Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 16 Απριλίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    Με συγχωρείτε αγαπητές dora_salonica και Eugenie, αλλά είχα συναίσθηση του τί ζητούσα και με το παραπάνω...  
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    Αν δεν έχουν ιδέα, δεν είναι Κ, κατά την άποψή μου. Ο Κ δεν έχει να προσφέρει και πολλά περισσότερα, από μία ξεκάθαρη βούληση. Εκτός βέβαια αν ψάχνουμε όμορφο, πλούσιο, γαμπρό, αισθηματία, ψωλαρά κλπ. Αν ψάχνουμε Κ, ψάχνουμε την βούληση. Άποψή μου βέβαια, και κατά πάσα πιθανότητα μειοψηφική (στο συνειδητό της επίπεδο τουλάχιστον...)

    Ω...ναι. Το θέμα είναι να μετατρέψεις τη συναίσθηση σε συνειδητότητα και πράξη. Η ίδια η συναίσθηση από μόνη της, ανήκει στο χώρο του ανέδραστου...Η ερώτηση της Astarty όμως αφορούσε την συνειδητή επιλογή. Κι εγώ έχω συναίσθηση της στέρησης και της πείνας και της μοναξιάς κλπ κλπ. Από εκεί όμως μέχρι να απλώσω το χεράκι μου μεσολαβεί η αβυσσαλέα απόσταση ανάμεσα σε ένα Υ και έναν Κ.

    Ευτυχώς, όπως λέω πάντα, αυτή η άβυσσος που μας χωρίζει, είναι τελικά αυτό που μας ενώνει...
     
  3. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    υπακοή και να ξέρει τι 8έλει και να 8έλει να μάθει
    ολα τα αλλα έρχονται μόνα τους
     
  4. Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    Δίστασα να γράψω: "Θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάσουμε κάποιες ειλικρινείς προτιμήσεις κάποιων που νομίζουν ότι είναι Κ, χωρίς απαραίτητα να θέλουμε να κατασταλάξουμε σε κάποιο κανόνα."

    Δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου άλλωστε...
     
  5. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    Αν και η νηματοθέτρια ζητάει φανερά απαντήσεις από άντρες Κ, ιδού η δική μου που δε νομίζω ότι διαφέρει και πολύ από πολλών τέτοιων, εκφρασμένη περιληπτικά:
    Πνευματικό επίπεδο και όρια.
    Από εκεί και πέρα.
    Πιστεύω ότι όσο πιο πολύς χρόνος αφιερώνεται στο μπλα μπλα πριν την έναρξη μιας οποιασδήποτε σχέσης ή στα πρώτα στάδια αυτής, τόσο μεγαλύτερος ο φόβος για ενδεχόμενο χάσιμο χρόνου (το οποίο νιώθει κανείς αφού βγει από αυτήν). (Ναι ναι, ξέρω, όλα εμπειρίες είναι και ποτέ πραγματικά δεν χάνεται χρόνος κλπ κλπ.)
    Α ναι, υπάρχει και άλλο ενδεχόμενο σχετικά γειωτικό. Όλα να γίνονται προς χάριν εντυπωσιασμού, από τον οποίο όλοι, λίγο - πολύ, τρεφόμαστε.
     
  6. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    Το θέμα δεν έχει ξαναναρτηθεί απο άλλο μέλος?
    Το μεγαλύτερο προσόν σε μια υποτακτική είναι η προθυμία κατά την γνώμη μου..σε δεύτερη μοίρα έρχετε η εμφάνιση και όλα τα άλλα..
     
  7. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, μια σχέση υποταγής είναι κατ' αρχήν μια σχέση. Η υποταγή είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αυτής της σχέσης, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται, βασικά, για μια σχέση. Απλά, ένα ιδιαίτερο είδος σχέσης. Ως σχέση λοιπόν, θα πρέπει αναγκαστικά να λάβει χώρα ανάμεσα σε άτομα με συμβατές μεταξύ τους συνήθειες, ανάγκες, φυσικά χαρακτηριστικά, κλπ. Άρα, το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι συμβατότητα σε αυτά τα πράγματα.

    Κάποια από αυτά τα πράγματα είναι «εύπλαστα» όσο αφορά το υποτακτικό μέλος της σχέσης, κι έτσι κάποιες ασυμβατότητες σε αυτά δεν είναι απαγορευτικές. Για παράδειγμα, αν μια υποτακτική καπνίζει, ενώ εγώ δεν καπνίζω, καταχωρώ βέβαια αυτή τη συνήθειά της στα μείον, αλλά δεν πτοούμαι, καθότι εννοείται ότι ένα από τα μελήματά της, επί ποινής μαστίγωσης, θα είναι να φροντίζει το κάπνισμά της να έχει όσο το δυνατόν μικρότερες επιπτώσεις σε εμένα, δηλαδή γενικά να μην το βλέπω και να μην το μυρίζω εκτός αν θελήσω κάτι τέτοιο. Υπάρχει επίσης και η άποψη που θέλει τη συνήθεια του καπνίσματος εύπλαστη για τον επιπλέον λόγο ότι η υποτακτική θα οφείλει να το κόψει αν ο Κύριός της απαιτήσει κάτι τέτοιο, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις ως προς το αν κάτι τέτοιο είναι πράγματι εφικτό. Αν κάποιος έχει εμπειρία από κάτι τέτοιο, ας με διαφωτίσει, εγώ πάντως έχω υπάρξει καπνιστής, γνωρίζω τι πάει να πει εθισμός στη νικοτίνη, και είμαι δύσπιστος.

    Άλλα χαρακτηριστικά ενός ατόμου δεν είναι και τόσο εύπλαστα. Για παράδειγμα, η μόρφωση: γενικά, το επίπεδο της μόρφωσης του καθενός περιορίζει τις σχέσεις που μπορεί να έχει (τις σχέσεις με νόημα, τέλος πάντων) σε άτομα με, αν όχι όμοιο, τουλάχιστον παραπλήσιο επίπεδο μόρφωσης. Αν εγώ έχω τελειώσει πανεπιστήμιο, θα μου είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να ταιριάξω με μια κοπέλα που έχει τελειώσει λύκειο, και δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί εκείνη να κάνει για να το διορθώσει αυτό, όσο και να θέλει να εκπληρώσει την κάθε μια επιθυμία μου.

    Όσο αφορά αυτό καθ' αυτό το ζήτημα της υποταγής τώρα, και πάλι αυτό που κατ' αρχήν θέλει κανείς να ξέρει είναι αν υπάρχουν σημαντικές ασυμβατότητες στο πως αντιλαμβάνεται το άλλο μέλος την υποταγή, και στις διάφορες επιμέρους διαστροφές που συνηθίζονται σε τέτοιου είδους σχέσεις, όταν αυτές είναι τόσο δυνατές ώστε να συνιστούν ανάγκες. (Μια σχέση, ως γνωστόν, πρέπει να καλύπτει όλες τις ανάγκες, και όσο το δυνατόν περισσότερες από τις επιθυμίες του κάθε μέλους, υποτακτικού ή μη.)

    Από εκεί και πέρα, θα ήθελα πολύ να έγραφα κάτι πρωτότυπο, αλλά η Lady_No με πρόλαβε: το παν είναι η προθυμία· όλα τα άλλα έπονται.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    σημερα γνωρισα την Νο256 γυναικα , ετων 30+ , σοβαρη (υποτιθεται) , που κανει γνωριμιες μονο με δημοσιους υπαλληλους .......
    δεν ξερω αν κατατασεται στις υποτακτικες (αφου παει προς πωληση)
    ή στα ειδη κρεοπωλειου ....
     
  9. MastroMitsos

    MastroMitsos New Member

    Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    Δεν ξερω εαν πραγματικα κατατασομαι στους Κ (αν κ πιστευω οτι το εχω)απλα δεν το δηλωνω, ισως επειδη πιστευω οτι ειναι κ μια μεγαλη κουβεντα το να εισαι Κ, η το να εισαι Υ, κ εντελως σχετικο η κ ασχετο.
    Οταν κανω καποια γνωριμια εχω αυτη την πουτανιτσα την 6η αισθηση, οτι αυτη η γυνη κανει για καποια πραγματα , κανει λιγο περισοτερο η δεν κανει καθολου για τιποτα κ για κανεναν...καμμια δεν ειναι τελεια  
    Εχω την αισθηση(ξανα) οτι τα πραγματα που λεγονται σε μια συζητηση, κ ειδικα απο την αρχη, εαν αυτη ειναι σχετικα εντιμη κ χαλαρη, λεγονται μεγαλες αληθιες! βεβαια μιλαμε για μια νορμαλ συζητηση.
    Το να θελει να ειναι υποτακτικη, πιστευω οτι δεν θα το πει καποια ετσι απλα, αλλα πρωτα θα εχει εκφραστει,ισως κ δια μεσου της γλωσσας του σωματος!
    μην βιαστειτε να μου την πειτε καποιοι, απλα νομιζω, φανταζομαι κ ισως να ελπιζω π.χ. οτι μια υποτακτικη ισως κ να εχει καποια σχετικη ευγενια,ισως να ετοιμη να μαθει κ να υποταχθει κ να ανυπομονει γιαυτο, ισως να ειναι κ υπομονετικη, σιγουρα δεν θα εχει συμπεριφορα νταλικιερη,δεν θα ειναι ολοκληρωμενα αρνητικη, σαφως η εξωτερικη της εμφανηση δεν παιζει καποιο ρολλο, κ δεν παιζει ρολλο dress code, αλλα σιγουρα(μαλλον) δεν θα ντυνεται με αμπεχονο..και δεν θα ειναι λιγδιαρα θελω να πιστευω!
    Δυστυχως ξεφυγα λιγο απο το θεμα, συγχωρα με νηματοθετρια! συγχωρεστε κ τον αχταρμα των σκεψεων μου! θα επανελθω,εαν καλεστω! 
    Υ.Γ. Αρκει να υπαρχει ορεξη πολυ κ πολλα χαμογελα, κ θεληση βεβαια οπως ειπατε κ παραπανω, κ ολα θα εχουν μια ομορφη κ καλη αρχη, για την συνεχεια της εκπαιδευσης κανεις δεν εγγυαται τιποτα!
     
  10. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Απάντηση: Η υποτακτική κάτω από το μικροσκόπιο...

    Με συγχωρεις αλλα τα παραπανω
    θα πρεπει να ειναι χαρακτηριστικα τοσο μιας υποτακτικης
    οσο κι ενος Κυριαρχου, κατα την αποψη μου