Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας στην πραγματικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 21 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Το θέμα με την ζώνη αγνότητας και γενικώς τον έλεγχο οργασμού με έχει απασχολήσει και συνεχίζει να με απασχολεί. Ενώ υπάρχει ένα ακόμη τέτοιο θέμα, νομίζω ότι η εκεί δυναμική του θέματος έχει εξαντληθεί.

    Η ζώνη αγνότητας φαντάζει σε πολλούς υποτακτικούς ως ένα πολύ θελκτικό φετίχ, δεν σας κρύβω ότι και σε μένα τον ίδιο, πριν το δοκιμάσω, φάνταζε ιδιαίτερο και αρκετά ερεθιστικό.

    Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μεταφέρω αυστηρά προσωπική εμπειρία και μιλώ ειδικά για το πως το βιώνω εγώ, όχι κάποιος άλλος ή γενικά.

    Από την στιγμή που θα κλειδωθείς χάνεις μερικές βασικές ελευθερίες που δεν τις υπολόγιζες πριν. Όπως ν' αγγιχτείς και δεν εννοώ μόνο για τον αυνανισμό, επίσης ανάλογα με την ζώνη και τα χαρακτηριστικά της, η ούρηση γίνεται διαφορετικά, πολλές φορές θα πρέπει να κάθεσαι. Προσωπικά και στις δύο περιπτώσεις Κ που έχω φορέσει chastity device κάθε βράδυ, αναλάμβαναν οι ίδιες την καθαριότητα της περιοχής απαγορεύοντας μου ν' αγγιχτώ.Αν ήταν πλαστικό, τότε η πεοκαλύπτρα αλλάζονταν κάθε εβδομάδα, στο μεταλλικό καθάρισμα ημερήσιο. Στον μήνα αλλαγή της πεοκαλύπτρας με δεύτερη για Πιστέψτε με το να μην μπορείς ν' αγγίξεις το ίδιο σου το πέος είναι πολύ πολύ σημαντική παράμετρος. Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να μη σου επιτρέπεται οργασμός από το να μην σου επιτρέπεται καν η στύση. Η στύση, έστω ακόμα και οι κατουροκαύλες είναι ιδιαίτερα επώδυνες, πόσο μάλλον αν περάσεις ένα πενθήμερο χωρίς οργασμό.

    Τι επιτυγχάνεται; Κατ' αρχήν υπάρχει μεγαλύτερη προθυμία να κάνεις πράγματα, θα πεις σκλάβος είσαι πρέπει να έχεις προθυμία αλλιώς γιατί το κάνεις; Πρόσεξε είπα μεγαλύτερη, δεν είπα ότι δεν υπάρχει, αλλά η βιολογία την κάνει εντονότερη την θέληση. Στην αρχή τα κάνεις γιατί είναι ο σκοπός σου να χύσεις. Μετά όταν περάσεις τέτοιες δοκιμασίες μερικές φορές, καταλαβαίνεις ότι ο οργασμός που προσφέρεις στην Κυρία σου είναι περισσότερος, όχι μόνο ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά. Έχεις αγωνιστεί για να τον προσφέρεις, όχι μόνο για την ευχαρίστηση και το ξαλάφρωμα το αδειάσματος, αλλά ο ίδος ο αγώνας είναι που μετράει σε αυτή την περίπτωση. Χάνεις μία ''ελευθερία'' αλλά κερδίζεις περισσότερα.

    Πώς είναι για εσάς;
     
  2. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Δυο πράγματα βρίσκω σπαστικά με τις ζώνες αγνότητας, καθαριότητα και ούρηση, μπορεί να είναι χρονοβόρες διαδικασίες, αν και τα έχω συνηθίσει.

    Αυτό που λες για προθυμία, ισχύει.



    Πάντως μου αρέσει αυτό το "ζώνη αγνότητας"...  
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    κόβεις και τις μπύρες πάντως!!
     
  4. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Pro Tip είναι αυτό που είπες...
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @guruni : το εισαγωγικό ποστ σας θα μπορούσε ν' αποτελέσει "ύμνο" στην αξία της επιβολής της πειθαρχίας ως μέσο εκπαίδευσης. Μιας πρακτικής (δια του πρακτέου) και όχι θεωρητικής πειθαρχίας που μάλλον λίγοι των παρεπιδημούντων γνωρίζουν και ακόμη λιγότεροι καταναούνν
     
  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Μετα απο τα νηματα τυπου .. "προβληματτικοι ανδρες Κ" , "Vanilla kai bdsm " . "Γιαλατζι Κ/υ" κτλ

    αυτο το νημα ειναι μια οαση στο φορουμ
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Με την αδεια Της  
     
  9. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Το HolyTrainer πρέπει να είναι, σωστά?
     
  10. Y13

    Y13 Regular Member

    ........cb3000 or cb6000.......................
     
  11. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Ωραιο κορμακι !
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Αγοραζουμε απο dhgate τωρα μοντελο και τα λοιπα θα σας γελασω. Το συγκεκριμενο ειναι βολικο ταιριαζουν οι πεοκαλυπτρες (διαφορες).

    Ευχαριστω βανιλα30.