Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nikos_35_, στις 27 Νοεμβρίου 2005.

  1. gaby

    gaby Guest

    Καλημέρα paroinia  

    Ο Μαζώχ ήταν Αυστριακός και έδωσε το όνομά του στον μαζοχισμό με το κλασσικό αυτό αριστούργημα Venus in Furs.

    Ο Σωβέν ήταν Γάλλος, χαμηλόβαθμος στρατιωτικός του Ναπολέοντα, αν θυμάμαι καλά, και έδωσε το όνομά του στον σωβινισμό, επειδή πάντα επαινούσε με πάθος την πατρίδα του, την Γαλλία, ότι και να συνέβαινε.
     
  2. paroinia

    paroinia Regular Member

    για τον σαδισμό έλεγα εγώ... καλημέρα σας  
     
  3. inlx

    inlx Regular Member

    Καλημέρα
    Ήταν ο Μαρκήσιος ντε Σαντ (ή ντε "Σαδ" επί το Ελληνικότερον) που έδωσε το όνομα του στο Σαδισμό (και ήταν πράγματι Γάλλος).

    Και μια παρατήρηση για το βιβλίο του Μαζόχ (που δεν θα το χαρακτήριζα και "αριστούργημα" αλλά γούστα είναι αυτά): Το πρωτότυπο είναι γραμμένο στα Γερμανικά και ο τίτλος είναι "Venus im Pelz", στα Ελληνικά "η Αφροδίτη με τη Γούνα". Venus in Furs είναι η Αγγλική μετάφραση αλλά δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να αναφερόμαστε σ΄ αυτό με τον Αγγλικό τίτλο του, αν θέλουμε να είμαστε σοφιστικέ ας χρησιμοποιούμε τον πρωτότυπο γερμανικό, αλλιώς τον Ελληνικό...

    http://www.farid-hajji.net/nc/books/de/Sacher-Masoch_Leopold_Von/vp-all.html είναι ένα link στο πλήρες κείμενο του βιβλίου του Μαζώχ στα γερμανικά, υπάρχει και παραπομπή σε Αγγλική μετάφραση.
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Νίκο, επαναλαμβάνεις αρκετές φορές

    γιατί πιστεύεις πως μια Mistress θα φοβόταν μήπως χάσει τον σκλάβο της ;

    άλλο το να φροντίζει τον σκλάβο της αρκετά, ωστε να είναι σε άριστη κατάσταση για να την υπηρετεί, όπως απαιτήσει (φροντίζω την περιουσία μου για να εξακολουθήσω να την έχω στην κατάσταση που επιθυμώ να την έχω) και άλλο να να φοβάται μην τον χάσει.
     
  5. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    RE: RE: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    Απλα εννοω οτι εσυ που θελεις να εχεις μια σκλαβα κανεις καποια πραγματα που να ικανοποιουν και εκεινη
    Ομως αν εισουν vanilla και σε ζαλιζε μια σχεση σου να την κανεις σκλαβα σου θα μπορουσες πολυ ευκολα να την κανεις να μην τολμησει να στο ξαναπει
    Ειναι ευκολο ο καθε κυριαρχος που δεν τον νοιαζει να ειναι κυριαρχος να φερει τον υποτακτικο σε σημειο που να μην του αρεσει πια να ειναι υποτακτικος του συγκεκριμενου κυριαρχου
    Αυτο εννοω οτι αν δεν ειναι πραγματικη αφεντρα που να γουσταρει να εχει σκλαβο αλλα θεωρει οτι αυτος που εχει απεναντι της ειναι αρρωστος τοτε αρχιζει να μην την νοιαζει αν θα τον χασει
    Εχω αρκετες εμπειριες ολες με vanilla γυναικες που πολλες πιστεψαν οτι με το να μου φερθουν υπερβολικα σκληρα και βαρβαρα ισως με βοηθουσαν να θεραπευτω απο την λοξα που ειχα να με χρησιμοποιουν σαν σκλαβο τους
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αν και θυμίζει λίγο την κότα και το αυγό, εκείνο που συνήθως συμβαίνει, όταν πλέον η σχέση έχει εδραιωθεί (και για να εδραιωθεί πολλές "συνθήκες" έχουν πληρωθεί άσχετα αν έχουν εκφραστεί ή όχι) είναι η σκλάβα (εσκεμένη χρήση του θυλικού γέννους, λόγω έλειψης εμπειρίας σε θέματα male sub / slave) να ικανοποιήται ότι και αν της κάνει (ή πιο σωστά, κάνει με αυτή) ο Αφέντης της μόνο και μόνο επειδή της το κάνει αυτός.

    όταν κάποιος αποκαλεί ευτόν Κυρίαρχο (άτομο κυριαρχικής ψυχολογίας) αυτό δεν συνάδει αυτόματα κυρίαρχο κάθε υποτακτικής. Δεν θα κατέτασα στους κυρίαρχους κάποιον που μεταβάλει τις προτημήσεις του ανάλογα με το "υλικό" που έχει στα χέρια του. Την προσέγγισή του στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων / επιθυμιών του ίσως, όχι όμως και τους ίδιους τους στόχους.

    Καταλαβαίνω τι εννοεις, αλλά θεωρώ λάθος για ένα υποτακτικό ατομο να θεωερει δεδομένο πως ένας "πραγματικός" Κυρίαρχος θα φροντίσει να το διατηρεί ικανοποιημένο, είναι μια προσσέγκιση που οδηγεί στην "σκλαβοκεντρική" θεωρία, που έχει αναφερθεί κατά καιρούς, όσο και στην αυταπάτη του "gift of submission".

    στην πράξη ο Κυρίαρχος κάνει αυτό που του αρέσει (φροντίζοντας να μην βλάψει πραγματικά το υποτακτικό άτομο) και αυτά που κάνει αρέσουν (ή μαθαίνει να του αρέσουν) στο υποτακτικό.
     
  7. enslaveme

    enslaveme Regular Member

    RE: RE: RE: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    ε τοτε Νικο η κοπελα αυτη δεν εκανε για σενα γιατι πολυ απλα δεν μπορουσε να κατανοησει τι ειναι και τι εκφραζει μια bdsm σχεση,απο τα λεγομενα σου και μονο μαλλον μια πιο mainstream-κατινιστικη σταση πρεπει να ειχε στο θεμα σχεσεις και sex,και επετρεψε μου να πω οτι δεν μπορουσε να σε δει "σοβαρα" οπως ειπε οχι γιατι γουσταρες να σε εχει σηκω-κατσε αλλα επειδη δεν μπορουσε να δει περαν των προσωπικων της οριων αντιληψης η απλα δεν την ενδιεφερε,

    προχωρα φιλε,φιλια.
     
  8. Master_Nick32

    Master_Nick32 New Member

    Μαθαινεις νεα της?
    περναει καλα τωρα ?
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Aγαπητοί μου και εδω ως πνεύμα αντιλογίας θα εμφανιστώ (συγχωρέστε με εκ των προτέρων)

    Εγω λοιπόν αυτή τη γυναίκα τη θεωρώ πραγματική Μιστρεςς και να εξηγηθώ. Συμφωνα με τις απόψεις της πλειονότητας του φόρουμ (και όχι απαραιτήτως τις δικές μου ) ο σκλάβος και δη 24/7 ουτε ανάγκες έχει ουτε "θέλω" Η μόνη του ανάγκη και βουληση ειναι να υπηρετεί τον /την Κυρίαρχο

    ΣΩΣΤΑ???

    Η "τύπισσα" διότι περί τέτοιας προκειται νομίζω , κατανόησε πλήρως τη θεωρία που όλοι θεωρητικά γουστάρουμε και φαντασιωνομαστε στο έπακρο . Ειδε ομως ότι κάπου δεν της ψιλο πηγαινε στην δική της ιδιοσυγκρασία και... σκέφτηκε να δεί αν τελικά αυτό που ζήταγε ο αγαπημένος της ήταν αυτό που στ'αληθεια ηθελε!!!

    ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

    ξαφνικά ο συμπαθής κατα τα αλλα υποτακτικός , όταν οι ανάγκες του δεν ικανοποιηθηκαν και οταν το παιχνίδι δεν ήταν πιά παιχνίδι αλλά real xmmm χαλάστηκε!!

    ΣΩΣΤΑ??

    και χαλάστηκε γιατί?? γιατι μόλις για 2-3 μέρες 24/7 δεν του έκανε τα κέφια αυτή που την ήθελε Αφέντρα!!! Ποιος ειναι ο φείκ??? Η αφέντρα???

    Η τύπισσα ( που εξακολουθώ να τη λεω ετσι και της βγάζω και το καπέλο) ήταν ίσως βανίλα...ομως πραγματικά ειχε ενα υπέροχο μυαλό και ...θα μου επιτρέψετε ... ειχε "αρχίδια" Του το βγαλε του φιλου μας το φέικ μιά χαρά!! Τον εκανε να βλαστημήσει την ωρα και τη στιγμή ... γιατι συγνώμη φίλε μου ...αλλα δεν εισαι slave!!!

    Πως να το κάνουμε???

    Τζάμπα χτυπιούνται τα παιδια εδω μέσα τόσο καιρό???

    Δεν εισαι slave και δεν ειναι κακό... Φαντάζομαι οι slaves (real) του φορουμ δεν θα δυσανασχετούσαν καθόλου με τέτοια συμπεριφορά Αφέντρας ή Αφέντη)

    Εγω θα δυσανασχετούσα!! Αλλα και γω δεν ειμαι slave!!!!
    Γι'αυτο καλοί μου υποτακτικοί -και οχι σκλάβοι - πριν δηλώσετε slaves... ξανασκεφτειτε το...!!
     
  10. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    RE: RE: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    Εγω ομως δεν δυσανασχετησα απο το πως μου φερθηκε
    Το προβλημα μου ηταν οτι με εβλεπε σαν αρρωστο και σαν μαλακα και οχι σαν αντρα που να φτασει σε γαμο μαζι του
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    καταλαβαίνω Νικο τι λες και λυπάμαι που πληγώθηκες. Ειναι προφανές οτι σου στοίχησε. Ξέρεις , ειναι σαφές (και ολοι λιγο πολύ οσοι εχουμε r/t το έχουμε αντιμετωπισει).
    Οι μή εμπλεκόμενοι στο bdsm τα θεωρουν ολα αυτά τραγικά, υπερβολικά και πολλά αλλα χειρότερα.

    Προσωπικά , κάποτε αποφάσισα να μοιραστώ με την καλύτερή μου φιλη , το "μυστικό" της σχέσης μου. Πολύ ανοιχτόμυαλο κορίτσι και στα "ήθη" ισως και ποιο ελεύθερη απο μένα...!!
    Με άκουσε προσεκτικά, με όλη την καλή διάθεση να καταλάβει... Ε!! δεν καταλαβε νάδα....!!! Μα τίποτα... !! Της φάνηκε μαλλον εξωφρενικό... να με δέσει??? να με μαστιγώσει???? να γονατίσω...??? Του μιλάω στον πληθυντικό??? τρελλάθηκε!!!! Ακομα απορρεί και τσαντίζετε οταν μ'ακουει να Του μιλώ στο τηλέφωνο στον πληθυντικό!!

    Αυτος ακριβώς ειναι ο λόγος που η κοινότητα ειναι "κλειστή" και αφορά μόνο όσους εχουν κάνει μόνοι τους τις προσωπικές τους αναζητήσεις και εχουν καταλήξει στο τί τους εκφράζει. Δεν μαθαίνεται το D/s ουτε το Μ/s βιωνεται και βγαίνει απο μέσα Μ/μας!!
     
  12. SDs

    SDs New Member

    και δεν της ειπες: αιντε σαλτα και γαμησου απο δω μωρη να τελειωνουμε?
    ;-)

    σορρυ ρε παιδια που απανταω σε ληγμενα ποστς, αλλα τωρα τα διαβασα και τωρα συγχυστηκα..

    ;-)