Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εξουσία του εξουσιαζόμενου....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 12 Φεβρουαρίου 2006.

  1. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Η εξουσία του εξουσιαζόμενου....

    Η επιθυμία μου να παω στην Αλάσκα και οχι να στειλω εκεί μια απαιτητκή σκλάβα πηγάζει από το οτι με κυνηγουν να με υποταξουν οι απείρως ισχυρότερες απαιτήσεις της δουλειάς (εξ ου και εξαφανίστηκα).

    Επι του θέματος. Είναι κάπου φυσική τάση της γυναίκας να θέλει μονιμότητα και ασφάλεια στις σχέσεις της καθώς είναι βιολογικά φτιαγμενη για να κανει παιδία και θέλει σταθερότητα, ασφάλεια και προστασία. Οπως ειναι στη φύση του άντρα να διασπείρει οσο πιο πολύ μπορεί τα γονίδιά του. Η γυναικα (σκαλβα- vanilla) δεν επιθυμεί τόσο την υποταγή του άνδρα αλλά κατι χειρότερο, "την κατοχή" του ωστε να εξασφαλιζει τα παραπάνω.

    Ειναι ετοιμη να υποταχθεί (η σκλαβα- vanilla) σε καθημερικά πράγματα με τον ορο να τον κατέχει (εκφράζεται περιφραστικά με το "θελω να με προσέχει, να μ΄έχει βασιλισσα του", "θελω να εχει ματια μονο για μένα" κλπ.)

    Κι επειτα ήρθε ο πολιστιμός και μέσα σ' αυτόν οι ατομικές συμπεριφορές. Ενας από του "πολιτισμούς" που αναπτύχθηκαν ειναι και ο BDSM (Μ/s) πολιτισμός. Τι λέει? Οτι η σκλάβα είναι ιδιοκτησία του Αφέντη.

    Αυτό σημαίνει οτι τα πολιτισμικά και ατομικά χαρακτηριστικά της σκλαβας την οδηγουν στην αφιέρωση, στην υπέρβαση της "βιολογικής τασης για κατοχή", στην παραίτηση από εξουσιαστικές τασεις, αλλά αντίθετα στην παράδοση. Γιατί? Γιατί εκεί νιώθει καλά.

    ΥΓ. Το τέλος της ιστορίας της Ο ειναι απαράδεκτο.
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Κύριε G αν κατάλαβα με λίγα λόγια λέτε ότι ο όποιος αληθινός Κυρίαρχος απλά δεν ειναι ποτέ πουθενά αλλά ΠΑΝΤΟΥ!
    Η σκλαβα θέλει μονιμότητα και ασφάλεια και ο Κυρίαρχος θελει να ναι ελευθερο πουλί και απο κανάρα σε κανάρα να πετάει?!!

    Δεν λέω βέβαια οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι...αλλα δεν ειναι μόνο Κυριαρχοι ειναι και στη βανίλα ζωη ανθρωποι που λειτουργουν ετσι . Και δεν ειναι μόνο αντρες ή Αντρες αλλα και γυναίκες!!!

    Τουτο δηλώνει απλά συμπεριφορές βαση συγκεκριμενης ψυχολογίας των ανθρωπων , κατα την αποψή μου και όχι συστατικό ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    Η φράση : Ο Κυρίαρχος είναι Κύριος πρωτα του εαυτού Του , δεν νομίζω οτι σημαινει ακριβώς αυτο !!!

    Ειμαι Κυριος του εαυτού μου σημαίνει , εχω αυτέλεγχο , εχω δύναμη αυτοκριτικής, ελέγχω τα πάθη μου , τις αντιδράσεις μου και γενικά παραπέμπει σε εναν πολύ ισορροπημένο ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο οποιος ναι σαφώς δεν μπορεί να σέρνεται στα μπαρ απο καψούρα...(ή μπορεί και να μπορεί καποιες φορές) αλλα ταυτόχρονα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ.

    Αλωστε κανεις δεν μπορει να ορίσει τον εαυτό του στο 1000% Σεις ο ίδιος ειπατε οτι γινεστε σκλάβος της δουλειάς σας ...και φαντάζομαι οτι και αλλες συνθηκες κοινωνικής καθημερινότητας σας εμποδίζουν να κανετε αυτο που με λίγα λόγια λέμε... "ότι γουστάρω"!!

    Οσο για το οτι περνά και μόνος Του καλα.... Χμ..Εκεί και αν έχω ενστάσεις αγαπητέ μου.
    Ουδείς Κυριαρχος δεν ειναι κυριαρχος οταν ειναι μονος... και ουδεις σκλαβος δεν ειναι σκλάβος αν ειναι μόνος. Προϋποτίθεται η υπαρξη του Ε/ενός για τον Α/αλλο ! και αυτό ειναι το μεγαλείο διοτι αλλως πως.... θα κυριαχει στον καθρέπτη του και ο σκλάβος θα γονατιζει και θα υποβάλλει τα σέβη του σε μια αδειανή πολυρθόνα!!!

    Όλοι οι ισοροπημένοι άνθρωποι μπορούν σαφέστατα με επιλογή τους να μείνουν μόνοι τους για διάστημα που ουσιαστικά επιλέγουν. Όμως ας μη γελιομαστε.... κανεις δεν μπορει μόνος για πάντα. Εκτός αν φοβάται ν'αγαπήσει , αν φοβάται μηπως πληγωθει μήπως πονέσει μήπως δεθει! Τούτα δω...ειναι κοινότατες διαπιστώσεις οχι δικές μου και αφουρούν τη βανίλα ζωη αλλα και τη ζωή μεσα σε D/s σχεσεις.

    Και εδώ να πω κατι που συχνά συναντω στα διάφορα ποστς. Ο διαχωρισμός vanilla και ΒDSM γινεται πάντα τόσο εντονα!! Ομως αλήθεια η BDSM κοινότητα ειναι ΤΟΣΟ ξέχωρη και αυτόνομη??? Εχει διαφορετικότητες ομως δεν παευει να είναι μέρος ενός συνόλου , στο οποιο αναπτύσσεται και απο το οποιο αντλέι όλα τα "bio" συστατικά της! Δεν ειναι σε αλλο γαλαξία ! Επομένως ειναι τεράστιες οι ομοιότητες που απλά διαφοροποιουνται σε ένα βαθμό.
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Η εξουσία του εξουσιαζόμενου....

    Μιλησα για το βιολογικό υποβαθρο των συμπεριφορών και συμπλήρωσα πως οι πολιτισμοί και οι ατομικές ιδιαιτερότητες μας διαφοροποιούν απ' αυτό το υπόβαθρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σκλάβα που υπερβαίνει τις τάσεις "κατοχής" και "κατέχεται".

    Φυσικά και ενας Κυρίαρχος μπορεί να κανει σχεση, να αγαπήσει και να ερωτευτεί. Ποιά όμως θα αγαπήσει? Σε οτι με αφορά, με χαλάει πολύ, το βρίσκω άκρως αντιερωτικό και εν τέλει προτιμώ να μείνω μόνος του έναντι του εκπεφρασμένου διεκδικητισμού των γυναικών. Οταν σε μια περίοδο της ζωής μου ήμουν μόνος μου, δήλωνα παντρεμένος ακριβώς για να αποφεύγω αυτό το χτικιό.

    Δεν αποκλείω μια σκλάβα να είναι το κέντρο της προσοχής του Αφέντη. Το αντίθετο. Μια γλυκειά σκλάβα είναι πολύ πιθανόν να είναι το κέντρο της προσοχής. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ΜΗΝ ειναι το κέντρο της προσοχής (σε οτι παντα με αφορά) είναι να εκφράζει άμεσα ή υπογείως "σκαβοκεντρική" νοοτροπία. Πως να το κάνουμε? Οι γυναίκες εχουν χτισει στους αιώνες άριστες και αποτελεσματικές συμπεριφορές στο να κουμαντάρουν τα πράγματα. Σαν ελάχιστο (και τονίζω ελάχιστο) θα περίμενα από τη σκλάβα μου ή την οποιαδήποτε ερωμενη να εχει γυναικεία συμπεριφορά και να μην με κοντάρει σαν αμυντικός πριν την κόκκινη κάρτα, γιατί σιγουρα η κάρτα θα βγεί.

    Δεν ξερω για το σκλαβο αλλά ο Κυριαρχος αντλει ηδονές από μέσα του και απ' όλα τα πράγματα γυρω του και από τις καταστασεις που δημιουργεί. Και το "μόνος" του σχήμα λόγου είναι, μην το παίρνεις τοις μετρητοις.

    Συμφωνώ μαζί σου. Δεν υπαρχει ασπρο μαύρο στην πράξη και ολα αλληλεπιδρούν. Ομως οι αποψεις και η προσέγγιση εχει πιο σαφή προσανατολισμό καθώς βρισκεται μερικά βηματα πιο μπροστά από την πράξη. Αν ο εξουσιαζόμενος ξεκινά από την άποψη πως εν τέλει θα αποκτήσει την εξουσία, αυτά ειναι κακά μαντάτα για την πράξη (παντα σε οτι με αφορά).

    ΥΓ.
    Ειπα οτι η δουλειά με κυνηγαει να με υποτάξει. Δεν ειπα οτι το κατάφερε ή οτι θα το καταφέρει, αν και εχει πιο πολλές πιθανότητες από μια σκλάβα 
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    lol.... τωρα εγω γελώντας αναρωτιεμαι αν θα περναγατε καλυτερα υποταγμενος στη δουλεια...ή στο παθος σας για μια σκλάβα....λολ

    Πλακα κανω!
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Κάπως έτσι το τοποθετεί και Ο Κύριος μου και έχω κάθε λόγο να Τον πιστέψω  


    Θα κάνω μια τοποθέτηση επ’αυτού στο D/s vs vanilla ?
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Η εξουσία του εξουσιαζόμενου....

    Τα μαξιλάρια έχουν αγκάθια για τις μεγαλοφυΐες αυτού του κόσμου.
    Και όπως τα σοφά μυαλά γεννάνε την νύχτα έτσι και το τέρας γεννάει την μέρα.
    Έτσι τα μεγάλα έργα φαίνονται πολύ μικρά, μα τα μικρά φαντάζουν μεγαλύτερα
    αν τα μυαλά που τα γεννούν είναι χαλασμένα.

    Για τα μυαλά αυτά δεν ξημερώνει ποτέ.
    Η μέρα τους είναι σκοτεινότερη από την νύχτα.
     
  7. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: Η εξουσία του εξουσιαζόμενου....

    Να υποθέσω πως το έξοχο 'Δικαίωμα' του Π. Λαφάργκ καταλαμβάνει περίοπτη θέση στη λουί κενζ βιβλιοθήκη σου;

    Ουδέν αληθέστερο τούτου.
    Πολλοί εξ αυτών μόλις βγάλουν το power suit στήνονται να υποδεχθούν το strap on.


    Ο οξύμωρος τίτλος του νήματος με εξέπληξε μόνο αρχικά. Μια προσεκτική ανάγνωση αρκεί ώστε να καταστεί σαφές πως πρόκειται για πυροτέχνημα εσωτερικής κατανάλωσης, απευθυνόμενο στον συμπαθή κύκλο των εγωιστών υποτακτικών που βαυκαλίζονται με παρόμοιες ιδεοληψίες. Έτερον ουδέν.
     
  8. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Πόσο μάλλον τονώνει ιδιαιτέρως , αγαπητε Mavrobasilis , εκ των απαντήσεων τουλάχιστον την εξίσου συμπαθή πλειοψηφία των αυτάρεσκων και εγωκεντρικών Κυριάρχων.

    και προς θεού...το εγωκεντρικός δεν ειναι παντα κακό. Υποσυνθηκες μπορεί να ειναι σπανιο και μοναδικό προταίρημα!

    Αναρωτιέμαι μόνο τι γινεται όταν δεν πληρουνται αι ρημαδαι αι συνθήκαι...
    Πειράζει που αναρωτιέμαι?
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: Η εξουσία του εξουσιαζόμενου....

    Κύριε Γ. Καλοσωρίσατε   Μας έλειψαν οι απόψεις Σας.
    Πολύ μου άρεσε η ανάλυση Σας.
    Και είναι γεγονός πως μια από τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισα σαν σκλάβα, ήταν να υπερβώ την τάση μου για κατοχή και την επιθυμία εξουσίας, είτε αυτή η εξουσία εκφράζεται άμεσα, είτε εκφράζεται έμμεσα.
    Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο προσπαθούσα έμμεσα να «πάρω εξουσία», και το χειρότερο χωρίς η ίδια να το αντιλαμβάνομαι. Ακόμη και το κλάμα, τα παράπονα είναι μια μορφή πίεσης και προσπάθεια λήψης εξουσίας, όπως και η επίκριση, αμφισβήτηση, ένα «δυσαρεστημένο βλέμμα» τη στιγμή που λες Μάλιστα Κύριε, και άλλα που ασυναίσθητα τις περισσότερες φορές τονίζουν τα απομεινάρια της vanilla ανατροφής μας. Η αντιδράσεις μου στο ενδεχόμενο μιας 2ης σκλάβας, η μανία μου να συζητώ μερί μονογαμικότητας και να θεωρώ πως αφού με Αγαπά θα πρέπει να Τον καλύπτω, κι αν δεν Τον καλύπτω, τότε ποιος ο λόγος να με Έχει…όλα αυτά προσπάθειες για κατοχή, μέσα από την εκμετάλλευση της αγάπης Του για μένα.
    Ευτυχώς βέβαια είμαι τυχερή και τέτοια δεν περνάνε. Είναι Απόλυτος, σ΄ αυτά όπως και σε πολλά άλλα και Θεωρεί πως είτε θα συνειδητοποιήσω τι σημαίνει σκλάβα και να απαλλαχτώ από κάθε ανάγκη κατοχής και εξουσίας, είτε πολύ απλά, όσο κι αν με Αγαπάει δεν θα με Κρατήσει. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους, που επέλεξα να υποταχτώ σ' Αυτόν, θεωρώντας πως μόνο με Κάποιο τόσο Απόλυτο Αφέντη, θα μπορέσω να εκφραστώ, να ολοκληρωθώ,να ζήσω το Ds και όχι να παίξω Ds, μια και η προσωπική μου ανάγκη είναι ανάλογα το ίδιο απόλυτη.

    Το τραγικό σε όλα αυτά που έκανα, είναι πως κάνοντας τα, ακύρωνα άθελα μου την δική Του εξουσία, γιατί δεν ξέρω πως Αντιδρούν οι άλλοι Κυρίαρχοι, αλλά Ο Κύριος μου όταν εισπράττει τέτοιου είδους συμπεριφορά, απλά Χάνει κάθε διάθεση να δώσει εξουσία, μια και δεν Θεωρεί πως είναι υποχρέωση Του να Δίνει αυτό που εγώ με διάφορους τρόπους, έστω και έμμεσα ή ασυνείδητα προσπαθώ να διαβρώσω, και ουσιαστικά όχι μόνο δεν το παίρνω, αλλά δεν το απολαμβάνω κιόλας, μια και το να λέει κάποια πως επιθυμεί να υποταχτεί είναι ένα, κι άλλο είναι να το αποδεικνύει με τις πράξεις της.
    Δύσκολο μάθημα αυτό αναμφισβήτητα, αλλά για μένα αναγκαίο.
    Η διαφωνία μου με τα πιο πάνω δεν θα είναι έκπληξη για κανένα υποθέτω, μια και σχεδόν στα πάντα οι απόψεις μου διίστανται των απόψεων σου MPslave.  

    Αλλά ας τα πάρω ένα ένα.

    Δεν έχω ακούσει για σκλάβες που να θέλουν να πετάνε από κανάρο σε κάναρο,   χωρίς να σημαίνει πως είναι κακό μια υποτακτική ή βανίλλα γυναίκα να γουστάρει κάτι τέτοιο .
    Αν και η ψυχοσύνθεση των πλείστων γυναικών, κατά την άποψη μου πάντα, τείνει προς τη μονιμότητα και τη ασφάλεια, σεξ προτιμάει να κάνει με κάποιο που να είναι συναισθηματικά δεμένη και με τον οποίο νιώθει ασφάλεια, ενώ οι πλείστοι άντρες εκ φύσεως μπορούν να κάνουν σεξ εντελώς απεξαρτημένα από οποιοδήποτε συναισθηματικό δέσιμο ή έστω συμπάθεια καμιά φορά.

    Αλλά όχι η σκλάβα, (όπως τουλάχιστο ερμηνεύω εγώ τη σκλάβα).
    Η σκλάβα έχει απόλυτη ανάγκη από μονιμότητα και ασφάλεια, έχει ανάγκη να παραδοθεί σε Έναν και Μοναδικό Ήλιο και ακόμη και τις όποιες ανάγκες της για "πολυγαμία" να τις εκφράζει και να τις υλοποιεί μέσα απ Αυτόν.

    Ο Αφέντης απ΄ την άλλη, μπορεί να είναι και μονογαμικός λόγω συναισθηματικών επιλογών, και να μην γουστάρει να πετάει από κανάρα σε κανάρα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι πως ΑΝ θελήσει να το κάνει, αυτή θα να είναι μόνο δική Του επιλογή, δεν θα έχει να λογοδοτήσει γι αυτό στη σκλάβα, γιατί η όποια προσπάθεια της σκλάβας να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα Του για να επιβάλει την μονογαμικότητα για να καλύψει τις δικές της ανασφάλειες και να ικανοποιήσει την αίσθηση κατοχής της, είναι λάθος και προσπάθεια λήψης εξουσίας σε μια σχέση που υποτίθεται λειτουργεί αλλιώς.

    Μίλησα για μονογαμικότητα, αλλά το πήρα σαν παράδειγμα, χωρίς να σημαίνει πως κάτι τέτοιο δεν επεκτείνεται και σε άλλους τομείς.

    Διαφωνώ επίσης με την αντίληψη πως Ο Κυρίαρχος μπορεί να υπάρχει μόνο σε συνάρτηση με τη σκλάβα και αντίστροφα.
    Κυριαρχία και σκλαβιά είναι πάνω απ΄ όλα θέμα ατομικής ψυχοσύνθεσης και όχι ρόλος που παίζει κάποιος όταν απέναντι του έχει το ανάλογο άτομο. Κι αυτό σημαίνει πως ανεξάρτητα αν είναι κάποιος μόνος ή όχι συνεχίζει να διατηρεί τη ψυχοσύνθεση και τη συμπεριφορά που απορρέει απ΄ αυτή. Το να απολαμβάνει περισσότερο να Είναι με σκλάβα, είναι φυσικό, αλλά νομίζω πως πολλοί Κυρίαρχοι θα προτιμούσαν να είναι Μόνοι, παρά με μια κακή σκλάβα.  

    Όσο για τον έντονο διαχωρισμό ανάμεσα σε βανίλλα και bdsm, εμένα μου φαίνεται απόλυτα λογικός και αναμενόμενος. Το Bdsm έρχεται, στην απόλυτη του μορφή να διαλύσει και να τροποποιήσει, πολλές από τις αντιλήψεις και πεποιθήσεις και συμπεριφορές που σαν βανίλλα ενστερνιζόμαστε και όχι απλά να κάνει μικρές διαφοροποιήσεις.
    Μπορείς να κάνεις BDSM και να διατηρείς τις βανίλλα απόψεις σου, αλλά όχι να ΖΕΙΣ BDSM.
    Κι αυτό είναι βέβαια θέμα επιλογής του καθενός βάση των αναγκών του.
     
  10. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Αγαπητή MPslave, οφείλω να διορθώσω μια ανακρίβεια που διέκρινα στην απόκρισή σου. Ο κυρίαρχος οφείλει να έχει πρώτιστα κυριαρχίσει επί των αδυναμιών ντου. Ο εγωκεντρισμός δεν συνιστά επιλήψιμη mentality μα η αυταρέσκεια είναι σαφώς κατακριτέα αδυναμία. Δε λογάται άντρας ακκιζόμενος ως ο υποθετικός αυτάρεσκος κυρίαρχος (οξύμωρο σχήμα πάλι).

    Στο αναρώτημά σου θα απάντουνα 'εσύ μην σπάει κεφάλι' (Κάιους Γιάπιους στο Οβελίξ και Σία) μα είναι αρκετά σοβαρό το θέμα ώστε να αφήσω το (κρύο) humor κατά μέρος. Ασφαλώς πρέπει να αναρωτιέσαι και να το εκδηλώνεις. Ακόμη και ο άριστος των κυρίαρχων, δίχως πρόκληση επαναπαύεται με φυσική συνέπεια της επανάπαυσης τη μαλθακότητα. Της οποίας έπεται η φθορά. Δεν συνεχίζω στο αυτό θέμα διότι πρόκειται για αυστηρά προσωπική επιλογή.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Ο χαρακτηρισμός μου ως femsub, για μένα υποδηλώνει ότι έχω αποποιηθεί οικειοθελώς των κλασικών sex war στρατηγικών, τακτικών και στόχων. Εφόσον έχω εκχωρήσει τον έλεγχο στον Έτερο, πράγμα που σημαίνει ότι υπόκειμαι πλήρως (ή σχεδόν) στη βούλησή Του, και αυτό το Γνωρίζει (καλύτερα από μένα) ο Ίδιος και το Σέβεται και το Φροντίζει για να Μπορεί να το Απολαμβάνει. Αυτό είναι και βασικό στοιχείο του D/s, όπως γράφει και η carissa[L_T] στο D/s vs. vanilla.

    Γι αυτό και εκφράσεις όπως "οι γυναίκες από καταβολής κόσμου έχουν πολύ καλύτερους τρόπους για να κρατούν το ενδιαφέρον τον αντρών τους από την ξεκάθαρη διεκδικητικότητα", με κάνουν να θέλω να τρέξω μακρυά, με ελαφρά πλάγια πηδηματάκια.

    Δεν αισθάνομαι να με αφορά το τί έκαναν "παλιά" οι γυναίκες, που ήταν αναγκασμένες από την κοινωνία να κρέμονται από τα φρύδια των αντρών τους, είτε τους άρεσε αυτό είτε όχι, είτε τους άρεσε ο άντρας τους είτε όχι, είτε τον εμπιστεύονταν είτε όχι. Με αφορά το πώς εκφράζομαι εγώ ερωτικά, όντας με την ελεύθερη βούλησή μου μέλος μίας αποκλείνουσας ερωτικά μειονότητας, στην κοινωνία του σήμερα.

    Θέλησα να εκφραστώ ερωτικά ως "υπό", τρόποι υπάρχουν, σταδιακά μπορεί να τους εγκολπώνομαι, από κει και πέρα, αν έχω χρειά από κάτι, Του το ζητώ. Με σαφήνεια, άμεσα, σύντομα, με τα μάτια χαμηλωμένα. Χωρίς υστεροβουλίες, χωρίς παρελκόμενα. Άλλωστε και το πιό άκαμπτο πρωτόκολλο, δίνει (όχι αφήνει) δυνατότητες στην "υπό" να εκφραστεί ελεύθερα, όταν αυτό είναι αναγκαίο.

    Το τί θα Κάνει ο Ίδιος, δικό Του ζήτημα. Από βανίλλα ακόμη, είχα την καλοτυχία να βιώσω και να καταλάβω ότι υπάρχει μία λεπτή αλλά πολύ ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο να ζητώ αυτό που θέλω και στο να ζητώ να κάνει αυτός αυτό που θέλω.

    Για να είμαι ειλικρινής, η λογική ότι η "άτιμη σκλάβα", σκλαβοκεντρικά (εγωκεντρικά δηλαδή), προσπαθεί να "αποσπάσει" από τον Κυρίαρχο κάτι που δεν της αναλογεί, και που Αυτός δεν είναι Διατεθειμένος να της Χαλαλίσει με κάνει να αισθάνομαι ότι ο φορέας της είναι αρκετά καχύποπτος και αρκούντως αμυντικός ουσιαστικά, απέναντι στη γυναίκα. Κάτι εντελώς συνηθισμένο στις βανίλλα ερωτικές σχέσεις αλλά αχρείαστο κατά τη γνώμη μου στις D/s.

    Δεν Θέλει ο Κυρίαρχος να Δώσει; Απλούστατα, δεν το Κάνει.
     
  12. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Eγω τωρα γιατι αισθάνομαι οτι ουδείς καταλαβαίνει τι θέλω να πω...???
    χα χα...ολο σε αμυνα με βαζετε την ερημη την σαμπ...!!


    Λαρα...δεν διαφωνουμε καλή μου καν σ'αυτο. Και εγω λεω οτι ...ο Κυριαρχος αμα θελει δεν θα ρωτήσει τη σκλάβα αν θα πετάξει...απο κανάρα σε κανάρα. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.... και το εχω αποδειξει εμπρακτως !! Οτι και μπορώ και ΑΝΤΕΧΩ ... (πραγμα που ανήκει στα προσωπικά μου βιωματα ως "υπο" και δεν υποχρεούστε να το ξέρετε)

    Απλά ειπα ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στον ορισμό του Κυριαρχου απαραίτητο συστατικό το να "πετά"

    Ποσο μάλλον ειμαι η 1η που θα συμφωνήσω οτι η σκλάβα ή η "υπο " αναζητα την ασφάλεια και τη σιγουριά και την αισθηση του ΑΝΗΚΕΙΝ!!! και να υπηρετουν αποκλειστικά και μονον τον Εναν...τον Αφέντη τους.
    (γιατι πρεπει οπωσδήποτε να διαφωνουμε δεν το χω καταλάβει...)

    Επιπλεον αγαπητε μου Μavrobasilis δεν σας αντιπαρατέθηκα ποσώς. Και βεβαίως... ο εγωκεντρισμος ειπα ήδη οτι δεν ειναι επιλήψιμος ...οσο για την αυταρέσκεια ...ειπα οτι βρισκεται σε ορισμενους κακώς....οχι σε ολους ...σε οσους ομως βρισκεται... δεν ειναι κακό??

    Αυτα...τι να πω... μαλλον με εχετε παρει στραβά....lol  
    αν και ειπαμε χωρις αντιπαράθεση δεν βγαινει συζήτηση...!!
    Τα σεβη μου σε Ο/λους