Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ζωή είναι μία σκύλα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 25 Μαρτίου 2007.

  1. gaby

    gaby Guest

    ... περί ερωτικής μας ταυτότητας ο λόγος. Στην καθημερινότητά μας, αλλά και στην ψυχή μας, όταν αυτή παρασέρνεται από ανάγκες και ερεθίσματα της καθημερινότητας.

    Στην κοινωνική μου καθημερινότητα βλέπω ένα σωρό ανθρώπους που - κόβω το χέρι μου γι αυτό - έχουν ξεχάσει ότι είναι και ερωτικά ενεργούμενα. Όχι παθολογικά αναφροδίσιους με την έννοια οτι δεν μπορούν να έχουν διέγερση και οργασμό αλλά τελείως αδιάφορους και με προσωπικότητα διαμορφωμένη χωρίς καθόλου να μετέχουν σ αυτήν τα ερωτικά τους ενδιαφέροντα, όποια και αν είναι αυτά.

    Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται, όχι κόπο αλλά μία κάποια ενέργεια για να φτιάξουμε και μετά να προστατέψουμε αυτό που είμαστε ώστε να συνεχίζει να μας λειτουργεί. Δεν είναι τυχαία η έκφραση "θύω στον έρωτα", έχει απαιτήσεις ο καλός έρωτας, το καλό σεξ, η καλή ερωτική επικοινωνία, η ανεύρεση αξιόλογων ερωτικών συνοδοιπόρων.

    Ανήκουμε σ αυτόν τον χώρο και η σεξουαλικότητά μας είναι για μας σημαντική ως πρωταρχική στη ζωή μας. Κοπιάσαμε για να την χαρτογραφήσουμε, ίσως κοπιάσαμε και αγωνιστήκαμε για να την ταιριάξουμε με την ζωή μας. Τώρα προσπαθούμε να την απολαύσουμε. Καιρός δεν ήταν;

    Πόσο εφικτό όμως είναι για πολλούς από μας στην πράξη να αισθανόμαστε ερωτικοί, να αισθανόμαστε αυτό που είμαστε στις συμπληγάδες της καθημερινότητας;

    Προσωπικά συντηρώ συνειδητά και καθοδηγούμενη την ερωτική μου ταυτότητα στην καθημερινή μου ζωή.

    Νά π.χ. που μπορεί να χρησιμεύουν ορισμένα τελετουργικά και πρωτόκολλα. Να μας βάζουν σ ένα "δικό μας" ερωτικό κλίμα, ακόμα και όταν τα πάντα γύρω μας είναι σε τελείως άλλη λογική.

    Μπορεί πρώτα να προσδιορίσει και μετά να απολαύσει την σεξουαλικότητά του κάποιος, όταν το κλίμα της εποχής μας είναι τέτοιο που η ταυτότητα πάρα πολλών προσδιορίζεται πιά εξ ολοκλήρου έξω από το σεξ; Ή όταν αυτός ο ίδιος είναι μία μεμονωμένη περίπτωση για τον οποίο δεν ισχύει κάτι τέτοιο;
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Μπορείς να διατυπώσεις την ερώτησή σου με διαφορετικό τρόπο?
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Ευχαρίστως  

    εννοώ ότι το περιβάλλον που οι περισσότεροι ζούμε είναι αντιερωτικό. Πώς διατηρούμε λοιπόν την ερωτική μας ταυτότητα και τα ερωτικά μας πάθη που τοσο απολαμβάνουμε όταν τα συνεχή μας ερεθίσματα δουλεύουν εναντίον μας;
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    ..μην προβληματίζεσαι καλη μου lilly...γιαυτα...μην κουραζεις το ομορφο κεφαλακι σου με τετοιες σκεψεις..ας το να παει..
     
  5. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Πιστευω οτι ξεκινας απο λαθος δεδομενο. Οι ανθρωποι ισως ειναι αντιερωτικοι, το περιβαλλον παντα δινει εναυσματα για ερωτα..αρκει να θελει και να μπροει καποιος να τα εισπραξει. Αρκει μια ματια εστω και στο συνωστισμο του μετρο ή μια απειροελαχιστη γευση του αρωματος αυτου που απλα περνα απο διπλα σου για να ερωτευτεις
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν λειτουργώ τόσο πολύπλοκα. Δεν αισθάνομαι ότι το σεξ είναι το αποκορύφωμα μίας ερωτικής διάθεσης. Το αισθάνομαι σαν βιολογική ανάγκη. Όπως τον ύπνο για παράδειγμα. Με οτιδήποτε και αν καταπιάνομαι, όσο ενδιαφέρον και αν είναι, αν νυστάξω, θα το παρατήσω και θα πάω στο κρεββάτι μου. Αντίστοιχα, μία φορά την ημέρα, όταν οι ορμόνες μου σημάνουν την ώρα του σεξ, θα κάνω σεξ, έστω και για δέκα λεπτά (είμαι πολύ πρακτική σε αυτό το θέμα). ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να περάσει μία ημέρα χωρίς σεξ.

    Για την ακρίβεια έχω δημιουργήσει μία ειδική κατηγορία session, τα express, που περιλαμβάνουν αρκετές δραστηριότητες, πολύ περιεκτικά, έχουν ελάχιστη διάρκεια, και είναι ιδανικά για τις περιπτώσεις όπου ο χρόνος πιέζει (αφόρητα). Φαντάσου για παράδειγμα μαστίγωμα - massage ποδιών - ταπείνωση - μετάνοια - αιδιολειξία - διείσδυση σε 15mins. Χαχαχαα.. 
     
  7. fractal

    fractal Regular Member

    Πριν μερικές μέρες σε μια νυχτερινή έξοδο και συγκεκριμένα στο <θηριό> στου Ψυρρή ενώ μιλούσα με μια κοπέλλα έκατσαν δίπλα μου δύο θεές. Χωρίς υπερβολή. Ο ερωτισμός σε όλο το μεγαλείο! Εστω και με την περιφερειακή όραση μπόρεσα να το αντιληφθώ.Διπλα μου δύο αγόρια κοιτούσαν. Απλά ,παθητικά ,χωρίς να κάνουν τίποτα.
    Μου την έδωσε και φεύγοντας του λέω το τετριμμένο : έστω και αν μετανοιώσεις κάνε κάτι κτλ .
    Φεύγοντας ακόμα κοιτούσε .
    Θα το έπαιξε εκ του ασφαλούς .Χωρίς κινδύνους να λερωθεί ,να απογοητευθεί ,να πληγωθεί.Αποστειρωμένος .
    και τόσο μόνος
     
  8. gaby

    gaby Guest

    fractal ty   ήθελα να πω και αυτό...
     
  9. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Η Ζωή είναι μία σκύλα!

    Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συμβάλω επί της ουσίας στον προβληματισμό, αλλά δοκίμασε, καθώς μιλάς σε όλους αυτούς με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή για καθημερινά, άσχετα θέματα, να φανταστείς πώς θα μοιάζουν όταν κορυφώνεται η ηδονή τους. Με ποιον τρόπο θα βογγάνε, αν θα τους βγαίνει γλυκά ή υστερικά ο οργασμός, πώς θα είναι αναμαλλιασμένοι, πώς θα αντιδρούσαν αν κάποιος τους ανάγκαζε να περπατήσουν στα τέσσερα εκείνη τη στιγμή και άλλα τέτοια νόστιμα και διασκεδαστικά.

    Η πρόκληση βέβαια σε όλο αυτό είναι να μη χάσεις τον ειρμό της συζήτησης ή τον ρυθμό της όποιας συναλλαγής κάνεις μαζί τους.
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Απάντηση: Η Ζωή είναι μία σκύλα!

    κάτι τέτοια έκανα και έγω και το σταμάτησα την πρώτη βδόμαδα, προσπαθούσα να τους δω όλους υπό το πρίσμα του bdsm και εντάξη απλά τρλομαξα από ένα σημείο και μετά...
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    Η ζωη μπορει να ειναι μια σκύλα..ομως εγω λατρευω τις γατες  
     
  12. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Η Ζωή είναι μία σκύλα!



    sex-σφηνάκι. Μια τζούρα. Εθισμός. Καλύτερα από το τίποτα