Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αστεία πλευρά των ζωδίων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 11 Φεβρουαρίου 2006.

  1. serr

    serr Regular Member

    Ζώδια και γλόμπος

    Πόσα μέλη κάθε ζωδίου χρειάζονται για να αντικατασταθεί ένας γλόμπος;


    ΚΡΙΟΣ: Μόνο ένας. Θες να το κάνουμε και θέμα;

    ΤΑΥΡΟΣ: Ένας, αλλά προσπάθησε να τους πείσεις ότι ο καμένος γλόμπος είναι άχρηστος και πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια.

    ΔΙΔΥΜΟΙ: Δύο, αλλά η δουλειά δε γίνεται ποτέ, γιατί συνεχώς συζητούν ποιος από τους δύο πρέπει να το κάνει και πως πρέπει να γίνει!

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο ένας. Αλλά χρειάζεται τρία χρόνια ψυχανάλυσης μετά, για να ξεπεράσει την απώλεια.

    ΛΕΩΝ: Ο Λέων δεν αλλάζει γλόμπους, αν και σε μερικές περιπτώσεις ο ατζέντης του θα βρει έναν Παρθένο να κάνει τη δουλειά, όταν εκείνος λείπει.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατά προσέγγιση 1.000000 με περιθώριο σφάλματος +/- 1 εκατομμυριοστό.

    ΖΥΓΟΣ: Εε, δύο. Ή ένας. Όχι, τώρα που το σκέφτομαι, δύο. Είσαι εντάξει με αυτό;

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή η πληροφορία είναι μυστική και θα μοιραστεί μόνο με τους Διαφωτισμένους στην Αστρική Στοά της Αρχαίας Ιεραρχίας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ήλιος λάμπει, η μέρα τώρα ξεκινά, έχουμε ολόκληρη τη ζωή μπροστά μας, και είστε μέσα και ανησυχείτε για έναν ηλίθιο καμένο γλόμπο;

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χάνω την ώρα μου με αυτά τα χαζά παιδικά παιχνίδια.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λοιπόν, πρέπει να λαμβάνετε υπόψη ότι τα πάντα είναι ενέργεια, άρα.....

    ΙΧΘΥΣ: Γλόμπος; Ποιος γλόμπος;
     
  2. serr

    serr Regular Member

    ΚΡΙΟΣ: Αγαπητοί Κριοί και φέτος πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι! Δεν είναι η χρονιά σας! Επιτέλους ως γνήσιοι μαζόχες που είστε,φέτος θα πάθετε πολλές νίλες και χουνέρια!Αυτό δηλαδή που τόσα χρόνια περιμένατε!! Από γκαντεμιά σε γκαντεμιά θα είστε. Θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Αλβανοί θα κλέψουν το τρίκυκλο σας, Ρουμάνοι θα κλέψουν τις γλάστρες σας, Ρώσοι "προαγωγοί" θα σας βγάλουν στο πεζοδρόμιο, νονοί θα σας εκβιάσουν κλπ. Το μόνο κακό είναι ότι φέτος δεν προβλέπεται να σας κλέψουν το αμάξι σας καθότι δεν διαθέτετε ακόμα με τη μ..που σας δέρνει στο κεφάλι! Τόσα χρόνια δεν αξιωθήκατε να πάρετε ένα..Όλα τα λεφτά σας πήγανε σε μαστίγια και καμτσίκια και άλλου είδους μαζοχιστικά αξεσουάρ που γουστάρετε!Άντε να μην ανοίξω το στόμα μου τώρα και αρχίσω να κατονομάζω και τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας! Ουστ ρε μαζοχάρεεεεεεεεες! Ντροπή σας!Θέλετε να αυτοαποκαλείστε και μαζοχιστές, ενώ ακόμα δεν αξιωθήκατε να βάλετε στο εικονοστάσι σας, το πορτραίτο του μεγάλου και αείμνηστου Μαρκήσιου ντε Σαντ,ο οποίος είναι το ίνδαλμα σας! Εγώ δηλαδή, γιατί το έχω βάλει;Τέσπα..γενικά, αυτή τη χρονιά ένα χαμόγελο ευχαρίστησης θα υπάρχει μόνιμα σε σας. Γι αυτό φροντίστε να έχετε δόντια περιποιημένα, κάτασπρα και λαμπερά, δίχως κουφάλες (όχι το τελευταίο δεν το είπα για τις μάνες σας!!) Επισκεφτείτε τον οδοντίατρο σας να κάνετε τη σχετική κούρα, μιας και δεν τα έχετε καλά με το μπάνιο, τις οδοντόβουρτσες και τα άλλα είδη υγιεινής. Καιρός για εκείνα τα σφραγισματάκια που είχατε στο νου. Αν δεν έχετε χρήματα να το κάνετε, πηγαίνετε στον κολλητό σας στο γραφείο του, κλέψτε του όλες τις σφραγίδες, ειδικά αυτές που έχουν σήμα Α.Ε. και άλλες μεγάλες καταξιωμένες εταιρίες κι αρχίστε να σφραγίζετε από μόνοι σας...



    ΤΑΥΡΟΣ: οουυυυυ να μου χαθείτε ρεμάλιαααααααααα! Έχετε και το θράσσος να περιμένετε πρόβλεψη!Εσείς που παριστάνετε τα μέντιουμ, τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες και πάτε να μου φάτε το ψωμί! Μαύρη κι άραχνη θα είναι η χρονιά σας!Οι πελάτες σας θα σας καταγγείλουν στην αστυνομία και σας βλέπω Κορυδαλλό παρέα με τη Σωτηροπούλου και τον Κουφοντίνα! Α! Και μην ξεχάσετε να πάρετε και μια γραφομηχανή μαζί σας για να συνεχίσετε το έργο της 17Ν μέσα από τη φυλακή μιας και έχετε κλίση προς την τρομοκρατία, έτσι για να βοηθήσετε και τα καινούρια σας "φιλαράκια" εκεί να ετοιμάσουν και τις επόμενες προκηρύξεις τους! Για βοήθεια απευθυνθείτε στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος θα σας προμηθεύσει με μπόλικο χαρτί Α4, για να έχει την αποκλειστικότητα των προκηρύξεων. Επίσης μην ξεχάσετε να πάρετε ,μαζί σας λίμα για τα νύχια(και όχι για τα κάγκελα). Θα σας χρειαστεί για να λιμάρετε τα νύχια που θα φαγωθούν από το typing !



    ΔΙΔΥΜΟΙ: Φέτος ο Άρης μπαίνει στον Πλούτωνα κι ο Πλούτωνας στον παπ-άρη, ενώ ο Ουρανός θα πλησιάσει την 18η μοίρα και θα κάνει στριμωξοκωλιά στην Αφροδίτη!Τέλος πάντων χέστηκα εγώ που πάει και τι κάνει ο Άρης και ο Πλούτωνας. Ας πάνε και μπουζούκια! Είχα μια σκασίλα εγώ που στο διάολο τριγυρνάνε οι αλήτες! Αυτό που εγώ έχω να σας πω είναι πως τα αισθηματικά σας θα είναι πολύ καλά φέτος.Μπακούρια = τέλος! Φέτος θα έχετε παράνομο δεσμό με παντρεμένο σουβλατζή (και μη μου ξινίζετε εμένα τη μούρη σας. Καλύτερα κακογα...μένοι παρά άγαμοι και τελείως ανέραστοι!) Τι θα πει "εμείς οι άντρες τι θα κάνουμε;" Κι εσείς με παντρεμένο θα τα φτιάξετε και μάλιστα με το αφεντικό σας! Προαγωγή πάντως μην περιμένετε! Μια απόλυση σας περιμένει γιατί τελικά θα σας χωρίσει για το μοντέλο (ο θεός να την πει μοντέλο..Πιο καλό μοντέλο είναι το Datsun) Νίκη Κάρτσωνα! (ναι ναι, αυτή που είναι μονίμως σε όλα τα περιοδικά γυμνή διότι της έμεινε απωθημένο από τη βάφτιση της, όπου κάηκαν όλες οι φώτο της τελετής και τώρα προσπαθεί να επανορθώσει το λάθος του "παλιοκερατά" φωτογράφου!), η οποία τελικώς θα του τα φάει όλα, περιουσίες κλπ και έτσι θα πάρετε το αίμα σας πίσω! Οι γυναίκες πάντως με τον παντρεμένο σουβλατζή, καλό θα ήταν να προσέχουν τη σιλουέτα τους. Μετά το 1ο εξάμηνο θα χρειαστεί να κάνουν όχι μόνο δίαιτα αλλά τρίαιτα για να χάσουν τα κιλά που πήραν από τα πολλά σουβλάκια με τζατζίκι, που τους κέρναγε ο καλός τους. Και μην σκεφτείτε καν το ενδεχόμενο για να πάτε στα Bodyline καθότι φράγκο δε θα σας μείνει.Θα σας τα φάει όλα ο αγαπημένος σας σουβλατζής και θα ανοίξει αλυσίδα γυράδικων σε όλη την Πελοπόννησο και τα Αμπελοχώρια!
     
  3. serr

    serr Regular Member

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκίνος καταντήσατε για όλη την κοινωνία!Αντί να ξαμολάτε εξώγαμα παιδιά δεξιά και αριστερά και να τα εγκαταλείπετε..κάντε ρε βλαμμένοι το εξής : Εμπόριο Βρεφών! Θα κονομήσετε κιόλας! Οι τσιγγάνοι δηλαδή είναι πιο μάγκες που το κάνουν; Αλλά δε σας παρεξηγώ..Με τον Ταύρο στη 13η μοίρα και με συγκυβερνήτη τον Κρόνο, αστα να πάνε!!Ο Ουρανός δε..δεν σας έχει δώσει καθόλου επιχειρηματικό πνεύμα και από "μυαλό"..τι να πω..ακόμα και στo λεξικό να διαβάσετε τη λέξη αυτή...πάλι θα σας είναι άγνωστη.Ειδικά η έννοια της! Έχετε iq ραδικιού! Όταν ο καλός Θεούλης μοίραζε μυαλά, εσείς κρατούσατε όχι μόνο ομπρέλα θαλάσσης, αλλά και το αντηλιακό σας μαζί με δείκτη προστασίας 90!Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να αποδεικνύετε το πόσο"γόνιμοι"είστε!(για να μη βγάλω στη φόρα τη σεξομανία που σας δέρνει το αφήνω μέχρι εδώ το θέμα..Άντε άντε μην τα βγάλω όλα τα άπλυτα σας στη φόρα!!!!) Είπαμε, έχουμε υπογεννητικότητα στη χώρα, αλλά όχι κι έτσι!Εσείς το πάτε"είπαμε του λωλού να χέσει κι έκατσε και ξεκωλώθηκε"όπως λέει και μια γνωστή ελληνική παροιμία.Αφήστε και κανέναν άλλο να νιώσει τη χαρά της μητρότητας!Έστω τη χαρά στα σκέλια του! Να προσέχετε εκείνο το μούτρο την Αγγελική Νικολούλη. Μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνο άτομο, τελικά, για σας.Αυτή είναι ικανή να βρει μέσω Alter και να μαζέψει όλα σας τα νόθα και να σας τα επιστρέψει πίσω. Και τότε να δω τι θα κάνετε και πως θα τα ζήσετε όλα τα μπάσταρδα.Θα αναθεματίσετε την ώρα και τη στιγμή που δε χρησιμοποιήσατε έστω εκείνο το μεταχειρισμένο προφυλακτικό και θα αναφωνήσετε: "Α ρε Ηρώδη! Ελαφρύ το χώμα σου! Λεπίδι στα μπακανιάρικα!"



    ΛΕΩΝ: Μμμμμμμμμ...σιγά τα μούτρα! Μου θέλετε κι εσείς πρόβλεψη!Τστστστσ...Οι βασιλιάδες της ζούγκλας! Μη χέσω τώρα!Ζώα!Πως την έχετε δει φέτος ε;Μου λέτε; Πολύ τσαμπουκά πουλάτε κι αυτός θα σας βγει σε κακό! Για μαζέψτε λιγάκι τα νεύρα σας!Διότι τι σας έφταιγε ο καημένος,ο μεροκαματιάρης ο σερβιτόρος στο πατσατζίδικο που πήγατε να φάτε και τον πλακώσατε στο ξύλο,επειδή απλά βρήκατε ένα..ΚΟΥΜΠΙ μέσα στον πατσά σας; Τι περιμένατε δηλαδή να βρείτε; Κανά ΠΑΛΤΟ ; Υπάρχουν και ηρεμιστικά αν τα έχετε ακουστά:Lexotanil, Hypnosedon, Stedon, Durogesic κλπ. Αν πάλι Δε σας κάνουν τίποτα, για αρχίστε αργά και σταδιακά να κάνετε sex μπας και ξελαμπικάρετε!Σταδιακά είπαμε όμως, καθότι τη διαδικασία την ξεχάσατε και μια ξαφνική ερωτική περίπτυξη, μπορεί να σας κοστίσει κανά καρδιακό επεισόδιο.Μέχρι και σε κώμα μπορεί να πέσετε! Ου να χαθείτε! Κι ύστερα λέει το παίζετε και σεξουάλες! Βρε άντε για το Άγιον Όρος που σας πάνε και τα μαύρα! Καλού κακού μάθετε και το "Πιστεύω"(όχι το γνωστό άσμα"πιστεύω σε σένα σε σένα που χάνω"! Σεβασμό στα Θεία ρεεεεεε!Και δεν εννοώ τη θεία σας βλάκες!Ανοίξτε κανά βιβλίο ρε ονειροπαρμένοι!



    ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπα τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!Χεχεχεχε!!Βρε βρε!Οι παρθένοι!... Βρε αει στο διάολο κι εσείς!Γιατί σας διαολοστέλνω; Είστε οι μοναδικοί που σας πάνε όλα καλά φέτος.Είναι δυνατόν να μην νευριάσω;Άν ήμουν παρθένος δε θα μίλαγα (τουλάχιστον το μόνο καλό είναι..πως κατά την άλλη.."έννοια" δεν είμαι καθόλου κι αυτό είναι το παρηγορητικό). Τέσπα...άντε!Και λεφτά βλέπω φέτος και Sex και υγεία και όλα καλά!! Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχετε ένα μικρό προβληματάκι με γάγγραινα στο αριστερό σας πόδι, το οποίο και θα σας κόψουν τελικώς. Νομίζατε πως θα γλιτώνατε;Αμ δε!!Οι άλλοι ζωδιακοί τύποι δηλαδή,που θα περάσουν ένα σωρό λαχτάρες αυτή τη χρονιά τι είναι;Μα..λάκες; Αλλά μην ανησυχείτε καθόλου!Τελικά και αναπηρική σύνταξη θα πάρετε (εξού και τα λεφτά) και καλή θέση στο λεωφορείο θα έχετε (όλοι θα σηκώνονται για την πάρτη σας) και λιγότερα έξοδα στα παπούτσια θα κάνετε, μιας και θα συνεργαστείτε με άλλο κουτσό και μονοπόδαρο και θα μοιράζεστε τα ζευγάρια παπουτσιών που θα ψωνίζετε μαζί και συνέχεια καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια θα είστε!(Μιας και θα κερδίσετε τη συμπάθεια της γλυκύτατης και κατά τα άλλα βρομόστομης Αννίτας.) Μπορεί βέβαια να μην κερδίσετε το.."χαρτί" στα "Παρατράγουδα",αλλά θα σας γίνει προσφορά ένα ζευγάρι δεκανίκια!Μην χαλάσετε το ζευγάρι, καθότι θα σας χρειαστεί τον επόμενο χρόνο που θα χάσετε και το άλλο σας πόδι! 'Αντε βρε τυχερούληδες!Τι άλλο να θέλει κανείς από τη ζωή; Όλα καλά σας πάνε..
     
  4. serr

    serr Regular Member

    ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι του ζωδίου σας είναι μανάβηδες και μπακάληδες!Τα έχετε καλά με τις ζυγαριές εσείς.. Μη μου χαίρεστε!Όχι τη ζυγαριά του μπάνιου σας.Αυτή κοντεύει να σπάσει μπουχέσες!Τον άμπακο κατεβάζετε!Και πώς να μην κατεβάζετε δηλαδή,άμα κονομάτε τόσα φράγκα από τις κλεψιές σας στο ζύγι,στο μανάβικο ή στο μπακάλικο σας... Ντροπή σας βρε! Αλλά..θα έρθει και η δική σας ώρα. Κατά το Μάϊο λοιπόν και αφού χαίρεστε τα λεφτουδάκια που μαζεύετε και τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς στην Ελβετία, μια βροχερή μέρα που Δε θα πατάει το πόδι της ούτε κατσαρίδα στο κατάστημα σας..εκεί που θα φωνάζετε "μανάβης μανάβης!",θα τύχει να περνάει απ'έξω από το κατάστημα σας η Έλενα Ακρίτα και θα παρεξηγήσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα και θα το θεωρήσει ως προσωπικό και προσβλητικό σεξουαλικό σχόλιο και υπονοούμενο,απέναντι στην γυναικεία αξιοπρέπεια της, με αποτέλεσμα να σας κάτσει μήνυση! Δικηγόρος της θα είναι ο περίφημος Λυκουρέζος, οπότε καταλαβαίνετε τι θα απογίνουν όλες σας οι οικονομίες!Χεχεχε...από Ιούνιο που θα έχετε πάρει πλέον το μάθημα σας, σας βλέπω να φωνάζετε πλέον έξω από το κατάστημας σας "Με σβήνεις, με σβήνεις!" και ποτέ ξανά "μανάβης"! Όύτε καν στον καλό ή καλή σας ή έστω στον ύπνο σας!!!



    ΣΚΟΡΠΙΟΣ: σας πρότειναν με τον ερχομό της νέας χρονιάς πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία, όσο εσείς λικνιζόσασταν στο"Venue" και ενώ είχατε φαγούρα στην πλάτη και ξυνόσασταν στην κολώνα του club σαν αρκούδα, κάποιοι νόμιζαν πως χορεύετε ωραίο τσιφτετέλι και θεώρησαν πως έχετε αυτό το "κάτι" και πρέπει να γίνετε ηθοποιοί;Χεχε...κι εσείς το καβαλήσατε το καλάμι βλέπω ε; Ε λοιπόν τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά.Η ταινία θα είναι του Φώσκολου και θα έχει θέμα τα διάφορα φωτιστικά και οικιακά είδη, όπου θα σας ζητηθεί να παίξετε μεν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά το ρόλο του αμπαζούρ! Γι αυτό μην μου κουνιέστε εμένα ΨΩΝΑΡΕΣ!Ε ψωνάρες!Δεν αρχίζετε λεω εγώ να γυρίζετε τσόντες να κάνετε και παράλληλη εκπαίδευση στην "πρακτική" μιας και είστε και ξενέρωτοι;Ποιος παπάρας αστρολόγος ήθελα να'ξερα έχει πει πως οι σκορπιοί είναι το πιο σέξυ ζώδιο του κύκλου και το πήρατε πάνω σας; Η Λίτσα Πατέρα για να τα έχει καλά με τη Μελέτη και να μη χάσει τη δουλειά της στον Ant1; Όξω από δω όλοι οι αντίπαλοι μου!Άμα πάντως εξακολουθείτε να πιστεύετε πως είστε σέξυ.. άντε βρε! Πιάστε δουλειά στα 090...και κάθε είδους ροζ γραμμές,μιας και η ταινία θα πιάσει πάτο και δεν πρόκειται ούτε ως ντοκυμανταίρ να προβληθεί σε κανένα σοβαρό κανάλι, εκτός από του Αφγανιστάν, όπου εκεί θα προβληθεί μόνο και μόνο για να εκσυγχρονισθούν και εξευρωπαϊσθούν οι Ταλιμπάν και μάθουν επιτέλους πως είναι διακοσμημένα με μπάζα(σαν κι εσάς..) όλα τα σύγχρονα σπίτια!



    ΤΟΞΟΤΗΣ: Τραβάμε ζόρια φέτος ε; Πέρσι είχατε διχασμό προσωπικότητας και φέτος έχετε τριχασμό;Μέχρι πέρσι νομίζατε πως ήσασταν η Ελένη Μενεγάκη και παράλληλα η Μαρία Μπακοδήμου και τρέχετε από τον Αnt1 στο Mega να προλάβετε να παρουσιάσετε και τις 2 εκπομπές ε; Καημενούλια μου! Πόσα λεφτά ξοδέψατε στα ταξί βρε άτιμα; Μη μου στεναχωριέστε!Κάθε πέρσι και καλύτερα θα λέτε! Διότι φέτος με τον τριχασμό προσωπικότητας θα προστεθεί κι άλλο μέλος tv-persona στο ενεργητικό σας!Η περίφημη Ρούλα Κορομηλά! Έλα μωρέ δεν πειράζει, απλά μεγαλώνει η παρέα σας.Τώρα θα έχετε να λέτε ένα σωρό κουτσομπολιά και να παρουσιάζετε 3 εκπομπές.Μόνο να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τα μαλλιοτραβήγματα μεταξύ σας κυρίες μου και αλλάξτε και βαφή στα μαλλιά, να γίνει ας πούμε η μια κοκκινομάλλα,η άλλη καστανή και να μην είστε όλες ξανθιές!Γιατί αλλιώς...στο τέλος δεν θα ξεχωρίζετε τις τρίχες σας στο πάτωμα!Όσο για τους ταξιτζήδες, θα σας μάθουν και θα είναι μονίμως κάτω από το σπίτι σας και θα σας περιμένουν για τη μεταφορά στα 3 μεγάλα κανάλια! Έτσι δεν θα χρειάζεται να τους καλείτε πλέον για να τρέχετε από τον Αnt1 στο Mega και κατόπιν στον ALPHA! Άντε βρε, ποιος στη χάρη σας!
     
  5. serr

    serr Regular Member

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χεχεχε οι κερατάδες του ζωδιακού!!Α!!Παρακαλώ πολύ!Μη μου θυμώνετε εμένα!Δεν είστε οι μόνοι..έχει κι άλλο ζώδιο με κέρατα (βλέπε Κριούς).. Για να μην πω πως όλη η Ελλάδα γέμισε με κερατάδες πια! Αλλά ως συνήθως ο κερατάς πάντα το μαθαίνει τελευταίος.. Γιατί τέτοιος πρόλογος; Βρε άντε μου τρέξτε στα σπίτια σας, που μου θέλετε και internet!! Κι επιπλέον έχετε και όρεξη για ενημέρωση πάνω στα ζώδια!Τα είχατε και στο μαντρί που μεγαλώσατε αυτά;Τραβάτε να δείτε τι μπουρδέλο κατάντησε το σπίτι σας και τι κέρατο τρώτε!(από μαντρί-μπουρδέλο!Χεχεχε..μεγάλη αναβάθμιση!!Δε λέω..) Δεν πάτε ε;Εμ βέβαια.."ο κερατάς τα κέρατα"τα'χει συνηθισμένα" λέει μια παλιά λαϊκή ρήση!Εσείς θα ήσασταν η εξαίρεση;Αλλά ξέρω γιατί το κάνετε!Ετοιμάζεστε για αλλαγή φύλου, οπότε καρφάκι δε σας καίγετε! Τεσπα...εγώ μια φορά προειδοποίησα!Τώρα τι σκατά πρόβλημα προσωπικότητας έχετε εσείς..χέστηκα!Ψυχίατρος δεν είμαι... Αστρολόγος είμαι!



    ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εσάς πάλι τώρα τι να σας πω; Να σας βρίσω;(θα την βρείτε με το βρίσιμο αφού το γουστάρετε).Να σας μουτζώσω;Θα νομίζετε ότι θέλω να σας δώσω 5 euro).Ρε τι μπαζόλες που είστε!!!Μου καήκατε στο solarium και τώρα τρέχετε και δε φτάνετε ε;Μυρίζετε σαν ψημένη μπριζόλα γιατί πήγατε να αντιγράψετε τη Whitney Hiouston και τον Lenny Kravitz, διότι σας βγάζουν κάτι αριστοκρατικό ε; Καλά να πάθετε! Τέσπα..Βασικά μιας και δεν τυχαίνω γιατρός, η μόνη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι: Γιαούρτι!Πολύ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!! Όχι για να δροσίσετε τα εγκαύματα σας, αλλά για να σας το πετάξουν στη μούρη! Ρε νούμερα, ρε ρεζίλια!!Ποιοι νομίζετε πως είστε και τρέχετε στα Spa και στα solarium; Βγήκατε κι εσείς τώρα στη βίζιτα, μαζέψατε ένα φράγκο και μας το παίζετε νεόπλουτοι και high-society; Σκεφτήκατε καλά αυτό που κάνετε; Ξέρετε πόσες ρωσίδες και αλβανίδες μετανάστριες αλλά και πόσους ζιγκολό θα αφήσετε άνεργους; Εμ δεν σας άρεσε το σχολείο, η οικοδομή και για τις μεγαλύτερες..τα οικιακά... Κατίνες ε Κατίνες!Βαρεθήκατε τις λαϊκάτζες τις φίλες και τους φίλους σας και είπατε να ανέβετε κοινωνικό level ε;Αμ, εγώ μπροστά μου έχω το ζωδιακό χάρτη και ο Κρόνος το λέει ξεκάθαρα: Θα πάθετε λουμπάγκο και θα μείνετε ανάπηροι! Όσο για τα πολλά solarium που επιμένετε να κάνετε..θα μαζέψετε και θα γίνετε σα σταφίδα (ειδικά η μάπα σας) και τότε θα μπείτε μια και καλή στη high-society μιας και θα είστε τακτικοί πελάτες του πλαστικού χειρουργού Ανδρέα Φουστάνου!



    ΙΧΘΥΣ: Ο Ήλιος και η Πανσέληνος προκαλεί φέτος μια ανεξήγητη κατάθλιψη στους καημένους τους ιχθύες.Μετά τον Αύγουστο όμως θα είστε μες στην τρελλή χαρά και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τις μικρές χαρές της ζωής.Ειδικά τη φύση!Θα αρχίσετε να πεταλώνετε τζιτζίκια, μιας και είστε φυσιολάτρεις... Έλα όμως που δεν υπολογίσατε καλά και η greenpeace θα σας αλλάξει τον αδόξαστο στις μηνύσεις και άντε να αποδείξετε ότι εσείς το κάνατε επειδή λυπόσασταν τα άμοιρα τζιτζίκια που ήταν ξεπαπούτσωτα (χάνετε και λάδια από ότι κατάλαβα ε  Άντε βρε με το καλό και στο Δαφνί! Κατά τον Οκτώβρη θα πετύχετε και το μονόκλινο των ονείρων σας στο ψυχιατρείο! Βέβαια..τα κιλά σας ίσως να σας δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με το ζουρλομανδύα που θα σας στενεύει κάπως, αλλά μην πτοείστε.Φωνάξτε το Λάκη Γαβαλά να σας σχεδιάσει έναν ολοκαίνουριο ξώπλατο, ξέκωλο ή ότι άλλο σε"ξε".. ζουρλομανδύα θέλετε. Ο Λάκης ειδικέυεται σε αυτά.Και στην υψηλή ραπτική αλλά και στους τρελλούς, μιας και τυχαίνει.."συνάδερφος" με προϋπηρεσία! Για κουρέματα απευθυνθείτε στον Τρύφωνα Σαμαρά!Κι αυτός μια από τα ίδια είναι!!...
     
  6. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Incomplete εγω ειμαι υδροχοος αλλα δεν εχω ροπη προς την κοπρολαγνεια! (τουλαχιστον ετσι νομιζω...) Τα υπολοιπα παντως που εγραψες ειναι σωστα!  
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η αστεία πλευρά των ζωδίων

     
     
  8. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο.
    Αυτό σημαίνει ότι είσαστε π......δες!
    Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα.
    Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και σκατοχαρακτήρες.
    Οι γυναίκες Ιχθείς είναι Κατίνες και οι άντρες κατουριούνται στον ύπνο τους και μετά τα 35.

    Incomplete..... ευαίσθητη, ναι.

    Πούστης όχι ακόμα  

    Γκρινιάζω συνεχώς αλλά τα κάνω όλα μόνη μου.

    Νευρωτική και εγωϊστρια, ναι, σκατοχαρακτήρας, όχι.

    Κατίνα, ίσως, όσο για τους άντρες ιχθείς.......δεν ξέρω αν κατουριούνται το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ηλίθιοι, εάν κρίνω από τον τελευταίο που είχα      

    Τελικά μόνο τα καλά κράτησα, οπότε είμαι και συμφερντολόγα  
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η αστεία πλευρά των ζωδίων

     
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Καλε εσεις πια ειστε Λιτσες Πατερες!
     
  11. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

  12. The_Ogre

    The_Ogre Me !

    Πείτε μας εσείς ποιο είναι το ωροσκοπιακό σας προφίλ !

    Yδροχόοι : Οι υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπανε Τα αρχ*δια όλων με τις περίεργες ιδέες τους. Ειναι μανιακοί αλλα και σεξουαλικοι. Οι περισσότεροι υδροχόοι βρίσκονται στα ψυχιατρεια.
    Ιχθεις : Είστε ενα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει οτι είστε μ@λ@κες!. Γκρινιάζετε συνεχώς και περιμένετε τα πάντα απο τους αλλους, χωρίς να προσφέρετε τιποτα. Είστε νευρωτικοί και τεμπέληδες. Οι γυναίκες-Ιχθυς ειναι κατίνες και δεν μπορούν να βρούν αντρα με τιποτα.
    Αιγοκεροι : Ειστε ατομο με ανεπτυγμενη την Αισθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει να σκαλιζετε την μύτη σας. Ειστε αναιδεις, φαντασμένοι και καθικια. Προσπαθήτε να δώσετε την εντύπωση ανθρωπου με καλλιέργεια , ενω είστε μπουρτζοβλαχοι.
    Ταυροι : Εχετε μεγάλη υπομονή. Ειστε χαζοί και γι'αυτό επιμένετε παντοτε στις αποψεις σας. Δεν καταλαβένετε πότε είναι καιρος να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολήματα και σας κοροιδεύουν όλοι. Ειστε γενικά φαιδρό και αξιολύπητο ατομο , που νομίζει πως ξέρει τα πάντα.
    Διδυμοι : Ειστε κλασικοι διανούμενοι. Μοιάζετε στον Ν.Δ!.Ειστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι.Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φιλους.Εχετε μια τάση στο παθητικό σοδομισμό και την αιμομιξία. Λετε αρλούμπες και αλλαζετε αποψη κάθε 3 δευτερόλεπτα.
    Καρκίνοι : Εχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των αλλων. Αυτο ας κάνει τέλεια κορόιδα. Ειστε κλαψο*ούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια. Οι περισσότροι καρκίνοι καταλήγουν στην φυλακή αν και αθώοι.
    Λέων: Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν ανέχεστε την αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν ως χόμπι το σεξ με ζώα.
    Παρθένοι: Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Επίσης είστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει πάρα πολύ να ξύνετε τα αρ*ιδια σας όλη μέρα. Είσαστε εξπερ στο να φορτώνετε την δουλειά σας στους άλλους. Έχετε την τάση να σας πιάνει ο ύπνος την ώρα του σεξ. Ιδανικά επαγγέλματα για σας: Σεκιουριτάς, Δοκιμαστής Στρωμάτων, Νταβατζής/τσατσα. Αγαπημένο Σπορ: Το Ξυστό
    Ζυγοί: Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν επικοινωνείτε καθόλου με την πραγματικότητα. Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσετε πολλά χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και απαιτήσεις απ'όλους. Οι άντρες ζυγοί είναι τα καλύτερα υποψήφια θύματα για λοβοτομή. Στο σέξ οι επιδόσεις των ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς
    Σκορπιοί: ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ!. Το παίζετε πονηριδιδες και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβειτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και πρόκειται να φτάσετε ψηλά γιατί είστε γλυφτρονι και τους έχετε όλους γραμμένους στην καρα*ουτσάρα σας.Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν συνήθως καριέρα ως Dominatrix, ενω οι άντρες ως Δήμιοι.O Kωστοπουλος (του Nitro) είναι Σκορπιός.Οι περισσότεροι σκορπιοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ σε μικρή ηλικία.
    Τοξότες: Είστε ο κλασσικός αισιόδοξος. Εχετε μια ανεμελιά η οποία οφείλετε στο γεγονός πως είστε παντελώς άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι Αλκοολικοί. Ο Πατακός ήταν τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δέν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή (λόγω των μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ)
    Κριοί: Είστε συντηρητικοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει πως είστε χέ*τηδες και κότες. Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν έχετε ποτέ γκόμενο/γκόμενα γιατί φοβάστε να την πλησιάσετε. Χρησιμοποιείτε μόνο γουιιιιιιιιντοςςςςς γιατί φοβάστε να βάλετε λιιιιιινουξξξξξξξ. Κανένας κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. Καλύτερα για όλους θα ήταν να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ