Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η λέξη Πουτάνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Uranoos, στις 27 Νοεμβρίου 2009.

  1. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Το παρακάτω βρέθηκε στο site της υπογραφόμενης.
    Έχει μια διαφορετική και ενδιαφέρον οπτική, προφανώς λόγω ιδιότητας, ισως και όχι!  

    @admins: Αν πρέπει να αναφέρω το site ή δεν είναι σε σωστή κατηγορία, please correct me....


     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η λέξη Πουτάνα

    Αυτή, φίλτατε, είναι η προσωποποίηση του απόλυτου θηλυκού!!!!!

    Δεν της λες να έρθει και από τα λιμέρια μας;... 
     
    Last edited: 27 Νοεμβρίου 2009
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν ήξερα πως η διαφορά μεταξύ κυρίας και π**άνας είναι πως η πρώτη έχει εφησυχαστεί σε έναν βολικό ρόλο, ενώ η δεύτερη δέχτηκε την πρόκληση και όρθωσε το ανάστημά της εμπρός στις πουριτανιστικές (κακούργες) κοινωνίες που φαρισαϊστικά αρνούνται τη μία και οικουμενική αλήθεια πως όλες οι γυναίκες (δέον είναι όπως) είναι π**άνες.

    Πρόκειται ασφαλώς για την πλέον τεκμηριωμένη κοινωνικοφιλοσοφικοπολιτικοψυχολογικά διατύπωση που έχω διαβάσει ποτέ, αναφορικά με το γιατί είναι εύκολο (και διόλου κολακευτικό) να είναι μια γυναίκα κυρία και είμαι βέβαιη ότι το παραπάνω απόσταγμα σοφίας ουδόλως παραμπέμει στο συμπέρασμα πως η συντάκτριά του ανήκει στην ευαγή επαγγελματική κατηγορία των ιερόδουλων.

    Νιώθω δε καθόλου comme il faut (τουτέστιν πλησιάζω προς το ιδεώδες μοντέλο γυναίκας  κάνοντας τη σκέψη πως αν υπάρχει έστω μια απειροελάχιστη πιθανότητα η εν λόγω υπέρμαχος θιασώτρια της υπεροχής της γυναικείας π***νιάς να δειγματίζει το ακριβό αυτό δώρο της φύσης προς (όλες, ας μην ξεχνάμε τί μάθαμε απόψε) τις γυναίκες κατόπιν πληρωμής, θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον με 30,00€ να απήγγειλε το ανωτέρω απάυγασμα ελλογιμότητος και οξύνοιας δυνατά και ευκρινώς διακεκομμένα ούτως ώστε να διευκολύνεται ταυτοχρόνως στην αποπεράτωση της εργασίας της. Τολμώ δε να σκεφτώ ότι με 45,00€ ενδέχεται να αρνηθεί τρις τη γυναικεία υπεροχή του είναι π**άνα, αναφωνώντας, πάντα κατόπιν παραγγελίας, ότι είναι κυρία και ομού -στο συγκεκριμένο σημείο οφείλω να διασαφηνίσω ότι τον συλλογισμό αυτό θα τον κατανοήσουν μόνο κάποιοι λίγοι σαδιστές κύριοι (απολογούμαι για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό και απεκδέχομαι την άμεση συγχώρησή των), αλλά και οι kinky αναγνώστες- να λαλήσει ωσάν αλέκτωρ. Ξέρω είναι κάπως υπερκοστολογημένη η επιπλέον υπηρεσία του λαλείν, αλλά συνυπολογίζω στα 15,00€ και τη δυσκολία της υπέρβασης των προσωπικών της αξιών. Πέραν τούτου πιστεύω ότι η ενσάρκωση διαφορετικών ρόλων ταυτόχρονα δεν είναι ακατόρθωτη μιας και από τις τελευταίες xxx movies που έχω δει -ομολογώ ότι επισκέπτομαι ενίοτε το νήμα του Ηλία "Σκληρό πορνό"- τείνω να συμπεραίνω πως οι ιερόδουλες είναι το κλειδί για το άνοιγμα της νέας τεχνολογίας στα πραγματικά παράλληλα συστήματα.

    Το μόνο που με καθιστά κομμάτι σκεπτική, είναι πως οι ιερόδουλες που πασχίζουν να επενδύσουν την επαγγελματική τους ιδιότητα με σχετικά ιδεολογήματα, συνήθως ζητούν περισσότερα χρήματα (έχουν επενδύσει και ένα σκασμό λεφτά στο marketing mix του αιδοίου τους, και δη με αμφίβολα σενάρια απόσβεσης). Εν τοιαύτη περιπτώση ίσως χρειαστεί τα 45,00€ να γίνουν 60,00€.

    Τα βαρύγδουπα περί γυναικείας ανωτερότητας τα έχω σχολιάσει στο παρελθόν με άλλες αφορμές.
     
  4. aris1024

    aris1024 New Member

    Απάντηση: Η λέξη Πουτάνα

    Δεν υπαρχουν πουτανες και κυριες. Υπαρχουν οι γυναικες που ξερουν να γαμηθουν και αυτες που δεν ξερουν. Οι γυναικες που ειναι πουτανες στο γαμησι, αποκτουν τον σεβασμο του αντρα.
    Επισημαινω οτι επικινδυνες ειναι οι "πουτανες" στην ψυχη. Τις συναντας βεβαια και στο ανδρικο φυλλο, αλλα δεν ειναι το θεμα μας εδω βεβαια...
    Εσεις οι γυναικες πουτανες μην παραπονιεστε επειδη καποιοι αντρες δεν σας γαμανε καλα. Εάν είσαστε πραγματικες πουτανες (& οχι μονο στη λογοτεχνια) μπορειτε να τον φτιαξετε τον αντρα. Όπως κι ο σωστος άντρας μπορει να εκπαιδεύσει τη γυναικα και να την κανει πουτανα. ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα ...
     
  5. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Ρωταει καποιος εναν φιλο,ποια η διαφορα της πουτανας απο την καριολα και ο αλλος ,σοφα,του απαντα.
    Η πουτανα γαμιεται με ολους και πληρωνεται ενω καριολα ΜΟΝΟ με τους αλλους
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Η λέξη Πουτάνα

    {αντως με αυτα που ακουσα σε απογευματινες εκπομπες ...
    καποιες δηλωσεις επωνυμων γυναικων οτι πχ για να παντρευτω πρεπει ο αντρας να τα εχει ολα (πλουτο δυναμη δοξα κτλ) ... ενω η αλλη ειπε πως δεν θα εκανε τιποτα σοβαρο με τον αντρα των 700 ευρω ....
    αυτο που εχω καταλαβει στα 41 μου ειναι πως οσες μετρανε πολυ απο αποψη εμφανισης .. το ΧΧΧ τους το πουλανε ... δεν το δινουν δωρεαν ...
    Την μια που θα βρω , χωρις να το εχει βγαλει στο σφυρι (το χχχ της) θα την λατρευω για ολη μου την ζωη αν θελησει να την μοιραστει μαζι μου ......
    οι περισσοτερες το κοιτανε το χρημα ... ειτε σαν οφελος , ειτε σαν δοξα , ειτε σαν φαντασιωση για τον αντρα που το δημιουργησε ...
    ενα μεγαλο μερος των πολιτικων γαμων ειναι με αλλοδαπες , κυριως ρωσιδες μεσω πρακτοριων ....
    λιγο ψαχνει το παρελθον μιας γυναικας και οι γκομενοι απο πισω ειναι στρατιες ... το παπουτσι απο τον τοπος σου εχει παρελθει ανεπιστρεπτι ....
    παλευω με τον ρομαντισμο μου και με την αφελεια μου να πεισω τον εαυτο μου οτι κανω λαθος και υπερβαλω ... αλλα δεν εχω δειγματα για να με διαψευσω ...
     
  7. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Απάντηση: Η λέξη Πουτάνα

    Αναλύσεις, αναλύσεις και ξανα μανα αναλύσεις και αντι να γεφυρώνεται το χασμα αναμεσα σε αντρα κι γυναικα, ολο και περισσότερο εντείνεται. Γιατι αν οι αντρας δε ριξει το μαυσωλείο του εγωισμου του να αποδεχτει τη θηλυκη του πλευρα και δι'αυτης να καυταννοήσει τη γυναικα, και εκεινη παράλληλα να δεχθει την αρσενική της πλευρα και να καταννοήσει τον ανδρα, δεν προκειται ποτε να γεφυρωθει το χασμα. Θα υπαρχουν τα μαλακισμενα στετρεοτυπα που θα καθοριζουν τις συμπεριφορές μας οχι επειδη «ετσι ειναι» ή επειδή «αυτη ειναι η φυση του/της» αλλα επειδή είμαστε στενόμυαλοι μικρόψυχοι και βαρβαροι πήθικοι.

    Ακομα κι αν μιλήσω με τα τρέχοντα στερεότυπα σκέψης και νόησης, καμιά γυναικα δεν ειναι πουτάνα γιατι οι άντρες είναι περισσότερο πούτανοι. Αν λοιπον οι αντρες λοιπον δεν θεωρουνται πούτανοι, τοτε οι γυναίκες ειναι καλόγριες.

    Για παράδειγμα, εκει που λεει:
    "Σας αγαπάμε γιατί η φύση μας είναι ανώτερη. Ακόμα και όταν δεν μας ικανοποιείτε δεν σας προσβάλουμε, εσείς γατί δεν αποδέχεστε το ανώτερο και το καλύτερο και να το αγαπήσετε πραγματικά;"
    θα απαντήσω
    Γιατι οσες το πιστευετε αυτο, καθοδηγείτε τους αντρες να σας φερονται ετσι. Αν και μονο αν ειχατε ιδεα τι πραγματικά σημαινει ισότητα και δεν την μπερδεύατε με τη διαφορετικότητα (οπως λεμε τις πουτσες με τις βούρτσες), και θέλατε να σας σέβονται πραγματικα, θα τη λέγατε εστω και με προσωπικό κόστος στο καθε πούτανο που σας γαμαει, χύνει και πεφτει για ύπνο ή παει για φαι ή για μπαλα. Διοτι αν δεν δειξετε στο μαλακα οτι είναι μαλακας, θα παραμείνει μαλακας και θα τρώτε την ίδια μαλακια ξανα κ ξανα,. Αν καποια στιγμή να σοβαρευόταν ο εκάστοτε μαλακας, θα ειχατε σύντροφο «στο επίπεδό σας». Εκει που ειναι δικαιο αλλωστε.
    Αλλα η ψευτοανωτερότητα και ο ψευτοαλτρουισμός ειναι συνυφασμένη με τον εγωκεντρισμό σας και γι' αυτό τα τσαμπουνάτε με τοσο βαυκαλισμό. Μενετε λοιπον μισογαμημένες και «παραπονεμένες» γιατι αντι να βοηθήσετε το συντροφό σας να πράξει δίκαια τον σπρώχνετε να συνεχίσει να πραττει αδίκως, ικανοποιώντας σε πρωτη φαση τη συνειδησή σας με τη βολική σκεψη της δηθεν ανωτερότητας και του αλτρουισμού, και σε δευτερη φαση διατηρείτε την βολική «ανωτερότητα» εμμένοντας στην ιδια συμπεριφορά.

    Οπως βλέπετε λοιπον, η συμπεριφορά σας αυτή εξηγείται και αναλύεται ευκολα. Διοτι δεν ειναι «φυση» αλλα συμπεριφορά. Και αυτη η συμπεριφορά πηγάζει απο το συγχρονο τροπο ζωής που μας θέλει αργους και απλοικά αδαείς στη σκέψη, και δεκτικούς στην καταπίεση και την εκμετάλλευση. Και ιδιαίτερα στη Γραικία οπου απο την εποχή των Ρωμαίων ειμαιστε graeculο και ραγιάδες. Καλα να πάθουμε!

    Υπ' όψιν, η «ανωτερότητα» που αναφερω εδω δεν εχει [προφανως] να κανει με την ανωτερότητα στις σχεσεις κυριαρχίας/υποταγής, οποτε, οι κυριαρχικές, μη θίγεστε!!
     
    Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2009
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Η λέξη Πουτάνα



    Ρε μπας και δεν είσαι πουτάνα, ...και είσαι ...φεμινίστρια ...?  
     
  9. nikosss_89

    nikosss_89 New Member

    Απάντηση: Re: Η λέξη Πουτάνα

    Με ποια όμως σε ανάβει πιο πολύ η ιδέα να την σκίσεις? Η καριόλα κατά τη γνώμη μου θα άξιζε να της φερθείς σαν πουτάνα του δρόμου. Ενώ η πουτάνα που περιγράφεις, σου βγάζει και έναν σεξουαλικό σεβασμό.
     
  10. Re: Απάντηση: Re: Η λέξη Πουτάνα

    Πως ακριβώς εκδηλώνεται αυτός ο "σεξουαλικός σεβασμός" που σου βγαζει η πουτανα οπως λες;
     
  11. nikosss_89

    nikosss_89 New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η λέξη Πουτάνα

    Την καριόλα θα ήθελα να την ταπεινώσω. Την πουτάνα, θα ήθελα να της κάνω πράγματα, αλλά δεν θα μου έβγαζε αυτή την επιθυμία για ταπείνωση.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν εξαιρέσουμε τον ευγενή κλάδο των επαγγελματιών...ο χαρακτηρισμός πουτάνα όταν χρησιμοποιείται για μια οποιαδήποτε γυναίκα, τουλάχιστον κατ' εμέ είναι παντελώς άκυρος...Κάποια μπορεί να είναι εγωίστρια του κερατά...Υποκρίτρια, ψεύτρα...αλλά πουτάνα...Μα...

    Όπως και η ρήση "πουτάνα στο κρεβάτι"...Στο "κρεβάτι" δεν υπάρχει τίποτε το αισχρό...Αν κάποια πράγματα δεν τα κάνει κάποιος με τη γυναίκα/γκόμενα/σύντροφο ( πείτε την όπως θέλετε ) του, με ποια θα τα κάνει δηλαδή? Η κάποια με το που θα τελειώσει με το "κρεβάτι", θα το καταπιεί και θα "πουτανέψει" στις άλλες πτυχές της ζωής της? Ως προς το πουτάνα στην ψυχή...Δεν θα ήξερα τι να πω...Ίσως πουτάνα στην ψυχή και να μπορούσε να χαρακτηριστεί κάποια που συνειδητά, θα προσπαθούσε να βλάψει κάποιον...Αλλά σ'εκείνη την περίπτωση έξω θα ήμασταν γεμάτοι κι από πουτάνους στην ψυχή...Η "πουτανιά" δεν είναι θέμα φύλου...αλλά ατόμου...Και αν κάποια/ος μας πιάνει "μαλάκες"...Ας προσέχαμε...

    Κάποιες φορές "κερδίζουμε"...κάποιες άλλες "χάνουμε"...

    ...Πλέον στην ηλικία μου και αφού δέχτηκα βροχή από "σφαλιάρες" και διέπραξα αμέτρητα λάθη, κατάλαβα ότι απλούστατα ο καθένας μας κοιτάει να φροντίσει τα οπίσθια του...Μετά καλώς η κακώς άντρες και γυναίκες κάποια πράγματα τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά...Και κάτι που σε έναν άντρα θα μπορούσε και να φανεί παράλογο η "πουτανίστικο", για μια γυναίκα είναι λογικό και τανάπαλιν...

    Κάποια θα μπορούσε να είναι μπάσταρδη...αλλά όσο πουτάνα θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα, άλλο τόσο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και ένας άντρας...Και η πουτανιά σίγουρα δεν έγκειται στο πως γαμιέται κάποια, ούτε στο αν κοιτάει πρωτίστως το συμφέρον της ( και ποιος δεν το κοιτάει δηλαδή )...Ταπεινή άποψη as always...
     
    Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2014