Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου εμπειρία σαν Crossdresser

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 5 Μαϊου 2008.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Ήταν Πέμπτη βράδυ και εγώ όπως σχεδόν πάντα χάλαγα τα μάτια μου μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου. Ξαφνικά το παραθυράκι του MiRc άναψε, ένα περίεργο ψευδώνυμο με ρώταγε αν μπορώ να βοηθήσω σε μία απορία για το κανάλι, απάντησα λοιπόν στην απορία και να μην πολυλογώ μετά απο πολλές γραμμές με greeklish ανταλλάξαμε τηλέφωνα.
    Παρασκευή μεσημέρι βγήκα για το καθημερινό μου περπάτημα, μου είχε λείψει η μυρωδιά της θάλασσας γιατί γεννήθηκα κοντά της, έτσι μπήκα στο λεωφορείο για Πειραιά. Στην διαδρομή σκεφτόμουν το μυστηριώδες όνομα που μίλαγα το προηγούμενο βράδυ, άραγε ήταν γυναίκα ή άντρας, μου έκανε πλάκα ή εννοούσε ότι μου έλεγε...? "otan se kalesw den 8a eisai o eautos sou" μου είπε, αναρωτιόμουν τι θα με περίμενε, έπρεπε να πάρω τηλέφωνο.
    Χτύπαγε αλλά δεν το σήκωνε, μετά από λίγο ήρθε μήνυμα το οποίο έλεγε ότι δεν θα μου δώσει την άδεια να Τον/Την ακούσω από το τηλέφωνο, έπρεπε να πάρω την απόφαση να Τον/Την δώ από κοντά.
    Αφού περπάτησα για κάμποση ώρα σκεπτόμενος τα καλά και τα κακά του να συναντήσω Κάποιον/α άγνωστο/η για παιχνίδι και έτσι παρορμητικός όπως είμαι είπα το ναι.
    Παρασκευή βράδυ το τηλέφωνο χτύπησε, ήταν ένα μήνυμα το οποίο έλεγε την ώρα και το μέρος της συνάντησης και τελείωνε με "βγάλε κάθε ενοχλητική τρίχα από πάνω σου"...Το έκανα και μπήκα για μπάνιο, τα χέρια μου δεν ξεκολλούσαν από το σώμα μου... πήγα να.... αλλά γύρισα την βάνα στο κρύο... δεν έπρεπε!
    Η επόμενη μέρα πέρναγε πολύ δύσκολα, το μυαλό μου ήταν κολλημένο στο βράδυ, προσπαθούσα να απασχολώ τον εαυτό μου με πολλά πράγματα, ζωγράφισα έπαιξα παιχνίδια στο pc και βγήκα βόλτα, τίποτα!
    Το σκεφτόμουν συνέχεια, ευτυχώς η ώρα ήταν 8, σε 2 ώρες θα ήμουν εκεί...
    Χτύπησα το κουδούνι, η πόρτα άνοιξε, πέρασα μέσα και έκλεισα την πόρτα, πάνω στο τραπεζάκι ήταν ένα σημείωμα. "ΠηΓαΙΝΕ ΣτΗν ΝτΟΥλΑπΑ ΚαΙ ΦΟρΕσΕ ¨Οτι ΒΡεΙΣ ΜεΣΑ" άνοιξα και είδα... γυναικεία ρούχα.!
    Φόρεσα πρώτα το κόκκινο στριγκάκι, ήταν άβολο αλλά ωραίο μετά τις ζαρτιέρες και μετά τις δικτυωτές κάλτσες, στην αρχή σκεφτόμουν τι τραβάνε οι γυναίκες αλλά μετά κατάλαβα ότι όλο αυτό το τελετουργικό ήταν ωραίο. Αφού φόρεσα και το κοντό προκλητικό μαύρο φόρεμα που είχε κρεμασμένο σε μία ξύλινη κρεμάστρα συνέχισα να διαβάζω., "ΣΤο ΣυΡΤαρΙ θΑ βΡΕΙς τα ΑπΑΡΑΙτΗΤα Να ΒΑΦτεΙς" σαν ζωγράφος είχα σταθερό χέρι έτσι και το έκανα με αρκετή επιτυχία αν και τα χρώματα που χρησιμοποίησα ήταν αρκετά έντονα και παρέπεμπαν σε τσούλα.
    Συνέχισα να διαβάζω στο τέλος της σελίδας, "ΦοΡΕΣε την ΠΕΡοΥΚα, ΓοναΤιΣΕ ΚαΙ ΠεΡιμενΕ μΕ... Υ.Σ Μην ΨΑξειΣ ΓιΑ ΑΡωΜα, Θα ΣΤο ΔΟσΩ ΕΓΩ..." βρήκα την περούκα η οποία ήταν μαύρη με μακρυά μαλλιά, αφού την προσάρμοσα κοιτάχτηκα στον καθρέπτη, πράγματι δεν ήμουν ο εαυτός μου, ήταν σαν να έβλεπα την γυναικεία πλευρά μου ολοζώντανη να με κοιτάζει, τα τακούνια με πέθαιναν έτσι και λύγισα και γονάτισα.... ξαφνικά άκουσα τακούνια , ήταν Αυτή, φορούσε έναν υπέροχο ριγέ κορσέ και ψηλοτάκουνες γόβες και σκούρες κάλτσες, δεν πρόλαβα να δώ πρόσωπο γιατί έσκυψα το κεφάλι μου, κρατούσε ένα riding crop και με αυτό με ψαχούλευε... "ωραίο τσουλάκι έγινες!" μου είπε, το crop έπεσε με δύναμη στην πλάτη μου! Ανασηκώθηκα αλλά έσκυψα πάλι το κεφάλι μου , "Σήκω και περπάτα λίγο, θέλω να δώ πόσο όμορφη έγινες" μου είπε, σηκώθηκα και μετά από πολλές προσπάθειες να περπατήσω με τα τακούνια τα καταφέρνω και κάνω μερικά βήματα. Μου ανασήκωνε το φόρεμα με την βίτσα να δεί τα εσώρουχα που φορούσα καλύτερα καθώς το φόρεμα ήταν κοντό και φαινόντουσαν όταν έσκυβα, έκανα κύκλους με κατεβασμένα τα μάτια, "ΣΤΑΜΑΤΑ" φώναξε. Άρχισε να με ψαχουλεύει με το χέρι και να με βαράει στον πισινό με αυτό, "Μην κουνηθείς!" έφερε ένα δερμάτινο λουρί και μου το πέρασε στο λαιμό, "γονάτισε πάλι!"μου είπε με κοφτή φωνή, με έσερνε από αυτό για κάμποση ώρα, μετά μου είπε να βάλω τα χέρια μου στην μια πλευρά του κρεβατιού, έβγαλε από το συρτάρι ένα μαστίγιο με πολλές ουρές και το έφερε μπροστά στο πρόσωπο μου, αφού το έσυρε σε όλο μου το σώμα σαν να με χάιδευε άρχισε να με χτυπάει με αυτό δυνατά. μέτραγα 1....2.....3..... 10..... 25.... 29..... τράβηξε τις ουρές του μαστιγίου και τις έφερε στο στόμα μου, μου είπε να το κρατήσω εκεί, από τον καθρέπτη Την έβλεπα να φέρνει κάτι σαν δονητή, κατάλαβα ότι ήταν strap on γιατί άκουγα που το φορούσε, ήταν μαύρο και αρκετά μεγάλο για μένα, ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου, τράβηξε το μαστίγιο απο το στόμα μου και άρχισε να κουνάει το πλαστικό "πράμα" Της, έβγαλα την γλώσσα μου αλλά δεν με άφηνε να το γλύψω, το κούναγε προκλητικά, "Θές να μου πάρεις πίπα τσούλα?" "Μάλιστα Κυρία! Το θέλω πολύ!" απάντησα γεμάτος λαγνεία... Το χτύπαγε απαλά πίσω και το χάιδευε πάνω μου αλλά δεν μπήκε ακόμα μέσα μου, ίσως να μπλόφαρε έλεγα από μέσα μου , τις σκέψεις μου τις διέκοψε ένας ήχος....


    συνεχίζετε... αν Σ/σας άρεσε  
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2008
  2. sklavos1977

    sklavos1977 Regular Member

    συνεχισε πολυ καλο
     
  3. Astarty

    Astarty Contributor

    Φαντάζομαι στην γυναίκα σου (σύντροφο κτλ) θα έγραφε κάτι τέτοιο...
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    έτσι έτσι, χαχα  
     
  5. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Η πρώτη μου εμπειρία σαν Crossdresser

    Πολυ καλο!!! Παρα πολυ καλο!!!

    Σε 2 σημεια θα ηθελα να σταθω μεχρι εδω.


    Ανταλλαξες τηλεφωνο ετσι ευκολα? Χωρις να εισαι βεβαιος αν μιλας με αντρα ή γυναικα?



    Ποια παιχνιδια? (Ετσι απο καθαρη περιεργεια...)
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: Η πρώτη μου εμπειρία σαν Crossdresser

    Τηλέφωνο έχω ανταλλάξει εύκολα, έτσι εξάλλου φανερώνετε ο άλλος!   Αλλιώς θα φοβόταν να δώσει κινητό...!   
    Τώρα για το παιχνίδι, το καλύτερο που μπορείς να παίξεις και να περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις και να ξεχάσεις ακόμα και το session είναι οι λεξομαχίες!  
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Η πρώτη μου εμπειρία σαν Crossdresser


    Της 'playschool' !!!
     
  8. alex_greece2

    alex_greece2 Regular Member

    Προσωπικά ανυπομονώ για τη συνέχεια..!
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    ...Είχε ανοίξει τον διακόπτη ενός μικρού butt plug και αυτός έτρεμε, αφού το έβαλε στο στόμα μου για λίπανση άρχισε να το χαϊδεύει γύρω από την τρύπα μου και μετά να το βάζει μέσα μου με κυκλικές κινήσεις.
    Στην αρχή αντιστεκόμουν αλλά όσο το έβαζε και πλησίαζε στο σημείο g μου τόσο αφηνόμουν στα χέρια Της,
    μετά από πολλές επαναλήψεις και αφού είχε διασταλεί η τρύπα άρχισε να μπαίνει με το strap on, στην αρχή αργά για να μην πονέσω και μετά πιο γρήγορα...με τα χέρια της χτύπαγε τα κωλομέρια μου να μου θυμίσει την θέση μου...συνέχισε για αρκετή ώρα να μπαίνει και να βγαίνει μέσα μου και είχα αρχίσει να στάζω... Σηκώθηκε και μου είπε να γυρίσω αλλιώς, με έβαλε να γλύψω το strap σαν να ήταν αληθινό, έβγαλα την γλώσσα μου και άρχισα να το γλύφω περιμετρικά, μετά πλησίασα τα χείλη μου και άρχισα να το πιπιλίζω και να το γλύφω από την μία άκρη έως την άλλη...είχε σπασμούς, της άρεσε αυτό που έβλεπε.
    Μου είπε να σηκωθώ και με έγλειψε στα χείλη, με το δάκτυλο της έδειχνε το κρεββάτι, ξάπλωσα...

    συνεχίζετε...
     
  10. Astarty

    Astarty Contributor

    Έχω δύο απορίες. Μου επιτρέπεις φαντάζομαι.

    1ον Στο πρώτο ραντεβού με μία άγνωστη είχες προετοιμάσει τον πρωκτό σου για διείσδυση;

    2ον Αφού είχε βάλει το στραπόν στον πισινό σου, το πλυνάτε πριν το βάλεις στο στόμα σου;
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    Εδώ να τονίσω ότι πολλά πράγματα που γράφω είναι φανταστικά για αυτό και το έβαλα στο BDSM Art and Literature, πριν γίνει διείσδυση στον πρωκτό φυσικά και πρέπει να υπάρχει πλύσιμο και στον προκτό και στο παιχνίδι που θα χρησιμοποιηθεί, τώρα για το ενδιάμεσο, αν έχεις πλυθεί καλά και δεν έχεις ενεργηθεί πριν και δεν υπάρχει κατάποση του σάλιου νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα, κάνεις και στοματικές πλύσεις με Listerine μετά και είναι όλα οκ!  
     
    Last edited: 8 Μαϊου 2008
  12. Astarty

    Astarty Contributor

    Άντε βρε Τζίμυ και με τρόμαξες!
    Τώρα όλα οκ. Συνέχισε την ιστορία σου.

    Αναφέρεις "αν έχεις πλυθεί καλά και δεν έχεις ενεργοποιηθεί πριν" . Εννοείς αφοδεύσεις;