Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δική μου εμπειρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος potty65, στις 2 Σεπτεμβρίου 2005.

  1. potty65

    potty65 Regular Member

    Η δική μου εμπειρία, θ' ακουστεί ίσως απίστευτη, όμως είναι απολύτως αληθινή. Δεν θέλω να σας κουράσω με πολλές πολυλογίες γιαυτό θα μπω κατ' ευθείαν στο θέμα. Η δική μου "μύηση" στον χώρο, έγινε όταν έπεσα θύμα βιασμού από μία γυναίκα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Πριν ενάμισι περίπου χρόνο αποφασίσαμε μ' ένα φίλο μου να πάμε σ' ένα bar στην Γλυφάδα. Επειδή είχε πολύ κόσμο, καθίσαμε σε κάτι σκαμπό που ήταν μπροστά από το μπαρ. Σύντομα εκείνος αναγνώρισε μία γνωστή του παρέα κι έκατσε για λίγο μαζί τους και συζητούσε. Εγώ έπινα αμέριμνος το ποτό μου, όταν κάθισε δίπλα μου ακριβώς, μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, μελαχροινή γύρω στα σαράντα, αλλά κρατιόταν πολύ καλά. Θυμάμαι μου ζήτησε φωτιά, κι αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Φορούσε κάτι ωραίες γόβες και διέκρινα ένα τατουάζ στον αστραγαλό της. Γενικά ήταν ελκυστική. Από την κουβέντα μου έδωσε να καταλάβω ότι της άρεσε να γλεντάει την ζωή της, όπως επίσης ότι με γούσταρε. Σε κάποια στιγμή μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα, κι αμέσως ένιωσα ένα άβολο φούσκωμα στο παντελόνι μου. Ο φίλος μου, βλέποντας την φάση, προτίμησε να μείνει με την άλλη παρέα, οπότε για αρκετή ώρα συνεχίσαμε να πίνουμε και να μιλάμε. Σε κάποια στιγμή μου είπε βαρέθηκε και με προσκάλεσε στο σπίτι της, που ήταν όπως είπε κοντά.

    Πράγματι πήγαμε με το αυτοκίνητο της στο σπίτι της, μία ωραία μονοκατοικία σε κάποιους παράδρομους. Μπήκαμε στο σπίτι και σε χρόνο μηδέν βρεθήκαμε και οι δύο γυμνοί στο κρεβάτι, να φιλιόμαστε. Τότε αυτοί σηκώθηκε και έβγαλε από ένα συρτάρι κάτι χειροπέδες. Την ρώτησα αν το γούσταρε άγριο, και μου είπε "δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άγριο κούκλε μου". Στην αρχή νόμιζα ότι της ήθελε για την ίδια, όμως αμέσως κατάλαβα ότι τις ήθελε για μένα. Της αρνήθηκα στην αρχή, αλλά μου έδωσε ένα ζεστό φιλί και μου είπε να την εμπιστευτώ και ότι αυτό θα ήταν το γαμίσι της ζωής μου. Ετσι δέχτηκα και μου έδεσε τα χέρια με τις χειροπέδες στα κάγκελα του κρεβατιού. Με το που έγινε αυτό, αιστάνθηκα μία ανασφάλεια και την ρώτησα πως περίμενε να την γαμήσω έτσι.. Η απάντηση της όμως με έκανε να ανατριχιάσω "Αγοράκι μου, εμένα δεν με γαμάνε, εγώ γαμάω και θα σε ξεκολιάσω χωρίς σάλιο, παριοκαριόλη". Της φώναξα να με λύσει, κι ότι όποιο και αν ήταν το παιχνίδι της, εμένα δεν μ' άρεσε. Κάθισε σε μία καρέκλα, πήρε τσιγάρο και μ' ενα ειρωνικό χαμόγελο, με παρακολουθούσε να χτυπιέμαι στην προσπάθεια μου ν' απελευθερωθώ. Μετά σηκώθηκε, έφυγε από το δωμάτιο και γύρισε πάλι με μιά μεγάλη τσάντα την οποία άδειασε στο πάτωμα. Διέκρινα διάφορα μαστίγια, μανταλάκια, όργανα βασανισμού, dildos κλπ. Με το τσιγάρο στο στόμα, ήρθε και κάθισε πάνω στο στήθος μου, και μου είπε: "Ακου να δείς, εδώ θα κάνεις ότι λέω εγώ, δεν θα με κοιτάς στα μάτια, θα κάνεις ό,τι λέω εγώ, αν δεν κάνεις ακριβώς ότι σου λέω, θα σε κάνω μαύρο στο ξύλο.."
    Δεν ξέρω αν αυτή η εμπειρία ενδιαφέρει κανένα, θέλετε να συνεχίσω?
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ναι συνέχισε
     
  3. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Συνέχισε ( πες όμως περισσότερες λεπτομέρειες για το bar και αν ξέρεις αν συχνάζει ακόμα εκεί αυτή η Αφέντρα            )
     
  4. potty65

    potty65 Regular Member

    MY FIRST EXPERIENCE

    Συνεχίζω λοιπόν. Με ρώτησε αν κατάλαβα αυτά που μου έλεγε και έγνεψα καταφατικά. Τότε μου ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι και μου λέει "ναι κυρία, κατάλαβες;" . "Ναι κυρία" Της απαντάω, χωρίς να το πολυκαταλάβω. "Θέλω να μου γλύψεις τον κώλο, θα βάλεις βαθιά μέσα την γλώσσα σου, και θα με γλύφεις συνέχεια μέχρι να σου πώ να σταματήσεις, σκλάβε" μου λέει επιτακτικά. Σε χρόνο μηδέν, βρέθηκε πάνω από το κεφάλι μου και είχε κολλήσει τον κώλο της στα χείλια μου. Εγώ ίσως από αντίδραση κράτησα το στόμα μου ερμειτικά κλειστό, κάτι που την εξοργησε αφάνταστα. Αρχισε να με χαστουκίζει ασταμάτητα, με φοβερή σφροδρότητα, μέχρι που ζαλίστηκα κυριολεκτικά.

    Μετά έπιασε την μία μου ρόγα, και την έσφιξε με όλη της την δύναμη, κάτι που σχεδόν με παρέλυσε από τον πόνο. Στην συνέχεια σηκώθηκε και άρχισε βρίζοντας να με χτυπάει σε όλο μου το κορμί. Πήρε δύο μανταλάκια και τα έβαλε στις ρόγες μου. Στην αρχή πονούσα τρομερά, αργότερα όμως δεν ένιωθα τιποτε. Σύντομα διαπίστωσα ότι αυτή η γυναίκα πρέπει να είχε απίστευτη σωματική δύναμη, πρέπει να έκανε βάρη ή κάτι συναφές. Κατάφερε παρά την αντίδραση μου, να μου δέσει και τα δύο πόδια, με σχοινί από τους αστραγάλους, στα κάγκελα του κρεβατιού, εκεί που ήταν δεμένα και τα χέρια μου. Ετσι βρέθηκα σε μία στάση με εντελώς εκτεθειμένο τον κώλο μου.

    Πήρε ένα μαστίγιο και άρχισε απαλά να μου χαιδεύει με αυτό τα κωλομέρια. "Αν δεν καταλάβεις τι εννοώ, θα σε χτυπάω όλο το βράδυ μου λέει. Όταν θα είσα έτοιμος να με υπακούσεις, και μόνο τότε θα φωνάξεις έλεος κυρία, ", και τότε άρχισε ένα ασταμάτητο σφυροκόπημα με το μαστίγιο που δεν είχε προηγούμενο. Αισθανόμουν ένα αφόρητο κάψιμο, που όσο συνέχιζε γινόταν όλο μεγαλύτερο. Σύντομα βρέθηκα να την εκλιπαρώ να σταματήσει, μέχρι που πρόφερα την μαγική λέξη που ήθελε ν' ακούσει. Τότε κατάλαβα ότι ήμουν πραγματικά διατεθειμένος να κάνω ότι μου ζητούσε για να σταματήσει το μαρτύριο. Μου έλειψε τα πόδια , και αμέσως ένιωσα κάποια ανακούφιση. Ωστόσο πονούσα πολύ, ο κώλος μου πρέπει να ήταν σε τραγική κατάσταση. "Πες μου ότι είσαι η πουτάνα μου" μου λέει, κι εγώ το επανέλαβα, χωρίς αντιρρήσεις. Εβλεπα, όπως κι αυτή ότι το πέος μου ήταν καβλωμένο και ντρεπόμουν, ενώ αυτή φάνηκε να το διασκεδάζει. " Που είχαμε μείνει; Α, βέβαια θα μου γλείψεις τον κώλο" Η ίδια σκηνή επαναλήφθκε, μόνο που τώρα τις έγλυψα πραγματικά τον κώλο, επί ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα. Πάντως θυμάμαι ότι στο τέλος, είχε πιαστεί η γλώσσα μου. Θα συνεχίσω σύντομ
     
  5. potty65

    potty65 Regular Member

    Η συνέχεια

    Είχα πλέον καταλάβει ότι ήμουν έρμαιο των ορέξεων της, και ότι από το πολύ ξύλο μου ήταν τελείως αδύνατο να της αντισταθώ. Αισθανόμουν τρομερά ταπεινωμένος από την όλη κατάσταση, αλλά είχα και μία διέγερση που χειροτέρευε ακόμη περισσότερο αυτή την αίσθηση.

    Είχε καθίσει δίπλα μου στο κρεβάτι και με χαίδευε, άλλοτε τρυφερά, άλλοτε τσιμπόντας με, ενώ έπιανε και το πουλί μου, το οποίο πίεζε αρκετά. Σε κάποια στιγμή μου έβαλε δύο δάχτυλα στο στόμα μου, και μου είπε να τα "τσιμπουκώσω". Τα έγλυφα και τα ρουφούσα πολύ ώρα, μέχρι που με διέταξε να ανοίξω τα πόδια μου όσο μπορούσα. Θέλοντας και μη, υπάκουσα και αυτή με επιδέξιες κινήσεις άρχισε να με χαιδεύει περιμετρικά της κωλοτρυπίδας, μέχρι που έβαλε ένα δάχτυλο μέσα. "Είσαι παρθένα, μωρή πουτάνα" μου λέει, "θα σου το ξεσκίσω το κωλαράκι όμως".

    Είχα μία δυσσάρεστη αίσθηση, η οποία μετατράπηκε σε πόνο όταν έβαλε και ένα δεύτερο δάχτυλο μέσα μου καθώς οι κινήσεις της γίνονταν όλο και πιό απότομες και βίαιες. Με ρώτησε αν μ' αρέσει και της απάντησα αρνητικά, αλλά αυτό δεν φάνηκε να την απασχολεί καθόλου. Μ' έβαλε αρκετές φορές να επαναλάβω ότι ήμουν ο σκλάβος της και ότι θα έκανα οτιδήποτε για να την ικανοποιήσω. Σε κάποια στιγμή σηκώνεται και μου λέει: "Κοίταξε να δείς. Αποφάσισα να σε λύσω, θα κάνεις όμως ακριβώς ότι σε διατάξω, αν κάνεις καμμιά μαλακία όπως πρίν, δεν θα φύγεις ποτέ από δω μέσα..., κατάλαβες?" Της απάντησα "ναι κυρία" που το είχα συνηθίσει πλέον ως την μόνη απάντηση. Στην συνέχεια πράγματι με έλυσε, αλλά παρόλη την ελευθερία μου, εγώ πλέον δεν είχα ούτε το θάρρος, ούτε και την δύναμη να την κοπανήσω. Με τρόμο μάλιστα συνειδοτοποίησα ότι κάπου την έβρισκα με την εξουσία που αυτή ασκούσε πάνω μου.

    Με διέταξε να κατέβω από το κρεβάτι και να κάτσω στα τέσσερα στο χαλί. Μπροστά στα μάτια μου φόρεσε ένα τεραστίου μεγέθους μαύρο strap on, η άλλη άκρη του οποίου πρέπει να έμπαινε στο μουνί της. Στην συνέχεια κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και μ' έβαλε να το πάρω στο στόμα. Ήθελε να το πάρω μέχρι κάτω, εγώ όμως αδυνατούσα και αυτή τσαντιζόταν. Σε κάποια στιγμή μου είπε να σηκώσω το κεφάλι μου και να την κοιτάξω, και τότε με έφτυσε καταπρόσωπα και τα σάλια της άρχισαν να τρέχουν στο πρόσωπο μου. Πήγα να σκουπιστώ, αλλά μου είπε να μην τολμήσω. Αμέσως μετά ήρθε από πίσω μου, μου είπε να χαμηλώσω την πλάτη και να τουρλώσω τον κώλο. Έβαλε πάλι ένα και μετά δύο δάχτυλα στον κώλο μου, και αιστάνθηκα ότι είχε βάλει κάποιο λιπαντικό. Στα κλεφτά την είδα να αλοίβει και το strap on της από ένα σωληνάκι που είχε. Μου είπε να ανοίξω τα κωλομέρια μου με τα χέρια, πράγμα που έκανα με απροθυμία. Την παρακάλεσα να μην με πονέσει, γεγονός που την έκανε να μειδιάσει. Ακούμπησε το κεφάλι του πέους στην κωλοτρυπίδα μου, και εγώ ασυναίσθητα έκανα μία κίνηση μπροστά και παράλληλα έκλεισα τα κωλομέρια μου. Σχεδόν σε δέκατα του δευτερολέπτου αιστάνθηκα το βαρύ χέρι της πάνω στα ήδη ταλαιπωρημένα μου κωλομέρια. "Ελα πίσω παλιοπουτάνα να σε γαμήσω, τούρλωσε το κώλο σου γιατί αυτή την φορά θα φτάσω μέχρι το κόκκαλο", απείλησε. Πράγματι πήρα την θέση που με διέταξε, και αυτή με μιά αποφασιστική κίνηση, μπήκε μέσα μου. Βόγγηξα από τον πόνο. Η αίσθηση ήταν απολύτως δυσσάρεστη γιατί αυτό που είχε φορέσει ήταν πολύ μεγάλο για τον κώλο μου. Αυτή όμως όχι μόνο έδειξε να το διασκεδάζει, αλλά σε ελάχιστα λεπτά με βογγητά και αναστεναγμούς έφθασε σε οργασμό.

    Μετά ξαπλώσαμε μαζί στο κρεβάτι και μου είπε ότι είχε πολύ καιρό να έρθει σε τέτοιο οργασμό. Η όρεξη της ήταν ακόρεστη. Δεν είχα ακόμη συνέλθει, όταν έχωσε στον κώλο μου ένα dildo και στην συνέχεια με καβάλησε και έβαλε το πουλί μου μέσα της. Με απείλησε να μη χύσω γιατί αν το έκανε με περίμενε άλλη τιμωρία. Δυστυχώς σύντομα της είπα ότι δεν αντέχω άλλο και έχυσα με λύσσα στο προφυλακτικό που μου είχε φορέσει. Είσαι ανυπάκουο σκλαβάκι και σε προειδοποίησα μου λέει" Πάμε τώρα, θα με ακολουθήσεις στα τέσσερα. Την ακολούθησα στα τέσσερα έξω από το δωμάτιο. Σερνόμουν σ' ένα διάδρομο από πίσω της, όταν λίγο πρίν από την τουαλέτα, κι ενώ ήμουν στα τέσσερα, ήρθε από πάνω από το κεφάλι μου και άρχισε να κατουράει ασταμάτητα. Τα μαλλιά μου γέμισαν από τα ούρα της, αλλά και όλο μου το σώμα. Μεγάλεις κηλίδες από ούρα υπήρχαν και στον διάδρομο. "Καθάρισε τα όλα με το στόμα" μου λέει κι εγώ μη αηδία την υπάκουσα. Στην συνέχεια μ' έβαλε να σφουγγαρίσω όλο τον διάδρομο και αφού έκανα μπάνιο, κοιμηθήκαμε πλέον για τα καλά.

    Από εκείνο το σημείο και μετά έγινε πάλι φυσιολογική, για να μη πώ τρυφερή. Οταν χωρίσαμε μου έδωσε το τηλέφωνο της και μου είπε ότι ήταν παντρεμένη, ο άντρας της ήταν αλλοδαπός και ότι θα μπορούσαμε να βλεπόμαστε συχνά. Μου είπε ακόμα ότι ήμουν ιδανικός γι' αυτήν και ότι κατάλαβε και ότι εγώ την έβρισκα. Από ντροπή ίσως δεν την πήρα τηλέφωνο. Όταν σε κάποια στιγμή μετά από μήνες, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να την ξαναδώ, το τηλέφωνο της δεν απαντούσε. Προσπάθησα και μετά από πολύ κόπο, βρήκα το σπίτι της, αλλά δυστυχώς κατάλαβα ότι είχε μετακομίσει. Από τότε δοκίμασα την τύχη μου σε κάποια επαγγελματία, αλλά τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Περιττό βέβαια να πω ότι από εκείνη την εμπειρία και μετά, άλλαξε τελείως ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Με την φίλη μου, έχω γίνει βίαιος, μου αρέσει να την πιάνω από τα μαλλιά κατά την ώρα της πράξης, και να την χτυπάω δυνατά στα κωλομέρια. Πάντως αισθάνομαι ότι είμαι μόνος πλέον ενώ μου έχει μείνει "το κουσούρι".... Ευχαριστώ που μοιραστήκατε μαζί μου τα εσώψυχα μου
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    εγω σ΄ευχαριστώ potty65, για το μοίρασμα αυτό που έκανες.
     
     
  7. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Οντως σαν εμπειρία ήταν φοβερή. Αυτό που ίσως να σου άρεσε ήταν ότι έγιναν πράγματα που δεν τα περίμενες να γίνουν. Έχεις δοκιμάσει να πεις στην κοπέλα σου αυτή την εμπειρία? Ή τουλάχιστον το μέρος εκείνο της εμπειρίας που κρίνεις ότι δεν θα τη σοκάρει? Μπορεί έτσι να σε βοηθήσει η κοπέλα σου με το κενό που νιώθεις
     
  8. potty65

    potty65 Regular Member

    Οντως ήταν φοβερή εμπειρία βασικά γιατί ποτέ δεν περίμενα ότι αυτή η περιπέτεια θα με οδηγούσε σε καινούργια κανάλια ηδονής και φαντασιώσεων. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει κανόνας, ή αν θα μ' άρεσε η ερωτική μου ζωή να κινείται μόνο γύρω από αυτό. Πάντως τα 24/7 κλπ δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο, πιστεύω ότι όλα αυτά είναι περισσότερο νοητικά παιχνίδια των αισθήσεων και τίποτε περισσότερο, όταν τα αναγάγουμε σε σχέσεις ζωής, χάνουν το νόημα τους. Ως προς το ερώτημα σου τώρα, όχι δεν έχω καν διαννοηθεί να πω στην κοπέλλα μου αυτή την εμπειρία, ούτε καν να της δείξω μέρος αυτής της πλευράς του εαυτού μου. Οχι τόσο γιατί φοβάμαι την αντίδραση της, όσο γιατί κατά βάθος νομίζω ότι ντρέπομαι γιαυτά που φαντασιώνομαι. Γεγονός πάντως είναι ότι με εξιτάρει τρομερά το στοιχείο της βίας στον έρωτα, και έχω διαπιστώσει ότι ικανοποιούμαι και όταν ασκώ κι εγώ βία. Τελικά απ' ότι φαίνεται το υποτακτικό κομμάτι του ευατού μου, μάλλον θα μείνει στην αφάνεια πλέον...
     
  9. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το κακό είναι πως εγώ δεν μπορώ να έχω σχέση με κοπέλα αν δεν υπάρχει αυταρχισμός. Σίγουρα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω μέχρι τώρα, είναι πολύ δύσκολο να το πεις. (Για μένα μέχρι τώρα αδύνατο με μοιραία κατάληξη καμία σχέση μου να μην έχει ολοκληρομένη και ευτυχή κατάληξη). Αν θες πάντως θα μπορούσες να κάνεις "δώρο" στην κοπέλα σου και καλά για αστείο, ένα sm σετ για αρχάριους από αυτά που πουλάνε σε sexshop και να δεις πως θα αντιδράσει. Γενικότερα όμως είναι πολύ δύσκολο να το εκφράσεις έστω και με υπονοούμενα, όμως αν έχεις το θάρρος να προσπαθήσεις, εγώ δεν το έχω, ίσως το αποτέλεσμα σε ευχαριστήσει.
     
  10. potty65

    potty65 Regular Member

    Slaveboy αυτό είναι μεγάλη παγίδα. Το να μπορείς να λειτουργήσεις μόνο υπό αυτό το καθεστώς σου στερεί άλλα σημαντικότερα πράγματα στην ζωή, να είσαι μ' ένα σύντροφο σε ισότιμη βάση, και να δημιουργήσεις μία υγιή οικογένεια. Το ξέρω ότι αυτό δεν εξαρτάται απολύτως από μας, ωστόσο για κάθε πράγμα που επιλέγουμε, υπάρχουν πλήθος άλλων επιλογών που απορρίπτουμε. Κι εγώ όταν μπήκα σ' αυτό τον χώρο, έτρεμα στην ιδέα ότι δεν θα μου άρεσε πλέον το normal sex, αλλά με ανακούφιση διαπίστωσα ότι μου άρεσαν όλα. Είναι μεγάλος γρίφος, αλλά να μην ξεχνάς ότι όλα ξεκινάνε από το μυαλό μας.
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    RE: RE: Η δική μου εμπειρία

     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    potty65 αυτό που εσύ θεωρείς παγίδα, είναι αυτό που υπάρχει σε Ms σχέσεις.

    Και τι σημαίνει υγιής οικογένεια? Μια οικογένεια όπου υπάρχει Ms σχέση μεταξύ των γονέων είναι αρρωστημένη?

    Πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ?

    Όσο γι΄αυτό που γράφεις underherfeet αρχίσαμε ένα τέτοιο θέμα στο
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=481