Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δύναμη μιάς σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 6 Φεβρουαρίου 2007.

  1. gaby

    gaby Guest

    Εύχομαι αυτό το κείμενο να χρησιμέψει σε κάποιες όσο χρησίμεψε και χρησιμεύει σ εμένα   καλή ανάγνωση.

    .......

    Λέγεται ότι οι σκλάβες δεν έχουν δύναμη και γι αυτό είναι εύκολο να τις κυριαρχήσει κανείς. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν γυναίκες που θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ "δυνατούς" για να γίνουν σκλάβες, λες και κατά κάποιον τρόπο αποκλείεται η πιθανότητα να γίνουν σκλάβες επειδή είναι δυνατές. Συνήθως, όταν μία γυναίκα λέει ότι είναι πολύ "δυνατή" για να γίνει σκλάβα, αναφέρεται είτε στο ότι είναι πολύ πεισματάρα είτε στο ότι γαντζώνεται από την υπερηφάνειά της και αυτό μπορεί να την αποτρέπει από το να είναι σκλάβα. Δεν θεωρώ το πείσμα ή την υπερηφάνεια συνώνυμα της δύναμης, αν και καθώς ωριμάζω, έχω επαναπροσδιορίσει τί είναι δύναμη για μένα.

    Ως νεαρή γυναίκα, η ιδέα της δύναμης ή του να φαίνομαι δυνατή ήταν κάτι που μ έκανε να νιώθω περήφανη. Ποτέ δεν άφηνα να με δουν να κλαίω, γιατί αυτό θα δημιουργούσε την εντύπωση ότι ήμουν ευάλωτη. Ήμουν ισχυρογνώμων και στήλωνα τα πόδια, ακόμα και όταν καταλάβαινα ότι μπορεί να έχω άδικο. Δεν μπορούσα εύκολα να ζητήσω βοήθεια, να παραδεχτώ ότι είχα άδικο ή να δεχτώ διορθώσεις χωρίς να γίνομαι αμυντική. Έδινα μεγάλη σημασία στα εξωτερικά γνωρίσματα της δύναμης και η παράδοση μου φαινόταν ότι έκρυβε αδυναμία, όχι δύναμη. Νόμιζα ότι ήταν μία μορφή ήττας αντί να βλέπω την δύναμη που κρυβόταν στην αποδοχή. Και όμως, γνώριζα παραδομένες γυναίκες που ήταν δυνατές με τρόπους που ούτε καν είχα ονειρευτεί και αναρωτιόμουν πώς τα κατάφερναν.

    Άρχισα να καταλαβαίνω ότι υπάρχει μία σημαντική διαφορά μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής δύναμης. Δεν μπορεί ο καθένας να αντισταθεί στους ισχυρότερους σωματικά από τον ίδιον ή σ αυτούς που τον εξουδετερώνουν με διάφορα μέσα. Μπορεί να συμβεί να μας επιβληθούν και να μας δεσμεύσουν με όπλο την φυσική δύναμη. Αλλά με τη δική μου λογική, η εξωτερική αυτή δύναμη δεν μπορεί να αναγκάσει κανέναν σε παράδοση αν αυτός έχει ψυχικές αντιστάσεις και σε μία συναινετική κοινωνία η εξωτερική δύναμη δεν θα πρέπει να παίζει ρόλο, αν υποτεθεί ότι παίζει, στην διαδικασία διαμόρφωσης της σκλάβας.

    Η εσωτερική δύναμη μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο αγαθό για μία σκλάβα. Μπορεί να είναι αυτό που της δίνει την ικανότητα να θυσιάζει, να υποκύπτει, ν ανακαλύπτει μέσα της εκείνη την ορμή που την κάνει να θέλει να δίνει ευχαρίστηση. Επιτρέπει στις σκλάβες ν αφιέρώνουν τη ζωή τους στην υπηρεσία κάποιου άλλου και να δέχονται τις συνέπειες ακόμα και όταν είναι σκληρότερες απ ότι πίστευαν ότι θα μπορούσαν ν αντέξουν. Το ανθρώπινο πνεύμα είναι ανθεκτικότερο απ ότι πιστεύουν οι περισσότεροι από μας και συχνά η ψυχή μας μας δίνει δύναμη και μας καθοδηγεί να βρούμε τον δρόμο μας στις πιό σκοτεινές και ταραγμένες στιγμές της ζωής μας.

    Υπάρχουν πολλές μορφές εσωτερικής δύναμης που ποτέ δεν είχα αντιληφθεί παλιότερα, πριν τις βρω μπροστά μου. Ποτέ δεν έχασα την δύναμη του χαρακτήρα μου, μόνο που η αποφασιστικότητά μου πλέον προσανατολίστηκε στο να γίνω το είδος της σκλάβας που θέλει να είμαι ο Κύριός μου, αντί να του αντιστέκομαι και να διαφωνώ μαζί του. Διαπίστωσα ότι:

    Δύναμη μπορεί να είναι να δαγκώνεις τα χείλη διότι έτσι πρέπει να κάνεις εκείνη τη στιγμή
    και να παραμερίζεις το πληγωμένο σου εγώ για να πετύχεις έναν σημαντικότερο στόχο.

    Δύναμη μπορεί να είναι να αποδέχεσαι την ευθύνη για τις συνέπειες των πράξεών σου,
    ακόμα και αν θα ήταν απλούστερο να κρυφτείς όσο γίνεται και να περιμένεις να περάσουν μόνες τους.

    Δύναμη μπορεί να είναι να καταλαβαίνεις ότι έχασες τον δρόμο σου, να το παραδέχεσαι
    και να εκλιπαρείς για καθοδήγηση αντί να προσπαθείς να βρεις μόνη τον δρόμο της επιστροφής.

    Δύναμη μπορεί να είναι να είσαι απολύτως έντιμη με τον εαυτό σου
    ακόμα και όταν δεν αντέχεις ν ακούσεις τις απαντήσεις που θα σου δώσει.

    Η σκλαβιά είναι ένας τρόπος ζωής με πολλές προκλήσεις. Άσχετα του πόσο φυσική μας φαίνεται και πόση πληρότητα μας δίνει, απαιτεί προσήλωση, αφοσίωση, ορμή, ταπεινότητα, ευκαμψία και την ικανότητα να μαθαίνουμε από τα λάθη μας

    Αν ήμουν αδύναμη, θ αρνιόμουν αυτό που είμαι για να ζήσω μία ζωή απλούστερη που θα μου προσέφερε περισσότερες ανέσεις και απολαβές από την σκλαβιά. Θα υπέκυπτα στις πιέσεις της κοινωνίας να είμαι ανεξάρτητη και ν αγωνίζομαι για τις γνωστές κοινωνικές επιβραβεύσεις. Δεν θα έβρισκα την εσωτερική δύναμη να γυμνωθώ, να μείνω τρωτή και εκτεθειμένη. Θ αρνιόμουν τις προσωπικές μου ευθύνες έναντι των άλλων. Θα κρυβόμουν πίσω από ένα παραπέτασμα ψεύτικης μαγκιάς. Θα ντρεπόμουν για τα δάκρυά μου.

    Το ότι ανακάλυψα ποιά πραγματικά είμαι μου έδωσε δύναμη. Σ εκείνους που την ανακαλύπτουν και την αποδέχονται, η αλήθεια δίνει την εσωτερική δύναμη να πάνε σε μέρη όπου συνήθως τους αποτρέπουν οι φόβοι. Η εσωτερική δύναμη δεν μπορεί να κλαπεί, ή να παρθεί, δεν είναι ανταλλάξιμη. Είναι σταθερή, βρίσκεται σε κάθε ανάσα, όσο είναι και η σκλαβιά μέρος της προσωπικής έκφρασης του καθένα. Μου δίνει την ικανότητα ν αγωνίζομαι να δώσω ευχαρίστηση όταν είμαι κατατρομαγμένη, να γνωρίζω πότε η υπερηφάνεια με αποτρέπει από το να υπηρετώ σωστά, να γνωρίζω και ν αποδέχομαι τον εαυτό μου.

    Αυτοί που τείνω να υπηρετώ είναι το είδος των αντρών που δεν έχουν ανάγκη να με εξουδετερώσουν φυσικά ή να με αποδυναμώσουν για να νιώσουν δυνατοί. Είναι ισχυροί επειδή ήταν αυτοί που είναι πριν να μπω εγώ στην εικόνα. Με εμπνέουν να γονατίζω μπροστά τους, ακόμα και ως ισχυρή γυναίκα.
     
    Last edited by a moderator: 6 Φεβρουαρίου 2007
  2. Algerian79

    Algerian79 New Member

    Άρα σχεδόν όλοι οι Μάστερς αυτού του φόρουμ δεν είναι Μάστερς, αυτό λέτε? 
    Αν και δεν χρειάζεται να απαντήσετε, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέτε.  
    Εξάλλου η απάντηση μπορεί να δημιουργήσει υποψίες.  
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    τι διαμαντι ειναι αυτο... δεν το χα παρει ειδηση οταν το γραψες.. καλα που βρεθηκε ο algerian και το βγαλε στην επιφανεια..

    υποκλινομαι...
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Δεν το έγραψα εγώ, μου παραδόθηκε και ευχαριστώ πολύ γι αυτό  

    Σ ευχαριστώ, είναι πράγματι αριστούργημα  
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    πολυ καλο..οποιας και α ειναι..
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor


    Σ ευχαριστώ tender lilly 
     
  7. amira

    amira Regular Member

    Μοναδίκο. Υπέροχα όλα αυτα που μασ δίνεις...
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    ενδιαφέρων γιατί δεν έχει να κάνει μόνο για γυναικές
    αλλά αν τα πάρει κανείς τις μετρητοίς αλίμονο Στον/ην Κυρίαρχο του/ης ...  
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Με την ίδια λογική που όλοι οι άνθρωποι δεν είναι επιχειρηματίες, άσχετα με το αν έχουν επιχείρηση, έτσι και όλοι η Masters δεν είναι Masters. Βέβαια, το τι είναι Master είναι άλλου παππά ευαγγέλιο, αλλά στην κοινωνία που ζούμε ισχύει το οτι δηλώσεις είσαι.
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Η δύναμη μιάς σκλάβας

    Ότι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ και καιρό σε τούτο εδω το χώρο για την πραγματική δύναμη της υποταγμένης γυναίκας.
    Απίστευτη περιγραφή για το θάρρος που απαιτείται να ξεγυμνώσεις τον εαυτό σου και να τον παραδώσεις σε κάποιον,αποτάσσοντας τον ανθρώπινο εγωισμο,την περηφάνεια και την ντροπή.
    Τίτλος τιμής να καταφέρεις να είσαι slave!
     
  11. Queen_of_Wands

    Queen_of_Wands Regular Member

    Απάντηση: Η δύναμη μιάς σκλάβας

    εύγε!...
     
  12. lina

    lina Regular Member

    Απάντηση: Η δύναμη μιάς σκλάβας







    Σε ευχαριστώ tender lilly,