Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η απόλυτη υποταγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος cassie, στις 9 Ιουνίου 2010.

  1. Predator

    Predator Regular Member

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    Η απόλυτη υποταγή? Δηλαδή? Η έννοια της όποιας υποταγής είναι μια απόλυτη συμπεριφορά από μόνη της, ή όχι? Κάτι σαν πχ "όμορφο μοντέλλο", "γρήγορος πύραυλος". Προτιμώ να μην προσπαθήσω να το εξηγήσω. Θα αστοχήσω. Εξηγήται τούτο το πράμμα? Ναι, οκ, η Monica Bellucci σκλάβα μου και να κρέμεται απόλυτα από την φωνή και την ματιά μου. Oops, λάθος. Αυτό ειναι... φαντασίωση. 
     
  2. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    Είναι σα να συζητάμε αν υπάρχει η απόλυτη ευτυχία.

    Δεν υπάρχει, δεν υφίσταται.

    Ποιος το ορίζει το απόλυτο και με ποια κριτήρια;
     
  3. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    δεν υπαρχη απολυτη υποταγη κατ εμε
     
  4. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    Καλημέρα σας

    Σταματάω λοιπόν την αναζήτησή μου. Βρήκα την απάντηση αλλού, σε άλλο νήμα.

    Σας αφήνω με ένα όφορφο γνωμικό, που το αφιερώνω σε μία Κυρία, εδώ από το Φόρουμ, που περνάει δύσκολες στιγμές.

    Να είστε πάντα καλά.

    “In the world there is nothing more submissive and weak than water. Yet for attacking that which is hard and strong nothing can surpass it.”

    Lao Tzu
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    cassie, σ΄ αυτήν την ζωή τίποτα δεν είναι απόλυτο, ίσως μερικές φορές λόγω ενθουσιασμού ή διάφορων άλλων παραγόντων νομίζουμε ότι μπορούμε να δώσουμε ή να πάρουμε την απόλυτη υποταγή αλλά πάντα διαπιστώνουμε ότι αυτό αυτό είναι αδύνατον να γίνει από νοήμονες ανθρώπους.

    Ποτέ δεν θα ήθελα να μου δώσει ακόμα και την ζωή της η σκλάβα μου αν της το ζητούσα, γιατί αν έκανε κάτι τέτοιο δεν θα είχα μία νοήμων σκλάβα δίπλα μου αλλά μια ψυχολογικά διαταραγμένη προσωπικότητα και μια απελπισμένη γυναίκα, ενώ εγώ αν την άφηνα να το κάνει δεν θα άξιζα της εμπιστοσύνης της προς εμένα.

    Ένας σωστός αφέντης φροντίζει πάντα για την ψυχολογική και σωματική υγεία της σκλάβας του, αν φτάσει την σκλάβα του σε σημείο που να εκτελεί και παράλογες εντολές (απόλυτη υποταγή), τότε αυτός για εμένα είναι επικίνδυνος.

    Χάρηκα πολύ που γνώρισα στην θεσσαλονίκη εσένα και τον Αφέντη σου, μου αρέσει που το bdsm είναι τρόπος ζωης για σας και όχι παιχνίδι κρεβατιού μόνο.

    Την καλημέρα μου.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    Αυτό το «απόλυτη υποταγή», «χωρίς αυτόν/ην είμαι ένα τίποτα», και τον επόμενο μήνα χωρίζουν, δεν το καταλαβαίνω ρε παιδιά....

    Για ποιο λόγο τέτοιες υπερβολές στο bdsm;
    Δε δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας και αξιοπιστίας;

    Σημειώνω, πως δεν αναφέρομαι στη νηματοθέτρια και τον αφέντη της, που δεν τους γνωρίζω κι ελπίζω να είναι καλά και πάντα μαζί, αλλά γενικότερα σ' ένα φαινόμενο που παρατηρείται εδώ μέσα.
     
  7. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    Όπως το βλέπω η "απόλυτη υποταγή" προσδίδει έντονο χρωματισμό στο ερωτικό παιχνίδι, προκαλεί και εμπνέει ως κατάσταση, χωρίς όμως να ξεπερνά τα όρια του, γιατί μπορεί να γίνει και επικίνδυνη εμμονή, οπότε, βράσε όρυζα...όλα τινάζονται στον αέρα!

    Γενικώς, όλα τα 'απόλυτα' στο ερωτικό πεδίο είναι γοητευτικά κ θεμιτά, Γιατί θα πρεπε να εκφραζόμαστε μετρίως μέτρια και πάντα μετρημένα;...βάσει της ισχύουσας λογικής;
     
  8. Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    Θα ήθελα να σχολιάσω, με αφορμή το "γενικά"...

    Το να μην είσαι απόλυτος στον έρωτα, δεν νομίζω ότι σε κάνει μέτριο και χλιαρό.

    Προσωπικά θεωρώ ότι τα "απόλυτα" και κάθε είδους δηλώσεις που συνήθως τα περιτριγυρίζουν, δεν κουμπώνουν στις ανθρώπινες σχέσεις, τα βρίσκω μέρος ενός είδους role play, όποιος έχει κάνει λάθη (και σωστά) στην ζωή του, γνωρίζει πολύ καλά, ότι τα απόλυτα είναι συνήθως επιπόλαια... άρα, κατά την άποψή μου, μη απόλυτα.

    Πιστεύω πως στιγμιαία και σε μεμονωμένες φάσεις, ίσως και να υφίσταται η απόλυτη υποταγή, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι συνεχής και συμπαγής σε καμία περίπτωση, αν αναφερόμαστε σε ανθρώπους που έχουν "φυσιολογική" ζωή, εργάζονται, έχουν κοινωνικές συνανατροφές κτλ.



    Τα "απόλυτα" είναι όπως η μοριακή γαστρονομία, καλός ο Ferran Adria, αλλά ποιος χορταίνει με αφρούς......
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή


    Βάσει της αποκτηθείσας εμπειρίας  
     
  10. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    MasterPerris,

    την απάντηση μου την δώσατε εσείς, κάπου αλλού. Κάτι για λογάκια... σε αυτάκια... εραστών.

    Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγραφεί αυτό που ζουμε. Και με συγκινεί και συγκλονίζει που το λέω ακόμα, μετά από τόσον καιρό.

    'Ολα τα υπόλοιπα είναι απλώς... κορδέλες.

    Έχετε τους χαιρετισμούς Μ/μας.
     
  11. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Εγώ από τη μεριά μου θα ευχηθώ να περνάτε πάντα καλά cassie και να είστε πάντα μαζί και ευτυχισμένοι...

    Χάρηκα και μόνο που σας γνώρισα έστω και λίγο στη Θεσσαλονίκη.
     
  12. Olympos

    Olympos Regular Member

    Απάντηση: Η απόλυτη υποταγή

    Γλυκειά cassie, όταν πρωτοδιάβασα το νήμα σου, ήρθε στο μυαλό μου μια εικόνα πολυ γλυκειά, πολύ τρυφερή, πολύ απόλυτη, (όσο και αν κάποιους εδωμέσα τους ξενίζει ο όρος), που είχα την τύχη να παρακολουθήσω μια βραδυά σε μια συνάντηση φίλων στη Θεσσαλονίκη. Χωρίς να γνωρίζω ούτε εσένα ούτε τον Κύριό σου, αναρρωτήθηκα αν πραγματικά αυτό που περιέγραφες, ήταν οντως αυτό που είδα.
    Μετά από τις παρατηρήσεις του MasterPerris (με τις οποίες συμφωνώ απόλυτα !) και του Master_Spiller λιγο πιο πανω, βεβαιώθηκα. Και οφείλω, τόσο στον Κύριό σου και σε σένα, όσο και στον εαυτό μου, να πω δυο λόγια.
    Αυτό που παρακολούθησα εκείνο το βράδυ, ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω δει μεσα σ' αυτό το χώρο (του bdsm) τον τελευταίο καιρό. Μια σχέση δυνατή, ενας Κύριος που Γνωρίζει (μια Ήρεμη Δύναμη), μια υποτακτική που δίνεται, που αφήνεται, που δε νοιάζεται για τίποτα τριγύρω, αφού ειναι υπό την προστασία του Κυρίου της.
    Ξέρεις, τα όμορφα πράγματα, η θα πρέπει να λες πάρα πολλά για να τα περιγράψεις, να εκφράσεις τα συναισθήματα που σου προκαλούν, η απλά να σιωπας, γιατι δε βρίσκεις τα λόγια. Ας σιωπήσω λοιπον.
    Θα επαναλάβω, κλείνοντας, τα λόγια του Master_Spiller, να περνάτε πάντα καλά ο Κύριος σου και συ και να είστε ευτυχισμένοι. Χάρηκα και μόνο που σας συνάντησα, έστω και λίγο, στη Θεσσαλονίκη και, να προσθέσω, λυπάμαι που δεν δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλυτερα.
    Διαβίβασε, σε παρακαλώ, τα σέβη μου στον Κύριό σου
    -------------
    "It is one thing to own a woman,
    and it is another to have her within the bonds of an excellent mastery."