Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    για τον άνθρωπο των σπηλαίων και τη διαιώνιση του είδους δεν θα πει κανείς?
     
  2. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Αν αυτό πιστεύει, απλά χάνει. Ειδικά αν θεωρεί ότι πρέπει να κρατάει τους τύπους (και να χάνει την ουσία ή έστω μέρος αυτής).

    Σημασία έχει για μένα το πως επιβάλλεται και κυρίως το πως "περνάει" όσα Εκείνη θέλει και την εξιτάρουν. Αν πρόκειται να μιζεριάζει και να διστάζει, για να μην "κακοχαρακτηριστεί", ούτε ο σύντροφός της είναι σωστός ούτε πολύ περισσότερο η ίδια ζει αυτό, που λέει ότι είναι.

    Χωρίς πάθος και ένταση όλα είναι άχρωμα και άγευστα. Και αλίμονο αν μία Αφέντρα δεν παίρνει ό,τι θέλει. Είτε αυτό είναι κωλαράκι είτε κάτι άλλο  
     
  3. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ωχ, τώρα αυτός που έρχεται θα μου σκοτίσει τους αδένες...
     

     

    Ανήσυχο είδος θηλαστικού, με δημιουργική και ανήσυχη φαντασία, εξελικτικές πνευματικές δεξιότητες, ικανότητες σύνθεσης-ανάλυσης σκέψεων,...πολλά υποσχόμενο,...

    μην κρίνετε από τις φώτο, το αδικούν εν μέρει ως είδος και δεν τα αποτυπώνουν όλα για όλα τα μέλη του...  
     
  4. Janine

    Janine Regular Member

    @underherfeet Πολλά διάβασα σ' αυτό το νήμα, τι για Φαλλούς (με κεφαλαίο!), τι για προγόνους και αρχαίους Έλληνες, τι για την κυριαρχία(!) των πιθήκων μακάκα, τι για μάνες και οιδιπόδεια. Κάπου εξεπλάγην, κάπου εκνευρίστηκα, κάπου είπα "τώρα θα γράψω σεντόνι".

    Τελικά κατέληξα να πω: Ρε, δε γαμείς; (no pun intended)

    Και κάπου αλλού το είπα σήμερα, ας το πω κι άλλη μία. Για μένα Κ είναι αυτοί και αυτές που καυλώνουν με τον έλεγχο της ερωτικής έκφρασης, της δικής τους και των συντρόφων τους (συναινετικώς, έτσι; ). Τα επιχειρήματα για ζώα, μάνες και αρχαίους δασκάλους, τα θεωρώ άσχετα με το θέμα.
    Το τι θα κάνουν οι Κ, ποιες πρακτικές θα χρησιμοποιήσουν, τι εντολές θα δώσουν και τι εργαλεία γουστάρουν ή δεν γουστάρουν, είναι δικός τους (των Κ) λογαριασμός. Η διείσδυση από μόνη της δεν είναι κυριαρχική πράξη καθ' αυτή και κανένα λογαριασμό δεν οφείλει να δώσει καμία κυριαρχική γυναίκα, αν θέλει διείσδυση από τον υποτακτικό της. Αυτό έλειπε, να ακολουθεί ταμπέλες και ταμπού, που δημιούργησαν άλλοι, αντί να κάνει αυτό που θέλει.
    Μεγάλος καημός να ελεγχθεί η απόλαυση από όλους τους άλλους, εκτός από την ενδιαφερόμενη κυριαρχική γυναίκα. Να το κοιτάξουν μερικοί.
    Α και κάτι τελευταίο. Ούτε η διείσδυση από κυριαρχικό άντρα είναι από μόνη της κυριαρχική πράξη. Θέλει και κάτι παραπάνω από "Insert Tab A into Slot B" η Κυριαρχία. Τώρα, αν άλλοι βλέπουν αλλιώς τα πράγματα, οκ, δεκτό, όλοι έχουμε μια άποψη.
     
    Last edited: 24 Ιουλίου 2017
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αδάμ..! Εσύ είσαι Αδάμ..?
     
  6. Το θέμα μου φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά έχω πιεί λίγο παραπάνω απ' όσο έπρεπε και επιφυλάσσομαι να απαντήσω.
    Ακόμη και η συλλογιστική μου πορεία κάνει 8άρια.

    Αύριο με καθαρό μυαλό.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Φτάσαμε και στο ζουμί λοιπόν!

    Περί διείσδυσης και κυριαρχικής πράξης.

    Αν η διείσδυση είναι αμιγώς κυριαρχική πράξη, όποιος διεισδύει είναι κυρίαρχος?

    Και σε όποιον διεισδύουν είναι υποτακτικός?

    Αυτό το ερώτημα ταλανίζει -ανόητα κατ΄εμέ-, όλους τους συντεταγμένους με ωραία κουτάκια σκέψης, στα οποία, βολικά τοποθετούν ότι θένε, έτσι όπως τους αρέσει, μα κυρίως, όπως τους βολεύει.

    Κυριαρχική πράξη δεν είναι καμία πράξη αυτή καθεαυτή λοιπόν.

    Η πρόθεση και ο έλεγχος είναι αυτά που την καθιστούν κυριαρχική ή όχι.
    Αν ίσχυε ο κανόνας που λέει ότι διείσδυση=κυριαρχία, δεν θα είχε καταδικαστεί καμία γυναίκα για βιασμό ή αποπλάνηση, ΠΟΤΕ.
    Όμως, έλα που δεν ισχύει. Ούτε στα μάτια του νόμου, ούτε στο μυαλό νοημόνων.

    Αφού λοιπόν το ξεκαθαρίσουμε αυτό, τότε θα πούμε, ότι ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, δεν μπορεί να μειώσει την κυριαρχία ενός ατόμου, ανεξαρτήτως φύλου, παρά η αδυναμία του να έχει τον έλεγχο.
    Τον έλεγχο τής πράξης, τής σκηνής, τής σχέσης.

    Όταν κάποιος ''σερβίρει'', όπως τα service tops, ή αντίστοιχα τα service bottoms, δεν αποκτά κανενός είδους έλεγχο. Έχει μόνο ''θέση'', από πάνω, δεν παίρνει αποφάσεις, δεν δίνει εντολές.
    Καλείται να εκτελέσει επιθυμίες, μέσα στα πλαίσια της ανταλλαγής ισχύος.
    Δεν αποκτά ισχύ, δεν αποκτά έλεγχο, εκτελεί επιθυμίες.
    Το αν τον/την καυλώνει είναι ένα άλλο θέμα, θέλει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση της ψυχολογίας του από κάτω, αυτού που δέχεται τις οποιεσδήποτε εντολές.
    Το αν ξενερώνει, είναι επίσης ένα άλλο θέμα, μπορεί να μην γουστάρει καν την διείσδυση, γιατί στο μυαλουδάκι του/της ισοδυναμεί με κυριαρχική πράξη, μέσω όλων των προαναφερθέντων ιδεοληψιών.

    Ωστόσο, το τι γουστάρει μία γυναίκα, μία Αφέντρα, ουδείς δικαιούται να το περιορίσει, να το κρίνει, ή να την αποκαθηλώσει γιατί εκφράζει αυτό ακριβώς που γουστάρει και το απαιτεί, με τον τρόπο πού το απαιτεί, από τον/την υποτακτικό/ή της.
    Αν γουστάρει να την γαμάνε, να την στραπονάρουν, να την πηδάνε, είναι εντελώς δικό της θέμα.
    Αν έχει τον έλεγχο όλου αυτού, αν έχει τον έλεγχο της καύλας της και της καύλας του ατόμου που αλληλεπιδρά μαζί της, είναι μια χαρά Αφέντρα στα δικά μου τα μάτια.
    Όλα τ΄άλλα είναι τα φαντάσματα μίας υποκριτικής, πατριαρχικής κοινωνίας, που έχει μπει στα εγκεφαλικά κύτταρα όλων όσων υποστηρίζουν το αντίθετο και το ντύνουν και με λογικοφανή επιχειρήματα και συμπεράσματα, με το γνωστό disclaimer, ότι καλά κάνουν, απλά εμένα δεν με αφορά αυτή η συλλογιστική.

    Κρίνω εξ΄ιδίων φυσικά, αλλά όχι μόνο εξ΄ιδίων. Έχω αυτήν την ενοχλητική συνήθεια να συζητώ διεξοδικά, με πολύ κόσμο και να ακούω αυτά πού μού λένε. Έτσι έχω συζητήσει και με πολλές γυναίκες, tops, Dommes και κάποιες Mistresses.
    Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία περίπτωση Mistress, πολύ γνωστής, που είχε λυσσάξει να γαμηθεί με έναν φίλο gay.
    Δεν ήθελε να τον γαμήσει, όοοοοοοοοχι!
    Ήθελε να ΤΗΝ γαμήσει, το τρόπαιο Της ήταν ότι ο εν λόγω δεν είχε διεισδύσει ποτέ σε γυναίκα. Ήταν και προικισμένο παληκάρι και Την εξίταρε προφανώς αυτό πολύ. Αυτός ήθελε πρωκτική διείσδυση -αυτό τον έφτιαχνε-, Αυτή ήθελε κολπική. Φυσικά έγινε το δικό Της.
    Κι αφού έγινε το δικό Της, έγινε και το δικό του, μιάς και το γούσταρε Αυτή και το πρωκτικό. Και του το είπε. Ότι το κάνει επειδή αρέσει σ΄Αυτήν και όχι σ΄αυτόν, επειδή το θέλει Αυτή.
    Στην αρχή, το σκέφτηκα ως παράδοξο. Αφού το δούλεψα στο μυαλό μου, σκέφτηκα, ότι τελικά έγινε το δικό Της.
    Απολύτως κυριαρχική πράξη.

    Και ναι.
    Σε μερικές γυναίκες γουστάρει να γαμιούνται.
    Αγρίως.


    Και αυτό δεν τίς κάνει καθόλου λιγότερο Κυριαρχικές από κάποιες άλλες. Αντιθέτως. Αυτός είναι ο δυναμίτης στα θεμέλια της πατριαρχικής κοινωνίας. Οι γυναίκες που διεκδικούν αυτό που γουστάρουν, έτσι όπως το γουστάρουν και δεν έχουν να λογοδοτήσουν σε κανέναν γι΄αυτό.
    Την καύλα τους και την απόλαυσή τους διεκδικούν και την κερδίζουν ενίοτε, έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θέλουν.
    Αυτό τις κάνει απόλυτα Κυριαρχικές στα δικά μου μάτια, κι όχι το αν γαμάνε ή τις γαμάνε.
    Αν σε κάποιους αυτό δεν αρέσει, δεν πειράζει, ας μην ακολουθήσουν.
    Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί/ες που ακολουθούν και συναινούν με χαρά.

    ΥΓ Τούτων λεχθέντων, πάω να φτιάσω μία καυλωτική καρυδόπιτα. 
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2017
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ορθή παρατήρηση. Το οποίο, όπως είδαμε κι εδώ, έχει και την άλλη όψη ότι επειδή είναι γυναίκα πρέπει οπωσδήποτε να επθυμεί να έρχεται σε οργασμό με την τυπική έννοια της διείσδυσης, ειδάλλως κάτι δεν πάει καλά και τα λοιπά μπαρμπούτσαλα.
     
  9. Janine

    Janine Regular Member

    @brenda Ακριβώς από την πατριαρχική αντίληψη πηγάζει αυτή η σχεδόν θεοποιημένη άποψη του Φαλλού (με κεφαλαίο, έτσι; ). Κι αφού ο φαλλός- μπαρδόν, ο Φαλλός, μην ξεχνάμε το συμβολισμό- είναι κυριαρχικό εργαλείο ("όταν νυχτώνει το εργαλείο"; αυτό), μοιάζει και με λόγχη άλλωστε, είναι πασιφανές, τότε κι ο φορέας του Φαλλού θα πρέπει να είναι κυρίαρχος. Παύει, δε, ο φορέας να είναι κυρίαρχος μόνον όταν αποποιείται του Φαλλού (μόνο άγαλμα δεν του φτιάξαμε ακόμα), και συμπεριφέρεται ο φορέας ως γυναίκα (δηλαδή γουστάρει να παίζει με τον κώλο του, γιατί αυτό είναι απαραίτητα υποτακτική- κι άρα γυναικεία- συμπεριφορά, κατά την ίδια ταύτη αντίληψη που θέλει το Φαλλό, ως άλλο θεό Ήλιο).

    Δεν είναι κάτι νέο, φυσικά, αυτή η άποψη κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τα έμφυλα στερεότυπα, το μισογυνισμό, την ομοφοβία, την τρανσφοβία. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους.

    Σε κάθε περίπτωση, καμία σύνδεση δεν βρίσκω εγώ με το bdsm, πέραν της νοοτροπίας που έχει καθένας στο κεφάλι του κι η οποία μοιραία περνάει και στον τρόπο που σχετίζεται κι άρα και στον τρόπο που σχετίζεται bdsm-ικώς, όταν είναι bdsmer.
    Αλλά όχι και να μας τα πλασάρουν σαν πανανθρώπινη αλήθεια, φτάνει κάπου.

    Αναρωτιέμαι, βέβαια, όταν μετά από μια ηλικία παύει να σηκώνεται ο Φαλλός, χωρίς τη λήψη δύο-τριών χαπακίων, παύει κι η κυριαρχία του ανδρός; Ή τη διατηρεί τιμής ένεκεν, όπως οι ομότιμοι καθηγητές στο πανεπιστήμιο;


    Ναι, το είδα κι αυτό. Ότι ο γυναικείος οργασμός, ο παραδοσιακός (ο σωστός, ο πρόστυχος, ο γοητευτικός, ρε παιδί μου) είναι μόνον ο κολπικός. Στη γυναίκα. Που αμφιβάλλω αν έχει διαπιστώσει κανείς με πόσους τρόπους κι από πού μπορεί να χύσει, άμα γουστάρει.
    Καλά, για την κυριαρχική γυναίκα τι να πούμε, αυτή ή δεν υπάρχει, ή υπάρχει μόνο αν στραπονάρει και πάει μετά να την γαμήσει ο βανίλα ή κυριαρχικός άντρας (ο σωστός, ο πρόστυχος, που θα της προσφέρει και το σωστό, πρόστυχο κολπικό οργασμό να 'ούμε). Το να επιλέξει η ίδια πώς θέλει και τι και αν, ούτε καν.
    Και βεβαίως έχει πρόβλημα άμα δεν επιθυμεί διείσδυση (από κυριαρχικό, άντε και βανίλα σε τιμή ευκαιρίας- όχι από υποτακτικό γιατί θα της πέσει η κυριαρχία στο φόρουμ), τι, σάμπως είναι δικό της το κορμί για να αποφασίσει η ίδια;; Είναι βιολογικά θέματα αυτά, τα κάνουν κι οι πίθηκοι μακάκα.
    Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ο Ασκητής θα έκανε χρυσές δουλειές εδώ μέσα.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Εγώ που είμαι κλειτοριδικχιά και σκουιρτάρω δηλαδή υπολείπομαι?
    Τσάμπα θεωρώ ότι κανονικό σεξ είναι και τα υπόλοιπα?
    Και διείσδυση επιθυμώ ενίοτε, για τους δικούς μου πάντα λόγους, αλλά και χωρίς αυτήν, θεωρώ και πάλι ότι έχω κάνει σεξ.
    Ξεκάθαρα.
    Τι, όχι? 
    Wtf?
    Επιτρέψτε μου να θεωρώ το είδος μου, ένα σκαλί πχιο πάνω από τον πίθηκα μακάκα, με λίγο πιο κομπλικέ λειτουργία στην απόλαυση και τον οργασμό! Ειδικά τον γυναικείο...
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Είναι λάθος να λέμε διείσδυση και να εννοούμε από άνδρα σε γυναίκα. Πρέπει να διευκρινίζεται.
    Ομιλώ για γυναίκες όπου δεν γουστάρουν την συμβατική διείσδυση από τον οποιονδήποτε ανεξαρτήρως στάτους. Είναι άκομψο να θεωρείται δεδομένο ότι κάθε γυναίκα οφείλει να κάνει έτσι σεξ αλλιώς "έχει πρόβλημα".
     
  12. gazza

    gazza Regular Member

    Γαματε γιατι χανομαστε