Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ανάπτυξη ενός σκλάβου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 17 Απριλίου 2011.

  1. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Πιστεύω ότι η ανάγκη του να είναι κάποιος υποτακτικός ξεκινά από την παιδική ηλικία και σε πολλούς υποτακτικούς ή και σκλάβους που υπάρχουν τριγύρω μας, αυτό συνεχίζεται και στην εφηβική ηλικία και μετέπειτα, κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής τους, ακόμα και μόνο κατά τη διάρκεια των φαντασιώσεών τους.

    Γι’αυτό το λόγο προτιμώ να ασκώ αυτό που προσωπικά ονομάζω ανάπτυξη ενός σκλάβου, παρά εκπαίδευση σκλάβου καθώς πιστεύω ότι η διαδικασία κατά την οποία η υποταγή βαθαίνει μέσα σε μια M/s σχέση οφείλει να θεωρηθεί ως μια συνέχιση αυτής της διαρκούς ανάπτυξης του ανθρώπου και θα πρέπει να γίνεται με λεπτομερή προσοχή στις εσωτερικές ικανότητες και στη φύση του σκλάβου.

    Θα πρέπει να εστιάζει στα διάφορα χαρακτηριστικά του σκλάβου και να οδηγείται από αυτά, αν και σίγουρα, ο Αφέντης ελέγχει τη διαδικασία της ανάπτυξης και δίνει τροφή στα γνωρίσματα που βοηθούν αυτήν την ανάπτυξη. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι σκλάβοι είναι λευκοί καμβάδες που μπορούν να εκπαιδευτούν όπως ο εκάστοτε Αφέντης θέλει, κυρίως γιατί η ιστορία τους είναι πάντα παρούσα και πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.

    Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσέγγιση, η εξωτερική εκπαίδευση ενός σκλάβου χτίζεται πάνω στην ανάπτυξη των εσωτερικών του δομών και μπορεί να θεωρηθεί ως μια τελειοποίηση της συμπεριφοράς του σκλάβου με τις όποιες αλλαγές να γίνονται κυρίως στο εσωτερικό του.
     
  2. cd_tsoulaki

    cd_tsoulaki New Member

    Απάντηση: Η ανάπτυξη ενός σκλάβου

    isws to pio kalogrameno keimeno pou exw diavasei sto site.....
    makari na mou dwsete thn adeia na milisoume kai online.
    me sevasmo
     
  3. kkkonstantinos

    kkkonstantinos New Member

    Απάντηση: Η ανάπτυξη ενός σκλάβου

    σωτος καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστι