Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω, θέλεις, θέλετε...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 5 Απριλίου 2014.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Ένας υποτακτικός θέλει να ικανοποιεί τα θέλω της κυρίας του. Πολύ ωραίο. Πολύ αλτρουιστικό κλπ κλπ.

    Προσοχή.
    Έτσι δεν λέγεται; Bdsm αλφαβήτα, κλπ…


    Αν παραβλέψουμε λοιπόν το γεγονός πως ο υποτακτικός ικανοποιεί πρωτίστως έτσι τα δικά του θέλω (αλλιώς προφανώς δεν «θα ήθελε»), οδηγούμαστε σ’ ένα περίεργο ή και παράλογο νόημα.

    Κάποιος κάνει κάτι, όχι γιατί οι επιθυμίες του είναι αυτές, όχι γιατί έχει την ανάγκη να ικανοποιήσει τα δικά του θέλω, αλλά για να ευχαριστήσει τον άλλο.

    Δηλαδή το κίνητρο αυτής του της πράξης είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών του άλλου κι έτσι ιεραρχεί πρώτα την ανάγκη ικανοποίησης του άλλου και μετά τον εαυτό του.
    Συμφωνείτε;
     
    Last edited: 5 Απριλίου 2014
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...


    Θέλει να ικανοποιεί τα θέλω της Mistress, άρα και σε αυτή την περίπτωση για τον εαυτούλη του το κάνει. Τόσο απλά. Η ανιδιοτέλεια είναι εντελώς διαφορετική, πέρα και πάνω από M/s, υπερβατική. Η ανιδιοτέλεια είναι αληθινή αγάπη, μπορείς να προσπεράσεις ακόμα και τα βίτσια σου ή τις φαντασιώσεις σου για να είσαι κοντά στη γυναίκα που αγαπάς και να την υπηρετείς με κάθε τρόπο, να της αφιερώνεσαι με κάθε τρόπο και να υπομένεις τα πάνδεινα. Μπορείς να θυσιάσεις πάρα πολλά ή ακόμα και να μεταμορφωθείς εσωτερικά.


    Elysium τα νήματα που ανοίγεις μου αρέσουν πολύ. Σε πάω.
     
  3. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Kαι έτσι ακριβώς κερδίζει το παιχνίδι πάντα μα πάντα όμως ο πραγματικός υποτακτικός. Άρα και να με δει κρέας μια Κυρίαρχη δεν με πολυαπασχολεί, αυτό που με απασχολεί είναι να έχω ιδιοκτήτρια.

    Φυσικά άμα τους το λές σκυλιάζουν αλλά λυπάμαι Κυρίες μου αυτή είναι η αλήθεια... Πάντα κερδίζει ο πραγματικός υποτακτικός..
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...


    Ειλικρινέστατο  
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    αυτό μου κάνει εντύπωση, γιατί σκυλιάζουν;
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Συνειδητοποιεί πως δεν πληγώνεσαι και κάπως έτσι χάνει το παιχνίδι...
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    ο.κ. ευχαριστώ  
     
  8. Surviving

    Surviving New Member

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Τα ίδια ηθικά διλλήματα έχουν απασχολήσει, μεταξύ άλλων, και τη θρησκεία. Αφιερώνομαι στο Θεό ή το κάνω από ιδιοτέλεια για να κερδίσω την εύνοιά του; Αυτή είναι και η τεράστια σύγχυση του bdsm που προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ ηθικής, κοινωνικής και νομικής συμμόρφωσης απ’ τη μια, και του ενστίκτου, της καύλας και της ανάγκης απ’ την άλλη.
    Υ.Γ. Για το Δάσκαλο που μου λείπει.
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...


    Ενδιαφέρον. Και σε αυτήν την περίπτωση βέβαια ανιδιοτέλεια δεν υφίσταται (ίσως γενικότερα δεν ευσταθεί η έννοια της «ανιδιοτέλειας»). Αν δεν προσβλέπει κάποιος σε κάτι που θα ευνοήσει τον ίδιο (ικανοποίηση, ηδονή, ελπίδα, γαλήνη κλπ.) δεν προβαίνει σε καμιά ενέργεια.
    Ακόμη και η φιλανθρωπία ως πράξη είναι ιδιοτελής.

    Όταν τα κίνητρα δεν είναι φανερά ονομάζουμε κάποιες πράξεις ως ανιδιοτελείς.
    Π.χ. στο θέμα μας: Οι πράξεις του σκλάβου προς τον αφέντη του έχουν κίνητρα εγωιστικά ή όχι; Αποσκοπούν στην ικανοποίηση πρώτα των αναγκών του υποτακτικού ή του κυρίαρχου;
     
  10. Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    οι πραξεις του σκλαβου αποσκοπουν πρωτα στην ικανοποιηση των αναγκων (κ καυλας κλπ) του σκλαβου. για να γινει αυτο, μοιραια, πρεπει να ικανοποιηθουν οι διαταγες του αφεντη. ωστοσο δε χαρακτηριζω "εγωιστικα" τα κινητρα του σκλαβου. δεν ειναι αυτος ο ορισμος του "εγωιστικου", κατα τη γνωμη μου.
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Δεν υπάρχουν διλήμματα είναι όπως ο ετεροπολικός δεσμός στη χημεία. Πως στη χημεία όσο πιο ηλεκτραρνητικό είναι ένα ένα στοιχείο δημιουργεί τόσο σταθερό δεσμό με ένα περισσότερο ηλεκτροθετικό. Αυτή ακριβώς είναι και η σχέση μιας Κυρίαρχης με ένα υποτακτικό. Για αυτό και ένας έμπειρος υποτακτικός δεν μπορεί να μπλέξει με μια vanilla ή με μια Domme. Θέλει το στοιχείο του... Και για αυτό ακριβώς δεν σπάνε εύκολα τέτοιες σχέσεις...όσο εύκολα σπάνε οι σχέσεις που κάνουν οι vanilla. Είμαστε φτιαγμένοι για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων... Δεν υπάρχει εγωισμός σε αυτό ούτε έπαρση. Σου δίνω ότι θέλεις για να ικανοποιηθείς εσύ εγκεφαλικά και σωματικά και να ικανοποιηθώ και εγώ εγκεφαλικά. Και προσπαθούν οι ψυχολόγοι να καταλάβουν τι; Τίποτα δεν μπορείς να αντιληφθείς αν δεν φτάσεις σε αυτό το σημείο της εγκεφαλικής ηδονής...
     
  12. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Το επαναλαμβάνεις και όμως κάνεις λάθος. Ένας έμπειρότατος υποτακτικός μπορεί να μπλέξει με μια vanilla. Όταν την ερωτευθεί ως γυναίκα και όταν ερωτευθεί την προσωπικότητά της που είναι κυριαρχικότατη, έστω κι αν δεν σκαμπάζει γρι από Μιστρεσιλίκια. Και είναι πολύ αργά αν την αγαπήσει.