Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αφεντρα μου....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος sensitive, στις 4 Νοεμβρίου 2008.

  1. sensitive

    sensitive New Member

    Γράφτηκα στο φόρουμ την προηγούμενη εβδομάδα....όπως έγραψα στο....εισαγωγικό μου σημείωμα....είμαι λάτρης της γυναικείας κυριαρχίας.....είμαι 35 χρόνων και στην μέχρι τώρα ζωή μου είχα δύο εμπειρίες με κυρίαρχες γυναίκες....η πρώτη ήταν το 2005 με μια αφέντρα και η δεύτερη ήταν η πιο πρόσφατη σχέση μου με την Βάγια που άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κυρίαρχη γυναίκα και τελείωσε πριν από μερικούς μήνες....αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.....
    Για να επανέλθω λοιπόν στην πρώτη μου εμπειρία το 2002....τότε ζούσα και δούλευα ακόμα στην Αθήνα και μέσα από το irc είχα αναπτύξει μια "γνωριμία" με μια κυρία, επικοινωνούσαμε σχεδόν καθημερινά στην αρχή μόνο μέσω υπολογιστή αλλά μετά και μέσω τηλεφώνου....όπως μου είχε πει ζούσε στην Λάρισα και έτσι δεν βρεθήκαμε τότε.....το 2005 είχα πια γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, με την virtual αφέντρα μου δεν είχαμε "χαθεί"....συνεχίζαμε να τα λέμε που και πού από το τηλέφωνο πάντα....σε μια συνομιλία μας μου είπε πως πια μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και θέλει να με δει.....στην αρχή αρνήθηκα αλλά μετά από πολλές συνομιλίες και διάστημα 3-4 μηνών αποφάσισα να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου....πραγματικά ένα βράδυ πέρασα από το σημείο που μου είπε οτι μένει....μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να βγώ για να με δεί....βγήκα έξω και αφού την άκουσα να χαμογελά ικανοποιημένη μου είπε να ξαναμπώ μέσα και οτι κατεβαίνει....μετά απο 2-3 λεπτά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η αφέντρα μου....δέν μπορώ να πω ότι με συνεπήρε η ομορφιά της...το αντίθετο μάλλον....ήταν μια κυρία γύρω στα 45-50 με λίγα κιλά παραπάνω, ξανθιά και ψηλή.....αφού με φίλησε με ρώτησε πού θα πάμε....σπίτι μου τησ είπα και αφού μου ζούληξε το μάγουλο χαμογελώντας μου είπε να ξεκινήσω....έμενα χαριλάου και εγω Πανόραμα....κοντινές περιοχές....έτσι σε 10 λεπτά ήμασταν σπίτι μου.....αρχίσαμε να μιλάμε και μου ξεκαθάρισε απο την αρχή οτι δεν θέλει έρωτικές πράξεις...της έφτιαξα ένα ποτό και κάθισα στα πόδια της....
    σου αρέσουν τα πόδια μου? μάλιστα της λέω είναι μια απο τις φαντασιώσεις μου να φιλώ γυναικεία πόδια να τους κάνω μασάζ...έβγαλε τις γόβες της και πίεσε τα ποδια της στο στήθος μου....πήρα τα πόδια της στα χέρια μου και άρχισα να τα φιλώ και να τα γλύφω....μετά από λίγο και ενώ συνέχιζα να λατρεύω τα πόδια της μου είπε πως δεν ενδιαφέρετε για extreme πράγματα και πως άν είχα τέτοια στο μυαλό μου να τα ξεχάσω....της απάντησα πως το πιό εξτρεαμ που φαντασιωνόμουν ήταν το facesitting.....χαμογέλασε άλλα μου είπε ίσως μια άλλη φορά αυτό...ξαφνικά βρεθήκαμε στο κρεββάτι και προσπάθησα να της βγάλω τα ρούχα....δεν με άφηνε....άρχισα να την πειράζω και να της λέω....τι σόι αφέντρα είσαι εσύ και πρίν προλάβω να ξαναμιλήσω είχε έρθει από πάνω μου και άρχισε να μου δίνει κάτι ψιλές προσπάθησα να αντισταθώ και να ελευθερωθώ....αδύνατον!!!!.....1.90...100κιλά και δεν μπορούσα να κουνηθώ!!!!....με μιά λαβή με γυρνά ανάποδα και κάθετε πάνω μου....με "χτυπούσε" και με τσιμπούσε παντού!!!!.....άντεχα βέβαια.... .....μετά από αρκετή ώρα είχα πια κουραστεί....και ενέδωσα στην διαταγή της να φωνάξω ήμαρτον....ΗΜΑΡΤΟΝ....ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΟΥ....τελικά δεν με άφησε να λατρέψω το σώμα της....ξαναπήγαμε στο σαλόνι και αφού τελείωσε το ποτό της μου είπε να την γυρίσω πίσω στο σπίτι της....δεν την ξαναείδα αν και επικοινώνησε ξανά μαζί μου αρκετές φορές και μου ζητούσε να βρεθούμε...όμως δεν ήταν αυτό που ήθελα....
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Υπαρχουν πολλες-πολλες φορες, που αλλο περμενουμε να δουμε και αλλο τελικα βλεπουμε.
    Στο μυαλο πολλων υποτακτικων η Αφεντρα φανταζει αιθερια, ψηλη, επιβλητικη, ντυμενη στα μαυρα λατεξ, με μαυρα γαντια και το μαστιγιο στο χερι.
    Δεν το δικαιολογω αυτο, ομως, καλο θα ειναι οσο μπορει κανεις, πριν συνατηθει και περιγραφοντας τον εαυτο του να δινει μια εικονα για το τι θα συναντησει ο αλλος.
    Δυστυχως οση καλη περιγραφη και να κανεις, ο,τι και να πεις, ουδεις πριν την κατα προσωπο συναντηση δεν μπορει να εχει την σαφη εικονα του αλλου.
    Υπαρχουν χαρακτηριστικα στην ιστορια σου που δεν την χαρακτηριζουν σαν τοσο πολυ Αφεντρα.
    Θα σου αναφερω σχετικα με την εμφανιση το εξης:
    Καποτε γνωρισα καποιον που η πρωτη του εμπειρια με Αφεντρα ηταν με μια Κυρια γυρω στα 56, η οποια ομως ηταν κατα αυτον αφθαστη σαν Mistress και απο ο,τι μου ειχε πει ηταν μια γυναικα μετριας εμφανισης.
    Ηταν ομως τοσο καλη σε αυτο που εκανε, που ο τυπος παρ' ολες τις γυναικαρες που γνωρισε μετεπειτα σαν Αφεντρες δεν μπορεσε ποτε να την ξεπερασει.
    Την θεωρουσε προτυπο.
    Και ερχομαι στην ιστορια σου με ακρως φιλικο υφος για να μην παρεξηγηθω.
    Φιλακια, ζουληγματα στα μαγουλα, γελακια, κρεβατι, εσυ να προσπαθεις να την γδυσεις, την bdsm session ψαχνω αλλα δεν την βρισκω η αμοιρη.
    Εννοω, σκετο ξενερωμα ας μου επιτραπει η εκφραση.
    Αλλα ειχε στο μυαλο της, αλλα ειχες στο μυαλο σου, υποθεση τζιφος.
    Ο,τι γραφω ειναι υποκειμενικο, ομως ο υποτακτικος θελει την Αφεντρα.
    Και Εκεινη με την σειρα της τον γνησιο υποτακτικο.
    Εξω απο τα ορια αυτα τα πραγματα δυστυχως χαλανε!
     
  3. anton7

    anton7 New Member

    θελω και εγω μια αφεντρα....
     
  4. patient

    patient New Member

    τελικά, φαίνεται ότι λίγες γυναίκες μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο σωστά...
     
  5. Babylon

    Babylon Regular Member

    Και ακομα λιγοτεροι αντρες μπορουν να το αντεξουν....
     
  6. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Η αφεντρα μου....

    Kαι ακομα λιγοτεροι αυτοι που τον απεχθανονται...!!!!!
     
  7. καλη ιστοριουλα-δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι την σνομπαρουν-ενταξει δεν ειχε σεξ βια και αναρχια αλλα εδω δεν ειμαστε τολμη και γοητεια. μου αρεσε πολυ μεσα στην απλοτητα της αν και τα σημεια στιξης ηταν υπερβολικα!!!

    καλε-τωρα γιατι μπορω να ποσταρω??? τα μυστηρια του σαδομαζοχισμου!!
     
    Last edited by a moderator: 25 Ιανουαρίου 2009
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    συμφωνώ...

    και ως προς την ιστορία απλά να σημειώσω πος ακραία γούστα προδιαθέτουν και ακραίους χαρακτήρες

    και λέμε το να βρεις κάποια να ανέχετε και να καταλαβαίνει τα γούστα απίστευτα σπάνιο ,μέσα σε αυτή τη μικρλη ομάδα ανθρώπων θα πρέπει να ταιριάζουν τα γοιύστα και να αλληλοκαλύπτοντε δηλαδή απίστευτα σπάνιο..! και τέλος με βάση το αξίωμα μου ,άντε γεία ...

    και όπως είπε μια φίλη μου εχθές το πρωΐ "πάλι αγάμητη έμεινες.."
     
  9. Mis sabbina

    Mis sabbina New Member

    η απολυτη ξενερα καμια σχεση με αφεντρα παιδικα παιχνιδακια:crazy:  
     
  10. Tauros

    Tauros New Member

    Απάντηση: Η αφεντρα μου....

    Καλή ήταν η ιστοριούλα .
     
  11. jimisromeo

    jimisromeo New Member

    Απάντηση: Η αφεντρα μου....

    ωραιο στορι