Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σημερινή κοινωνία είναι εγωκεντρική και δεν προωθεί τις βαθύτερες αξίες και σχέσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 19 Απριλίου 2016.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Η σημερινή κοινωνία είναι εγωκεντρική και δεν προχωρά τις βαθύτερες αξίες και σχέσεις, και αφού είναι εγωκεντρική να πάτε να κάνετε ψυχοθεραπεία…

    Γιατί όπως μας λέει η κυρία Ασημίνα :
    "Οι σχέσεις που αναπτύσσουν οι άνθρωποι μετά από ψυχοθεραπεία, είναι πάντα καλύτερες από όσες έκαναν πριν"

    Και αφού πάτε στην κυρία Ασημίνα να σας εκπαιδεύσει για να είστε ευγενικοί και προσεκτικοί και αφού ως ψυχοθεραπευόμενοι πλέον θα κατέχετε το savoir vivre του σωστού και ευγενικού φλέρτ τότε η κοινωνία θα πάψει να είναι εγωκεντρική και οι βαθύτερες αξίες και σχέσεις θα προχωρήσουν και θα απλωθεί η αγάπη και η ειρήνη στα πέρατα της οικουμένης.

    Με πενήντα ευρώ την εβδομάδα στην κυρία Ασημίνα φέρνεις την ανατροπή, τα πάνω κάτω.

    Αν πάλι δεν τα καταφέρει η κυρία Ασημίνα και δεν έρθουν τα πάνω κάτω στην κοινωνία τότε μην απελπίζεσαι εγωκεντρικέ άνθρωπε.

    Τηλεφώνησε στο 090-3123456 και ο αστρολόγος Χορταρέας είναι εκεί για εσένα με 2.6 ευρώ το λεπτό για να σε βοηθήσει, και να πάψει επιτέλους η κοινωνία να είναι εγωκεντρική και να μην προχωρά τις βαθύτερες αξίες και σχέσεις.

     
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    2.60 το λεπτό; Σε τέτοιους χαλεπους καιρούς;

    Εγωκεντρικη και τα 2.60 τα δίνω στη Unicef  
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

       
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Είστε κακοί άρθρωπες...
    Μια άκρη για το Cosmopolitan ψάχνει η κερα-Ασημίνα, καταπώς φαίνεται...
    Ζουλιάρηδες...
     
  6. Τα πονήματα τύπου savoir vivre έχουν πολύ παλιές καταβολές. Λίγοι ξέρουν π.χ. ότι το Κάμα Σούτρα ήταν ένας ολοκληρωμένος οδηγός "καλής συμπεριφοράς" του ζευγαριού, που δε σταματούσε στην ερωτική πράξη, αλλά επεκτεινόταν σε ζητήματα της καθημερινότητας.

    Από την εποχή της καθεστηκυίας γνώσης που μεταδιδόταν από τη μία γενιά στην άλλη εν είδει "λαϊκής σοφίας" με μπόλικη αρτηριοσκλήρωση, περάσαμε στο αμερικανικής έμπνευσης "how to", με τη μορφή εύπεπτων αναγνωσμάτων-οδηγών δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Βιβλία τσέπης, άρθρα σε λάιφ στάιλ περιοδικά, best sellers στα ράφια μεγάλων εκδοτικών οίκων. Γιατί να μπεις στον κόπο να χαράξεις ο ίδιος το δρόμο σου στη ζωή? Το έκαναν άλλοι για σένα και σου το σερβίρουν με επιστημονικοφανή μεγαλοπρέπεια: "Η Δόκτορ Ρουθ Ρhd (my-ass), του πανεπιστημίου του Γουισκόνσιν (πέρασε δυό φορές απ' έξω) σας αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας (του τραπεζικού της λογαριασμού, εννοεί)".

    Το διαδίκτυο είναι άριστη πηγή πληροφοριών, αλλά και τέλεια χωματερή. Βήμα του κάθε κομπλεξικού αποτυχημένου καρπαζοεισπράκτορα που, εκεί που δεν τον άκουγε ούτε η γιαγιά του, βρήκε τρόπο να εισχωρήσει στα απανταχού βασανισμένα όμματα των περιφερόμενων αναγνωστών της οθόνης.

    Το μόνο εύκολο είναι να γράψεις ένα τέτοιο άρθρο. Ξεκινάς με "κοινώς αποδεκτές" διαπιστώσεις διατυπωμένες με έντονα αφοριστικό τρόπο, π.χ. "ζούμε σε μια ανάλγητη κοινωνία που....", ή "ο άνθρωπος σήμερα κατάντησε..." και αφού φέρεις τον αναγνώστη σε απόγνωση, του παρουσιάζεις τη Λύση!. Στην καλύτερη περίπτωση είναι μια στερεοτυπική άποψη, διανθισμένη με πορίσματα ερευνών αμφιβόλου προελεύσεως, με πινελιές αμφισβήτησης έντεχνα διασκορπισμένες, έτσι, για να δώσουν το στίγμα του συγγραφέα. Στη χειρότερη περίπτωση είναι η δική σου οπτική, φορτισμένη με όλα τα τραύματα της δικής σου ζωής, που στην πραγματικότητα δεν αφορούν παρά μόνο εσένα (κι αυτό ακόμη, παίζεται).

    Τα ελάχιστα σημεία που θεωρώ άξια λόγου στο άρθρο της κυρίας είναι τόσο χιλιοειπωμένα, που δε θα τα αναφέρω για μια ακόμα φορά. Τα υπόλοιπα έχουν ήδη βρει τη θέση που τους αξίζει στη χωματερή της ιστορίας...
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Εγώ πάντως έκανα Like στο κείμενο, γιατί δεν σου το χα νηματοθέτη, ότι θα πιανες τέτοιο θέμα, μαγκιά σου που με εξέπληξες πάντως...
    (ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θα να διατυπώσω επακριβώς τις διαφωνίες μου με το κείμενο, θα πρεπε να γραψω σεντόνι και δεν θα το θελα)
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Αυτό παίζεται με τέτοια γάντια;
     
     
  9. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Έλα ντε αντέ τι να της πεις ότι έγινε έγινε
     
  10. lotus

    lotus Silence

    Οι αξίες της σημερικής κοινωνίας είναι κατασκευασμένες κατά το δοκούν.
    Εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα άρα είναι από ψεύτικες έως ανύπαρκες.
    Ουτοπικά καθοδηγούμενες....
    Οι πραγματικές αξίες είναι μέσα μας, στη δομή του ίδιου μας του εαυτού. Ο αποπροσανατολισμός όμως της δικής μας ανώτερης δόνησης και ο συνυφασμός με την ύλη, που τόσο ωραία έχει υφανθεί αυτός ο ιστός μας κάνει να ζούμε χωρίς αξίες και να δονούμαστε στο χαμηλό υλιστικό μας κομμάτι και να χάνουμε τις αυτοαξίες και την αυτοεκτίμηση μας.
    Μας πουλάνε τη φτηνή ύλη για ακριβό μαργαριτάρι.
     
  11. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Εγω περιμενω να ξεδιπλωθει ο νηματοθετης οπως ειπε.Θα ειναι ενδιαφερον σιγουρα,και εκτος απ αυτο,πρεπει να εχουμε την ολοκληρωμενη οπτικη του πριν τοποθετηθουμε κι εμεις πανω σ αυτη....
    Θα γραψω μερικες σκεψεις που εχω μεχρι τωρα ομως.
    Παντα πιστευα οτι τον ρυθμο ταχυτητας τον οριζουμε εμεις κατ οπως θελουμε και νιωθουμε,ποτε δε πιστευα οτι ειτε ο αργος ρυθμος ειτε ο γρηγορος μπορει να γινει αιτια καταστροφης σχεσης.
    Το αρθρο ειναι ο θανατος του αυθορμητισμου για μενα.
    Εαν το κανει καποιος επειδη του βγαινει,καλως.Αν ομως το κανει καποιος καταπιεστικα,δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να ειναι καλο κατι τετοιο και για τον εναν και για τον αλλον.
    Συμφωνω σε καποια σημεια με το αρθρο αλλα σε καποια μου φαινεται απολυτο και φοβικο.
     
  12. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Θα περιμένεις όμως λιγάκι μέχρι να το κάνει...
    Δεν πιστεύω να βιαζεσαι;