Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nikos_35_, στις 27 Νοεμβρίου 2005.

  1. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Είναι όντως δύσκολο να δημιουργήσει ένας άντρας μια Αφέντρα, ενώ δεν είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσει μια γυναίκα έναν Αφέντη, πόσο μάλλον να δημιουργήσει κάποιος ένα σκλάβο ανεξαρτήτως φύλου. Άποψή μου είναι οτι τα λάθη του Νίκου δεν ειναι τόσο τραγικά. Ποιά εμπειρία μπορει να σε οδηγήσει στο σωστό; Και ποιό ξεκαθάρισμα είναι εφικτό να γίνει σε καταστάσεις όπου δε ρισκάρεις να χάσεις τον σύντροφό σου; Στην πράξη βλέπεις οτι οι ισορροπίες είναι λεπτές.
    Θεωρώ αρκετά πράγματα απο αυτά που γράφτηκαν παραπάνω εν μέρει σωστά. Το θέμα εστιάζεται κυρίως στο οτι ο Νίκος έπεσε στα μάτια της κοπέλας αν κατάλαβα καλά, τα υπόλοιπα μετράν λιγότερο.
    Προσωπικά πιστεύω οτι αν αρχίσεις να εκφράζεις την υποτακτικότητα μεσω kinky sex και μόνο, ο σύντροφός σου δεν θα τη θεωρήσει ποτέ σαν ανάγκη άξια σημασίας. Σαν αποτέλεσμα, όταν θελήσεις να την ανάγεις σε lifestyle, είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να σε βλέπει σαν έρμαιο της σεξουαλικότητας σου, και αυτό απλα γιατι την υποταγή σου την έχει αρχικά (αρα ριζικά) συνδέσει αποκλειστικά με το sex. Αυτό απο μόνο του μειώνει την αξία σου.
    Τώρα θα μου πείς, και πως θα εκφράσω τις επιθυμίες μου σε καποιον βανίλια; - ναι μεν μέσω του kinky sex, αλλα χωρίς αυτό να επισκιάζει αποκλειστικά όλη τη σεξουαλική σας ζωή, και παράλληλα φρόντίζοντας σε κάθε περίπτωση να αποδεικνυεις το ισχυρό της αντρικής σου προσωπικότητας. Είναι γεγονός οτι οι περισσότερες ( αν όχι όλες ) Αφέντρες βρίσκουν πιο ενδιαφέρον να υποτάσσουν ισχυρούς άντρες, γι αυτό ακριβως το κοντράστ. Έχεις σκεφτεί μήπως αν έδειχνες ιδιαίτερα κυριαρχικός και δυναμικός σαν προσωπικότητα σε κοινωνικό επίπεδο ( εξω, με φίλους, στη δουλειά, κλπ ) η κοπέλα σου απολάμβανε πολύ περισσότερο τον ρόλο της Αφέντρας; Γιατί αν απολαμβάνετε και οι 2 τους ρόλους τους, δεν απέχει πολύ να μετατραπει η σχέση σε lifestyle.
     
  2. paroinia

    paroinia Regular Member

    όλα αυτά όμως είναι και λιγάκι υποθετικά γιατί ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. εδώ έγινε ένα πείραμα που δεν πέτυχε, δεν σημαίνει όμως ότι όλα αποτυγχάνουν. είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πολύ στα ερεθίσματα και στην έκθεση ως μέσο διαμόρφωσης χαρακτήρα. στην κοπέλα δώθηκε ένα δυνατό ερέθισμα και η δυνατότητα να εισβάλει σε ένα νέο κόσμο, αλλά δεν άδραξε την ευκαιρία. δεν σημαίνει πως μια άλλη στη θέση της δεν θα το έκανε. η έκθεση σε κάτι είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να το γνωρίσεις.
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    φιλαρακι γιατι πρεπει να βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο?αφου τελειωσε πριν καλα καλα αρχισει εισαι τυχερος!φανταζεσαι να τραβουσε καποια χρονια πχ και μετα να τελειωνε?ευχαριστω να της λες που δεν μπηκε στη διαδικασια να το τραβηξει πολυ μεχρι να καταλαβει πως δεν ηταν Domme αλλα sub!
     
  4. weirdo

    weirdo New Member

    zinnia είναι όλοι οι άνδρες τόσο στενόμυαλοι όσο τα post τους ?
     
  5. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    RE: RE: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    Οχι δεν το εχω διαβασει γιατι απο κατι αποσπασματα που διαβασα στο ιντερνετ δεν μου εμοιαζε ενδιαφερον
    Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ σχετικο με το χωρο αλλα δεν το ειδα και ποτε σε ραφι η βιτρινα και ντρεπομαι και να το παραγγειλω
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    τωρα το ειδα αυτο.. Που να ξερω τι εννοειτε τωρα εσεις.. αν θελετε , γινετε πιο σαφης μπας και μπορεσουμε να συνεννοηθουμε.. κι απο ο,τι ειδα δηλωνετε ανδρας..μπας και εσεις θα πρεπει να ξερετε καλυτερα τους ομοφυλους σας?
     
  7. paroinia

    paroinia Regular Member

    niko αφού δηλώνεις switch πως και δοκίμασες να δημιουργήσεις μόνο αφέντρα?
     
  8. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    RE: RE: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    Προσπαθησα αλλα οπως θα διαβασες μου ειπε οτι της αρεσαν αυτα που ειδαμε αν τα κανει εκεινη και οχι να της τα κανουν
    Ομως δεν ειναι η μονη που δοκιμασα να δει ποιος ρολος της παει πιο πολυ
    Ολες μου τις σχεσεις προσπαθουσα να τις κανω σκλαβες η αφεντρες αλλα ολες επειδη στην ουσια τους ηταν αδιαφορο διαλεγαν σαν πιο ευκολο το ρολο της αφεντρας
     
  9. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Το Venus in Furs που αναφερει ο rolfo ειναι το βιβλιο που εχει συγγραψει ο Sacher von Masoch ο οποιος δανεισε το ονομα του στον σαδισμο. Περιγραφει μια ιστορια ενος "υποτακτικου" που "εκπαιδευει" ως Αφεντρα την ερωμενη του και πως τα πραγματα ξεφευγουνε απο τον ελεγχο του.

    Οσο για το αν μπορει καποιος να "εκπαιδευσει" μια Κυριαρχο, νομιζω οχι. Μερικες φορες ομως ειναι δυνατον, με σωστη υποτακτικη συμπεριφορα, να επιτρεψει η να διευκολυνει καποιος την εξελιξη μιας Κυριαρχικης γυναικας. Ομως η εξελιξη φυσικα δεν καταληγει εκει που θελει ο υποτακτικος αν η γυναικα ειναι πραγματι Κυριαρχικη. Και αν δεν ειναι συντομα φευγει και υποτιμα την αξια του υποτακτικου ως αντρα και ως ανθρωπου.

    Οσο για το σχολιο του Stylianos οτι ολες οι γυναικες θελουνε επι της ουσιας εναν κυριαρχικο αντρα διπλα τους, θεωρω οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο περιπλοκα απο την ασπρομαυρη, φυλο-κεντρικη εικονα που αυτη η ιδεα υπονοει.
     
  10. inlx

    inlx Regular Member

    Ενδιαφέρον σχόλιο, απλά να διορθώσω το προφανές λάθος που, σίγουρα ξέφυγε από τη Phaedra, δηλαδή ότι ο Leopold von Sacher - Masoch, αυστριακός συγγραφέας πολλών βιβλίων από τα οποία το πιο γνωστό είναι η "Αφροδίτη με τις γούνες" (Venus im Pelz - Venus in Furs) δάνεισε το όνομα του στο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ και όχι βέβαια στο σαδισμό.
     
  11. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Σε ευχαριστω inlx. Εχεις φυσικα απολυτο δικιο.
     
  12. paroinia

    paroinia Regular Member

    νομίζω ήταν κάποιος Γάλλος που έδωσε το όνομα του στον σαδισμό εκτός και αν τα συγχίζω με τον σωβινισμό (πράγμα πολύ πιθανόν γιατί είμαι πτώμα)