Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλικία και Σεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος feugatos, στις 9 Δεκεμβρίου 2010.

  1. feugatos

    feugatos New Member

    θέλω να απευθήνθω στους Κυριαρχους Φίλους και να ρωτήσω αμα η ηλίκια παίζει καποιο ρολο στο σεβασμο και στην κυριαρχια που εχεις πανω στους ``σκλαβους``. Εγω για παραδειγμα ειμαι 21 πας στα 22 και δν εχω τον απετουμενο σεβασμο που μου αρμοζει συμφωνα με τη κατασταση μου! Η αιτιολογια που μου δινουν ειναι οτι ειμαι μικρος ενω στο ρολο μου ειμαι απολυτα κυριαρχος. Εγω πιστευς πως η ηλικια δν παιζει ρολο, αλλα το μυαλλο ειναι αυτο που καθοριζει τη θεση σου. Επομενως πωσ θα πρεπει να εξαφανησω το ταμπου ηλικια απο την σκλαβα μου που το χρησιμοποιει αυτο το προσχημα που οδηγει σε επιλεγμενες ανηπακοες??
     
  2. Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Η ηλικία είναι ένα θέμα στον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι, όχι μόνο η σκλάβα σου αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά, κοινωνικά κ.λπ. Πίστεψέ με όμως, είναι ένα θέμα που θα τακτοποιηθεί από μόνο του   Το ερώτημα είναι τι κάνουμε μέχρι να τακτοποιηθεί... Το όπλο σου είναι η σοβαρότητα και η συνέπεια σε αυτό που κάνεις. Ιδίως όταν αφορά σε μια σταθερή σχέση M/s, όπως φαντάζομαι είναι αυτή που αναφέρεις (μίλησες για τη σκλάβα σου), η συμπεριφορά σου θα πρέπει να καθιστά άτοπο το πρόσχημα της ηλικίας. Βέβαια, θα πρέπει να είσαι μετριοπαθής και να ψάχνεις πάντα σημεία που θα μπορούσες να βελτιώσεις τη στάση σου και τώρα που είσαι νέος, αλλά και αργότερα.

    Αυτό που εννοώ, είναι ότι η παραπάνω δήλωσή σου έχει αξία όταν την κάνουν οι άλλοι για εσένα, όχι εσύ ο ίδιος.   Εσύ, με τη συμπεριφορά σου, προσπαθείς να δώσεις στους άλλους το λόγο να την κάνουν.

    Καλή συνέχεια στην οδό της Κυριαρχίας! 
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    συμβουλη : θα βοηθηθεις βρισκοντας μια σκλαβα εμπειρη
    εναλλακτικα : θητευσε διπλα σε εναν εμπειρο Κυριαρχο
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Η ηλικία θα μπορούσε, ίσως, να θεωρηθεί παράγοντας που οδηγεί στο σεβασμό. Είναι ο μόνος; Όχι βέβαια. Ούτε, όμως, και ο πιο σημαντικός. Η σοβαρότητα, η εμπιστοσύνη που εμπνέει ή όχι κάποιος, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις διάφορες καταστάσεις, οι γνώσεις που έχει, οι εμπειρίες είναι σαφώς πιο σημαντικοί λόγοι που οδηγούν στο σεβασμό, απ' ότι το έτος γέννησης κάποιου.

    Και κάτι τελευταίο: Διακρίνω μια προσπάθεια απαίτησης σεβασμού; Αν πράττεις κάτι τέτοιο, λυπάμαι, αλλά πιστεύω πως είσαι σε λάθος δρόμο. Το σεβασμό δε μπορείς να τον απαιτήσεις από τον άλλο. Δε μπορείς να του πεις "σεβάσου με" κι αυτός, αυτομάτως, να το κάνει. Έτσι, οδεύεις με μαθηματική ακρίβεια στη γελοιοποίηση. Το σεβασμό οφείλεις να τον κερδίσεις, κάτι φυσικά που δε μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Ηλικία και Σεβασμός

    Συμφωνώ απολύτως με το προλαλήσαν Βαρεμένο Member, κάτι που σπανίως συμβαίνει οπότε έπρεπε να καταγραφεί  

    Πάντως κι εγώ όταν θέλησα να δω πώς είναι να μην υπακούς σε ό,τι δεν σου κάνει κέφι, το δοκίμασα με έναν εξόχως κυριαρχικό νεαρό με τον οποίο υπήρχε καταπληκτική χημεία αλλά όμως δεν μπορούσε να με χειριστεί   Τελικά βρήκα ότι δεν μου άρεσε να ανυπακούω αλλά αυτό είχε να κάνει μόνον μ εμένα.
     
    Last edited by a moderator: 9 Δεκεμβρίου 2010
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Εξαρτάται απο την ηλικίας και τις ανάγκες της υ. Εσύ ακόμα κι αν σεξουαλικά το επιθυμούσες, και ηλικιακά δεν ήταν μεμπτό, θα αφηνόσουν στην καθοδήγηση και Κυριαρχία μιας δεκαεξάχρονης? Πιστεύεις θα είχε την εμπειρία να σε καθοδηγήσει και να σε βοηθήσει στις αναζητήσεις και στην εκπλήρωση των αναγκών σου? Θεωρείς ότι το να πειραματιστεί πάνω σου με γνώμονα την άγνοια της, δεν θα είχε κάποιες σοβαρές συνέπειές για εσένα?
     
  7. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Συγνώμη, δηλαδή,
    επειδή δηλώνεις Master
    θεωρείς ότι σου αρμόζει αυτόματα το οτιδήποτε;
    Καλό!  
    Άμα πήγαινε έτσι το πράγμα... 

    Δεύτερον : γίνε πρώτα Master στην ορθογραφία (βλ. "απευθήνθω", "απετούμενο", "μυαλλό", "εξαφανήσω", "ανηπακοές" - συν μερικά ακόμη, που δικαιολογούνται, υποθέτω, λόγω κεκτημένης ταχύτητας) και έχεις χρόνο και για τ'άλλο. 
     
  8. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Θα σεβαστω τον οποιονδηποτε αν διαπιστωσω οτι ο ιδιος σεβεται πρωτα τον εαυτο του.
     
  9. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Δε θα σου ζητήσει κανείς ταυτότητα... από σένα εξαρτάται, από τη σοβαρότητα και την ωριμότητά σου...
     
  10. tristan

    tristan Guest

    Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

        :rollinglaugh:   

    (Το α-πετούμενο πάντως είναι αφτό που δεν πετάη
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Λεπτομέρειες. Εδώ άλλοι βάζουν τους υ τους να γράφουν τα κείμενά τους, κι εσύ κολλάς σε μερικά μικρά ορθογραφικά λαθάκια;  
     
  12. Απάντηση: Ηλικία και Σεβασμός

    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όσοι δηλώνουν υποτακτικοί δεν χρειάζεται να τύχουν του απαιτούμενου σεβασμού;