοιου δωρου με κινητρα την χαρα και την ικανοποιηση. Αν Ο Αποδεκτης του δωρου αυτου δεν αποδυκνειεται ισαξιος του. Ομως ο Τ αγαπαει την b και δεν θελει να την πληγωσει. Και για αυτο αποδεχεται το δωρο. Οποτε τωρα πρεπει να αποδειχτει και ισαξιος αυτου του δωρου. Ετσι λοιπον o T τωρα πρεπει να αποδειξει (πρωτα απο ολα στα ματια της b!!!!) ισαξιος αυτου του δωρου, ακομα και αν αυτο σημενει πως πρεπει να δουλεψει πολυ σκληρα πανω στον εαυτο Του για να γινει Εκεινος που αυτη χρειαζεται. Οποτε η b υποδυκνειει στον Τ πως πρεπει να ειναι. Μισο λεπτο αυτο δεν το ειχαμε και στο επιπεδο 1;;;; Η μιπως εκει ηταν αναποδα;
    Ας συνεχισουμε να γυρναμε τον Κρυσταλο

    Επιπεδο 5. Χαρα και ειληκρινεια. Ενα δωρο που δεν δωριζεται με χαρα δεν αρεσει και τοσο πολυ ετσι δεν ειναι; Οποτε ο Τ θα προσεξει πως η b δεν θα δωριζει μονο αδειες κινησεις. Πως η αφοσιωση και η υπακοη της ειναι αληθινες και γεματες αγαπη. Πως οτι και να κανει η b θα το κανει με χαρα ξεροντας πως το δωρο της αποκταει αξια. Και ο Τ θα εχει τιην υπερηφανεια Του και θα απαγορευσει στον εαυτο Του να παρει ενα δωρο που δεν θα ειναι αληθινο η ειναι αδειο. Θα απαγορευσει στον εαυτο Του να ειναι η υπακοη της μονο με μιση καρδια. Θελει να ξερει πως αυτο που εκεινη κανει ( οτι και να ειναι αυτο) το κανει με ολη της την καρδια. Με χαρα. Για αυτο θα ειναι για Εκεινον πολυ καλιτερα εκεινη να Του απαντησει με ολη της την ειληκρινεια ¨δεν μπορω σημερα ετσι Κυριε μου" . Αν μη τι αλλο θα ειναι η αληθεια. Οχι τοσο υπακουο τελικα.

    Επιπεδο 6. Επικοινωνια. Αυτη τη φορα ομως δεν ειναι και τοσο ευκολο για τον Τ να καταλαβει τι γινεται στο μυαλο και στην καρδια της b Του. Δεν μπορει να ξεχωρισει ευκολα αν αυτο που κανει το κανει με ολη της την καρδια η ειναι κατι του στυλ "οκ αν νομιζεις πως πρεπει να το κανεις τωρα....". Και για αυτο πρεπει να δουλεψουν πολυ ο ενας πανω στον αλλον και να επικοινωνησουν πολυ ο ενας με τον αλλον για να καταλαβαινουν αυτες τις μικρες διαφορες. Και οπως ειναι γνωστο η επικοινωνια φερνει τους ανθρωπους πιο κοντα.

    Επιπεδο 7. Ευχαριστως και ορια. Φυσικα η b εχει τα ορια της. Η εντολη να αιωρηθει τωρα στο ταβανι του δωματιου θα ηταν καπως παραλογη. Και υπαρχουν και αλλα παρα πολλα φυσικα και συναισθηματικα ορια. Οπως αυτο της σιχαμαρας του πονου και αλλα. Και ειδικα εκεινο το οριο που η b νιωθει να χρησιμοποιειται. Και επειδη ο Τ θελει η b να τον υπακουει με χαρα φυσικα και θα προσεξει αυτα τα ορια. Και επειδη αγαπαει την b Του θα το κανει μαλιστα με μεγαλη χαρα.

    Επιπεδο 8. Η χρησιμοτητα του δωρου. Ενα δωρο για το οποιο καποιος χαιρεται θελει να το χρισημοποιησει κιολας, να το δοκιμασει. Θελει να δει ποσο χρησιμο ειναι, ποσο καλο. Αντιθετα δεν θα ειναι χαρα να το πεταξει σε μια γωνια αχρισιμοποιητο και να μην το κοιταξει πια. Ετσι λοιπον ο Τ πρεπει να χρισιμοποιησει το δωρο της b (ας θυμηθουμε...την αφοσιωση της) και να δωσει την ευκαιρια στην b, να απαιτησει απο εκεινη , να αποδειξει την υπακοη της. Και μαλιστα θα την ωθησει να Του δειξει ποσο μακρια μπορει να παει Εκεινος μαζι της. Και η b θα δειξει με χαρα ποσο αληθινο ειναι το δωρο της...με ποση χαρα Τον υπακουει και ποσο πολυ θα ηθελε να Του δωρισει περισσοτερα. Και ετσι λοιπον αυτοι οι δυο θα προσπαθουν αυτο το "με χαρα" να το πηγαινουν ενα κοματακι ακομα πιο πολυ ακομα πιο μακρια. Αλλα με μετρο, σιγα σιγα, ετσι ωστε να μην τους διαφευγει η "χαρα".

    Επιπεδο 9. Η καθαροτητα της επικοινωνιας. Λοιπον ο Τ θελει αληθεια να παρει το δωρο της b. Να αξιοποιηθει το δωρο Του και να δοκιμασει την υπακοη της. Ετσι λοιπον πρεπει να της πει καθαρα τι θελει. "Λοιπον αγαπη μου θελω απο εσενα......" Ετσι οι μικροι καθημερινοι πολεμοι του στυλ "θα ηθελα αν ηθελες και θα μπορουσαμε"......."ναι θα εκανα και εγω αν εκανες και εσυ να κανουμε μαζι" δεν υπαρχουν πια.

    Επιπεδο 10. Κοινη μαθηση. Λοιπον ο Τ θα ζητησει απο την b. Ισως εναν συγγεκριμενο τροπο να τον χερεταει η ενα τακτικο τηλεφωνημα, η παραιτηση μιας χαζης συνηθειας η ακομα και περισσοτερα. Οοοοπς, τωρα ομως καταλαβαινει πως πρεπει κιολας να το απαιτησει. Και η απαιτηση χρειαζεται τοσο πολυ αυτοκυριαρχια, δαπανη χρονου και το αισθημα της εμπιστοσυνης απο Εκεινον οσο και απο εκεινη. (δεν το ειχαμε φανταστει καπως διαφορετικα  Οποτε εδω μιλαμε για "Κοινη μαθηση"

    Επιπεδο 11. Εμπιστοσυνη και δυναμη. Ας θυμηθουμε λοιπον: αυτοι οι δυο αγαπιουνται. Οποτε η b εμπιστευεται τον Τ. Ολοκληροτικα, οπωσδηποτε, χωρις ορους. Αλλιως θα ηταν τουλαχιστον χαζη να τον υπακουει. Και ποιος θελει μια χαζη σκλαβα; Ετσι λοιπον μπορει Εκεινος εν μεσου της υπακοης της να την αφησει να κανει πραγματα που απο μονη της δεν θα εκανε ποτε. Αλλα επειδη θελει να δικαιολογησει την εμπιστοσυνη που Του δειχνει θα ειναι παντα πραγματα που θα την κανουν να νιωθει ευτυχισμενη και περηφανη για τον εαυτο της. Ετσι λοιπον την βοηθησε να ξεπερασει αναστολες η βαριομαρα που απο μονη της δεν θα μπορουσε ποτε. Απο την αλλη μερια ο Τ θα μπορεσει να καταλαβει ποτε η b χρειαζεται κατι απο Εκεινον. Γιατι αν δεν το εκανε δεν θα ηταν (πια) αξιος της υποταγης της. Και ακομα και αν κατι Του ειναι δυσκολο, η αξια του δωρου της (η υποταγη της) θα Του δωσει την δυναμη να ξεπερασει τις οποιες αναστολες η βαριομαρες Του για να γινει (παλι) ετσι οπως εκεινη θελει για να Τον υπακουει. Και ετσι αυτοι οι δυο καταφεραν κατι που απο μονοι τους δεν θα μπορουσαν να το καταφερουν ποτε.
    Ας συνεχισουμε να γυριζουμε τον Κρυσταλο.

    Επιπεδο 12. Ελευθερος χωρος και ικανοτητα κρισης. Ας υποθεσουμε πως ο Τ και η b ειναι τοσο πολυεπιπεδοι και πολυπλευροι οσο και η ιδια τους η σχεση. Και πως αυτοι οι δυο αγαπιουνται τρομερα. Και πως αγαπουν, τιμουν και χρειαζονται τα επιπεδα ο ενας του αλλου. Τοτε ο Τ θα ειναι αληθεια χαζος να κλεψει αυτες τις πλευρες, αυτη την ποικιλια της b Του. Και κανεις δεν μπορει να τον αναγγασει να κανει κατι τετοιο ( μην ξεχναμε ειναι ο Κυριος της!!!). Ειναι πολυ πιο ομορφα να εχει μια ικανη, μια δυνατη και πολυπλευρη b διπλα Του. Ετσι λοιπον θα δωσει στην b τον ελευθερο χωρο που χρειαζεται για να διατηρησει και να προοδευσει τις ικανοτητες και πλευρες της. Αν αυτο το κανει για δικη του χρηση για να διατηρησει μια δυνατη και ικανη b (κατι που στην ουσια θελει) η το κανει γιατι την αγαπαει και ξερει πως εκεινη θελει να κανει και κατι "για τον εαυτο της" ειναι αδιαφορο.

    Επιπεδο 13. Λυση διαμαχων. Αυτο εχει πιο πολυ να κανει με την λυση διαμαχης "του ενος για τον αλλον". Οταν ο Τ ξερει πως σε μια δεδομενη κατασταση η b δεν μπορει να κανει αλλιως η της ειναι δυσκολο να κανει κατι αλλο, ποσο πολυ περισσοτερο δυναμη θα μπορουσε να της δωσει για τον δρομο της απο εκεινη πως αυτο που θα κανει θα το κανει για Εκεινον. Στην αγαπη που νιωθει για εκεινη νιωθει την αναγγη να της δωσει αυτη τη δυναμη.

    Επιπεδο 14. Ικανοτητα κρισης και ισοτητα. Και επειδη μια δυνατη b ειναι και μια πανεξυπνη (γνωστικη) b θα ηταν χαζος να της κλεψει αυτη την ικανοτητα κρισης. Ετσι λοιπον θα την ρωταει γιατι εκτιμαει την γνωμη της. Δεν Του επιτρεπεται;;;; Γιατι;;;; Αφου ΕΙΝΑΙ ο Κυριος της!!!! Ετσι λοιπον θα μιλανε πολυ ο ενας με τον αλλον(δεν το ξαναειπαμε καπου αυτο Και οτι ο Τ (θεωρητικα) μπορει να παρει και να ακολουθησει σε αυτην την σχεση οποιον δρομο θελει δεν ειναι αληθεια επι της ουσιας. Εκτιμαει και Του αρεσει η γνωμη της αγαπημενης b Του. Δηλαδη; Αποφασιζουν μαζι;;;;;

    Επιπεδο 15. Ισοτητα η δευτερη. Δηλαδη τωρα μια σχεση Κυριαρχιας/υποταγης ειναι μια ιση σχεση; Ειναι γνωστο πως οι οπαδοι της "χειραφετησης" "χειραφετημενες" και οι ιδιες ειναι οι μεγαλιτεροι πολεμιοι των 24/7 σχεσεων. Ας κοιταξουμε καλυτερα: Και οι δυο πηραν το ιδιο δικαιωμα: Να διαλεξουν με ελευθερια αυτην την σχεση. Και οι δυο ειναι ισαξιοι συντροφοι στην διαμορφωση αυτης της σχεσης. Ομως το ισαξιοι και το ομοειδης ( ομοιογενεις) ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Και μια υποχρεωση στην ομοιογενεια δεν υπαρχει αληθεια.

    Επιπεδο 16. Ασυμετρια. Μια ερωτηση ομως εχει μεινει ανοιχτη. Γιατι αυτη η ασυμετρια; Γιατι Κυριαρχος/υποτακτικη (Κυριος/σκλαβα)./ Δεν μπορει δηλαδη καποιος να το εκδιωξει απο μια πιο θετικη οψη; Η απαντηση ειναι: γινεται. Ομως το 24/7 D/s δεν ειναι πατεντα ουτε συνταγη δεν ταιριαζει σε ολους η δεν ειναι αυτο που ψαχνει ο καθενας. Αλλα για καποιους ταιριαζει ετσι ακριβως οπως ειναι. Και για αυτο λοιπον η ερωτηση "Γιατι Κυριαρχος/υποτακτικη, Κυριος/σκλαβα" ειναι λαθος. Η σωστη ερωτηση ειναι " Γιατι ΟΧΙ Κυριαρχος/υποτακτικη, Κυριος/σκλαβα".

    Επιπεδο 17. Γοητεια και καυλα. Υπαρχει ενα πολυ σημαντικο στοιχειο σε ολη αυτη την ιστορια: πανω στον Τ και στην b το παιχνιδι Κυριου/σκλαβας ασκει μια τρομερη γοητεια. Και εξασκει πανω στον Τ και στην b μια ορεξη μια καυλα ενα συναισθημα που ειναι πολυ δυσκολο να το θεσουμε σε αυτο το κειμενο και δεν μπορουμε να του δωσουμε λογους. Δυστυχως γιατι αυτο το κοματι ειναι παρα πολυ σημαντικο. Αλλα τουλαχιστον πρεπει να αναφερθει. Και με αυτο αναφερεται. Ειναι τρομερα υπεροχο να κουβαλας μαζι σου "αυτο το μικρο μυστικο να ανοικω μονο σε Εκεινον, να μπορω να κανω με εκεινη οτι θελω οταν το θελω". Ειναι τρομερα υπεροχο να μπορεις να αφεθεις και πιο πολυ και ακομα πιο πολυ και να μπορεις να αφεθεις και να πεσεις ακομα πιο πολυ μεσα σε μια τετοια σχεση. Μια τετοια σχεση μπορει να γοητευσει τρομακτικα. Ισως να επρεπε να ονομασουμε τον Τ και την b "Φετιχιστες της ιδιας τους της σχεσης".

    Τελος:
    Και εδω τελειωνουμε την παρατηρηση του κρυσταλου μας. Βγαζουμε το μικροσκοπιο απο τα ματια μας. Φυσικα δεν ηταν μονο αυτα. Σε καθε κρυσταλο μπορουμε να βρουμε ακομα χιλιαδες και χιλιαδες πρισματα. Καθε μερα και καινουργια.

    Επιλογος:
    Το ξερουμε πως η πρωταρχικη ερωτηση πως ζει τωρα καποιος σε μια 24/7 σχεση εμεινε ουσιαστικα ανοιχτη. Και ειναι καλα ετσι. Το καθε ζευγαρι πρεπει να βρει τον δικο του δρομο. Και ακριβως αυτο ειναι το καταπληκτικο σε αυτη την ιστορια  
    (συγγραφεις: Dirk+veronica δυο ανθρωποι που θαυμαζουμε)

    Ας αφησουμε για μισο λεπτο λεπτο το μαστιγιο στην ακρη και ας αφησουμε τον Κρυσταλο να μας ταξιδεψει εκει που Εκεινος ξερει..
    Την ουσια αυτου του κειμενου (τον Κρυσταλο) τον εχει κανει πραξη ενα απλο,κοινο ζευγαρι σαν ολα τα αλλα, το μονο που διαφερει ειναι πως ειναι ενα ζευγαρι "Κυριαρχιας/υποταγης" . Το κειμενο ηταν μεγαλο και επειδη ο Κυριος μου λεει πως ειναι ανορθογραφος και δεν θελει να χαλασει την οπτικη αισθητικη του κειμενου μου επετρεψε να το αντιγραψω εγω στα ελληνικα και να το στειλω σε εσας. Το κειμενο ειναι η ιδια μας ζωη, και των δυο, τα δικα μας "θελω". Σας ευχαριστουμε για τον χρονο που αφιερωσατε για την αναγνωση και ισως την δικια σας αποψη/πρισμα του Κρυσταλου.
    MASTER PERRIS- elvira

    http://www.lustschmerz.de/LS/Der__Kristall.179.0.html
     
    Last edited by a moderator: 10 Μαϊου 2007
  2. Jiannis

    Jiannis Regular Member

    Απάντηση: Ζευγαρι Κυριαρχιας/υποταγης. Ο Κρυσταλος

    Ενα υπεροχο κειμενο παιδια. Μπραβο σας
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    ...οταν οι ανθρωποι ειναι ισορροπημενοι, τετοια κειμενα βγαινουν...
     
  4. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Τώρα Εγώ θα φταίω αν πω οτι όντως το κείμενο αυτό ήταν, είναι και θα είναι ουσιαστικά μια σχέση M/s όπως θα έπρεπε να είναι; Αλλά βέβαια, στον κόσμο των Ελλήνων, η διαφορά είναι κακό πράγμα... Τέλος πάντων, το κείμενο απλά είναι εξαιρετικό και εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσα να βρώ τα λόγια για να το περιγράψω, ίσως το ποιηματάκι του Colm που Έχω βάλει στην βιογραφία Μου να το παίρνει μαζί του. Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους Δ/δυο Σ/σας για τη μεταφορά του κειμένου αυτού.
     
    Last edited: 9 Ιανουαρίου 2007
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Ζευγαρι Κυριαρχιας/υποταγης. Ο Κρυσταλος

    Ευχαριστουμε πολη Master_Spiler απο μερους μου, και απο μερους της μικρης μου.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ζευγαρι Κυριαρχιας/υποταγης. Ο Κρυσταλος

    Φενκιου Jiannis, και σενα Maley.
     
  7. Jiannis

    Jiannis Regular Member

    Απάντηση: Ζευγαρι Κυριαρχιας/υποταγης. Ο Κρυσταλος

    Να σαι καλα Masterperris εσυ και η μικρη σου για την ομορφια που μας προσφερατε. Το κειμενο ειναι αληθεια παραδειγματικο η ομορφια του Κρυσταλου απιστευτη. Ελπιζω να ξυπνησει μερικα πνευματα να δουν πως οι σχεσεις πληρους χρονου οπως αυτη που περιγραφετε αλλα και γενικα οι M/s D/s εχουν τους δικους τους κανονες και αν κοιτουσαμε λιγο πιο καλα θα μπορουσε ο καθενας να βρει χιλιαδες πρισματα, αλλα οπως ειπε και ο αγαπητος Master_Spiler στην κοινοτητα των Ελληνων το διαφορετικο ειναι κατι κακο.
     
  8. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Ζευγαρι Κυριαρχιας/υποταγης. Ο Κρυσταλος

    Θα Θ/θελαμε ο Κυριος μου και εγω να θυμισουμε παλι αυτο το νημα που δυστυχως οταν το ανεβασαμε υπηρξαν καποια προβληματα στον server του φορουμ και οι περισσοτερες απαντησεις χαθηκαν.

    Ειναι ενα κειμενο που Μ/μας Ε/εκφραζει και καθημερινα Π/προσπαθουμε να κανουμε πραγματικοτητα.

    Θα θελαμε τις αποψεις Σ/σας πανω στο κειμενο ακομα και τις αντιρησεις Σ/σας 
     
  9. Master

    Master Regular Member

    Απάντηση: Ζευγαρι Κυριαρχιας/υποταγης. Ο Κρυσταλος

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Το κειμενο ειναι ειναι παρα πολυ καλο,ουσιαστικα απανταει σε ολους τους προβληματισμους και τα θεματα που εχουν τεθει εδω μεσα(απ'αυτα που εχω διαβασει αλλα πιστευω και σε πολλα αλλα που δεν εχω διαβασει).
    Προταση μου ειναι να διαβασθει και να μελετηθει απο ολους και ιδαιτερα απο τους πιο απειρους,θα μας βοηθησει ολους παρα πολυ.
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Υπεροχο κειμενο, θαυμασιο μπορω να πω!
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ναι, βοηθάει.
     
  12. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Απάντηση: Ζευγαρι Κυριαρχιας/υποταγης. Ο Κρυσταλος

    Πολύ όμορφο κείμενο και βοηθάει πολλούς καινούργιους αλλά και παλαιότερους στο χώρο να κατανοήσουν τις 24/7 Μ/ς σχέσεις και να τις κάνουν να φαντάζουν λιγότερο άπιαστες. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι υπέροχο να το ζεις και δυστυχώς οι πιθανότητες να το βρεις περισσότερες από 1 φορές στη ζωή σου είναι ελάχιστες.