Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Φιλοσοφία του Master Taino για την Κυριαρχία και τη Σκλαβιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 13 Νοεμβρίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ο Master Taino, όπως πολλοί άλλοι Μάστερς, έχει το δικό Του «βιβλίο» για την Κυριαρχία και τη σκλαβιά. Αν και δεν έχει (ακόμη) γράψει κάποιο πραγματικό βιβλίο, έχει την δική Του φιλοσοφία για το πώς να αναζητήσουμε ένα λάιφσταιλ Κυριαρχίας / σκλαβιάς. Μοιράζεται αυτές τις σκέψεις εδώ, καθώς και στις μηνιαίες συναντήσεις της Ομάδας της Ουάσινγκτον MasT (Masters and slaves Together) καθώς και σε δημόσιες εμφανίσεις σε εθνικές εκδηλώσεις.

    Η φιλοσοφία του βασίζεται σε έναν ισορροπημένο συνδυασμό κυριαρχίας και φροντίδας. Βλέπει τους σκλάβους όχι μόνο σαν ιδιοκτησία προς έλεγχο και κατοχή, αλλά και σαν παιδιά που χρειάζονται φροντίδα και εξέλιξη. Εξ ου και η ρήση, «ένας Κυριαρχικός Μάστερ και Τρυφερός Πατέρας».

    Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις απόψεις Του σε διάφορα θέματα.

    Οι ορισμοί του Master Taino για τον Μάστερ και τον σκλάβο:

    «Ένας Μάστερ είναι ένας πολύ ξεχωριστός και μοναδικός άνθρωπος που λαχταρά να αναλάβει την ευθύνη της ευημερίας, της ανάπτυξης και της εξέλιξης των σκλάβων του».

    «Ένας σκλάβος είναι ένας πολύ ξεχωριστός και μοναδικός άνθρωπος που λαχταρά να παραδώσει τον εαυτό του στην υπηρεσία και την υπακοή προς έναν Μάστερ που εμπιστεύεται και σέβεται».

    Για την Κυριαρχία:

    «Ο Μάστερ είναι πάνω απ’ όλα ο ιδιοκτήτης των σκλάβων Του. Ένας καλός Μάστερ αναλαμβάνει την ευθύνη της ευημερίας της ιδιοκτησίας Του. Όπως οι σκλάβοι λαχταρούν να υπηρετούν και να υπακούνε, έτσι και οι Μάστερς λαχταρούν να παίρνουν αυτή την ευθύνη για τους σκλάβους τους και να αλλάζουν τη ζωή τους έτσι ώστε αυτή να γίνει μία πραγματική αντανάκλαση του Αφέντη τους.

    Το κέντρο βάρους της Κυριαρχίας πρέπει να πηγαίνει πιο μακριά από την κυριαρχικότητα – από το BDSM, το σεξ, την χρήση. Ένας Μάστερ δεν πρέπει ποτέ να παραμελεί τις άλλες διαστάσεις της σχέσης. Η Κυριαρχία δεν είναι μόνο τί μπορεί να κάνει ο σκλάβος για να βελτιώσει την ζωή του Μάστερ. Ο Μάστερ έχει μία τεράστια ευθύνη όταν αναλαμβάνει έναν σκλάβο. Ο Μάστερ πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον των σκλάβων του και πέρα από το δικό Του πέρασμα.

    Όπως και με πολλά άλλα πράγματα, για να είναι κάποιος Μάστερ, πρέπει να έχει και το ταλέντο και το κουράγιο. Πολλοί από μας το ξέρουμε αυτό από την πρώιμη εφηβεία μας».

    Για την σκλαβιά:

    «Ο σκλάβος είναι ένα πολύτιμο ανθρώπινο πλάσμα που γεννήθηκε με καρδιά σκλάβου, για να υπηρετεί και να βρίσκει την δική του ευτυχία μέσα από την υπηρεσία του προς τον Αφέντη του. Η υπηρεσία προς τον Μάστερ / Αφέντη του κάνει την ζωή του σκλάβου γεμάτη και πλήρη.

    Ο σκλάβος αξίζει τον σεβασμό του Μάστερ. Υπάρχει μία κοινή λανθασμένη αντίληψη ότι οι σκλάβοι δεν έχουν φιλοδοξίες, είναι losers, μοναχικοί τύποι, αμόρφωτοι κλπ. Αυτό που κάνει έναν σκλάβο να είναι ένας υπέροχος σκλάβος είναι η εσωτερική του ανάγκη να είναι υποταγμένος στην υπηρεσία κάποιου. Μπορεί κάποιος να είναι ένας υπέροχος σκλάβος και να είναι πολύ επιτυχημένος στην καριέρα του και σε άλλες πτυχές της ζωής του.

    Ο σκλάβος είναι η πιο πολύτιμη ιδιοκτησία που μπορεί να έχει ένας Μάστερ. Οι σκλάβοι δεν πρέπει να γίνονται αποδέκτες κακής μεταχείρισης, σαν να ήταν σκουπίδια...εξάλλου, γιατί να θέλει ένας Μάστερ να έχει στην κατοχή του σκουπίδια;»

    Για το mentoring της νέας γενιάς:

    «Κάθε Μάστερ έχει την ευθύνη να παρέχει mentoring στους νέους σκλάβους που εμφανίζονται...τη νέα γενιά και το μέλλον της κοινότητάς μας. Πολλά νέα άτομα έχουν άσχημες εμπειρίες όταν αποφασίζουν να εξερευνήσουν το λάιφσταιλ Μάστερ / σκλάβος ή γενικά το BDSM. Μία κακή εμπειρία μπορεί να καταστρέψει κάποιον για πάντα. Είναι ευθύνη του κάθε Μάστερ να σιγουρεύεται ότι αυτό δεν γίνεται.

    Η νέα γενιά έχει το δικαίωμα να λάβει mentoring, εκπαίδευση και να διδαχθεί με τρόπο που να πάρει θετικές εμπειρίες. Υπάρχουν πολλοί Μάστερς που εκμεταλλεύονται τους ευάλωτους νέους που λαχταρούν να μάθουν. Το λάιφσταιλ Αφέντης / σκλάβος είναι ένας υπέροχος τρόπος ζωής και η ουσία της ζωής μας και πρέπει να έχουμε την υπευθυνότητα να το διδάξουμε σωστά, με την κατάλληλη φροντίδα».

    Για την «Δεύτερη Αφύπνιση»:

    «Για την εξερεύνηση του BDSM λάιφσταιλ, συχνά χρειάζεται μία δεύτερη αφύπνιση του ατόμου μέσα στην κοινότητα. Πρέπει να κατανοήσουμε και να αποδεχθούμε την αληθινή μας ταυτότητα. Πολλοί προσπαθούν να αγνοήσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα γιατί μερικές φορές δεν γίνονται δεκτά από την «συμβατική» κοινωνία. Όμως, αν κάποιος είναι από τη φύση του κυριαρχικός, υποτακτικός ή κίνκυ, πρέπει να καταλάβει ότι αυτά τα συναισθήματα δεν θα εξαφανιστούν ποτέ. Θα συνεχίσουν να τον τυραννάνε μέχρι να μάθει να αποδέχεται τον εαυτό του όπως είναι και να ζει ανάλογα».

    Για τη σχέση Μάστερ / σκλάβου:

    «Η σχέση Μάστερ / σκλάβου δημιουργεί έναν από τους ισχυρότερους δεσμούς που μπορεί να υπάρξει σε μία σχέση.

    Για τον σκλάβο, η ευκαιρία να υποταχθεί, να παραδοθεί, να εγκαταλείψει τον έλεγχο, να δίνει απόλαυση, να υπηρετεί, να υπακούει, να τιμά και να εμπιστεύεται τον Μάστερ και Αφέντη του, είναι κάτι το εξαιρετικά δυνατό.

    Για τον Μάστερ, το να αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη της ευημερίας του σκλάβου Του και την ευκαιρία να καθοδηγεί, να βοηθά, να ελέγχει, να αγαπά, να φροντίζει και να εξελίσσει τον σκλάβο είναι επίσης κάτι πολύ δυνατό. Για τον Μάστερ, το να αλλάζει θετικά την ζωή του σκλάβου, αποτελεί την μεγαλύτερη ανταμοιβή».

    Για την κυριαρχία που κακοποιεί:

    «Στην κοινότητα των Master/slave, αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με Μάστερς που εκμεταλλεύονται τους σκλάβους τους. Το ονομάζω «κακή κυριαρχία». Η κακοποίηση μερικές φορές είναι σωματική, αλλά πιο συχνά είναι συναισθηματική. Κάποιοι Μάστερς εκμεταλλεύονται οικονομικά τους σκλάβους τους, αναγκάζοντάς τους να τους παραδίδουν τον μισθό τους και να παρέχουν όλα τα οικονομικά τους στοιχεία προς όφελος του Μάστερ. Και όταν ο σκλάβος χρειαστεί να φύγει, δεν έχει τίποτα. Αυτού του είδους η εκμετάλλευση είναι ανήθικη και λάθος. Όπως λέει ο φίλος μου ο Master Steve, ένας σκλάβος πρέπει να συνεισφέρει στο σπίτι με δίκαιο τρόπο αλλά ο Μάστερ δεν πρέπει ποτέ να επωφελείται οικονομικά από τον σκλάβο.

    Οι σκλάβοι πρέπει να νιώθουν τη δύναμη να κρίνουν αν η συμπεριφορά του Μάστερ είναι λανθασμένη ή αν τους κακοποιεί και πρέπει να δρουν ανάλογα – είτε αποφεύγοντας την κατάσταση εντελώς είτε φεύγοντας μακριά από αυτήν όσο πιο γρήγορα γίνεται».

    Για την φαντασία και την πραγματικότητα:

    «Όλοι μας ξεκινούμε με τις φαντασιώσεις μας. Αλλά υπάρχουν δύο είδη φαντασιώσεων...αυτές που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και άλλες που δεν είναι αληθινές. Μερικές φαντασιώσεις είναι νοσηρές, άλλες επικίνδυνες.

    Οι σκλάβοι μπορεί να φαντασιώνονται ότι κάποτε θα υπηρετούν τον Μάστερ των ονείρων τους, αλλά εάν δεν προσέξουν μπορεί να περάσουν όλη τη ζωή τους περιμένοντας να συναντήσουν έναν Μάστερ που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Άλλες φαντασιώσεις, όπως το να σε απαγάγουν χωρίς τη θέλησή σου, να σε κρατάνε σε ένα κλουβί 24/7, να σε κρατάνε σε απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο κλπ, είναι ως επί το πλείστον σκηνές που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα σε ένα ρεαλιστικό λάιφσταιλ σε καθημερινή και μόνιμη βάση".


    Πηγή: http://www.mastertaino.com/philosophy.htm
    Μετάφραση: dora_salonica
     
    Last edited: 13 Νοεμβρίου 2010
  2. mescalito

    mescalito New Member

    Απάντηση: Η Φιλοσοφία του Master Taino για την Κυριαρχία και τη Σκλαβιά

    Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα μου φαίνεται πολύ λογικός. Φαντάζομαι ότι οι σκλάβοι του θα είναι πολύ χαρούμενοι που τον υπηρετούν.