Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ερωτική δύναμη της μπλόφας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 10 Μαϊου 2015.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Τα παιχνίδια μπλοφαρίσματος είναι εξόχως λαχταριστά. Θέλουν βέβαια προσοχή για να μην καταλήξουν σε αναζήτηση κλινικής για ηρεμιστική ένεση. Όπως και να 'χει, το psychological aftercare κρίνεται απαραίτητο.
    Ακόμα, ενδέχεται να επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις σε μία D/s σχέση όταν ακόμα δεν έχει οχυρωθεί ένα ισχυρό τείχος εμπιστοσύνης.

    Λοιπόν λοιπόν.... εκείνη δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι με μάτια καλυμμένα. Εκεί που "ασελγώ" πάνω της λέω να το πάω λιγάκι παραπέρα. Βγάζω απ'την τσέπη δυο σκορπιούς (πλαστικούς μεν, ρεαλιστικοί δε) και αρχίζω να τους κινώ πάνω στο κορμί της. Εκείνη τρέμει σύγκορμη. "Μην κουνιέσαι και δε θα σε πειράξουν". Η ανάσα της ακούγεται λαχανιασμένη. Εγώ συνεχίζω, ο ένας σκορπιός βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή των γενητικών οργάνων, ο άλλος κατευθύνεται απ'το στήθος μπρος τον μηρό και ξαφνικά.... ένα δυνατό τσίμπημα στο μπούτι. Η κραυγή της πρέπει ν'ακούστηκε στα περίχωρα κι ακόμα παραπέρα. Τα δάκρυα ποτάμια και η... αποκάλυψη ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Για αρκετά λεπτά αργότερα η ταχυπαλμία δεν έλεγε να ξεκουμπιστεί αλλά εγώ το απόλαυσα απρεπώς, δηλώνω ένοχη  

    Καταθέστε δικές σας σχετικές εμπειρίες... Πώς νιώσατε κατά τη διάρκεια; Πώς μετά το πέρας; Επήλθε ρήξη εμπιστοσύνης ή αντιθέτως σύσφιξή της;
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Παρα παρα πολυ ωραιο νημα!
    Εζησα πολυ προσφατα μια μπλοφα, γερη!
    Θα προτιμησω να μην μπω σε λεπτομερειες ως προς το τι ηταν κτλ κτλ θα πω ομως, οτι

    - 3 μερες δεν μπορουσα να κοιμηθω καλα, καλα απο το αγχος.
    -με βοηθησε παρα πολυ να καταλαβω τη δυναμη της θελησης.
    -με βοηθησε παρα πολυ στο να δω και εγω η ιδια ποσο " πιστη" ειμαι στην επιλογη μου να ειμαι υ του.
    -βοηθησε και εκεινον να καταλαβει, τεσταρει καποια πραγματα.
    -οσο αγχος εφαγα πριν και σοκ, τοσο γελιο ηρθε μετα την αποκαλυψη της μπλοφας.
    Πλεον εχει μεινει ως αστειο, και γιατι οχι ως μελλοντικη απειλη .. in case.

    Απο απλο παιχνιδι, μεχρι μεσο να ικανοποιηθει ακομη μια πλευρα του σαδιστη, η και ως τροπος να τσεκαρει καποια πραγματα..οι ερωτικες μπλοφες ειναι ωραιος τροπος, αν μη τι αλλο απαιτουν φαντασια και καποια ικανοτητα απο πλευρας Κ στο να τα στησει ολα οπως πρεπει...αν δε το υ ειναι και χρυσοψαρο  ...παρτυ!
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Θα έλεγα ότι προτιμώ την έννοια του τρικ από αυτή της μπλόφας. Νομίζω ότι θα ήταν μεγάλη ρωγμή στην εμπιστοσύνη μου μια μπλόφα. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για να γίνει.
    Εξάλλου υπάρχουν τόσοι τρόποι να αντλήσεις απόλαυση μέσα σε μια εδραιωμένη D/s σχέση που δεν ξέρω αν έχει νόημα η μπλόφα. Αλλά βέβαια αυτό είναι δική μου αντιμετώπιση.

    Από την άλλη έχω νιώσει τόση απέραντη εμπιστοσύνη μέσα σε μια τέτοια σχέση που...
    Θυμάμαι ένα βράδυ να είμαι ξαπλωμένη πλαγιαστά στο πάτωμα της βεράντας και εκείνος να κρατά το χέρι μου και να το χαϊδεύει με το μαχαίρι από το τραπέζι που πριν λίγο τρώγαμε. Δεν κοίταξα ούτε λεπτό. Θα μπορούσε πραγματικά να μου κόψει τις φλέβες και να μην αντιδράσω ούτε τόσο δα. Οπότε...

    Ωραίο θέμα πάντως  
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2015
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πες το και mind fuck που ηχεί πιο πιασάρικα(sic)  
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Βρε πες το όπως θες, αλλά mindfuck εγώ θαρρώ πως δεν είναι...mindrape peut-etre...  
     
  6. Η λέξη κλειδί είναι "εμπιστοσύνη". Από τη άλλη μεριά όμως η ύπαρξη εμπιστοσύνης αναιρεί την ίδια τη μπλόφα, γιατί μειώνει σημαντικά ή/και εξαλείφει την επίδρασή της, άρα και την απόλαυση του σαδιστή. Αν σε εμπιστεύομαι απόλυτα ξέρω πως δε θα με βλάψεις. Επομένως, για ποιά μπλόφα μιλάμε...

    Οπως και να 'χει, θεωρώ πως το παιχνίδι με τους φόβους του άλλου είναι επικίνδυνο. Προσωπικά το αποκλείω.
     
  7. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Μπλοφα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα τσιγκλισει φοβους, ποσο μαλλον φοβο οτι θα με βλαψει.
    Μπορει να τσιγκλισει ενα σωρο ανασφαλειες, κολληματα, εικονες για συγκεκριμενα πραγματα, πραγματα που προκαλλουν αηδια-δυσφορια., θα μπορουσα να γραψω και αλλα.

    Ακομα και με φοβο να το πιασουμε η εμπιστοσυνη ναι μεν υπαρχει ( δεν θα παθω κατι στο τελος) αλλα ολα τα ενδιαμεσα; παιζουν...!
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όχι ευχαριστώ, δεν θα ήθελα, εκνευριστικότατο να μπλοφάρει με τα μειονεκτήματα μου, εκεί κάπου νομίζω τελειώνει η μπλόφα.
    Ο φόβος, ναι, είναι διεγερτικός, λειτουργεί καλά σε μένα. : )
     
  9. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Μετα κανεις " ξεσπασμα "και οποιον παρει ο Χαρος;
    Go go mad!
     
  10. Οσα αναφέρεις δεν αναιρούν την άποψή μου πως εαν υπάρχει εμπιστοσύνη η μπλόφα μετατρέπεται σε role play. Προσποιούμαι πως "τσιμπάω" οτι ο παρτεναίρ μου θα με εκθέσει στο φόβο/δυσφορία/αηδία, ενώ ξέρω πως δεν θα το κάνει στην πραγματικότητα.

    Στην περίπτωση που το κάνει πραγματικά, δε μιλάμε γιά μπλόφα. Προσωπικά αυτό σημαίνει κλονισμό της εμπιστοσύνης και διάλυση της σχέσης. Αλλο είναι να σε εκθέτει σε ένα φόβο σου με τη συγκατάθεσή σου και άλλο χωρίς.
     
  11. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Αυτο προσπαθω να εξηγησω....γνωριζω οτι δεν θα παθω κατι απο το τσιμπημα! Οοοοχι οτι δεν θα με τσιμπησει.
    Ο φοβος μου, λεμε τωρα, για τους σκορπιους ( γιατι δεν αφορα εμενα η ιστορια) δεν ειναι μονο στο οτι θα παθω κατι απο το δηλητηριο τους, φοβαμαι...τον ιδιο τον σκορπιο την αισθηση δεν ξερω πως να το εξηγησω λογικα...με αυτο μπλοφαρει ο σαδιστης!

    Και ναι αυτα που αναφερω, παιζουν ρολο...γιατι οταν δεν εχουμε να κανουμε με φοβο πχ αλλα με κατι αλλο...με δυσφορια για παραδειγμα. Εκει τι; υπαρχει η εμπιστοσυνη οτι δεν θα παθω κατι,αυτο μονο, ουτε ξερω οτι θα με λυπηθει ουτε τιποτα...και μαλιστα στη δικη μου περιπτωση δεν τεθηκε καν θεμα " τραβατε με και ας κλαιω" θεωρησα δεδομενο οτι πρεπει να το κανω χωρις να σημαινει οτι δεν ειχα τρελαθει απο το αγχος.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    To νόημα της μπλόφας είναι να είσαι έρμαιο στα χέρια του και να σκέφτεσαι(μέσα σου), τι άλλο χειρότερο θα μου συμβεί, μέγιστη ηδονή;! Το feeling παίζει περισσότερο.