Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 3 Ιουλίου 2010.

  1. tithon

    tithon Contributor

    έχω την υποψία οτι το αίτημα να ξέρει κάποιος τι θέλει σχετίζεται περισσότερο με την δυνατότητα υποστήριξης επιλογών και ρόλων με κάποιο βαθμό συνέπειας ή έστω περιορισμένης αντιφατικότητας, παρά με σταθερότητα ή σαφήνεια επιθυμιών. τόσο το ίδιο το αίτημα όσο και ο βαθμός ικανοποίησής του κινούνται στο χώρο του αμφίβολου.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    Τα Tags, λένε πολλά. Ooops. ^_^
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δόξα και τιμή στον ...ταγκαδόρο/ισα!
     
  4. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Αυτός ο ‘αδόξαστος’ ποιος είναι;;
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Διαβαζα ενα "ωραιο" στο φετ.

    Η γυναικα τα εχε με εναν μπατσο, που της εχωνε το magnum και την γαμαγε με αυτο. Της εκανε διαφορα εσωτερικα κι εξωτερικα τραυματσ και γι αυτο τον χωρισε και δεν ξαναβγηκε ποτε με μπατσο. Προφανως και πολλα ψυχικα τραυματα, συμπληρωνω εγω.

    Γνωρισε λοιπον αυτον που το'γραφε, κανανε μια κορη, ειχε καποια θεματα "μη μ ακουμπας μη μ αγγιζεις" αλλα κανανε και δευτερη κορη.Και κοψανε το αθλημα εντελως. Καποια στιγμη τη λεει αυτος, βρε μανακι μου, για το ανανεωμα, την επαναφορα, να καναμε οτι σε απαγαγω, σε βουταω, σε παιρνω αγρια. Τον χωριζει.

    Βρηκε λοιπον εναν πολυ νεοτερο, πιτσιρικι ψιλοτσογλανι, αλλα ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ. Οκ, οπως το διαβαζα μου χτυπησανε διαφορα καμπανακια, κουδουνες, γιατι εχω καποια βιωματα σ αυτο οτι σε πολλες πεφτω "βαρυς", οχι λογω κιλων, λογω του πολυδιαστατου χαρακτηρα μου, αλλα αυτο ειναι τωρα εκτος. Παντως ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. Δεν εχω γνατισει ΠΟΤΕ μπροστα απο γυναικα, νο, νεβερ εβερ, ουτε καν αυτο που φανταζεστε.. ΚΑΙ δευτερο, δεν εχω αφησει να με "διαχειριστει" γυναικα, οπως το περιεγραψε ο τυπος απ το Αμερικα. Για αυτο λοιπον εδωσα διπλη σημασια στα λογια του και γι αυτο και σας το γραφω. Το καλυτερο ερχεται !

    Ο "πιτσιρικας" λοιπον, ο .. "διαχειρισιμος" του ειπανε και οι δυο κορες του, επιασε την πρωην του και την πετξε στο τραπεζι της κουζινας και αυτο εσπασε. Τα αμερικανα εχουν κατι ξυλειες Ορεγκον, νταξ, μπορει κι αυτη ναναι τριψηφια κι οχι σε ... πάουντς.... αλλλα μιλαμε για πολυ πραμμα.

    Κλεινει λοιπον την αφηγηση του με ενα "και ειναι ακομα εκει" (is still there).

    Για μενα φοβερο. Παει στο συρταρι με τη ταμπελιτσα "οι γυναικες ξερουνε τι θενε".

    Παω για καφε.
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2018