Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 3 Ιουλίου 2010.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Βου βου βου γκρικ κόσμο κομιούνιτι τελεία τζιάρ.
     
  2. kali crow

    kali crow Guest

    μαλλον εγω ζω σε αλλο πλανητη....

    αυτα τα "να ξερει τι θελει" κτλ τα ακουω βερεσε....

    ισα ισα οι αντρες τρομοκρατουνται απο τις γυναικες που ξερουν τι θελουν και που πατανε γερα στα ποδια τους....

    και απο ποτε οι αντρες ξερουν τι θελουν για να απαιτουν να βρουν και αυτοι κατι αναλογο?
    δε μου καταληγει ως τωρα....
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    H δε γυνή να σέβεται τον εαυτό της.
    Το αν ξέρει τί θέλει ή όχι θα έπρεπε να το κρίνει μόνο η ίδια και όχι ο κάθε περαστικός.
    Και στην τελική γιατί θα πρέπει να ξέρει τί θέλει; Εγώ άλλα θέλω σήμερα, άλλα αύριο. Δικαίωμά μου, γούστο και καπέλο μου!

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

    εγω μολις καταλαβα τι θελω , συνειδητοποιησα οτι δεν υπαρχει ......  
    παντως και το πολυ να ξερεις τι θες δεν κανει καλο ... τα ειχα συναντησει μεσα στις θρησκειες , δεν ειχε σημασια να τα ηθελα οι ιδιοι η τους ελεγε ενα βιβλιο τι να θελουν ... σημασια ειχε οτι η ελειψη του μυστηριου και της εξερευνησεις του αλλου ηταν απο αστεια αντισεσουαλικη , εως δραματικα υποβιβαστικη για την προσωπικοτητα και το πνευμα .

    η προσωπικη μου θεση ειναι πως πρεπει να βαζουμε στοχους , ομως περα απο αυτο δεν πρεπει να σταματαμε στιγμη να ανακαλυπτουμε και να εξερευνουμε το μυαλο μας , την σκεψη μας , την φαντασια μας , τα ονειρα μας ... καθως και αυτα του συντροφου μας (αν υπαρχει)
    Δεν πρεπει ποτε να επιτρεπουμε την προσυλωση στην επιτευξη των στοχων , να μας καθιστουν , συναισθηματικα και πνευματικα στασιμους .
    Αλλα να γινοντε συνεχει παροτρυνση για εξελιξη , αναπροσαρμογη και ακομη αναγεννηση εκει που χρειαζεται .
    Υπαρχουν εκεινοι που ειναι ατοιμοι να χαρισουν την καρδια τους και να μην την ζητησουν ποτε πισω , αλλοι την γυαλιζουν την ποτιζουν και την θαυμαζουν ψηλα στο ραφι της ψυχης τους .
    αλλοι την εχουν βαλει σε τσαντακι μεταφορας και την πανε βολτες την δινουν σε φιλους την δανειζουν σε εραστες , καμια φορα τους την αρπανε ευκολα ......
    απλα πρεπει να βρεις αυτο που θα σου φανει γνωριμο και οικειο .. και ασε οτι ειναι να βρεθει για να το ανακαλυψετε μαζι ...

    τον εαυτο σου τον σεβεσαι καθολη την διαρκεια της ζωης , ομως απο την στιγμη που την μοιραζεσαι με καποιον , ο σεβασμος στον εαυτο σου , περανει πρωτα απο τον σεβασμο στην σχεση
     
  5. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    εχω ακουσει πολλους αντρες και πολλες γυναικες να λενε οτι θελουν ο αλλος να ξερει τι θελει.
    Κι οταν αυτος που ξερει τι θελει (ή ας πουμε καλύτερα καποιοι αλλοι ξερουν τι θελουν να θελει), ερχεται σε συγκρουση με τη χημεια του, τοτε το ατομο γινεται ξενερωτο και αναξιοπρεπες.

    Τα «θελω» μας ειναι στερεοτυπα και περιστασιακες (ως προς το βαθος χρονου της ανθρωποτητας) μοδες οι οποιίες πολλες φορες ερχονται κοντρα με τη χημεια μας. Παραδειγμα η κλασσική μουρόχαυλη ελληνίδα που το παιζει οσία παρθένα ξεκαβλωτη αλλα αμα καυλώσει κανει τις «ρωσσιδες» και τις «σουηδέζες» να φαίνονται καλόγριες. Κι εκει ειναι που λεει ο αλλος οτι δε ξερει τι θελει.

    Πολύ χειρότερα μαλιστα γινονται τα πράγματα οταν μεσα στην ηδη επικινδυνη χημική ενωση μπαινει και ενα τριτο στοιχείο, οι κοινωνικες/θρησκευτικές αναστολές.
    Ετσι μπορει να εχουμε το κλασσικό στερεότυπο «απο μπρός ειναι παρθένα, κι απο πίσω μπαίνουν τρένα».
    Και ξαφνικα εκει που μολις βγηκες απο τη σπηλια νομιζεις οτι εριξες την παρθενα και την παντρευτηκες γα την παρθενια, και αφου σου εχει πρηξει τα συκωτια οτι δε γουσταρει οθωμανικό, ξαφνικα ανακαλύπτεις οτι απο πισω εισαι το Νο 5432543263, και λες «εγω γιατι παντρευτηκα την παρθενα και μου βγηκε ρουφήχτρα;» Γιατι; Γιατι η γκομενα προφανώς ποτε «δεν ηξερε τι ηθελε», ή μαλλον να το πουμε οτι αλλοι ηθελαν γι αυτην. Και το μονο σωστο που ποτε εκανε ηταν το να χαρει ελευθερα τον ερωτα, εστω και υποοργασμικα.

    Θελετε να το κανουμε και λιγο χειρότερο; Για να βαλουμε μεσα στο παιχνίδι και την ελλειψη επικοινωνιας ανμεσα στα 2 φύλα γιατι σημερα δεν εχουμε παιδεία αλλα προγραμματισμό συνειδήσεων και δημιουργιας αναλωσίμων καταναλωτών.
    Σημερα το καθε φυλο εκπαιδευεται να θελει να καταναλωνει συγκεκριμενα πραγματα, να θελει να ακολουθει ενα «ηθικο» στερεότυπο που εχει χασει καθε του αξία, μια ζωη γεματη στρες και ενταση που κανει τη χημεία να αναζητα περισσότερη ηδονή, ενα στερεοτυπο εμφάνισης φωτομοντέλου γιατι και ο αντρας εχει εκαπιδευτει να θελει γυναικα φωτομοντέλο αλλα και οσία παρθενα, να μυρίζει ακριβά αρώματα και να ειναι τυλιγμενη σε σεξι ρουχα οπως ειναι κι ο ιδιος, και στο μεταξύ οι χημείες τους βραζουν σε ενα εκρήκτικό μείγμα οπου οταν βρεθουν δστο κρεβάτι κανουν εμας τους «ανωμαλους» να φαινομαστε καλόγριες και καλόγεροι. Ακόμη περισσότερο οταν οι κωδικες επικοινωνιας εχουν χασει την επαφή του ενος φυλου με το αλλο, διοτι τοτε οταν χανεται η επαφή ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα αναμεσα στους ομόφυλους (ίδιο φύλο) καταναλωτές. Γιατι οταν τα 2 φύλα είναι χώρια η μισαλοδοξία γινεται συνείδηση. Και οταν οι σχεσεις γινονται σπανιότερες, η ανταγωνιστικότητα μεταξυ γυναικών για τον ιδιο αντρα ή μεταξυ αντρων για την ιδια γυναικα φτανει σε αστρονομικα επιπεδα. Και ο μονος που χαιρεται ειναι ο καρχαρίας απο πισω που πουλαει το φτιασίδι, τα αρώματα και τα ρούχα, και ο τραγόπαππας που κανοντας το σεξ παρανομο το κανει να πουλάει ακομα περισσότερο. Ποσο μαλλον οταν η ιδια η κοινωνία καταδικαζει την προλυγαμικότητα με το χειριστο τροπο.

    Τα αποτελεσματα; Οι σχέσεις που σημερα διαλύονται πιο ευκολα απο κλανια μεσα σε τυφώνα. Και η λύση που βρίσκει «η φύση»; Μη σας φαινεται περίεργο. Η ομοφυλοφιλία. Απολύτως «φυσιολογικό», γιατι ο κοσμος διψα για επικοινωνία.
     
    Last edited: 17 Ιουλίου 2010
  6. kali crow

    kali crow Guest

    Re: Απάντηση: Re: Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

    συμφωνω!
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

    James Bondage ... ακου φιλε ...
    αυτο που σου συμβαινει να το κοταξεις .. μην το αφηνεις να εξελισεται διοτι σημερα λυνεται με μερικες συνεδριες , αυριο θα θελει φαρμακευτικη αγωγη ...
    ερχεσαι και λες τα ιδια ακριβως πραγματα για τα οποια με εβριζες σε αλλα νηματα ...
    δεν ειναι καλο πραγμα ο διχασμος προσωπικοτητας .. μην το αφηνεις
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ενώ, αντίθετα, οι σχέσεις ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου σφύζουν από επικοινωνία. Δεν υπάρχουν κόντρες, αντιπαλότητες, εγωισμοί. Και, φυσικά, δε διαλύονται εξίσου εύκολα με τις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις.

    Το πιστεύεις ή έτσι απλά το λες;
     
  9. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

    Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι σταθερότερες (στατιστικά, είναι ακόμα πολύ πιο ασταθείς).

    Σημαίνει όμως ότι διπλασιάζονται οι πιθανότητες να μην κοιμάται κάποιος μόνος.  
     
  10. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

    Η δε γυνή δεν ξέρει τι θέλει για αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον.  
     
  11. Απάντηση: Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

    "Η μεγαλύτερη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ και που κι εγώ δεν έχω κατορθώσει να απαντήσω μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, είναι: «τι θέλει μια γυναίκα;»"

    Ο Φρόιντ δεν κατάφερε ν' απαντήσει πάντως  
     
  12. Απάντηση: Η δε γυνή να ξέρει τι θέλει

    Αχ ευτυχώς, γιατί εγώ η "αφελής" εννοείται πως ψάχνω δεσμεύεις. Κάθε σχέση είναι μια δέσμευση. Μόνο που... πολύ πονηρός ο "μάγκας"...

    Μη τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ξέρουν και τι θέλουν και τι ζητάνε...