Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η νουμεράδα του Νικολάκη..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 8 Ιανουαρίου 2009.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Ορμώμενος από τον DATS θα κάνω και εγώ την πρώτη μου λογοτεχνική απόπειρα:



    Πόσο βαριόταν ο Θανάσης την ανεύρεση ερωτικού συντρόφου μέσω διαδικτύου.Μπαίνοντας όμως ως Top38Ath στο gay κανάλι ήξερε πως έπρεπε να φιλτράρει όλη την πλέμπα που έψαχνε τον ώριμο τον επιβήτορα για να βρει ένα υπάκουο αγόρι της προκοπής.Τον ζάλιζαν ακατάπαυστα χωρίς λόγω και αιτία,εφόσον ή δεν ανταποκρίνονταν στις σωματικές του απαιτήσεις ή του μύριζε φόλα η δουλεία με ψεύτικα stats ή απλά ήθελαν καβλοκουβέντα χωρίς διάθεση να συναντηθούν..
    Εκείνη τη στιγμή τον πήρε ο Βασίλης τηλέφωνο:
    -Ζεις μαλάκα;
    -Γάμα με..Ζω..
    -Καφέ κερνάς;
    -Να γαμήσω θέλω..
    -Αφού δε γαμάς φτιάξε καφέ και έρχομαι!
    -Καλά..
    Λίγα λεπτά αργότερα σα να βρηκε το πιπίνι που έψαχνε.Γύρω στα 22 1,75 στο ύψος,69κιλά ,άτριχο κορμάκι,ξυρισμένο κωλαράκι,πρόθυμο,υπάκουο και γειτονόπουλο.
    Χτύπησε το κουδούνι.Άνοιξε στο Βασίλη και καφέ δεν του είχε φτιάξει.
    -Ρε μαλάκα καφέ δε σου είπα να φτιάξεις;
    -Σκάσε ρε και μιλάω με ένα καλό.Άμα μου κάτσει ,ούτε καφές ,ούτε τίποτα.Τον πούλο!
    -Να το δω ρε.
    Του εδειξε τη φώτο του πιτσιρικά που του είχε στείλει..
    -Μαλάκα ωραίο είναι!Φέρ'το να το γαμήσουμε μαζί!
    -Γιατί ρε μαλάκα γέρο στο χρωστάω;
    -Μην είσαι μονοφαγάς ρε!Ψήστο!
    -Να του κάνω εγώ ένα test drive και βλέπουμε..
    -Τράβα φτιάξε μου έναν καφέ τώρα,Ελληνικό μέτριο θέλω.Πες του να περιμένει δυο λεπτά.Άντε ρε ήλθα και με έχεις στο στεγνό.
    -Ελληνικό;Φραπέ δεν πίνεις ρε;
    -Τώρα θέλω ελληνικό.Άντε και δε θα προλάβω να τον πιω.
    Ο Θανάσης έγραψε του μικρού να περιμένει λίγο και πήγε στην κουζίνα.Μέχρι να τον φτιάξει την είχε πέσει ο Βασίλης στο μικρό ,του 'πε πως ήταν δυο φίλοι εκεί και μέσα σε ένα λεπτό το είχε ψήσει για τρίο και του πήρε και το κινητό.Επιστρέφοντας ο Θανάσης και καταλαβαίνοντας τι έγινε έπαθε της αλεπούς το θάνατο..
    -Ρε καριόλη γι'αυτό μου ζήτησες ελληνικό;Για να την πέσεις στο μικρό;Θα σε γαμήσω ρε!
    -Μαλάκα αυτό θα γαμήσουμε!Το έψησα!Τι ζόρι τραβάς ρε;Ας το πάρουμε μαζί και μετά παντρέψου το κιόλας! και γελούσε..
    Όσο έβλεπε το Βασίλη να γελάει ο Θανάσης τα πήρε πιο πολύ..
    -Ρε μαλάκα μου κάνεις και πλάκα;
    -Πλάκα;Περίμενε..
    Παίρνει το κινητό ,καλεί, και:
    -Έλα ρε Τάσο;..ναι..που είσαι;..μην πας!Έλα στου Θανάση θα έρθει ένα μικρό να το πάρουμε νουμεράδα..ναι ρε μαλάκα θα το ξεφτιλίσουμε..ναι..τώρα..έλα..
    Κλείνει το κινητό και με ειρωνική ψυχραιμία:
    -Από τρεις και κάτω είναι σχέση.Θα έρθει και ο Τάσος..
    Έχασε το φως του ο Θανάσης,αλλά συνειδητοποίησε πως αφού δε μπορούσε πλέον να το αποφύγει ,ας το απολαύσει.Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε καταστρώσει και το "σχέδιο εκδίκησης" καθώς ήξερε σε πιο κοννέ του Βασίλη θα την έπεφτε σε λίγες μέρες,θα το έπαιρνε και θα το ξέσκιζε..
    -Οκ λοιπόν..
    Δώσανε διευθύνσεις στο μικρό,πήρανε τους καφέδες και σε περιμέναν στο σαλόνι μέχρι να έρθει.
    Σε ένα μισάωρο χτύπησε το κουδούνι.Ανοίξανε για να μπει ο πιτσιρικάς.Νικο τον έλεγαν και ήταν πιο ωραίο απ'ότι στη φωτογραφία και σχετικά συνεσταλμένο..Μέσα σε ένα τσιγάρο τα είχαν πει όλα..
    Ο Βασίλης εκανε την αρχή.

    (συνεχίζεται)
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Έτσι!!!!


    Ανυπομονώ απίστευτα πολύ 
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    -Σαν πολλά δεν είπαμε; Και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του.Άνοιξε το παντελόνι του : Έλα.. κλεινοντάς του το μάτι.
    -Να μην κάνουμε ένα τσιγάρο ακόμα;
    -Ρε Νικολάκηι έχω πετάξει την ψώλα έξω και θες και τσιγάρο;Μετά!
    Ο Νικολάκης σηκώθηκε,λίγο διστακτικός πήγε μπροστά του γονάτισε και κομπλαρισμένος άρχισε να τον μαλάζει προφανώς για να δωσει λίγο χρόνο στον εαυτό του να ξεμπλοκάρει..
    -Έλα αγόρι μου..Δεν είναι λεβιές,ρούφα τον..
    Τα σχόλια ,ο τόνος της φωνής του Βασίλη και το βλέμμα του που είχε αρχίσει να γυαλίζει αρχίσαν και τον εξιτάραν.Ξεκίνησε να τον τσιμπουκώνει με αργές μικρές κινήσεις,αλλά ο Βασίλης δεν ενθουσιαζότανε.Τον έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να του ανεβοκατεβάζει το κεφάλι με πίεση.Τα σάλια του μικρού πάνω στον πούτσο του έτρεχαν ακατάπαυστα.Είχε σκυλοκαβλώσει ο μικρός και κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να τον παίζει.
    Ο Βασίλης δε του άφηνε το κεφάλι και του το ανεβοκατέβαζε με δύναμη ,μέχρι που έρχισε να σηκώνει τη μέση του και παράλληλα να του ζουλάει το κεφάλι προς τα κάτω με πίεση με αποτέλεσμα να του τον καρφώσει 3-4 φορές γερά στο λαρύγγι.Αλλά γερά.Την 4η μία που τον κάρφωσε και μία που του σήκωσε το κεφάλι και το τίναξε προς τα πίσω.Ακούστηκε ένας θόρυβος από την αποσυμπίεση από το στόμα του μικρού .Το στόμα του ήταν γεμάτο σάλια και τα μάτια του γεμάτα έξαψη.Τον οίταξε με μανία ξανάρπαξε τον πούτσο του Βασίλη με ορμή : Καρίολη άντρα.. και τον ξανάχωσε στο στόμα του κάνοντας του την πιο τρελή πίπα που θα είχε κάνει ποτέ.
    Τότε τρώει το πρώτο χαστούκι από τον Βασίλη: Γλύφε ρε πουστράκι! Τον έπιασε φρενίτιδα.Τι το έβαζε ολόκληρο,τι με γρήγορες κινήσεις του έγλυφε τον κορμό,τι πετάλιζε τη γλώσσα στο πουτσοκέφαλο,τι τον ξανάχωνε στο στόμα,τι άρχισε να του γλύφει τα μεγάλα ξυρισμένα αρχίδια,με το να τα ρουφάνει ένα ένα ή να κάνει τη γλώσσα του σπάτουλα!Τον είχε κάνει μούσκεμα στα αρχίδια.Με μια γρήγορη κίνηση ,τον αφήνει γυρνάει πίσω στο τραπεζάκι,πίνει λίγο νερό,επιστρέφει στον πούτσο του βασίλη και άρχισε να τον φτυνει και να τον γλύφει για να τον σκουπίζει.Τον έφτυνε,τον έγλυφε,τον έφτυνε,τον έγλυφε και τον μαλάκιζε με μανία.
    Ο Θανάσης τότε ήρθε δίπλα στο Βασίλη στον καναπέ και άνοιξε και αυτός το παντελόνι του και τον έπαιζε έχοντας το Νικολάκη πρώτη θέα να δίνει ρέστα με τα γκαζώματα πάνω στον πούτσο του Βασίλη...

    (συνεχίζεται)
     
  4. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    καλητερος ο ινκο, και χωρις αλβανους.
    καλα το πας 
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    Τότε ο Νικολάκης έπιασε τον κρατώντας και μαλακίζοντας τον πούτσο του Βασίλη με το αριστερό άρχισε να γλύφει και τον πούτσο του Θανάση..
    Οι δυο άντρες βογγούσαν.Ο μικρός τότε σηκώθηκε.Με πολύ γρήγορες κινήσεις πέταξε τα ρούχα του τριγύρω."Γδυθείτε ρε!'"
    -Άτσα ο μικρός..Ευχαρίστως καβλάκι μου..Θα σου χαλάσουμε εμείς χατίρι;Και οι δυο άντρες γδύθηκαν και αυτοί αλλά δεν ξαναέκατσαν.Μόνο στάθηκαν δίπλα όρθιοι προτάσοντας τις ορθωμένες πούτσες τους.Ο μικρός έτρεξε στα γόνατα και άρχισε πρώτα να γλύφει εναλλάξ τις δυο πούτσες,μετά να βάζει και τα δύο πουτσοκέφαλα μες στο στόμα.
    -Άνοιξε το στόμα σου ρε!Άνοιξε το στόμα του και ο Θανάσης ξεκίνησε να τον φτύνει στο στόμα μέσα.Ο μικρός τους κοίταζε ανυπόμονα και κατάματα και έβγαζε και τη γλώσσα παίζοντας την για να τους προκαλέσει.Τον έφτυναν και οι δύο και του έριχναν χαστούκια.Ο μικρός τρελάθηκε.Σε κάθε χαστούκι αστραπιαία φιλούσε και το χέρι που τον φιλούσε και ξαναέδινε στο κεφάλι του αυτόματα την αρχική του θέση.Βλέποντας τον καλό αυτό συγχρονισμό οι δυο άντρες του έδωσαν και κατάλαβε.Μια ομοβροντία από χαστούκια ,πουτσοσκάμπιλα,πουτσοχτυπήματα,φτυσίματα άρχισε.Ο Νικολάκης τα προλάβαινε όλα.Ότι και να έτρωγε το ευχαριστούσε με γρήγορα φιλιά,χάδια με το μάγουρο,γλυψίματα ενώ με το ένα χέρι πήγε να βγάλει την πέτσα από το ένα κωλομέρι του Βασίλη ,αφού είχε γαντζωθεί πάνω του,ενώ με το άλλο μαλακιζόταν,έπιανε και έσφιγγε τα αρχίδια του ή τον χτυπουσε πάνω στην κοιλιά του..
    Οι δυο άντρες κοιταχτήκανε:
    -Τι κάβλα είναι ρε το πουστράκι!Τι κάβλα είσαι ρε!Και του άστραψε άλλο ένα χαστούκι .
    Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι..

    (συνεχίζεται)
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Όσο μας καυλώνεις, τόσο μας πορώνεις!!χεχε


    (Αχ..θύμησες παλιές κι αγαπημένες..περασμένα μεγαλεία γμτ:icon_no2 
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    O Θανάσης άφησε το σύμπλεγμα και πήγε ολόγυμνος να ανοίξει την πόρτα.Βλέπει τον Τάσο ο οποίος μία που τον κοίταξε στα μάτια και μια στα σκέλια..
    -Μαλάκα μεγάλωσε ο πούτσος σου;Είπε γελώντας..
    -Άντε γαμήσου ρε, αποκρίθηκε και ο Θανάσης και του γύρισε την πλάτη για να επιστρέψει στο μικρό που ακόμα τσιμπούκωνε το Βασίλη όρθιο. -Άντε μαλάκα έλα,του είπε αυτός και κάνοντας ένα νεύμα προς το μικρό ,του έκλεισε το μάτι.
    -Κάτσε ρε φίλε να πιούμε κάτι .. Θανάση τι παίζει να πιούμε;
    -Βρες οτι θες,μόνο μη μου ζητήσεις ελληνικό .Έναν πήγα να φτιάξω και μαζευτήκαμε τόσοι.. είπε κάνοντας το Βασίλη να ξεσπάσει στα γέλια..
    -Άκου πως γκρινιάζει ο μαλάκας,είπε γελώντας.Γλύφε εσύ και άστραψε ένα χαστούκι στο μικρό του συνέχιζε ακάθεκτος.Ακούγωντας όλη αυτή τη συζήτηση και νιώθοντας το χαβαλέ γύρω του κάβλωνε όλο και πιο πολύ και φόρτσαρε ακόμα περισσότερο..Οι δυο άντρες βογγούσαν..
    Ήσυχος ο Τάσος: βρε καλά περνάτε εσείς.. Πήγε προς το μπαρ,πήρε ένα ποτήρι,έβαλε λίγο ποτό και άναψε τσιγάρο.Αφού γδύθηκε σιγά σιγά έκατσε σε μια πολυθρόνα και έβλεπε το τρίο.Το μάτι του καρφώθηκε στο τουρλωτό ξυρισμένο κωλαράκι του Νίκου που όπως άνοιγε φαινόταν η κωλοτρυπίδα του.Καρφώθηκε το μάτι του εκεί και καθώς έπινε το ποτό και κοίταζε ένιωθε με καθε γουλιά να γλύφει και τα χείλη του..
    Σηκώθηκε και πήγε προς το μέρος τους.Έσκυψε πίσω από το μικρό τόσο χαμηλά όσο να μπορεί να του γλύφει την κωλοτρυπίδα.Του μικρού του άρεσε και άρχισε να κουνάει ναζιάρικα τον κώλο του..Και όπως τον κουνούσε ο Τάσος συγχρόνιζε αντίστροφα τη γλώσσα του.Η κάβλα ήταν απίθανη και για τους δυο.Σηκώθηκε όρθιος.Σήκωσε και τον μικρό που έσκυψε αυτόματα χωρίς να διακόψει το τσιμπούκι ούτε δευτερόλεπτο και ο Τάσος ξαναγονάτισε και άρχισε να του γλύφει με μανία τον κώλο.Ανεβοκατέβαζε σα βούρτσα τη γλώσσα του στην κωλοχαράδρα,του δάγκωνε τα κωλομέρια,τον γαμούσε με τη γλώσσα,του έφτυνε την κωλοτρυπίδα και μετά τη σκούπιζε με τη γλώσσα του,έβαζε δάχτυλα,τα έβγαζε ,τα έβαζε στο στόμα του μικρού και σαλιωμένα όπως ήτανε τα έμπηγε στην τρύπα του και τα έστριβε και γενικά έπαιζε με κάθε πιθανό συνδυασμό κίνησης..
    -Αυτό το μουνόκωλο πρέπει να το γαμήσω..
    -Ξεκίνα να πάρουμε σειρά ,του είπε ο Βασίλης..
    Σηκώνεται,τον αρπάζει από τη μέση και τον ρίχνει στον καναπέ.Πετάει και τα μαξιλάρια για να κερδίσει χώρο και τον στήνει στα τέσσερα..


    (συνεχίζεται)
     
    Last edited: 9 Ιανουαρίου 2009
  8. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    -------------------------------
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    Παίρνει μια καπότα τη φοράει γονατίζει από πίσω του και άρχισε να τρίβει με δύναμη τα κωλομέρια του.Ρίχνει το πρώτο κωλοσκάμπιλο.Ακούστηκε δυνατή και ο μικρός βόγγηξε.Ρίχνει τη δεύτερη.Τα ολοστρόγγυλα κωλομάγουλα ανατρίχιασαν και οι πόροι εγιναν αισθητοί με το μάτι.Μεθοδευμένα άρχισε να τον χτυπάει με δύναμη,εναλλάξ από το δεξί στο αριστερό και αντίστροφα.Ο Νικολάκης δεν άντεξε και ένωσε τα χέρια του στον καναπέ χώνοντας το πρόσωπο του μέσα,αλλά ορθώνοντας ταυτόχρονα την κωλάρα του.Το επόμενο χτύπημα είχε φόρα από ψηλά και χτύπησε τόσο δυνατά που ο μικρός δάκρυσε.Από τη βαριά ανάσα του όμως καταλάβαινες πως άντεχε και άλλο.Ο Τάσος άρχισε να τον γλύφει τότε όπου ήταν ερεθισμένο το δέρμα.Ο μικρός έσκουξε..Οι ρώγες του είχαν καβλώσει τόσο πολύ που ο Θανάσης δεν άντεξε και καθισμένος δίπλα του άρχισε να τις πιέζει ημικυκλικά με τις άκρες του δείκτη και του αντίχειρα.
    Εκείνη τη στιγμή ο Τάσος στάζοντας από ψηλά το gel στον πούτσο του,άρχισε να του παιζει το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα σφαιρικά και με μία,δύο ,τρεις μαλακές μικρές εισχωρήσεις καρφώθηκε απότομ,α στη σούφρα του.Ο Βασίλης πήγε από μπροστά του και του τον έδωσε στο στόμα.Καρφωμένος σταθερά ο Τάσος Άρχισε να περιστρέφει τον κορμό του και να περιφέρει το καυλί του μέσα στον κώλο του,σπρώχνοντάς το ανα δύο ή τρεις κινήσεις.Η λεκάνη του μικρού αρχικά ακολουθούσε την κίνηση του,αλλά μετά άρχισε να κινείται αντίστροφα για να μεγιστοποιήσει την κάβλα του.Αφού τον πάλεψε κάποια λεπτά εκεί μέσα άρχισε να τον γαμάει.Στην αρχή ήταν στα γόνατα και τον πηδούσε ανοίγοντας διάπλατα τα κωλομέρια του.Τον γαμούσε με τόση δύναμη που οι άλλοι τον κοίταζαν με ευχαρίστηση ίσως και με θαυμασμό.Ακόμα και ο Νίκος είχε τόσο συγκεντρωθεί στο ξέσκισμα του κώλου του,που ενώ είχε την ψωλή στο στόμα,σταμάτησε να τη γλύφει και απλά έβγαζε έναν ήχο διακεκομμένο στο ρυθμό του κάθε χτυπήματος..
    Μετά σήκωσε το ένα πόδι μετά το άλλο και στερέωσε το σώμα του όσο μπορούσε στη λεκάνη του μικρού και κυριολεκτικά άρχισε να τον καβαλάει μη βγαίνοντας από μέσα του και σκίζοντας τον πιο πολύ.
    -Του έχω ανοίξει την κωλάρα όσο δεν πάει..
    -Χωράει δεύτερο ρε;
    -Έτσι λέω..Γουστάρεις;
    Απάντηση δεν υπήρχε .Αυτόματα ο Θανάσης έβαλε μια καπότα και αφού ανασήκωσε το ένα πόδι του μικρού ξάπλωσε από κάτω του σε τέτοιο ύψος ώστε αυτός να κάτσει πάνω στην πούτσα του.Ο Τάσος είχε βγει και ο μικρός πάρκαρε τον κώλο του .
    Ο Τάσος ξαναπήρε θέση από πίσω περιεργάζοντας με το μάτι τον ήδη σφηνωμένο πάτο του και μετρώντας τα περιθώρια του..Υπήρχαν..

    (συνεχίζεται)
     
  10. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    -------------------------------..
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    Με αργές κινήσης άρχισε να σφηνώνει αρχικά το πουτσοκέφαλο..Σιγά σιγά προσπαθούσε να το χώσει και πιο βαθιά.Ζόρικα..
    -Βάλε κρέμα ρε ,αλοιφή θα μου τον κάνεις..
    -Σιγά το λοστάρι ρε τύπε..
    -Δε θα σηκωθώ ρε παπάρι.Θα σε βάλω στη θέση του Γιωργάκη..
    -Νίκου.. διόρθωσε ο μικρός σταματώντας για λίγο το γλύψιμο του Βασίλη..
    -..το ίδιο κάνει!Θα σε βάλω μαλάκα στη θέση του Νίκου και θα σου φτιάξω εξατμιση..!
    -Ο Τάσος γέλασε και ο Βασίλης παρενέβη..Τι το μαλακίζετε ρε;Άντε να γαμήσω και εγώ!Άμα δε μπαίνει αφήστε το!
    -Συγνώμη ρε φίλε δεν ξέραμε ότι γαμάς και εσύ..είπε γελώντας ο Τάσος
    -..ναι θα το έχουμε υπόψιν την άλλη φορά ,συμπλήρωσε στον ίδιο τόνο ο Θανάσης..
    -Άντε ρε σαν τις γκόμενες κάνετε!Δε μπαίνει ρε μαλάκα;
    -Το δικό σου ναι ,το δικό μου όχι είπε ο Τάσος και άρχισε τώρα να γελάει ο Νικολάκης,αλλά με ένα χαστούκι επανήλθε στα καθήκοντα του..
    Αφού έβαλε περισσότερη κρέμα ,αυτή τη φορά μπήκε,σιγά σιγά ..Άμα τον έβαλε σχεδόν όλο και μικρός άρχισε πάλι να βογγάει,πήγαινε μέσα έξω με αργές κινήσεις.Σιγά σιγά ακολουθούσε στον ίδιο ρυθμό από κάτω και ο Θανάσης..Συναχίζαν στον ίδο ρυθμό και ο Τάσος έριχνε συνέχεια τζελ από πάνω..
    -Καλά τον έχουμε ανοίξει τελείως ..Έλα ρε να δεις πως έγινε η τρύπα του..Ο Βασίλης σηκώθηκε και ο Νικολάκης ξαναπήρε τη θέση που έβαζε το πρόσωπο του ανάμεσα στα χέρια του.Είχε κοκκινίσει,πονούσε,είχε δακρύσει αλλά παράλληλα οι ηχοι που έβγαζε έδειχναν την κάβλα του..
    -Μείνετε ,όπως είστε τους είπε και οι δυο γαμιάδες του σταμάτησαν.Συγκεντρώθηκε ,πήρε πολλές βαθιές ανάσες και τότε:
    -Γαμήστε τώρα!
    Ο Τάσος φόρτσαρε,όχι βέβαια με την ένταση που είχε τότε που τον πηδούσε μόνο τους και ο Θανάσης ανασηκωνε όσο μπορούσε τη λεκάνη για να μπει και αυτός όσο πιο βαθιά μπορούσε..
    Ο Βασίλης τότε πήγε από πίσω να δει την εικόνα.Δυο πούτσες καρφωμένες σε μια κωλοτρυπίδα.Φόρεσε καπότα και αφού της έβαλε αρκετό τζελ μπήκε σιγά σιγά στην τρύπα του Τάσου ..
    -Λίγο μαλάκα όχι πολύ,γρύλλισε ο Τάσος..
    -Μην ανησυχείς, και σχεδόν απότομα μπήκε μέσα του.Από την κάβλα και τον πόνο ο Τάσος σταμάτησε το πήδημα.Μάλιστα πρέπει να κάβλωσε τόσο πολύ που το καβλί του πρήστηκε και πόνεσε ο μικρός.Σε αυτό το μοτίβο γαμήσαν ένα-δυο λεπτά με το ρολόι..

    (συνεχίζεται)
     
  12. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Η νουμεράδα του Νικολάκη..

    -----------------------------------------------