Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φίλη μου από την Πάτρα F/ff

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ntinage, στις 9 Ιουλίου 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ntinage

    ntinage Guest

    Η φίλη μου από την Πάτρα

    Κάποια στιγμή πήγα στην φίλη μου την Ελένη που σπούδαζε στην Πάτρα, στο σπίτι της ήταν μια μονοκατοικία λίγο έξω από την πόλη, σε ένα απομονωμένο σημείο.

    Ή Ελένη συγκατοικούσε με την Μαρία, μία κοπέλα από την Θεσσαλονίκη, ήμουν περίεργη να την γνωρίσω από κοντά.

    Κατέβηκα στον Σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και περίμενα να συναντήσω την φίλη μου ξαφνικά άκουσα μια φωνή να με καλεί

    "Γεια σου Ντίνα"

    Γύρισα και είδα μια κοπέλα, ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα που μόνο που σε κοίταγε έμενες.

    Φορούσε μια μίνι φούστα και ένα μακό μπλουζάκι, τα μαλλιά της ξανθά και τα μάτια της πράσινα, με ένα πλούσιο στήθος, οι ρόγες ήταν τόσο σκληρές που νόμιζες που θα τρυπήσουν το μπλουζάκι της.

    Αφού συστηθήκαμε μου εξήγησε πως η Ελένη είχε μάθημα και δεν μπορούσε να έρθει και έτσι ήρθε αυτή.

    Μπήκαμε σε ένα ταξί και πήγαμε στο σπίτι τους.

    Το σπίτι τους ήταν ένα τεσσάρι, η κάθε μια τους είχε το δωμάτιο τους. Μου έδειξε το δωμάτιο των ξένων, στο οποίο και θα έμενα.

    Υπήρχε ακόμα ένα δωμάτιο στο υπόγειο το οποίο το χρησιμοποιούσαν σαν αποθήκη.

    Σε λίγη ώρα ήρθε και η Ελένη φιληθήκαμε και είπαμε τα νέα μας, καθίσαμε μέχρι αργά το βράδυ ώσπου κάποια στιγμή πήγαμε για ύπνο.

    Το πρωί που ξύπνησα πήγα στην τουαλέτα, μόλις άνοιξα τη πόρτα ήταν μέσα η Μαρία, ήταν ολόγυμνη, τρόμαξε και πήρε μια πετσέτα για να σκεπαστεί , κατάφερα όμως και διέκρινα κάποια σημάδια επάνω στο στήθος και στις ρόγες της. Τέλος πάντων δεν έδωσα σημασία της ζήτησα συγνώμη και βγήκα.

    Σε λίγο έφυγαν και οι δύο για την σχολή τους.

    Αφού έφτιαξα έναν καφέ άρχισα να εξερευνώ το σπίτι, μου έκανε εντύπωση γιατί να είναι τόσο απόμακρο.

    Αφού είδα όλα τα δωμάτια πήγα και στο υπόγειο που ήταν η αποθήκη. Όταν άνοιξα την πόρτα είδα ένα κρεβάτι μου έκανε εντύπωση γιατί μου είχαν πει ότι το υπόγειο το χρησιμοποιούσαν σαν αποθήκη.

    Στο ταβάνι στο σημείο του κρεβατιού κάποιοι γάντζοι, σαν να ήθελες να κρεμάσεις κάτι από εκεί, μπροστά από το κρεβάτι επάνω σε ένα τρίποδα βρήκα μια βιντεοκάμερα, όπου υπήρχε μια κασέτα, μπήκα στην περιέργεια να την δω την γύρισα πίσω και την έβαλα να παίξει, όταν είδα την πρώτη σκηνή δεν πίστευα στα μάτια μου, ήταν η Μαρία , τα χέρια της ήταν δεμένα με ένα σχοινί τα οποία κρεμόταν πάνω από ένα γάντζο στο ταβάνι , μπροστά της ήταν η Ελένη με ένα μαστίγιο την χτύπαγε με όλη της δύναμη, επάνω στα στήθια της, η σκηνή ήταν τόσο έντονη που η Μαρία εκλιπαρούσε τη Ελένη να την χτυπήσει ποιο δυνατά.

    "Ναι κυρία μου χτύπαμε ποιο δυνατά επάνω στις ρόγες, ποιο δυνατά Αχχχχχ. Ναι, Αχχχ,ναι ποιο δυνατά"

    Οι ρόγες της είχαν γίνει κατακόκκινες, η Μαρία έτρεμε ολόκληρη και παρακαλούσε την Ελένη να μην σταματήσει.

    Μετά από αρκετή ώρα μαστιγώματος η Ελένη άναψε δυο κεριά τα οποία τα κρατούσε επάνω από τα βυζιά της Μαρίας, Η Μαρία γύρισε το κεφάλι προς τα πίσω για να μην καεί το πρόσωπό της, η Ελένη γύρισε ανάποδα τα κεριά ώστε να λιώνουν ποιο γρήγορα, το καυτό κερί να άρχισε να πέφτει επάνω στις ρόγες της, Η Μαρία είχε γίνει κατακόκκινη από την έξαψη βογκούσε συνέχεια καθώς οι σταγόνες από το καυτό κερί έπεφταν επάνω της.

    Δεν ξέρω αλλά εκείνη την στιγμή ζήλεψα την Μαρία, θα ήθελα να βρισκόμουν στην θέση της, με είχε ερεθίσει πολύ όλο αυτό το σκηνικό, το μουνί μου είχε γίνει μούσκεμα. Συνέχισα να βλέπω το βίντεο για αρκετή ώρα είχα απορροφηθεί τόσο πολύ που δεν κατάλαβα πως κάποιος είχε μπει στο σπίτι, ξαφνικά άνοιξε η πορτά, ήταν η Μαρία....

    «Τι κάνεις εδώ!!!!» με ρωτάει με απορία.

    «Ξέρεις Μαρία από περιέργεια μπήκα στο δωμάτιο και......»

    «......Ωραία τώρα τα ξέρεις όλα»

    «Ναι Μαρία και θέλω να σου πω πως έχω ερεθιστεί πολύ και αν γινόταν να μπω στην παρέα σας, και θα κάνω ότι μου πείτε»

    Το πρόσωπό της έλαμψε από χαρά με πλησίασε και μου είπε.

    «Δεν νομίζω να έχει αντίρρηση η Ελένη άλλωστε εχθές της είπα ότι είσαι πολύ ωραία και ότι θα ήθελα να σε είχαμε στην παρέα μας, θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι η Ελένη είναι πολύ αυστηρή και δεν σηκώνει αντιρρήσεις θα πρέπει να κάνεις ότι σου λέει»

    «Ναι θα το κάνω» Της απάντησα γεμάτη χαρά.

    Άπλωσε το χέρι της και μου χάιδεψε τις ρόγες μου επάνω από το μπλουζάκι μου, έμοιαζε σαν ηλεκτρισμό και όλες μου οι αισθήσεις ξύπνησαν δεν ήξερα τι να κάνω ένιωθα αμηχανία. Τότε σιγά - σιγά μου σήκωσε την μπλούζα και την έβγαλε, μπροστά της εμφανίστηκαν τα βυζιά μου.

    Έβαλε στα καρπούς των χεριών μου από ένα κολάρο τα σήκωσε και τα τοποθέτησε στους γάντζους που βρίσκονταν στην οροφή. Η Μαρία πήρε ένα μαστίγιο και πήγε ακριβώς πίσω μου.

    Ωραία για να δούμε λοιπόν πόσο πολύ το θέλεις....

    Άρχισε να με μαστιγώνει στην πλάτη στην αρχή σιγά και όσο πέρναγε η ώρα ποιο δυνατά. Ένοιωθα πραγματικά πολύ ωραία παρόλο τον γλυκό πόνο που μου προκαλούσε η Μαρία, ξαφνικά ήρθε μπροστά μου και τότε άρχισε να χτυπάει με λύσσα τα βυζιά μου, όπου έβρισκε, ο πόνος ήταν ποιο έντονος αλλά ποιο ερεθιστικός, άρχισα να βογκάω από τον πόνο, αλλά μου άρεσε, μου άρεσε να βλέπω να πέφτει το σκληρό μαστίγιο επάνω στις ρόγες και στο στήθος μου, τότε κατάλαβα τον πόθο που ένιωθε η Μαρία όταν την μαστίγωνε η Ελένη.

    Ω θεέ μου είναι τόσο ωραία.

    Και τότε άρχισα και εγώ να φωνάζω

    Ναι μαστίγωσε με, κάνε μου ότι θέλεις είμαι δική σου.

    Ξαφνικά η Μαρία σταμάτησε με κοίταξε και μου είπε, όχι κοπέλα μου δεν είμαι δική σου ανήκουμε και οι δύο στην Αφέντρα Ελένη και αυτή θα αποφασίζει τι μας αρέσει και τι όχι. Η Μαρία έβγαλε την μπλούζα της γύρισε το στήθος της στο πρόσωπο μου και μου είπε «βλέπεις» δείχνοντας μου κάποια σημάδια, «το μαστίγωμα που σου έριξα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά εδώ τα σημάδια που έχουν γίνει από την αφέντρα», στην συνέχεια έβαλε δύο χειροπέδες και κρεμάστηκε και αυτή απέναντί μου. Τότε συνειδητοποίησα που ήμασταν και οι δύο δεμένες και πως δεν θα μπορούσαμε να λυθούμε μόνες μας. Το κατάλαβε η Μαρία και μου είπε μην ανησυχείς σε λίγο θα έρθει η Ελένη και τότε θα καλοπεράσουμε.

    Είμαστε έτσι 2-3 ώρες και τότε ακούστηκε η εξώπορτα να ανοίγει, σε λίγο η Ελένη άνοιξε την πόρτα και μας είδε, στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά μετά χαμογέλασε και μου είπε, "δεν ήξερα ότι έχεις τέτοια γούστα Ντίνα"

    «Τώρα το ανακάλυψα Ελένη......» με τα χέρια της μου έκλεισε το στόμα. «Κυρία θα με λες από εδώ και πέρα»

    «Ναι κυρία, νομίζω πως ανακάλυψα επιτέλους την ταυτότητα μου και θα ήθελα να με κάνεις και εμένα μέλος στην παρέα σας κυρία»

    «Φυσικά, δεν έχω αντίρρηση αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως θα κάνεις ότι θέλω»

    «Ναι κυρία»

    «Ωραία για να δούμε λοιπόν»

    Στάθηκε μπροστά μου, μου κατέβασε τα χέρια και τα έδεσε πίσω, έσκυψε και έβγαλε από την τσάντα της δύο μεταλλικά μανταλάκια τα οποία τα μάγκωσε στις τρυφερές θηλές μου, όσο περνούσε η ώρα ο πόνος από το σφίξιμο ήταν και ποιο έντονος στην συνέχεια τα μανταλάκια τα έδεσε με σχοινί επάνω σε ξύλο το οποίο ήταν δεμένο με ένα σχοινί, το σχοινί αυτό ανέβαινε στο ταβάνι σε μια τροχαλία και κατέβαινε κάτω όπου δενόταν με ένα κουτί το οποίο ήταν άδειο, με ανάγκασε να προχωρήσω προς τα πίσω έτσι ώστε προχωρώντας να σηκώνω το κουτί με τις θηλές μου, αφού το ανέβασα και το κατέβασα μερικές φόρες ή Ελένη άρχισε να προσθέτει βάρος στο κουτί, όσο ποιο βαρύ ήταν το κουτί τόσο ποιο πολύ τεντωνόντουσαν τα βυζιά όταν προχωρούσα προς τα πίσω, ξαφνικά ένοιωσα τα μανταλάκια να γλιστράνε επάνω στις θηλές και να κατεβαίνουν στις ρόγες μου, το είδε η Ελένη παίρνει από την τσάντα της γρήγορα δύο βελόνες, τα μανταλάκια στο σημείο που έσφιγγαν είχαν μια τρύπα στην μέση, τότε η Ελένη βάζει μέσα στην τρύπα την βελόνα τρυπώντας την θηλή μου η βελόνα βγήκε από την κάτω πλευρά του μανταλάκι, το ίδιο έκανε και με την άλλη θηλή μου, ο πόνος καθώς τρυπούσε την σάρκα μου ήταν τρομερός αλλά πολύ ερεθιστικός

    «Ωραία» λέει «Τώρα δεν θα μπορούν να φύγουν τα μανταλάκια από τις ρόγες σου.» Οπότε αύξησε στο διπλάσιο το βάρος του κουτιού και με υποχρέωσε να το ξανά σηκώσω,

    «Λοιπόν τώρα θέλω να το σηκώσεις και να το κατεβάσεις δέκα φορές ξεκίνα τσούλα» ο πόνος δεν μπορείτε να φανταστείτε, πόσο έντονος ήταν, καθώς τραβούσα το κουτί σε κάποια στιγμή νόμιζα πως η βελόνα θα σκίσει τις ρόγες μου. Όταν σε κάποια στιγμή σταμάτησα διότι πονούσα πάρα πολύ, τότε η Ελένη βουτάει το μαστίγιο και άρχισε να με χτυπάει στην πλάτη με λύσσα,

    «Δεν εκτέλεσες την διαταγή μου σκύλα, προχώρα έχεις ακόμα 3 φορές να το κάνεις» τότε πήρα το κουράγιο και τελείωσα το μαρτύριο που μου έβαλε η κυρία μου. Στο τελευταίο τέντωμα δεν με άφησε να κατεβάσω το κουτί και καθώς ήταν τεντωμένα τα βυζιά μου άρχισε να μου ρίχνει καυτό κερί.

    την συνέχεια θα σας την πώ άλλη φορά,

    ntinage@yahoo.gr
     
  2. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Ωωωω γουσταρωωωωω.... μέχρι στιγμής είναι πολύ καύλα. Συνέχισε Ντίνα μ αρέσει πολύ με γυναίκες. Με εξαίρεση το τρύπημα (δεν το μπορώ αυτό) είναι πολύ καλό παιχνίδι. Ελπίζω να έχει κι άλλα μαστιγώματα κεριά και μανταλάκια, μ αρέσουν πολύ τέτοια. Μην αργήσεις τη συνέχεια ε;
     
  3. τασος0

    τασος0 Regular Member

    αυτο ειναι πραγματικο γεγονος η μια φαντασιωση?
     
  4. paroinia

    paroinia Regular Member

    Συγνώμη για την αδιακρισία αλλά ήταν σίγουρα αυτό η πρώτη σου εμπειρία? Μου φαίνεται ολίγον απότομη και προχωρημένη για πρώτη εμπειρία. Ειδικά αν δεν είχες οποιεσδήποτε λεσβιακές εμπειρίες στο παρελθόν. Δεν νομίζω ότι κάποιος με το που βλέπει ένα βιντεάκι με μαστίγωμα είναι απαραίτητα έτοιμος να μαστιγωθεί και να του αρέσει. Το bdsm εξ’ όσων αντιλαμβάνομαι είναι αρκετά εγκεφαλικό παιγνίδι, ώστε να θέλει κάποια κατανόηση πρώτα, πριν φτάσεις στο σημείο να το απολαμβάνεις.
     
  5. Anestis_Perv

    Anestis_Perv New Member

    Ωραια εμπειρια (ειτε φανταστικη ειτε αληθινη ) μονο που στο γνωστο site του Ευταξια που εχει μπει η ιδια ιστορία έχει αφήσει η συγγραφέας το mail της
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    α δηλαδή δεν είναι δικιά της εμπειρία και την πήρε από άλλο board ?
     
  7. Anestis_Perv

    Anestis_Perv New Member

    φιλε konstantinos δεν ξερω αν ειναι το ιδιο προσωπο , η ιστορια παντος ειναι ιδια . Τσεκαρε το και ο ιδιος αν ευκαιρεις
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    δεν υπάρχει πρόβλημα δεν θέλω να μπάινουν εδώ φανταστικές ιστορίες. Η κατηγορία είναι για αληθινές εμπειρίες όχι για ιστορίες γιατί όλοι μας έχουμε φαντασία. Δεν λέω πως είναι φανταστική ούτε έχει σημασία αν βρίσκεται και σε άλλο site. Αρκεί να είναι αληθινή και να την έχει υποβάλει το άτομο που την έζησε
     
  9. Dracioula

    Dracioula New Member

    Μου φαινεται απιθανο αυτη να ηταν πρωτη εμπειρια οχι μονο για τις λεσβιακες τασεις που λεει και η paroinia αλλα και για το ποσο εντονα ηταν τα bdsm στοιχεια.Δεν νομιζω πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που δεν εχει δοκιμασει ποτε τιποτα ξαφνικα σε μια στιγμη να τα κανει ολα μαζι.
    Θεωρω οτι το bdsm ειναι προτιστως εγκεφαλικο και κατοπιν σωματικο παιχνιδι η τουλαχιστον ετσι το βιωνω εγω.Μου φαινεται εξωπραγματικο να παραδιδεις μυαλο και σωμα σε καποια που γνωρισες ενα σαββατοκυριακο απο μια κοινη φιλη οπως αναφερει στην ιστορια της η ntinage.
     
  10. Ms Alexia

    Ms Alexia New Member

    Ωραια εμπειρια αλλα ... δυσκολα πιστευτη για πρωτη!
     
  11. ntinage

    ntinage Guest

    Έίμαι 35 χρονών, στο BDSM είμαι περίπου 15 χρόνια ενεργά, όσα σας περιέγραψα στην ιστορία μου τα έχω κάνει πράξη, όχι με τα αναφερόμενα πρόσωπα αλλά μόνη μου, η αλήθεια είναι πως δεν έχω εκδηλώσει τις προτιμήσεις μου σε άλλους ανθρώπους, μπορώ να πω πως δεν το ξέρει κανένας και φυσικά δεν ρίσκαρα να το μάθει κανένας γιατί θα κάνει ζημιά στην δημόσια ζωή μου, αρκούμε ώστε να ικανοποιώ μόνη μου τις ανάγκες μου, και μου αρέσει. Το φόρουμ αυτό το ανακάλυψα τυχαία ψάχνωντας και πιστεύω πως θα με βοηθήσει γιατί θα μπορέσω να ανταλλάξω εμπειρίες, έστω και ανώνυμα, μέ άλλους ομοιoπαθείς.

    Ζητάω συγνώμη που δεν μίλησα ειλικρινά από την αρχή, πάντως εάν θέλετε μπορώ να σας διηγούμε τις μοναχιμές μου στιγμές στο BDSM.

    Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν εκδηλώσει τις προτιμήσεις του σε άλλους ανθρώπους.

    Ευχαριστώ
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Δεν πειράζει. Δηλαδή όταν λες μόνη σου τι εννοείς ?
     
Thread Status:
Not open for further replies.