Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εκπαίδευση της αρσενικής καμαριέρας (maid)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Αυγούστου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Η αρσενική καμαριέρα (maid) είναι το πάντρεμα της εκπαίδευσης υπηρεσίας, με το cross dressing (είτε πρόκειται για “καταναγκαστική” θηλυκοποίηση, είτε για εθελοντική) και τις περισσότερες φορές και την εκπαίδευση τσούλας (slut training). Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα παιχνίδια D/s.

    Αν κάνεις καλή δουλειά στην υπηρεσία της Κυριάρχου σου, και είσαι πραγματικά τυχερός, μπορεί κάποια στιγμή να ανταμειφθείς με το να σου επιτρέψει η Κυρία σου να Την υπηρετήσεις ως η αρσενική καμαριέρα της. Φορώντας την στολή της καμαριέρας, με φουστανάκι με μεσοφόρι, ποδιά, περούκα, γόβες στιλέτο, ζαρτιέρες, κάλτσες, γάντια και δαντελένιο καπελίνο στα μαλλιά σου, και φυσικά μακιγιάζ, θα θηλυκοποιηθείς, θα εξευτελιστείς και μετά, αφού θα χάσεις κάθε αντρική υπόσταση, θα υπηρετήσεις την Κυρία σου σαν η θηλυκή υπηρέτρια Της.

    Μια αρσενική υπηρέτρια, έχει καθήκον να είναι απόλυτα υπάκουη, καθαρή η ίδια και η στολή της, να κάνει όλες τις αγγαρείες και ο Οίκος να λάμπει. Πρέπει να κάνει πλυντήριο, πλύσιμο πιάτων, πατώματα, παράθυρα, μαγείρεμα, προετοιμασία ποτών, σερβίρισμα, παρουσίαση των ρούχων της Κυρίας σου για να διαλέξει τι να φορέσει, ντύσιμο της Κυρίας σου, και να κάνει μπάνιο την Κυρία της.

    Η Εκπαίδευση υπηρέτριας περιλαμβάνει και την εκπαίδευση στους σωστούς τρόπους που μια νεαρή υπηρέτρια θα πρέπει να χρησιμοποιεί, όταν απευθύνεται στους Αφέντες της. Η σωστή, γεμάτη θηλυκότητα υπόκλιση, είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η Ιεραρχία μέσα στον Οίκο. Το χαμόγελο απαραίτητο κάθε φορά που σερβίρεις.

    Αν είσαι πρόθυμος, και δείξεις σημάδια προόδου, και εφόσον είναι κάτι που ικανοποιεί την Κυρία σου, η Εκπαίδευση σου μπορεί να περιλαμβάνει και την μετατροπή σου σε rubber maid. Αυτή είναι η πιο φετιχιστική εκδοχή μιας αρσενικής καμαριέρας, καλυμμένης από την κορυφή στα νύχια με latex, ή pvc, και δαντέλα, φορώντας κορσέ, γάντια και φυσικά, όπως είναι το σωστό, πολύ ψηλά τακούνια.

    Ο σκοπός της μεταμόρφωσης σου σε rubber maid είναι η κάλυψη κάθε φυσικού ανθρώπινου και ανδρικού χαρακτηριστικών σου και μεταμόρφωσή σου σε ένα άβουλο λαστιχένιο πλάσμα, σε ένα φετιχιστικό αντικείμενο, που περιφέρεται στον Οίκο και ο μόνος προορισμός στην λαστιχένια ζωή του είναι να περιφέρεται και να καθαρίζει αδιαμαρτύρητα (φυσικά είναι φιμωμένη κάτω ή πάνω από την λαστιχένια μάσκα της).

    Η μάσκα παρεμπιπτόντως παίζει καίριο ρόλο, μια και είναι αυτή που καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και καθορίζει την μεταμόρφωσή σου. Πολλές φορές, αυτή είναι τελείως ανέκφραστη, για να τονίσει την μεταμόρφωσή σου σε κάτι “λιγότερο από ανθρώπινο”, σε ένα άβουλο “μηχανισμό”, που υπηρετεί ασταμάτητα, περιφέρεται και καθαρίζει σαν ρομπότ, για όση ώρα σου επιτρέπεται να φοράς τα ρούχα υπηρεσίας σου. Άλλες φορές, η μάσκα έχει γυναικεία χαρακτηριστικά, τα οποία σε μεταμορφώνουν σε μια γελοία καρικατούρα γυναίκας.

    Η μάσκα δεν μπαίνει τυχαία. Είναι εκεί για να σου θυμίζει κάθε φορά που περνάς μπροστά από ένα καθρέπτη, πως δεν θα μπορέσεις ποτέ να αγγίξεις το τέλειο, να γίνεις μια πραγματική Γυναίκα, σαν την Mistress σου. Αυτό το γνωρίζεις και μέρος της εκπαίδευσης σου είναι να παρατηρείς τον εαυτό σου σε καθρέπτες για να το νιώθεις συνεχώς, καθώς περιφέρεσαι καθαρίζοντας. Το θέαμα είναι θλιβερό και οι Άλλοι που σε βλέπουν, απολαμβάνουν απόλυτα την εξευτελιστική μεταμόρφωση σου.

    Ένα επίσης βασικό χαρακτηριστικό μιας maid είναι φυσικά πως δεν της επιτρέπεται να εκτονωθεί, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ενός σωστού Βικτωριανού Οίκου. Μια σωστή Εκπαίδευση για να μπορέσει η maid να μπει στην υπηρεσία της Κυρίας της, είναι βασισμένη στην Εκπαίδευση αυτής της Εποχής.

    Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της Εποχής είναι τα πολύ αυστηρά ήθη και η απαγόρευση κάθε σεξουαλικής εκτόνωσης. Ήταν μια εποχή που κάθε μορφής ζωώδη ένστικτα έπρεπε να καταπολεμούνται με κάθε τρόπο, ακόμα και με βαρύτατες τιμωρίες.

    Ως γνωστό, οι αρσενικές καμαριέρες είναι και male sluts, και είναι πολύ ευπαθείς στα παραστρατήματα, για αυτό το λόγο και θα πρέπει να τους απαγορεύεται κάθε δυνατότητα εκτόνωσης, χωρίς την ρητή άδεια της Κυρίας τους (ή του Κυρίου τους). Συνήθως, η Κυρία σου θα εγκλωβίζει το πλέον άχρηστο και προσβλητικό μόριο σου μέσα στα μεσοφόρια και στα βρακάκια που θα σου φορά. Μπορεί επίσης να σε διατάξει να αγοράσεις και να φοράς μια ζώνη αγνότητας και να ελέγχει προσωπικά την στύση και εκτόνωσή σου, κρατώντας Εκείνη το κλειδί τους στην κατοχή Της. Ο πρώην ανδρισμός σου θα παραμείνει εγκλωβισμένος για όσο χρονικό διάστημα κρίνει η Κυρία σου σκόπιμο.

    Έτσι, ακόμα και τις ώρες που μια υπηρέτρια δεν θα είναι στην υπηρεσία Της Αφέντρας της, δεν πρέπει ποτέ να εκτονώνεται χωρίς άδεια. Αυτό είναι βασικό μέρος της σωστής εκπαίδευσής της σαν maid και σαν slut, μια και πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται έτσι, μόνο την ώρα που της Επιτρέπει η Κυρία της, και καμία άλλη στιγμή. Πρέπει να μάθει να ελέγχει αυτά τα ζωώδη ένστικτα που έχει και να διοχετεύει την φυσική αχαλίνωτη σεξουαλικότητα της σε κάτι πιο εποικοδομητικό και χρήσιμο, όπως είναι τα καθήκοντά της, τα οποία μπορεί π.χ. να αφορούν τον συνεχή καθαρισμό του χώρου που της ανατίθεται, ή την φροντίδα της ίδιας της Mistress και των αναγκών Της.

    Είναι γεγονός, πως δεν υπάρχει πιο προσβλητικό για ένα Κυρίαρχο και χρήζει άμεσης τιμωρίας, από μια καμαριέρα που αγγίζεται συνέχεια!

    Που θα πάει ο κόσμος, αν επιτρέπονται τέτοια πράγματα να συμβαίνουν; Θα πρέπει να καταλάβει πως αν την ανακαλύψουν να φέρεται έτσι, θα επακολουθήσει πάντα για αυτή μια πολύ σκληρή τιμωρία, και θα είναι για το ίδιο το καλό της. Πολλές Mistress, σε όλη την Ευρώπη και Αμερική, έχουν απαυδήσει τόσο από την συμπεριφορά της υπηρεσίας Τους, που αναγκάζονται να λαμβάνουν επιπλέον σκληρά μέτρα: να τους φορούν γάντια που δεν έχουν καθόλου δάχτυλα, μια και αυτά τα πονηρά τους δάχτυλα είναι εκείνα που τις βάζουν συνέχεια σε μπελάδες.
    Αυτά τα γάντια μπορεί να επιτρέπουν στην υπηρέτρια, ίσα ίσα να χρησιμοποιεί τα χέρια της για να επιτελέσει τις δουλειές που πρέπει να κάνει, να πιάνει χονδροείδώς διάφορα πράγματα, και να μεταφέρει δίσκους, αλλά δεν της επιτρέπουν να χρησιμοποιεί τα χέρια της για να ικανοποιεί τις έκφυλες ορέξεις της!!

    Επίσης, οι Mistress, αναγκάζονται να τις δένουν πια με δεσμά που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση κάτω από την μέση (για να σταματήσουν επιτέλους να αγγίζονται!). Αυτά τα μέτρα δυστυχώς είναι αναγκαία για το καλό των ίδιων των υπηρετριών κι ας μην το καταλαβαίνουν εκείνες αυτό. Βέβαια, το Ποιος θα κρίνει τι είναι αναγκαίο και τι όχι, είναι μια απόφαση που μπορεί να λάβει μόνο η Αφέντρα της και όχι αυτή.

    Όλη αυτή η αναγκαστική πειθαρχική δράση, έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου ολοκλήρωσης των αγγαρειών, με παράλληλη πτώση της ποιότητας της δουλειάς της υπηρέτριας, λόγω μειωμένης κινητικότητας της και ικανότητας χειρισμού των αντικειμένων, από τα γάντια και των δεσμά της. Ειδικά, αν σκεφτεί Κανείς πως πολλές φορές κρίνεται αναγκαίο να δένονται με αλυσίδες και τα πόδια της καμαριέρας (που ήδη φορούν ψηλοτάκουνα), για να μην το σκάσει, τότε καταλαβαίνουμε πως οι ρυθμοί της εργασίας μειώνονται κατακόρυφα.

    Αυτό με την σειρά του απαιτεί κάθε τόσο την παρακολούθηση της εξέλιξης από την Κυρία και του συνεχούς συνετισμού και κινητοποίησης της υπηρεσίας με το μαστίγιο ιππασίας (αφού πρώτα της ανασηκώσει την φουστίτσα και το μεσοφόρι και αποκαλύψει τα τουρλωτά οπίσθιά της, που φορούν μόνο ένα βρακάκι από PVC). Αν επίσης σκεφτεί Κανείς πως οι καμαριέρες είναι πάντα τεμπέλες εκ φύσεως, και θα κάνουν τα πάντα για να μην κουράζονται, τα πράγματα δεν φαντάζουν καθόλου καλά...

    Δυστυχώς, ακόμα και αυτός ο χρόνος είναι λίγος, μια και η υπηρετριούλα θα πρέπει να σταματάει κάθε λίγο για να τιμωρείται. Θα πρέπει να συνετίζεται αυτόματα και παραδειγματικά, όταν π.χ. ενώ είναι στα τέσσερα και τρίβει τα πατώματα και “εντελώς τυχαία”, θα τουρλώσει τα οπίσθιά της, αφήνοντας να ανασηκωθεί η κοντή φουστίτσα και τα μεσοφόρια της και το χειρότερο: θα αφήσει έτσι να φανεί το βρακάκι της από PVC, χωρίς να σκεφτεί αν εκείνη την στιγμή μπορεί να περνούν τίποτα αρσενικοί σκλάβοι, ή ακόμα χειρότερα, κάποιος Master ή Mistress, και πως αυτό το θέαμα θα τους προκαλέσει!!
    Είναι λοιπόν καθήκον της Mistress να την συνετίσει ανάλογα, μήπως και την γλιτώσει από μια τέτοια κατάσταση.

    ‘Oλο αυτό απαιτεί χρόνο και υπομονή και συνεχείς τιμωρίες.


    Υ.Γ Είναι ένα κείμενο σε ελεύθερη μετάφραση.
    Δεν θυμάμαι από που το έκλεψα αλλά ξέρω καλά τον μεταφραστή

    Thanks
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2006
  2. focus

    focus Regular Member

    Eξαιρετικη περιγραφη!!.....Μ αρεσει ιδιαιτερα η απλοτητα που ειναι γραμμενη λες και ειναι το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου, να το βρει κανεις...και εκκρεμουν οι τεχνικες λεπτομερειες.....

    ΥΓ. το σχολιο μου Κυρια EVA δεν ειναι φυσικα ειρωνικο αλλα σατιριζει τη κατασταση στην οποια βρησκομαστε ολοι εμεις οι "φτωχοι διαβολοι".....
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Καταλαβαίνω την πίκρα σου sklavos40...αλλά πιστεύω σε αυτό που λέει ο λαός μας
    "αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι".
    Ίσως από το πες -πες, γράψε-γράψε, διάβασε -διάβασε, όλο και κάποιος άνθρωπος θα μάθει κάτι παραπάνω (για να το κάνει φυσικά στην δεδομένη περίπτωση και όχι προς ενημέρωση του απλά)
     
  4. DarkDream

    DarkDream New Member

    Απάντηση: Η εκπαίδευση της αρσενικής καμαριέρας (maid)

    Δυστυχώς, ακόμα και αυτός ο χρόνος είναι λίγος, μια και η υπηρετριούλα θα πρέπει να σταματάει κάθε λίγο για να τιμωρείται. Θα πρέπει να συνετίζεται αυτόματα και παραδειγματικά, όταν π.χ. ενώ είναι στα τέσσερα και τρίβει τα πατώματα και “εντελώς τυχαία”, θα τουρλώσει τα οπίσθιά της, αφήνοντας να ανασηκωθεί η κοντή φουστίτσα και τα μεσοφόρια της και το χειρότερο: θα αφήσει έτσι να φανεί το βρακάκι της από PVC, χωρίς να σκεφτεί αν εκείνη την στιγμή μπορεί να περνούν τίποτα αρσενικοί σκλάβοι, ή ακόμα χειρότερα, κάποιος Master ή Mistress, και πως αυτό το θέαμα θα τους προκαλέσει!!
    Είναι λοιπόν καθήκον της Mistress να την συνετίσει ανάλογα, μήπως και την γλιτώσει από μια τέτοια κατάσταση. [/QUOTE]


    ‘Όταν κάτι τόσο απίθανα μοναδικό περιγράφεται με τόση ..απλότητα λόγου …τα σχόλια περιττεύουν .
    Όπως πάντα SM Art Lady για μια ακόμη φορά με κανείς να αναλογίζομαι το ποσό πολύ άτυχος είμαι που δεν είχα την τύχη να σε γνωρίζω και από κοντά .
    Πάντα στην διάθεση σου για οτιδήποτε με χρειαστείς .
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ξέρεις πόσοι θέλω-να-είμαι-υπό, φίλε μου, είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν αλλά δεν είχαν την ανάλογη κατάρτιση ;
    Όμορφα να μαθαίνεις...
     
    Last edited by a moderator: 4 Αυγούστου 2006
  6. Kits

    Kits Contributor

    Το κειμενο SM Art Lady ειναι γραμενο στα γερμανικα και σε ενα σαιτ με ''οδηγιες''...ισως η λεξη ''οδηγιες'' να σε βοηθησει να θυμηθεις ....
     
  7. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Η εκπαίδευση της αρσενικής καμαριέρας (maid)

    Εκείνη γονατιστή μπροστά στα πόδια μου, γυαλίζει της μπότες μου σκύβοντας νωχελικά.

    Μου αρέσει να την παρακολουθώ, έτσι ντυμένη με τη μικροσκοπική της μαύρη φουστίτσα με πιέτες, την λευκή δαντελωτή ποδιά τυλιγμένη με φιόγκο γύρω απο τη μέση της.
    Τις ζαρτιέρες που στηρίζουν επιδεικτικά τις κάλτσες της.
    Τα ψηλοτάκουνα σανδάλια της που την αναγκάζουν να κουνάει ναζιάρικα τα οπίθια της, περιφερόμενη, και την μικρή της φουστίτσα να ακολουθεί χορεύοντας στο ρυθμό των γοφών της.

    Έλα πιο κοντά μικρή μου καμαριέρα. Σήκωσε την φουστίτσα σου, την πρόσταξα.

    Εκείνη υπακούοντας πλησίασε γονατιστή, έστρεψε τα οπίσθια της και σήκωσε την φουστίτσα της.
    Δυο στρογγυλά σε σχήμα καρδιάς οπίσθια μου αποκαλύφθηκαν και το μόνο που τα χώριζε ένα ημιδιάφανο τριγωνάκι ύφασμα που χάνονταν αναμεσά τους.
    Το χέρι μου περιπλανήθηκε στο τουρλωτό της κωλαράκι χαιδεύοντας και χουφτώνοντας τα οπίσθια και τους γοφούς της.
    Μου αρέσει αυτή η αίσθηση της αφής, η θερμότητα, η τριβή της σάρκας της στην παλάμη μου.
    Σήκωσα ψηλά την παλάμη μου και την προσγείωσα πάνω στο δεξί της γλουτό.
    Πλάτς ο ήχος που λατρεύω.

    - Άουτς... Μα τι έκανα λάθος καλέ μου Αφέντη.

    Μου νιαούρισε δήθεν παραπονιάρικα.

    - Ίσως και τίποτα μικρή μου, απλά για να μην ξεχνιόμαστε...

    ----------------------------------------------------------------------------

    SM_Art_Lady Το κείμενο όπως κατάλαβες μου έδωσε τροφή για φαντασίωση.  
     
    Last edited: 9 Αυγούστου 2006
  8. gaby

    gaby Guest

    SM_Art Lady καλά το φέρατε εδώ το κείμενο, σε ολόκληρο BDSM forum να μην υπάρχει λέξη για sissy maids ήταν bizarre όπως και να το κάνουμε  

    Photographer, φαντασιώνεσαι επικινδύνως λογικά  

    Anyway κορίτσια και κορίτσια, εκπτώσεις έχουν τα μαγαζιά τώρα και η στολή της καμαριέρας δε νομίζω ότι πρέπει να λείπει από καμιανής την ντουλάπα  
     
  9. iJ

    iJ Regular Member

    Μετά από το κείμενο του Photographer, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μία  
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Κανεις λάθος δεν ειναι μεταφραση το κειμενο τελικα.
    Και δεν ειναι "κλεμενο" οπως ειπα απο λάθος Μου.
    Το ειχα αποθηκευμενο στο pc Μου και το εχει γραψει ενας πολυ καλος Μου φιλος.
     
  11. Kits

    Kits Contributor

    Ισως και να κανω λαθος...
    ( θα κοιταξω να το βρω ξανα και θα σου το στειλω..)
     
  12. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Re: Η εκπαίδευση της αρσενικής καμαριέρας (maid)

    Αφού τις πάρετε φωνάξτε με να σας επιθεωρήσω