Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αποκαθήλωση της Βιολογίας ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 29 Μαρτίου 2016.

  1. AlexanderV

    AlexanderV Contributor



    Είναι δύσκολος και μοναχικός ο δρόμος του κυανόκρανου... Ειδικά όταν την ώρα που εσύ τρως τις σφαίρες εκατέρωθεν των πλευρών οι από πάνω σου κατασπαταλάνε τα κονδύλια...

    Σου υποσχέθηκα ότι θα απόσχω από την περαιτέρω πρόσκληση και πρόκληση επί του θέματος και σκοπεύω να κρατήσω την υπόσχεσή μου.

    Δηλώνω επίσημα, λοιπόν, προς όποιον διαβάτη σταθεί σε αυτήν τη γωνιά της βουδουσουμικής Άγριας Δύσης, πως η ταμπέλα που ανήρτησα δεν έχει ισχύ πλέον. Ο αριθμός των κατοίκων άλλαξε, ο νεκροθάφτης, ο σερίφης και κυρίως ο μπάρμαν έφυγαν. Προχώρα απερίσπαστος το δρόμο σου διαβάτη.
     
  2. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Αι μαλακίαι ημών εαποτελούν διαστροφάς? Η συχνότης του φαινομενου λογικά θα επηρεάζεται απο το κοινωνικό σύνολο μιας και είναι κοινωνικό παράγωγο. Δηλαδής, δεν είμεθα και τόσο μαλάκες, αλλά κοινωνιολόγιοι.  
     
  3. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

  4. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Χμμμ...
    -Είμαστε πολυγαμικοί, επειδή αυτή είναι η φύση μας. Είναι και η φύση μας, είναι και η ανατροφή / περιβάλλον μας (ή είναι ταμπού να μπεί σε μια πρόταση η πολυγαμία και η ανατροφή; ). Το πόσο πολυγαμικοί, εξαρτάται απο την φύση και απο την ανατροφή / περιβάλλον επίσης.
    ''Η φύση της τωρινής γενιάς είναι η ανατροφή της προηγούμενης γενιάς. Η ανατροφή της τωρινής γενιάς θα είναι η φύση της επόμενης''   Σωστό ή λάθος? *
    -Υπάρχεί ανορθόδοξη βιολογία? Αν εννοούμε την σπουδή/εξάσκηση σε κάτι που άπτεται της βιολογίας / βασίζεται σε αυτή, τότε ναι, μπορούμε να λέμε ότι υπάρχει γιατί όλο και κάποια εξειδίκευση / κλάδος της θα χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες μεθόδους για να την κατανοήσει, να την ελέγξει ή και να την χειραγωγήσει - ήδη γίνεται σε τόσα επίπεδα. Αν λέγοντας βιολογία εννοούμε όλες τις λειτουργίες για τον κάθε ζωντανό οργανισμό, τίποτα δεν είναι ανορθόδοξο, ούτε αυτά που έτυχε μια ειδικότητα κάποτε να ονομάσει έτσι. Ένα κύτταρο μας ξέρει και κάνει πράγματα / έχει δυνατότητες που ακόμα που ακόμα δεν έχουμε πλήρως κατανοήσει.
    -Οι διαστροφές είναι μιά λέξη που κάποιοι χρησιμοποιούν για να περιγράψουν ανθρώπινες συμπεριφορές. Ερώτηση, απο τα πολύ πολύ βασικά. Η μαλακία/αυνανισμός/αυτοικανοποίηση ειναι διαστροφή, αφού γίνεται χωρίς να αποσκοπεί στην αναπαραγωγή; Κάποια χρόνια, κάποιοι πολιτισμοί έτσι λέγανε και ακόμη λένε. Ορθόδοξοι και ανορθόδοξοι. Παει και έρχεται όπως την μόδα, κάποιες φορές είναι κληρονομιά, όπως κάποια χαρακτηριστικά που περνούν απο γενιά σε γενιά και ας 'πηδάνε' μια δυο - όπως το χρώμα των ματιών. Νομίζω ότι μπορεί να ονομαστεί έτσι για κάποια μερίδα του πληθυσμού ανάλογα με την δική τους φύση και ανατροφή, εάν προσπαθήσουν να την έχουν σε καταστολή ή εάν την υπερχρησιμοποιήσουν. Η τωρινή γενιά στην χώρα που ζούμε και σε αριθμο άλλων χωρών στον πλανητη που μπορούμε να διαβάσουμε, ακούσουμε, δούμε απόψεις και προτιμήσεις τους, ως επι το πλείστον δεν το βλέπει σαν διαστροφή. Χμμμ... Είναι όμως αποδεκτή και απενοχοποιημένη απο αυτούς που δεν την βλέπουν σαν διαστροφή; Μπας και είναι, αλλά όχι εντελώς; Γιαυτό το πήγα στα πολύ πολύ βασικά με το παράδειγμα της μαλακίας. Ωραία το έθεσες στο γενικό πλαίσιο. Το ειδικό είναι να ξεκαθαρίσει το τί ακριβώς είναι ή πότε γίνεται μια πράξη - και ποιά πράξη διαστροφή. Το θέμα διαχείρισης σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο χρήζει άλλης συζήτησης.
    -Η κατίσχυση του δυνατού επί του αδύνατου είναι βιολογική εγγραφή. Και περιβαλλοντική. Όπως επίσης και ο σαδισμός. Όπως επίσης και ο μαζοχισμός. Όπως και η μαλακία. Βιολογική εγγραφή, εύκολα παρεξηγημένη / ενοχοποιημένη / εκμεταλλεύσιμη, καποιες φορές δαπανηρή και επικίνδυνη. Με διαφορετικές αναλογίες και ποικίλες οδούς εξωτερίκευσης / καταστολής / χειρισμού / αξιοποίησης / κατάχρησης.
    -Σαφώς και διαφέρει η νευροχημεία του εγκεφάλου τους. Όπως επίσης και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.

    Η αλήθεια είναι ότι, το αρχικό post είναι 'πυκνό'.

    1.Βιολογία
    2.Φύση - ανατροφή περιβάλλον
    3.Πολυγαμία
    4.Ομοφυλοφιλία - διαφορές φύλων
    5.Διαστροφές
    6.Σαδομαζοχισμός
    7.Νευροχημεία
    8.Γενετική
    9.Φιλοσοφία
    10.Ελέυθερη Βούληση
    11.Ψυχιατρική
    . ( που κρύφτηκε η απιστία; )

    Επίπεδο δυσκολίας συμμετοχής στην συζήτηση υψηλό. Ζόρικο σέσσιο, brain fisting, οχι μαλακίες

    Απλοποίηση:
    Μου ήρθε στο μυαλό μιά συντρόφισσα που γουστάρει χαστουκάκια. Καλή στα βδσμικά. Ποτέ δεν χρειάστηκε να σκεφτώ αν είναι s/m, m/s, t/b, d/s, str8/gay/bi, πολυ-μονογαμική, διπολική, διαταραγμένη, κλπ.Δεν την επέλεξα οπως λέμε, εγκεφαλικά. Ούτε σπλαχνικά. Αλλά βιολογικά, αν έχει τις ικανότητες για καλούς απογόνους. Σε άλλες περιόδους, το κριτήριο ήταν πάλι βιολογικό, αλλά διαφορετικό απο το προηγούμενο. Κάβλες (με β γράφω συνήθως τις καύλες, τόχω 'ανορθόδοξα' στο μυαλό μου λόγω ανατροφής / περιβάλλον   ), ή όπως αλλοιώς μπορούν να ονομαστούν: η βιολογική ανάγκη απελευθέρωσης περίσσειας σεξουαλικής ενέργειας, η ανανέωση σπέρματος (οι ονειρώξεις απο μόνες τους πιστέυω σε κάποιες περιπτώσεις αρκούν, σε κάποιες όχι),η ανάγκη συντροφικότητας - ένωση δύο ανθρώπων.
    Νομίζω όλοι το ζητούν λίγο ή πολύ σε κάποια φάση της ζωής τους, μόνιμα, ημιμόνιμα ή αραιά και πού,ατομικά, συντροφικά, πολυσυντροφικά και όταν το ασκούν (κάνουν/πηδιούνται κλπ), για την συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που γίνεται, γίνεται χωρίς την συνειδητή προοπτική αναπαραγωγής. Μιά απορία. Βλέπει κανείς πουθενά καμιά διαστροφή ώς εδώ; Οταν υπάρχει προσπάθεια καταστολής το βλέπω πιθανό να οδηγήσει μερίδα πληθυσμού σε διαστροφές - που παρεπιπτόντως ακόμα δεν αναφέραμε κανένα παράδειγμα - ειδικά όταν υπάρχει χάσμα μεταξύ του τι θέλει ένα άτομο και του τί πραγματικά κάνει, άν κάνει.

    Μέσω της βιολογίας μπορούμε νομίζω να αποκαθηλώσουμε τις διαστροφές.
    Το βιβλίο που αναφέρθηκε φαινεται αρκετά καλό και ενδιαφερον.


    * Αν είναι σωστό, τότε η ανατροφή της επόμενης γενιάς είναι..;
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2018