Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σαδομαζοχιστική έκφραση στο φετίχ της cuckquean

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 26 Ιουλίου 2017.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μπράβο.
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Με αφορμή αυτό το νήμα είχα μια φαντασίωση με την οποία έχυσα και την έγραψα στον Κύριο μου.

    Ο Κύριος μου ζήτησε να την δημοσιεύσω παρόλο που γνωρίζει πόσο ντρέπομαι να το κάνω.
    Σας την παραθέτω λοιπόν έτσι ακριβώς όπως την έγραψα αρχικά σε εκείνον:


    "Σκεφτόμουν ότι ο Κύριος ήταν με μια κοπέλα πάνω στο κρεβάτι μου. Εγώ γονατιστή δίπλα στον τοίχο τους κοιτούσα. Με πονούσε η θέα αλλά και με ερέθιζε, δεν γνωρίζω γιατί. Ο Κύριος μου είχε πει να χαϊδεύομαι καθώς κοιτάω και σε κάποια στιγμή θέλησα να τελειώσω, τον ρώτησα αλλά δεν με άφησε.
    Τον έβλεπα να είναι επάνω στην κοπέλα και αυτή να βογκαει από ηδονή.
    Θυμώνα και ερεθιζομουν, ερεθιζομουν και θυμώνα.
    Σε κάποια στιγμή την γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να την .... απο πίσω. Στην φαντασίωση μου ήταν χωρίς προφυλακτικό και όταν αποφάσισε να τελειώσει τελείωσε μέσα στον ... κώλο της.
    Με φώναξε να ανέβω στο κρεβάτι. Άνοιξε τα μάγουλα της κοπέλας από πίσω και μου είπε να την γλείψω για να την καθαρίσω. Σιχαινομουν απίστευτα αλλά το έκανα. Έπειτα έβαλε το δάχτυλο του μέσα στον πωπο της και με έβαλε μετά να το γλείψω. Δεν ήθελα και το έκανα με μισή καρδιά. Μου είπε να το γλείψω με όρεξη σα να ήταν η πουτ..α του. Το επανέλαβε πολλές φορές αυτό.
    Μετά μου είπε ότι δεν μπορεί να πανε άδικα τα χυσια του στην τουαλέτα και ότι όφειλα να τα τιμήσω. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε μέχρι που με έβαλε με ανοιχτό στόμα μπροστά στον κώλο της άλλης και της είπε να τα βγάλει στο στόμα μου.
    Φαντάστηκα πόσο εξευτελιστικο και αηδιαστικό θα ήταν όλο αυτό και με καύλωσε παρά πολύ.
    Τα έβαλα στο στόμα μου και με διέταξε να τα κατάπιω. Δεν μπορούσα με τίποτα οπότε μου τράβηξε το κεφάλι προς τα πίσω από τα μαλλιά και μου άνοιξε το στομα και άρχισε να φτύνει αργά μέσα του. Ένιωσα να πνίγομαι και αντανακλαστικά κατάπια.
    Στο σημείο αυτό τελείωσα."
     
  3. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    Δεν έχω κάποια εμπειρία αλλά το έχω σκεφτεί αρκετές φορές και πιστεύω (το σιχαίνομαι όταν μιλάω υποθετικά ρε γαμώτω) ότι δεν θα το έβλεπα σαν μία πρακτική εξευτελισμού αλλά σαν ένα από τα ποιο σκληρά βασανιστήρια που θα μπορούσε να μου κάνει η Αφέντρα μου. Είμαι πολύ συναισθηματικό άτομο και πιστεύω ότι θα με πόναγε περισσότερο και από το ποιο άγριο μαστίγωμα. Δεν θα ήθελα (δεν θα εξαρτιώταν βέβαια σε καμία περίπτωση από εμένα) σε καμία περίπτωση να δω τρίτο άτομο να είναι με την Αφέντρα μου. Δεν ξέρω πιστευω θα τρελαινόμουνα. Σε περίπτωση που βρεθώ σε τέτοια κατάσταση πάντως εύχομαι να νιώσω αυτό που ανέφερε και η aimilia (συγνώμη δεν ξέρω πως να βάλω το nickname σου σε σύνδεσμο) << Στο τέλος του εξαμήνου γονάτισα και Τον ευχαρίστησα που κατάφερε να με λιώσει έτσι. Με συγκλόνισε. Τον εμπιστεύτηκα μετά από αυτό.>>