Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 26 Ιουνίου 2010.

  1. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Θεωρώ την απουσία σεξουαλικής επαφής ως δόκιμη τακτική.Όχι σε ένα επίπεδο επαναλαμβανόμενου μοτίβου όμως.Κι αυτό το τελευταίο νομίζω πως ισχύει για όλα εκείνα τα πράγματα που επέχουν θέση "μέσου" στην όλη διαδικασία.

    Αυτό στο οποίο δεν συνειγορώ , είναι η απουσία έκφρασης του λόγου για τον οποίο συμβαίνει κάτι τέτοιο.Κι αυτό γιατί δίχως την εξήγηση , η άλλη πλευρά μένει αναγκαστικά μόνη σε μια γενικόλογη αναζήτηση του λάθους της,χωρίς να έχει να πιαστεί από κάπου.Εκτός αυτού όμως , θα πρέπει να συνυπολογιστεί από πλευράς κυριάρχων ότι ,χωρίς την απαραίτητη εξήγηση , δίνεται ουσιαστικά στην υ η δυνατότητα να μεταθέσει το λάθος στο Κ.Κι αυτό είναι κάτι το οποίο φαντάζομαι ότι θα πρέπει να λαμβάνεται από πλευράς Κυριάρχων ως απευκταίο.Εκτός αν κάτι τέτοιο ισχύει τελικά...

    Σε προσωπική βάση , αυτή τη τακτική την έχω χρησιμοποιήσει και βρίσκω πως είναι καλή για να καταλάβει κανείς αν ο άνθρωπος που έχει απέναντί του , ενδιαφέρεται όντως και θέλει να ευχαριστήσει τον Κ , ή απλά λειτουργεί στα πλαίσια ενός αυτοαναφορικού χαρακτήρα κι απλά βρίσκει γόνιμο έδαφος στο επίπεδο μιας υποτιθέμενης υποταγής για να ικανοποιήσει τις δικές του αυτοτελείς επιθυμίες.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Ομολογώ σύγχυση...

    Ενδιαφέρομαι και θέλω να ευχαριστήσω τον Κ κι αυτό ικανοποιεί τις δικές μου ανάγκες και τις πλείστες φορές και επιθυμίες.

    Τι εννοώ.

    Δεν επιθυμώ αλτρουιστικά να ευχαριστώ κανέναν, με εξαίρεση πολύ λίγες φορές που δεν έχουν να πολυκάνουν με βδσμ.

    Ευχαριστώ επειδή απ αυτό λαμβάνω η ίδια ευχαρίστηση, ακόμα κι όταν δεν είναι άμεση και είναι προϊόν "εξαναγκασμού". Ακόμα κι όταν κάνω πράγματα που δεν επιθυμώ να κάνω, τα απολαμβάνω στην τελική επειδή μου έχουν επιβληθεί από Εκείνον.

    Οπότε πάντα λειτουργώ ΚΑΙ αυτοαναφορικά, όσον αφορά την ευχαρίστηση μου, απλά τυγχάνει να την λαμβάνω καλύτερα διυλισμένη μέσα από Εκείνον.

    Τα διάφορα άλλοθι που βοηθάνε τα υ. να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους και καλά "όλα τα κάνω για την ευχαρίστηση του Αφέντη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ" είναι απλά τρόποι για να απεμπολήσουν την ευθύνη που τους αναλογεί αναφορικά με τις επιλογές και τις πράξεις και τα απενοχοποιεί αν "αναγκάζονται" να κάνουν πράματα που η ηθική τους ακόμα απορρίπτει.
    Συνήθως είναι αυτές που θεωρούν εαυτό και υποταγή "δώρο" γιατί και καλά υποχρεώνονται σε διάφορα που δεν επιθυμούν για χάρη του.

    Εσύ σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?
     
  3. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Σε αυτό ακριβώς.Κι όπως φρόντισες να τονίσεις κι εσύ , άλλο ΚΑΙ αυτοαναφορικά και άλλο αυτοαναφορικά σκέτο.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Αν χρειάζεται να μην κάνει σεξ ένας Κυρίαρχος με μια υποτακτική για να της "επιβάλει την Κυριαρχία" τότε γράφω αλίμονο!

    Είτε την θέλει η υποτακτική την Κυριαρχία και την χρειάζεται για να λειτουργήσει, είτε όχι. Η στέρηση του σεξ και στις δύο περιπτώσεις είναι κάτι άσχετο γιατί στην περίπτωση που θέλει την Κυριαρχία τότε δεν την πολυνοιάζει το σεξ ενώ στην περίπτωση που θέλει το σεξ χωρίς να είναι υποτακτική θα παίξει την υποτακτική για να το έχει και ουδόλως θα της έχει επιβληθεί τίποτα.

    Αν πάλι η στέρηση του σεξ γίνεται επειδή και οι δύο προτιμούν από το διεισδυτικό σεξ το παιχνίδι του ελέγχου γύρω από αυτό και για να περάσει ο έλεγχος του πότε γίνεται σεξ από την (υποτακτική) γυναίκα, όπου συνήθως ανήκει, στον Κυρίαρχο, τότε όλα bdsmικώς καλά και bdsmικώς ωραία και de gustibus non disputantus.

    Διαμάντι διπλωματίας ...  

    Παραβλέποντας ότι όταν ο Κυρίαρχος ασκεί τέτοιες δράσεις, λόγοι δεν δίνονται, επειδή έτσι χάνει η δράση την αποτελεσματικότητά της και επειδή ένας από τους σκοπούς της δράσης είναι να φανεί πώς σκέπτεται και αισθάνεται σε συνθήκες τεράστιας πίεσης η ίδια η υποτακτική. Αν γίνουν αποδεκτές οι εξηγήσεις (!) του Κυρίαρχου από την υποτακτική, τότε δεν ξέρω αν είναι "αληθινή" υποτακτική, πάντως σε mood υποταγής σίγουρα είναι. Ή δεν βιάζεται, θα βρει σεξ παρακάτω, ας παίξει τώρα να διασκεδάσει.

    Δεν είμαι διόλου βέβαιη ότι μπορεί κανείς να βγάλει στέρεα συμπεράσματα για μια υποτακτική εφαρμόζοντας την "τακτική" αυτή. Η υποτακτική η ίδια μπορεί να ενδιαφέρεται περισσότερο για τον έλεγχο απ ό,τι για το σεξ και να νομίζει ότι βρήκε αυτό που έψαχνε, δεν την κάνει αυτό κατ' ανάγκη λιγότερο εγωκεντρική. Μπορεί επίσης να είναι πεοφοβική ή αντροφοβική, δεν είναι σπάνιες οι υποτακτικές παρουσίες στο χώρο που παλεύουν να γιατρέψουν τον φόβο με τον φόβο. Οπότε, σε αυτή την περίπτωση νιώθει ανακούφιση και την εμπιστοσύνη της να μεγαλώνει, ότι ο "Άλλος" δεν θέλει απλά σεξ από αυτήν. Αλλά δεν μαθαίνει τίποτα.

    Έπειτα το σεξ είναι μια τόσο απλή και βασική ανθρώπινη ανάγκη, που έχω τη γνώμη ότι παίζει κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση των επιθυμιών και των αναγκών του καθένα. Είναι κάτι που καλό να ξεκαθαρίζει από την αρχή, μαζί με το αν θα υπάρχει σχέση, αν θα υπάρχει σεξ στη σχέση. Χωρίς μισόλογα και όρους.

    Με λίγα λόγια, αν ένας Κυρίαρχος επιθυμεί και χρειάζεται το σεξ στην καθημερινότητά του, κάτι απόλυτα λογικό και θεμιτό για μένα, είναι πολύ αμφίβολο αν θα χρησιμοποιεί τη στέρηση του σεξ από την υποτακτική ως μέσο επιβολής ή και ελέγχου. Θα βρει άλλους τρόπους να ασκεί έλεγχο, υπάρχουν άφθονοι.

    Υποσημείωση: Υποθέτω ότι σε αυτό το νήμα δεν μιλάμε για τον Κυρίαρχο εκείνο που ενώ ελέγχει μια ή περισσότερες υποτακτικές και έχει σχέση ελέγχου μαζί τους, δεν κάνει σεξ με τις ίδιες αλλά με άλλη γυναίκα(ες), ενδεχομένως vanilla, το ίδιο χρονικό διάστημα.
     
  5. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: Re: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)


    Θα συμφωνήσω πέρα για πέρα εδώ! και επι πλέον θα ρωτήσω ??

    είναι ή οχι το σεξ βασικό και κύριο μέσο επικοινωνίας μεταξύ δυο ανθρώπων που έχουν οποιοδήποτε ερωτικό δεσμό?
    Τι είδους λεκτική επικοινωνία άραγε μπορεί να υποκαταστήσει την αίσθηση, το πάθος , το θέλω και όλα τα βασικά ένστικτα που ορίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

    Μου θυμίζετε (μ'αυτα τα στερω το σεξ για τιμωρία ή για δοκιμη κάτι γκόμενες χροοονια παντρεμένες που συζηταν με τις φιλενάδες στο κωμμοτηριο και λενε..."α!! του Μήτσου του πα! αν δεν μου παρει εκείνο το παλτουδάκι δεν του κάθομαι!!" "Καλά κανεις μωρη.. (λεει η αλλη) κι εγω του πα αμα θες σεξ, θα με πας στα μπουζούκια το Σαββατο και βλεπουμε...αμ πως!!!) ελεος ομως....μετά αυτες ονομάζονται σχέσεις?
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Δεν είμαστε στο forum "σεξ και σχέσεις" Sehrazat   Και αυτό που γράφεται σε αυτό το νήμα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Μη συγκρίσιμο με τα λοιπά μια χαρά που μας λες.
     
  7. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    αληθεια είναι καλή μου gaby ότι δεν είμαστε στο σεξ και σχεσεις...Αλλα αλήθεια οι βδσμικες σχέσεις δεν είναι μια μορφή σχέσων και αυτές? ή εν παση περιπτώση εγω έτσι τις βλέπω...

    Τωρα αν μιλάμε για σεσσιονς!!! αλλάζει. Αν μιλάμε όμως για σχέση νομίζω ότι οι αναγωγές είναι ίδιες ή...περίππου ίδιες!! (σορρυ ομως αν είμαι εκτός θέματος) ζητώ άφεση καθώς δεν κατέχω και πολλά...
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Σχέσεις είναι.

    Δεν μπορούμε όμως να μη δεχτούμε ότι σε κάποιες από αυτές τις σχέσεις το σεξ μπορεί να παίζει από μικρό ως ανύπαρκτο ρόλο - άσχετα αν και εγώ και εσύ διαφωνούμε με αυτό, από διαφορετική σκοπιά - και σε κάποιες άλλες η στέρηση του σεξ μπορεί να παίζει ρόλο και μάλιστα σταθεροποιητικό.

    Σχέσεις με κάποια twists.

    Αν είμαι αφελής, ζητώ άφεση, καθώς δεν στάθηκα ποτέ μου στο τι είναι σχέση vanilla  
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Εσύ δεν κατέχεις πολλά...; 

    Υγ. Μου αρέσει το χιούμορ σου στον γραφτό σου λόγο!
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Εσύ δεν κατέχεις πολλά...;

    Υγ. Μου αρέσει το χιούμορ που έχεις στον γραφτό σου λόγο!
     
  11. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    τη δέχομαι τη φιλοφρόνηση κι ευχαριστώ τα μάλλα!!! μα όπως λεν οι σοφοί: "εν οιδα,οτι ουδέν οίδα!!"
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Αυτό δείχνει ότι πατάς γερά στην γη και δεν έχεις καβαλήσει... κανένα σύννεφο...και παρ΄ ολο που φαίνεται ότι πρέπει να εχεις πολλές εμπειρίες ζωής... και εναν "αέρα" με αρκετό χιούμορ στα γραπτά σου, δεν είσαι σνομπ με τα μέλη του φόρουμ.