Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας για γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 16 Απριλίου 2007.

  1. Jomaru

    Jomaru Guest

    με προγραμμα λολ. μαλλον θα μιλουν για 24/7 ειτε για συνεδριασεις
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μία απλή και εύκολη ζώνη αγνότητας απαιτεί ένα απλό piercing, χαμηλού κόστους, το οποίο παίρνει 5 λεπτά περίπου. Περνούμε δύο κρίκους στα μουνόχειλα και τελειώνει η φασαρία.

    Σε ένα μήνα, όταν θα αντέχεται το έξτρα βάρος και δεν θα βγαίνουν ζουμιά από τις τρύπες, περνούμε ένα μικρό κομψό λουκετάκι μέσα στους κρίκους.

    Το κλειδί το δίνουμε στον σύντροφό μας.

    Απαιτεί καθαριότητα και προσοχή η συγκεκριμένη ζώνη αγνότητας, και συχνές αλλαγές του λουκέτου, το οποίο θα σκουριάσει από το κατούρημα και τα ντους, είναι αναπόφευκτο...
     
  3. DiDi

    DiDi Regular Member


    Κάτι τέτοιο δηλαδή???

     
     
  4. Jomaru

    Jomaru Guest

    δεν αντεχω να μη ρωτησω και μετα κομμενες οι πτησεις εξωτερικου ε?
     
  5. DiDi

    DiDi Regular Member

    Τι να σου πω εγώ δεν μπαίνω σε αεροπλάνο ούτε για πτήσεις εσωτερικού:scared:..
     
  6. Jomaru

    Jomaru Guest

    βρηκαμε εναν τροπο να σε τιμωρουμε.. χαχα
     
  7. DiDi

    DiDi Regular Member



    Έψαξαν μάλλον αρκετά οι υπάλληλοι του αερολιμένα Αθηνών για να ανακαλύψουν τι ήταν αυτό που ενεργοποιούσε το συναγερμό, όταν μια 40χρονη αγγλίδα περνούσε από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Τελικά βρέθηκε το “υπεύθυνο” αντικείμενο: η ζώνη αγνότητας που φορούσε η γυναίκα, και ειδικότερα το μέταλλο που περιείχε. Στη γυναίκα επιτράπηκε τελικά να πετάξει με το αεροπλάνο, με ευθύνη του πιλότου.
    Η γυναίκα εξήγησε στους υπαλλήλους του αεροδρομίου ότι ο άνδρας της την ανάγκασε να φορέσει τη ζώνη για να αποτρέψει πιθανά “παραστρατήματά” της κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ελλάδα.

    Πηγή: palaiokastro.wordpress.com
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Το να χρησιμοποιήσει κανείς μη-βιοσυμβατό υλικό στα piercings όπως το υλικό στα λουκέτα (χάλυβας), δείχνει τουλάχιστον αυτοκαταστροφικές τάσεις (αν όχι άγνοια).
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σε οποιοδήποτε αξιόπιστο τατουατζίδικο όπου κάνουν και piercings θα βρείτε να χρησιμοποιούν υλικά ασφαλείας, τα οποία ενδείκνυνται για παρατεταμένη επαφή με το δέρμα και ιδίως για την πρώτη επαφή με κάποια πληγή, όπως είναι το οποιοδήποτε piercing, για τον πρώτο μήνα τουλάχιστον. Όμως η αγορά του λουκέτου θέλει προσοχή, συνήθως δεν είναι ανοξείδωτα και η χρυσή βροχή σας καθώς και τα υπόλοιπα υγρά του σώματος, ιδίως τα γυναικεία (σαν alien αιθάνομαι λέγοντάς το) σίγουρα θα διαβρώσουν σε κάποια φάση το υλικό.

    Το εύλογο που θα έπρεπε να ρωτήσετε είναι το εξής: καλά, δεν μπορεί η γυναίκα απλά να βγάλει τους κρίκους;

    Όχι, δεν μπορεί, αρκεί να στραβώσει το κούμπωμα με μία απλή κίνηση της πένσας. Επίσης, αν το BDSM που κάνετε είναι καλό και όχι της πλάκας, ούτε καν θα διανοηθεί να "κλέψει" ανοίγοντας τους κρίκους ή φροντίζοντας να κρατήσει αντικλείδι ή να καταφύγει στον πλησιέστερο κλειδαρά. Ιδανικά, η σκλάβα θα πρέπει να ζητήσει από μόνη της την κλειδαριά αγνότητας, περισσότερο ως σύμβολο παρά ως αναγκαίο μέτρο. Αν της επιβληθεί, βράστα Χαράλαμπε. Θα τον παίρνει σύντομα από τ' αυτιά κι απ' τα ρουθούνια...