Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ??? ΜΑΣ??? ΣΑΣ???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Astir, στις 29 Μαρτίου 2006.

  1. Astir

    Astir Guest

    Ποιοί είναι όλοι αυτοί που, όταν φεύγουν απ το σαλόνι τους, μένει το βαθούλωμα στον καναπέ; Τι είναι όλοι αυτοί;
    Είναι αυτοί που όταν πλημμυρίζει το σπίτι τους και αντί να το καθαρίσουν σκέφτονται μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση.
    Μπορεί να βουλιάζω στη λάσπη αλλά θα τους εκδικηθώ.
    Όλους.
    Ποιούς;
    Κάποιους.
    Γιατί;
    Έτσι.
    Είναι αυτοί που παρακολουθούν το βουλωμένο απο φύλλα λούκι που αυτοί δεν καθάρισαν να πλημμυρίζει την περιουσία τους, το σπιτάκι τους, χωρίς να κάνουν τίποτα, μόνο "φορτώνουν" και "φορτώνουν".
    "Γαμημένε πρωθυπουργε, θα σε γαμησω να μαθεις, κι εσενα και τους Αμερικανους και τους Παναθηναϊκους, εσυ θα πληρωσεις για το κακο που με βρηκε γιατι εσυ φταις".
    Ειναι αυτοι που στη χειροτερη χιονοθυελλα των τελευταιων εκατον πενηντα ετων ξεκινουν για εκδρομουλα με την οικογενεια και χωρις αντιολισθητικες αλυσιδες παρακαμπτοντας τις ικεσιες των μετεωρολογων με το επιχειρημα "Γαμησε τους, μωρε, τι ξερουν οι μαλακες, εγω εχω κανονισει Σαββατοκυριακο κυνηγι και να παν να γαμηθουν ολοι, κανε αυτο που σου λεω, γυναικα, μη σε παρει κι εσενα ο διαολος" και μετα τους βρισκουν παγωμενους σε υψομετρο τριων χιλιαδων μετρων να γαμοσταυριζουν το γαμημενο Υπουργο Καιρου.
    Ειναι αυτοι που θα κανουν αυτο που θελουν για να δειξουν σε ολους οτι τους γραφουν στ αρχιδια τους, οτι "Εγω θα τους γραψω ολους γιατι εγω γαμω τον καιρο, τη φυση, τον κοσμο ολο και ολους οσοι δεν ειναι Εγω, δηλαδη ολους, γιατι Εγω ειμαι Εγω".
    "Ε, Εσυ εισαι παγωμενος και πλημμυρισμενος, μαλακα".
    Ειναι αυτοι που επιβεβαιωνονται γαμωντας τις γυναικες των "κολλητων¨τους, οχι γιατι ερωτευτηκαν-πραγμα θεμιτο-, αλλα για να βλεπουν τον "κολλητο" απο ψηλα, "καβαλα", για να βλεπουν τον κοσμο απο ψηλα, λιγο πιο ψηλα.
    Ειναι οι τσαμπουκαδες βαρυμαγκες που σε περιπτωση κινδυνου εξαφανιζονται ως δια μαγειας, οι "Κρατατε με, μην τον σκισω", ειναι οι παιχταραδες με τα μπεγλερια και τα κομπολογια και τον φραπε και το ταβλι και το υφος ασηκωτου γαμια, που αν τους αφαιρεσεις τα μπεγλερια, τα κομπολογια, τον φραπε,το ταβλι και το υφος ασηκωτου γαμια δε θα μεινει τιποτα, "πουφ", αερας, θα εξαφανισοτυν σαν να μην υπηθξαν καθολου και ποτε κι καθολου.
    Ειναι οι γκομενες που δεν μπορουν να φανταστουν την υπαρξη τους χωρις τον γκομενο-φαλλο, που δεν υπαρχουν καν χωρις τον παιχταρα τους, που δεν εχουν φιλους, ζωη, ενοιαφεροντα, μονο το ασαφες-γραμμενο στο DNA τους- ονειρο της κυριας του κυριου που με το βαμμενο νυχι χτυπα νευρικα το δερματινο τιμονι του Τσεροκι περιμενοντας στο φαναρι με τερμα το λαϊκο ινδαλμα στο πειρατικι σιντι ενω με την ακρη του ματιου της προκαλει το λεβεντη που μαρσαρει απο διπλα.
    Ειναι αυτοι που εξαντλουν τη μορφωση τους σε περισπουδαστα ιλουστασιον βιβλια του τυπου: Πλατωνισμος-Μαρξισμος-Φροϋδισμος-Καπιταλισμος: Εικοσι αιωνες φιλοσοφια σε εκατο σελιδες, και που μετα την εμβριθη αναγνωση τους, καταθετουν αποψεις οπως: "Η φιλοσοφια ειναι συστηματοποιηση ιδεων". Ναι, ε; Ε, ναι, λοιπον, ειναι. Και; Μετα;
    Ειναι οι γκομενες που εξαντλουν την ευαισθησια τους στην αγορα σιντι κομψευαμενων λιμοκοντορων τραγουδιστων-τραγουδοποιων οι οποιοι ψιλοχαριεντιζονται-χαλαρα-με μαλλι κομμωτηριου ατημελητο γιατι "Στ αρχιδια μου η εμφανιση, μωρε, το ροκ ειναι τροπος ζωης", και με ασπρες πουκαμισες ψιλοτσαλακωμενες τραγουδουν, ποθοκλεινοντας τα ματια, στιχους οπως: Η καρδια της ψυχης / κι η ψυχη της καρδιας / σ αγαπω / μ αγαπας, χαμογελωντας αθωα και γλυκα και οδηγωντας τις ψαγμενες θαυμαστριες σε αισθαντικες ονειρωξεις.
    Ειναι αυτοι που χανουν στο χρηματιστηριο και φταινε οι αλλοι, λες και δεν την εβαλαν οι ιδιοι με τα χερακια τους και μαλιστα κομπαζοντας για την εμπνευσμενη κινηση τους.
    Ειναι αυτοι που διαρρηγνυουν τα ιματια τους για το ποσο ξεφτιλα ειναι η τηλεοραση και τους τρεχουνε τα σαλια οταν πετυχουν καμια στραβοδοντα σιλικονοβυζη σελεμπριτι στο τοπικο κωλαδικο, αυτοι που αμα βγει στο γυαλι ενας τυχαιος μαλακας και πει οτι η μανα τους ειναι ενα αιμοσταγες κτηνος, θ αντιμετωπιζουν στο εξης τη μανουλα τους που τους μεγαλωσε με το γαλα της ως γαμημενο αιμοβορο παλιοσκυλο, ως φορεα πανωλης, ως λυσσασμενο κομμουνιστη, ομοφυλοφιλο, πρεζακια, σατανιστη, τρομοκρατη, Σκοπιανο, αραπη, οτι τελος παντων επιλεξει ο ειδημων στο γυαλι, αυτοι που γκρεμιζεται η γη κατω απο τα ποδια τους οταν η ποδοσφαιρικη ανωνυμη εταιρεια ενος επιχειρηματια "τρωει μια πενταρα" απο την αντιστοιχη επιχειρηση ενος παρομοιου επιχερηματια και ολοι αυτοι οι επιχειρηματιες ζουνε καλα κι ευτυχισμενα μεταξυ τους ενω οι οπαδοι των επιχειρησεων τους αλληλοδερνονται, αλληλοκαιγονται, αλληλοσφαζονται για μια ιδεα, για μια σημαια με το λογοτυπο της εταιρειας, ειναι αυτοι οι ωραιοι τυποι που δε χτιζουν συναισθηματικες σχεσεις αλλα "Μανα των παιδιων μου, μαγειρισσα και υπηρετρια", που δεν εχουν φιλους αλλα αυλικους, κολακες και ισοπαιχταραδες που στην καλυτερη περιπτωση μοιραζονται τις ιδιες αποψεις και μερικες φορες και τις γυναικες τους, αυτοι που δε μπορουν να μεινουν μονοι τους ουτε για ενα λεπτο, "οι ανθρωποι του πληθους", που δεν εχουν να πουν τιποτα στον εαυτο τους, που δεν περνανε καλα μαζι του, που δεν τον αντεχουν, που χρειαζονται παντα καποιον, καποιαν ή καποιους γυρω τους για να υπαρχουν.
    Ειναι αυτοι που "Δε μασανε" "Δεν κωλωνουν" "Δεν ψαρωνουν" "Δεν καταλαβαινουν Χριστο", αυτοι που "Τα παιρνουν στο κρανιο", που "Αμα τους τη δωσει, γαμανε και δερνουνε", αυτοι που αγοραζουν το "καλυτερο και φθηνοτερο", το "γρηγοροτερο και οικονομικοτερο" το "τελευταιας τεχνολογιας" αυτο που "Δεν υπαρχει", το ηλεκτρονικο πατατομετρο, τον υδραυλικο καρπουζοκοφτη, τις αθορυβες μασαζοπαντουφλες, αυτο που δεν εχει ο γειτονας, ο "κολλητος", αυτο που δεν εχει κανενας παρα μονον αυτος.
    Αυτος και μερικα εκατομμυρια μαλακες σαν κι αυτον σκορπισμενοι σε ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου τουτου.
    Ειναι αυτα τα πλασματα γυρω μας που επικαλουνται τον Σωκρατη, τον Πλατωνα και τον Αριστοτελη ως αποδειξη της δικης τους ανωτεροτητας, απορριπτοντας ακομα και την αμυδρη πιθανοτητα υπαρξης - εστω ενεργητικης - ομοφυλοφιλιας στη Αρχαια Ελλαδα, οι ιδιοι που πραγματικα πιστευουν οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν ο μονος απο τους μεγαλους κατακτητες της ιστοριας που εφτασε στην ακρη του κοσμου χωρις να πειραξει ουτε μυρμηγκιαπ οπου περασε, ιδρυοντας Πολιτιστικους Συλλογους και Μεγαρα Μουσικης στα πανευτυχη και αλαλαζοντα χωρια της Ασιας.
    Ειναι αυτοι που "ξερουν" απο πολιτικη, ποδοσφαιρο, τεχνη, οικονομια, φιλοσοφια, ιστορια, μπασκετ και σεξ.
    Ξερουν τα παντα, απολυτα, εμπιστεψου τους.
    Ξερουν τα παντα "εκ των εσω", χωρις να εχουν εμβαθυνει ουτε για μια στιγμη ακομα και στο πιο ασημαντο θεμα, απορροφωντας πληροφοριες απο "ενημερωτικες εκπομπες" αναλφαβητων ειδικων που με τη σειρα τους απορροφουν πληροφοριες και γνωσεις απο λαιφ σταιλ σουπερ γουαου περιοδικα και εφημεριδια οπως ακριβως η μυγα ρουφαει στα σκατα.
    Ειναι οι "Μου αρεσει ο μαρξισμος, αλλα επι χουντας περναγαμε ωραια", οι "Κοιτα, φιλε, η Τεχνη πεθανε μετα την Αρχαια Ελλαδα. Τοτε φτιαχνανε γαμιστερα αγαλματα, οχι μαλακιες", οι "Ελα, μωρε, δεν τα ξερεις τωρα, τα χουνε κανει πλακακια οι Αμερικανοι με τους Εβραιους και τους Ρωσους και τους Κινεζους για να γαμησουνε την Ελλαδιτσα, μια ζωη τα ιδια, μας φοβουνται, αλλα θα τους γαμησουμε", οι "Η γυναικα ειναι ιση με τον αντρα, αλλα χωρις τον πουτσο μου ειναι ενα αρχιδι".
    Ειναι αυτοι.
    Κι απο την αλλη ειμαστε εμεις.
    Ποιοι ειμαστε εμεις;
    Οι αλλοι.
    Α.

    Απ το βιβλίο του Λ.Χ., Λ.....
     
  2. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Το βιβλιο αυτο το εχω διαβασει κι εγω και το συγκεκριμενο σημειο το ειχα ξεχωρισει..
    Τα μεγαλα πνευματα συναντωνται