Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η τσούλα Του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 20 Μαϊου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    [Θα ήθελα να βάλω μία φαντασίωση, αν μου επιτρέπετε, και αν κάποια στοιχεία σας φανούν λίγο ακραία, να θυμάστε ότι πρόκειται περί φανταστικής ιστορίας, όπου τα πάντα επιτρέπονται. Καμία σχέση δεν έχει με πραγματικά γεγονότα και ανθρώπους. Τώρα τελευταία πρέπει να τα διευκρινίζουμε αυτά τα πράγματα γιατί μερικοί μπερδεύονται.]


    Όταν έφτασα στην Αθήνα ήρθε ο Κύριός μου και με πήρε από το σταθμό. Ταξιδεύω πάντα με τρένο γιατί φοβάμαι τα αεροπλάνα. Βρίσκω το τρένο πολύ ερωτικό και στο γυρισμό πάντα γράφω ιστορίες.

    Εκείνη τη μέρα ο Κύριος είχε μαζί του κι έναν φίλο του. Μου τον σύστησε ως Κωστή. Ήταν λίγο πιο ψηλός από μένα, περίπου στην ηλικία μου, με ρυτίδες στο μέτωπό του. Είχε γκρίζα γένια και ένα θλιμμένο βλέμμα, λίγο σκληρό και απόμακρο.

    Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο στην πλατεία Μαβίλη ανέβηκε κι αυτός μαζί μας στο δωμάτιο. Παραγγείλαμε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και καθίσαμε και πίναμε και καπνίζαμε. Ο Κωστής ήταν ένας ήρεμος άντρας και μιλούσε πολύ όμορφα για διάφορες εμπειρίες του. Κυρίως μας έλεγε για τα ταξίδια του με φορτηγά πλοία σε χώρες του Βορρά.

    Κάποια στιγμή, αφού τελειώσαμε το κρασί μας, είδα τον Κύριο και τον Κωστή να ανταλλάσσουν ένα βλέμμα δείχνοντάς με. Ο Κύριος μου ένευσε να σηκωθώ και να πάω κοντά του. Το έκανα αμέσως και στάθηκα μπροστά του περιμένοντας την εντολή του.

    «Ο Κωστής θέλει να κατουρήσει. Κάνε τη δουλειά σου.»

    Ένοιωσα τα μάγουλά μου να κοκκινίζουν. Υπάκουσα όμως. Γονάτισα μπροστά στον Κωστή, άνοιξα το φερμουάρ του και έβγαλα απαλά τον πούτσο του έξω με τα ακροδάχτυλά μου. Ήταν ροζ και τρυφερό. Το κράτησα στα χέρια μου, άνοιξα το στόμα μου και περίμενα. Σε λίγο ένα ζεστό κύμα ούρων πλημμύρισε το στόμα μου. Κατάπια βιαστικά για να αποφύγω την όξινη γεύση και για να μην χυθεί σταγόνα. Όταν χύνεται κάτω ο Κύριος με τιμωρεί. Μετά πήρα τον πούτσο του Κωστή στο στόμα μου και τον καθάρισα προσεκτικά. Τον ξαναέβαλα μέσα, έκλεισα το φερμουάρ και πήγα να γυρίσω στη θέση μου.

    «Όχι ακόμα,» είπε ο Κύριος. «Τώρα εγώ.»

    Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ήπια και τα κάτουρα του Κυρίου μου. Η σκηνή δεν μου προξένησε καμία εντύπωση γιατί ήταν κάτι που το κάναμε μεταξύ μας πολλές φορές. Η διαφορά ήταν ότι τώρα υπήρχε και κάποιος τρίτος μαζί μας. Με ανακούφισε το γεγονός ότι ήταν ήρεμος και με κοιτούσε με το θλιμμένο βλέμμα του, όχι σαν να ήμουν κάποιο φτηνό σκουπίδι ή ένα περίεργο αξιοθέατο αλλά απλά μία γυναίκα που πίνει ούρα όταν της το ζητήσουν.

    «Τώρα που ήπιες τη σαμπάνια σου,» είπε ο Κύριος, «γδύσου.»

    Έβγαλα όλα μου τα ρούχα και στάθηκα γυμνή μπροστά στους δύο άντρες. Κράτησα τα μπράτσα μου χαλαρά στα πλευρά μου.

    «Πώς σου φαίνεται το στήθος της;» ρώτησε ο Κύριος τον Κωστή.

    «Για την ηλικία της είναι ωραίο, όπως μου αρέσει, βαρύ με μεγάλες ρώγες,» είπε αυτός.

    «Είναι μαζοχίστρια ξέρεις,» είπε ο Κύριος και χαμογέλασε.

    «Ναι, μου το έχεις πει.»

    «Θέλεις να δεις πόσο στενός είναι ο κώλος της;»

    «Ναι, για να δούμε. Πάω στοίχημα ότι άνετα παίρνει το μπουκάλι.»

    «Άνετα όχι, αλλά θα το πάρει επειδή το θέλω εγώ.» Ο Κύριος πήρε το άδειο μπουκάλι του κρασιού, το γύρισε από την ανάποδη και το άλειψε με βαζελίνη.

    «Σκύψε μπροστά και ακούμπησε τα χέρια σου στο κρεβάτι. Τώρα,» είπε ο Κύριος.

    Έσκυψα μπροστά και τέντωσα ψηλά τον κώλο μου. Οι δύο άντρες με άνοιξαν καλά με τα χέρια τους και αφού μου έβαλαν λίγη βαζελίνη και έπαιξαν με τον πρωκτό μου όσο ήθελαν, άρχισαν να μου χώνουν το μπουκάλι. Στην αρχή δεν έμπαινε, αλλά μετά, ο Κύριος που ξέρει καλά το σώμα μου, γύρισε το μπουκάλι με κυκλικές κινήσεις και μου το έχωσε βιδωτά. Το δέχτηκα καλά, ήμουν χαλαρή και πρόθυμη.

    «Περπάτα τώρα στα τέσσερα σαν σκυλίτσα, άντε,» είπε ο Κύριος και κροτάλισε τα δάχτυλά του.

    Έπεσα στα τέσσερα και άρχισα να περπατάω αργά με το μπουκάλι χωμένο βαθιά στον πρωκτό μου. Σε κάθε μου κίνηση το ένιωθα μέσα μου, κρύο και σκληρό και άκαμπτο. Το μουνί μου έσταζε από την γκαύλα, τα υγρά μου κυλούσαν στο εσωτερικό των μηρών μου.

    Όταν βαρέθηκαν να με χαζεύουν ο Κύριος με έβαλε μπροστά στα πόδια τους και με χρησιμοποίησαν και οι δύο σαν υποπόδιο. Αν μου άγγιζαν την κλειτορίδα εκείνη τη στιγμή θα είχα εκραγεί σε σπασμούς οργασμού. Δεν με άγγιξαν. Κάπνιζαν και μιλούσαν μεταξύ τους για αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή θυμήθηκαν την ύπαρξή μου.

    «Δεν της το βγάζεις τώρα το μπουκάλι;» είπε ο Κωστής. «Θέλω να τη γαμήσω.»

    «Εντάξει φίλε. Κάνε ότι γουστάρεις μαζί της. Είναι καλά εκπαιδευμένη.»

    Ο Κύριος μου έβγαλε το μπουκάλι και μου είπε να πάω στην τουαλέτα και να περιμένω γονατιστή μπροστά στη λεκάνη. Μετά από λίγο ήρθε ο Κωστής. Κατέβασε το παντελόνι του και το μποξεράκι του και μου έχωσε τον πούτσο στο στόμα. Όταν σκλήρυνε καλά, με γύρισε με το κεφάλι προς τη λεκάνη, μου το πάτησε ελαφρά μέσα, προσέχοντας να μην ακουμπήσω το νερό, μου ανασήκωσε τον κώλο και άρχισε να με γαμάει από πίσω. Δεν είχα άδεια για να χύσω αλλά έχυσα πολύ γρήγορα, δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Ήξερα ότι ο Κύριος θα με τιμωρούσε μετά γι αυτό αλλά απλά δεν μπόρεσα.

    Όταν τελείωσε ο Κωστής και έχυσε πάνω στην πλάτη μου, πήγε στον Κύριό μου και του είπε:

    «Έχυσε κι αυτή, να ξέρεις.»

    «Καλά που μου το είπες φίλε. Την έχω τιμωρήσει τόσες φορές γι αυτό αλλά δεν εννοεί να καταλάβει. Είναι πολύ γκαυλιάρα η τσούλα μου.»

    «Να την βάλεις να φάει σκατά. Αυτό λειτουργεί πάντα σαν τιμωρία. Θα ξεράσει καναδυό φορές αλλά μετά θα είναι ήρεμη σαν αρνάκι. Θα χύνει μόνο με εντολή σου.»

    «Καλή ιδέα. Δεν το σκέφτηκα. Το λυπόμουν κιόλας το δόλιο, δεν φταίει αυτό. Όταν το βρήκα και το συμμάζεψα ήταν ένα πολύ στερημένο πλασματάκι. Κοίτα την τώρα, άνθισε.»

    «Ναι. Καλή είναι. Ένας κώλος σκέτο μέλι.»

    «Όποτε θέλεις δική σου φίλε. Έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο εδώ. Εξάλλου εγώ την χόρτασα αρκετά.»

    «Ωραία. Τότε είναι η σειρά μου.»

    Ο Κωστής γύρισε και με κοίταξε καθώς έβγαινα από το μπάνιο φρεσκοπλυμένη, με μια χνουδωτή πετσέτα τυλιγμένη γύρω μου.

    «Εσύ κι εγώ μωράκι μου έχουμε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά μας. Λαμπρό.»

    Κάθισα στο κρεβάτι, άναψα τσιγάρο και φύσηξα τον καπνό μου νωχελικά. Τότε το χέρι του Κωστή προσγειώθηκε στο μάγουλό μου, τινάζοντας το τσιγάρο πέρα.

    «Ξέχασες να ζητήσεις την άδεια,» είπε.
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2008
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Πέραν της ...οπίσθιας οπτικής στα πράγματα μιλάμε για όργιο φαλλοκρατισμού, αντιφεμινισμού και ρατσισμού ενάντια στη γυναικεία σεξουαλικότητα.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ναι ρε γαμώτο αλλά γκαυλώνω. 
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Γιατί δεν τους λες την αλήθεια; Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ιστορία και βγάλει τις σάλτσες, το μόνο που μένει είναι το «έλα, γατούλη μου» που του είπες, κάνοντάς του νεύμα για να έρθει στο κρεβάτι.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μην βάζεις πράγματα στο στόμα μου Χάινριχ. Δεν είπα τίποτα ούτε για γατούληδες ούτε για κρεβάτια. Μια φαντασίωση είναι που έγραψα για να απαλύνουμε λίγο το κλίμα στο φόρουμ. Κάποιες χαρακτηριστικές εμμονές πάντα παρούσες, συγχωρείστε με, γούστα είναι αυτά. Το πιο χαρακτηριστικό, αν βγάλεις τις σάλτσες, είναι η παρουσία δύο αντρών. Τι γατούλης και κουραφέξαλα. Παρτουζίτσες θέλει το τσουλάκι.

    Πότε έγινες τόσο ρομαντικός εσύ; Με εκπλήσσεις.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Μα είμαι η προσωποποίηση του ρομαντισμού. Και επιμένω. Η συμπεριφορά του κυρίου μα και του καλεσμένου είναι συμπεριφορά γατούλη. Και μάλιστα ράτσας. Συνηθισμένου στα βελούδα και στις τροφές τύπου κουνέλι με σπαράγγια κονσέρβα.

    Αμα θέλει παρτουζίτσες το τσουλάκι να παει να βρει ένα κεραμιδόγατο. Το μπουκάλι της μπύρας είναι κλάσεις ανώτερο από το μπουκάλι του ντεμισεκ κρασιού εισαγωγής. Το λέει και το όνομα. Ντεμί.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Βρε Χάινριχ, είμαι μικρό ακόμα. Δεν τα κατέχω αυτά τα σαδομαζοχιστικά. Έτσι μου βγήκε η φαντασίωση, τι να κάνω. Εσύ δηλαδή τί θα έκανες σε μία παρόμοια περίπτωση; Δηλαδή αν είχες στα χέρια σου μια γυναίκα που γουστάρει να την μοιράζονται, γουστάρει να χύνει κατόπιν αδείας (καλά αυτό δεν το κατάφερε η μικρά), να πίνει ούρα, να ξεκωλιάζεται με το κεφάλι μέσα στην τουαλέτα και έχει βρει την καλύτερη χρήση για ένα άδειο μπουκάλι του κρασιού (Αγιωργίτικο ήταν μπρε, το φτηνό).

    Αν κατάλαβα καλά εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου με τους κεραμιδόγατους; Ενώ οι ανωτέρω με τα σκατά και τα ούρα ήταν πρίγκιπες; Έλα μουνί στον τόπο σου. 

    ΥΓ. Μπουκάλι της μπύρας δεν χωράει με τίποτα. Ας είμαστε ρεαλιστές γατούλη.
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2008
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Βρε πουλάκι μου. Ντε και καλά νομίζεις πως τα πράγματα είναι όπως τα βλέπεις. Είπαμε δική σου η φαντασίωση, αλλά ο σχολιασμός δικός μας.
    Δεν κατάλαβες καλά. Εγώ δεν κάνω σεξ χωρίς συναίσθημα. Πόσο μάλλον παρτούζες. Για να κάνω συνεπώς παρτούζα, πρέπει να είμαι ερωτευμένος με όλους όσους θα μετέχουν. Κι αυτό είναι κομματάκι δύσκολο.

    Και για να τελειώνουμε. Ουδείς σοβαρός φίλος πηδάει την σκλάβα φίλου. Η φαντασίωση σου είναι άκυρη από την δεύτερη παράγραφο. Μόνο κάτι γατούληδες το κάνουν, αφού θες να είμαστε ρεαλιστές.
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Σαν πολύ γούτσου-γούτσου δεν μας βγήκε ο Χάινριχ; Φίλτατε, τέτοιες μαλθακότητες βλέπει ο φίλος σου ο σιδηροπεοκράτωρ και πατάει πόδι.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Θανάση, ανέκαθεν γούτσου γούτσου είμανε. Αυτά που λένε περί σκληρού κι αδίστακτου, είναι διαδόσεις του Ντολμανσέ που με ζηλεύει και θέλει να με κάνει σαν τα μούτρα του.
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Έτσι εξηγούνται όλα...κακές γλώσσες...
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Να και οι γατούληδες που κάνουν παρτουζίτσες. 

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014