Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σαδομαζοχιστική έκφραση στο φετίχ της cuckquean

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 26 Ιουλίου 2017.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    A cuckquean or cuckqueen is the gender-opposite of a cuckold, derived from Middle English (1562 CE).

    A cuckquean is a woman with an adulterous husband. In modern English it generally refers to a woman whose fetish is watching, and deriving sexual pleasure from watching, a man having sex with one or several women besides his girlfriend, fiancée, wife or other long-term female sex partner

    Cuckquean ή cuckqueen. Το αντίστοιχο του cuckold στις γυναίκες. Γυναίκες που ερεθίζονται με το να βλέπουν τον άντρα που βρίσκονται σε σχέση να τις κερατώνει με άλλες γυναίκες.
    Σε μία σαδομαζοχιστική έκφραση το χρησιμοποιώ ως εξευτελιστική πρακτική.
    Σε μία γυναίκα που έχω μία μακροχρόνια σχέση σαδομαζοχιστικής φύσεως φέρνω μια άλλη γυναίκα.
    Θα μας περιποιηθεί ως υπηρέτρια, μπορεί να μας συνοδεύσει σε μία έξοδο, θα μας παρακολουθήσει κατά την διάρκεια της όποιάς σεξουαλικής επαφής μας.
    Τις περισσότερες φορές θέλω να βλέπει. Κάποιες φορές να ακούει, μπορεί να είναι στο πάτωμα, κάτω από το κρεβάτι, όρθια και γυμνή στο τοίχο, στο διπλανό δωμάτιο. Σπάνια συμμετέχει πιο ενεργά και αυτό μπορεί να είναι ένα γλύψιμο ποδιών ή άλλων ανάλογων ή να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα ή ως τραπεζάκι, ακόμα και ως καλόγερος για τα ρούχα μας.
    Παραλλαγές και εμπειρίες αρκετές. Θα επανέλθω σε αυτές στο μέλλον.
    Έχετε ανάλογη εμπειρία, είτε ως δέκτης, είτε ως πομπός;
    Περιγράψτε την. Πως νιώσατε; Πριν, κατά την διάρκεια, μετά.
    Ποια είναι η άποψη σας; Και για αυτούς που έχουν και για αυτούς που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία.
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εγώ που θέλω να τον βλέπω να πηγαίνει με άλλους άνδρες, συγκαταλέγομαι;  
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν έχω καμία εμπειρία.

    Μια απορία έχω, γτ να λέγεται κεράτωμα η φάση, δεν καταλαβαίνω.
    Επιπλέον ούτε εξευτελιστική πρακτική το βρίσκω.
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Είναι κάτι διαφορετικό.   Μιλάω Dark για την μορφή που αυτός που παρακολουθεί πονάει από αυτό που βλέπει.
    Και ούτε Μαντλίν σε περιπτώσεις που δεν πονάει ο δέκτης με αυτό. Πόνος που βγαίνει από την κτητικότητα κορίτσι. Εγώ ως σαδιστής ερεθίζομαι όταν βλέπω τον πόνο στα μάτια της όταν με παρακολουθεί. Για αυτό επιτρέπω μια ελαφριά μορφή κτητικότητας σε μία υπό μου ώστε να την χρησιμοποιώ εναντίον της.
     
    Last edited by a moderator: 26 Ιουλίου 2017
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Προτείνω να είσαι πιο προσεκτικός ως προς τις αυθαίρετες εικασίες σου. Καμία σχέση με πρόθεση εκ μέρους μου βασανισμού επειδή τον βάζω να παίξει με άλλους άνδρες (ομοίως υποτακτικοί κι εκείνοι).
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ευχαριστώ για την διόρθωση αλλά πάλι δεν έχει σχέση με το θέμα. Από την στιγμή που το θέμα αφορά μέθοδος εξευτελισμού ή σαδομαζοχισμού, το αναφέρω στο πρώτο μου ποστ και στον τίτλο και με ρωτάς αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία δεν ήταν αυθαίρετο το συμπέρασμα. Ήταν λάθος που προέκυψε από το λάθος του να με ρωτήσεις μετά από την εισαγωγή μου.
    Μιλάω για το σαδομαζοχιστικό υποσύνολο των εκφράσεων του φετίχ αυτού. Ήταν λάθος μου να θεωρήσω Dark ότι το είχες διαβάσει προσεκτικά αυτό ή ότι ήταν σαφές ώστε να το έχεις κατανοήσει. Οπότε σε ευχαριστώ για την διόρθωση, θα σβήσω την επίμαχή φράση.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ναι, ήταν σαρκαστικό το αρχικό μου σχόλιο, ήξερα ότι δεν ταίριαζε στο νήμα. Έχω θίξει άλλωστε ότι με βρίσκουν αντίθετη οι συνειρμοί που συνοδεύουν το φετίχ του "κερατώματος", ιδίως το σεξιστικό πλαίσιο που αφορά το cuckold.
    Όπως και να 'χει, καλή συνέχεια στο νήμα μεσιέ.
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ευχαριστώ για την ευχή   Το κεράτωμα είτε από γυναίκα σε άντρα, είτε από άντρα σε γυναίκα όπως σε τούτο το νήμα, είτε από όποιον άλλο συνδυασμό, είναι μια λέξη που γέννησε η κτητικότητα. Για μένα η κτητικότητα είναι μία αδυναμία, άξια προς εκμετάλλευση για να ικανοποιήσει το σαδισμό μου, ανάξια να υπάρχει με βάση το δικό μου σύστημα αξιών Dark. Για άλλο νήμα όμως αυτή η συζήτηση στο μέλλον.
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δε θεωρώ την κτητικότητα αδυναμία και ούτε θεωρώ ορθό να στηλιτεύεται η μονογαμία όπως είδα κάποιοι να κριτικάρουν το Κ που θέλει να είναι μονογαμικό, είναι τουλάχιστον ανάγωγο να κρίνονται αποφάσεις του Κ από άλλα άτομα (που κατα τ'άλλα χτυπιούνται ότι το Κ θέτει τους κανόνες) επειδή δεν κάνει στα γούστα τους. Αυτά όντως όμως τα έχουμε πει και σε άλλο νήμα οπότε καλύτερα κι εσύ να μη με δελεάζεις με προκλήσεις να τα γράφω κι εδώ αν θες να συνεχίσει στο ζητούμενό σου το νήμα.
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Είμαι κτητικό πλάσμα και η σκέψη να βλέπω τον Κύριο μου να κάνει με άλλη γυναίκα πράγματα μπροστά μου μου φαντάζει βασανιστήριο.
    Ακριβώς όμως γι'αυτό τον λόγο, δηλαδή ότι θα έκανα κάτι πραγματικά δύσκολο για εμένα επειδή μου το ζήτησε εκείνος και επειδή θα τον ευχαριστήσει, πέρα από μαρτύριο για εμένα, παράλληλα θα το κάνει ευχάριστο στο βάθος του μυαλού μου και πιθανώς να με κάνει και μούσκεμα   (μπορεί και όχι, αλλά το πρώτο μου αρκεί).

    Η ιδέα ότι θέλει να με βασανίσει και ότι έχει αυτή την δύναμη επάνω μου είναι ακρως ερεθιστική με έναν καθαρά μαζοχιστικό τρόπο.
     
  11. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δε μίλησα εκ μέρους όλων των ατόμων...Γι' αυτό και στην αρχή είπα να το πάρεις μόνο σα τροφή για σκέψη,ότι υπάρχει κι αυτή η πλευρά,δε το έγραψα αυτό "ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά" οπότε λογικό να γίνει παρεξήγηση.
    Φυσικά και σέβομαι και γνωρίζω ότι ο καθένας από εμάς λειτουργεί διαφορετικά,σκοπός μου δεν ήταν να θίξω όσους αντιδρούν διαφορετικά από εμένα,αλίμονο...
    Σκοπός μου ήταν να δείξω μια πλευρά που ίσως αγνοείται.Λυπάμαι για τη λάθος διατύπωση γιατί δε μου αρέσει να φαίνονται άλλες προθέσεις από αυτές που έχω.

    ΥΓ : Κρίνω σωστό να διαγράψω το ποστ γιατί όντως είναι εύκολα παρεξηγήσιμο και καταλαβαίνω τις αντιδράσεις.Καλή συνέχεια σ' όλους στο νήμα.
     
  12. aimilia

    aimilia Iagos property

    @Ηλίας συγχαρητήρια για το θέμα που άνοιξες.

    Το δικό μου το βίωμα σε σχέση με αυτό είναι επαναλαμβανόμενο και έχει μεγάλη διάρκεια κάθε φορά.

    Την πρώτη φορά κράτησε για έξι μήνες. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή μαζί μου, είχα απαγόρευση μαλακίας και οργασμού και το μόνο μου καθήκον ήταν να υπηρετώ Εκείνον που περνούσε μέσα στην καύλα και στα μέλια με μια υπό Του.
    Όταν ήταν με την υπό Του δεν μου έδινε καμία σημασία ή με αντικειμενοποιούσε είτε μου έδινε την υπό Του να την φροντίσω, να της κάνω μπάνιο, να την στολίσω και να την βάψω είτε να σερβίρω φαγητό και πολλά άλλα. Φυσικά υπήρχαν πολλές σεξουαλικές Του στιγμές που άκουγα ή παρακολουθούσα από διάφορα σημεία και οπτικές.

    Όταν ήταν μόνο μαζί μου έκανα όλες τις δουλειές του σπιτιού, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, τζάμια, πιάτα, μπαλκόνια, πλυντήρια τα πάντα. Μέσα στους έξι μήνες Τον συνόδεψα μόνο τρεις φορές σε κοινωνική εκδήλωση και αυτές ως η μικρή για τα θελήματα.

    Μια φορά την εβδομάδα με καλούσε για μια ώρα στα πόδια Του για συζήτηση και συντροφιά.

    Έξι μήνες δάγκωσα τα σίδερα. Από τη μια η καύλα μου είχε τρυπήσει το μυαλό και δεν μπορούσα να αγγιχτώ καν και από την άλλη ο πόνος ήταν αβάσταχτος.
    Η καύλα και ο πόνος είχαν κάνει ένα κοκτέιλ στο μυαλό μου εκρηκτικό. Ήθελα να εκραγώ, να εκτιναχθώ, να απογειωθώ, να ουρλιάξω, να τα σπάσω, να τα κάνω όλα πουτάνα.
    Ήθελα να μαλακιστώ, να γαμηθώ, να δαρθώ, να ξεκωλιαστώ, να τσιμπουκώσω. Μου τίναξε τα μυαλά στον αέρα. Τον ένοιωθα σαν μια σφαίρα που μου τινάζει τα μυαλά. Στο τέλος του εξαμήνου γονάτισα και Τον ευχαρίστησα που κατάφερε να με λιώσει έτσι. Με συγκλόνισε. Τον εμπιστεύτηκα μετά από αυτό.

    Την δεύτερη φορά κράτησε δέκα μήνες. Εκεί ο πόνος ήταν λιγότερος και η καύλα μεγαλύτερη. Μπορώ να πω πως εξαιτίας του πρώτου βιώματος το είχα πιο ξεκάθαρο μέσα μου. Σε εκείνο το δεκάμηνο καρακαύλωσα που είχα αυτή τη θέση. Ο πόνος ησύχασε και η καύλα κάθε μέρα και μεγάλωνε. Ήταν υπέροχα.

    Αυτές είναι οι εμπειρίες μου και παρακάλεσα να τις μοιραστώ μαζί σας.

    Με την άδεια Του

    aimilia
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2017