Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σκλάβα (οπως θα έπρεπε να είναι)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 18 Αυγούστου 2008.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Διαβαζοντας για την αφοσιωση της σκλαβας στον αφέντη της, για την εκπαιδευση της, για τον ερωτα, για το οτι ζηταει αδεια για τα παντα, για ολα αυτα εμπνευστηκα την πραγματικη εκδοχη του γνωστου τραγουδιου "Η Σκλαβα". Η σκλαβα οπως θα επρεπε να ειναι δηλαδη. (Κανε θεε μου να μην με μισησουν ολες οι σκλαβες του φορουμ, ή κανε με λιγοτερο αυθορμητο. Κανε κατι τελος παντων)
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πολύ όμορφο το κομμάτι, εξαιρετικό. Οι στίχοι βέβαια δεν ταιριάζουν καθόλου με την ομορφιά της μουσικής σου. Αν θέλεις σου τους ξαναγράφω, σύμφωνα με αυτό που εγώ γνωρίζω περί σκλαβιάς. Είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένο ένα τόσο όμορφο κομμάτι με στίχους αρλούμπες.

    ΥΓ. Εγώ τρώω και πίνω και κλάνω ασύστολα. Έτσι με θέλει ο Αφέντης, ένα ελεύθερο αγριμάκι που ζαρώνει μπροστά του μόνο μετά από ένα γερό (εσωτερικό) μπερντάχι.

    ΥΓ2. Σύντομα δεν θα χρειάζεται ούτε αυτό. Τότε θα πρέπει να αλλάξουμε πάλι τους στίχους.
     
  3. skia

    skia Contributor

    ποιός τραγουδά?
     
  4. extreme32

    extreme32 Regular Member

    δεν ειναι η μουσική μου. μονο την ενορχηστρωση αλλαξα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ. ειναι βγαλμενοι απο τη ζωη!


    εγω γαμωτο! Αλλα μην το πεις πουθαινα..... Συνηθως τραγουδαω αντρικα!!!!!! Απλα δεν εβρισκα τραγουδιστρια . πριν μιση ωρα το εφτιαξα!!!
     
  5. skia

    skia Contributor

    το μυστικό σου είναι ασφαλές. σε ευχαριστώ που μου το εμπιστεύθηκες!!!   
     
  6. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

         Γαματο ειναι, ετσι ετσι.... να παιρνουμε μερικα μαθηματακια μερικες μερικες. Ευχαριστουμε extreme32 για το μουσικο εκπαιδευτικο σεμιναριο... χορευτικο δεν εχει;;;​
     
  7. female

    female Contributor




    Καλή αρχή, μεν, αλλά να το ολοκληρώσεις ! Να γράψεις για όλα τα στάτους, διάφορα φετίχ, λαγνείες... Ναι, ναι, και τους περβ, και τους βανίλλα. Έτσι ή που θα γελάσουμε όλοι, ή που δεν θα ξέρεις από ποια μεριά να ... αποχωρήσεις, λολ...

    Σοβαρά τώρα, είμαι βέβαιη πως οι προθέσεις σου είναι τρυφερά και καλοπροαίρετα χιουμοριστικές και δεν θα παρεξηγηθείς. Καλό είναι να γελάμε και με τον εαυτό μας, ακόμα και με τα πιο σοβαρά. Χαλαράάάά...



     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Καλέ μου φίλε, υπάρχουν ζωές και ζωές. Είναι τόσο όμορφο που δεν ζούμε όλοι την ίδια...
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Δωράκι οταν σκεφτομουν τι θα ελεγε μια σκλαβα, δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου. Είχα κατι σαν την λαρα ή την Γεωργία. Παραδοσιακές δηλαδη. Πες μου εσυ ποσες σκλαβες ξερεις με φουσκωτηρια? Εσυ είσαι ειδική κατηγορία που δεν μπορω να την αναλύσω. Η μαλλον θα κανω αυτο που ειπε η female. Για όλους θα γραψω.   και για σενα.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Άστο, μην το παιδεύεις, όσο πάει και χειροτερεύει. 

    Δεν υπάρχουν παραδοσιακές σκλάβες βρε. Και δεν μπορείς να συγκρίνεις ανθρώπους, όπως δεν μπορείς να συγκρίνεις ή να βαθμολογήσεις την ομορφιά τους (κάτι που είδα να γίνεται σε πρόσφατο νήμα). Δεν γίνεται. Ο καθένας έχει την δική του ομορφιά. Έτσι πάει. Και πώς μπορεί ο καθένας από μας να ξέρει τόσα πολλά για τους άλλους ώστε να τους κατατάξει κιόλας; Πέφτω από τα σύννεφα με αυτά που διαβάζω. Εδώ δεν ξέρουμε τους ανθρώπους με τους οποίους ζούμε μαζί...

    Πάντως στη διάθεσή σου για τους στίχους. Υπόσχομαι να μην βάλω πολλά κορδελάκια και πεταλούδες. 
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    νομιζω οτι ξερεις πως αστειευομαι. Δεν χρειαζεται να πω οτι αυτο το τραγουδακι το εκανα απλα για να γελασουμε ολοι. Οπως ειπες ο καθενας εχει τη δικη του ομορφια. δεν ξερω κανεναν ουτε θα τον καταταξω εγω καπου. Εσυ εξαλλου ειπες "ΥΓ. Εγώ τρώω και πίνω και κλάνω ασύστολα. Έτσι με θέλει ο Αφέντης, ένα ελεύθερο αγριμάκι". Εγω πηγα να αστειευθω με καποιες αλλες καταστασεις που διαβασα σε διαφορα νηματα. Εν μερη τα καταφερα. Αν παμε να αναλυσουμε το τί εννοω μεσα σε αυτους τους βαθυστοχαστους στιχους, θα μπερδευτουμε κι αλλο κι ας συμφωνουμε τελικα στα περισσοτερα.
     
  12. Georgia

    Georgia Owned Contributor

     
    μου θύμησε αυτό που λέει "το πρωί με ξυπνάς με μπουνιές, μα χαδάκια και λίγες κλωτσιές,μου τραβάς τα μαλλιά,μου τεντώνεις τ'αυτιά και το σπίτι γεμίζει χαρά..."

    πάντως πολύ ωραία η μουσική αλλά και η φωνή 

    [ελπίζω να μην είμαι εγώ, η Γεωργία,η παραδοσιακή σκλάβα που λες..]