Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μιζέρια μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Voyager, στις 17 Απριλίου 2017.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    ιζι φορ γιου του σεϊ νταρλινγκ..

    Οι εσωτερικές διενέξεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ βαθιές. Από αυτό που εμείς ονομάζουμε ψυχική γαλήνη και ηρεμία, άνθρωποι που ζουν αυτό που ζει η Voyager, δεν έχουν περάσει ούτε καν από την γειτονιά του.
     
  2. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Εδώ αγαπητή θα άλλαζα λίγο τον τίτλο σου ως.....Η μιζέρια τους......
     
  3. Ναι μεν ειναι δυσκολη η ευρεση παρτενερ για transgender ατομο, δεν ειναι ομως αδυνατη. Το κλειδι της επιτυχιας βρισκεται στο γεγονος οτι η ποιοτητα βρισκεται καπου εκει χαμενη μεσα στην ποσοτητα και αρα η αναζητηση πρεπει να ειναι διαρκης αλλα και στοχευμενη και επιφυλακτικη συνάμα. Βιαστικες, επιπολαιες ή απελπισμενες κινησεις οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια σε δραματα.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αισώπειος μύθος είναι η "ψυχική γαλήνη και ηρεμία", που όλοι μας θεωρούμε δεδομένη πως υπάρχει στον καθένα μας...
    Οπότε όλοι μας εντασσόμαστε σε αυτό το πλαίσιο λίγο - πολύ...
    Εξ ου και το σχόλιο...
    Σύνθημα: Ένα ριμπουτάκι για κάθε κωλαράκι..!
    (Όλοι μας έχουμε κώλο, τι όχι)..?
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Αγαπητή Voyager, η ιστορία σου μου γέννησε θλίψη, ανθρώπινη, ενσυναισθητική. Αυτοί που αντιμετωπίζουν τους άλλους σαν κρέας δεν το κάνουν μόνο με σένα, με transgender, genderfluid, διεμφυλικά άτομα κλπ. Είναι γενικά ο τρόπος τους.
    Δηλαδή ο τυπάκος αυτός θα φερόταν σε μία άλλη κοπέλα με αξιοπρέπεια και σεβασμό;
    Δε νομίζω. Το κακό σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι θεωρείς πως η συμπεριφορά του απέναντί σου λέει κάτι για σένα, ενώ ουσιαστικά λέει κάτι γι αυτόν και τον χαρακτήρα του.
    Ο αυτοσεβασμός προϋποθέτει ότι νιώθεις καλά με την επιλογή σου. Η αυτοπροστασία από την άλλη, είναι να μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που υποψιάζεσαι ότι θα σε κάνουν να νιώσεις φθηνή, που θα ευτελίζουν την ηδονή, κάνοντας σε φθηνό δοχείο και θα έχουν ασχήμια. Πίστεψε σε σένα, μείνε μακριά από αυτά, μην ανταλλάσσεις την προσωρινή απαλλαγή από τη μοναξιά με την αξιοπρέπεια. Γιατί μετά θα νιώθεις ακόμη πιο μόνη. Όταν σταματήσεις να αγωνιάς για την αποδοχή, μπορεί και να έρθει, σε ανύποπτο χρόνο, ειδικά αν εσύ έχεις πλήρως αποδεχθεί και μάθει εσένα. Όχι μόνο ως προς το φύλο μόνο, συνολικότερα. Κυνηγώντας την αποδοχή μέσα από τα μάτια των άλλων και μάλιστα με τόσο κακή αρχική πρόβλεψη, νομίζω ότι υπονομεύεις την εξέλιξη σου. Βρες το θάρρος να σηκώνεσαι να φεύγεις από κει που δεν σε εκτιμάνε όπως είσαι και όπως νιώθεις ότι σου αξίζει. Μην μένεις με φθηνά ανταλλάγματα. Προτίμησε την μοναξιά. Δεν σου μιλώ εκ του ασφαλούς. Μονο έτσι ξανακερδίζει ο οποιοσδήποτε την αυτοεκτίμηση του και ομορφαίνει η αυτοεικόνα του, μακριά από αυτού του είδους τους επώδυνους συμβιβασμούς. Δοκίμασέ το!