Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θερμαντική αγωγή όρχεων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 11 Ιανουαρίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    [Μετέφρασα το παρόν κείμενο για λόγους αναψυχής και μόνο, στο πλαίσιο της διέγερσης μέσω της αυτής τέλος πάντων που...ω, είναι πολύπλοκο. Με καύλωσε αυτό το κείμενο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Όμως, θεωρώ ότι η πρακτική αυτή ενέχει ιατρικούς κινδύνους και δεν την συνιστώ, προσωπικά. So, don’t try this at home...]

    ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΡΧΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ

    EΙΣΑΓΩΓΗ

    Ευχηθήκατε ποτέ να σταματήσει ο σκλάβος σας να κάνει κάποια ενοχλητικά πράγματα; Σκεφτήκατε ποτέ πώς θα μπορούσατε να κάνετε το κουταβάκι σας να σταματήσει να γκρινιάζει για τις δικές σας κακές συνήθειες; Σ’ αυτή την προχωρημένη μορφή εκπαίδευσης, μπορείτε να «διαμορφώσετε» το σκλάβο σας σε ένα κουτάβι που θέλει μόνο να υπηρετεί, δεν το ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από σας, και το μόνο που περιμένει από σας είναι η επόμενη «θερμαντική αγωγή». Ακολουθείστε αυτά τα βήματα και το κουτάβι σας θα νοιάζεται μόνο για δύο πράγματα, εσάς, και πότε θα λάβει την επόμενη «θερμαντική αγωγή».

    Βασικά, αυτό το σύστημα επιτρέπει σε σας, τον Μάστερ, να ελέγξετε τη σεξουαλική ορμή του σκλάβου σας. Οι επαναλαμβανόμενες θερμαντικές αγωγές στειρώνουν το κουτάβι μέχρι που το μόνο που θέλει πια είναι να σας υπηρετεί. Μπορεί να γίνει όμως κατάχρηση των τεχνικών που περιγράφονται. Όταν εφαρμόζεται αυτή η αγωγή, το σκυλάκι σας είναι πολύ ευάλωτο στις διαταγές και στις εντολές. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, μην ανεβάσετε τη θερμοκρασία πολύ. Η υψηλή θερμοκρασία σε ακραίο βαθμό μπορεί να κάψει ή να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο κουτάβι σας.

    ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

    1. Κομπρέσες, μία ποσότητα των 6. Πρόκειται για 6 τυποποιημένες κομπρέσες σε μορφή τζελ και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα φαρμακεία. Κοστίζουν περίπου $4 η μία.
    2. Μία κατσαρόλα - βραστήρα τύπου crock-pot ή άλλη παρόμοια. Είναι μία ηλεκτρική συσκευή που μαγειρεύει σε αργή φωτιά. Την χρησιμοποιούμε για να ζεστάνουμε τις κομπρέσες. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΜΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ. (Για να αποφύγετε την μετάβαση στο νοσοκομείο!) Τα μικροκύματα τις ζεσταίνουν υπερβολικά και μπορεί να κάνουν ζημιά στους όρχεις του κουταβιού σας.
    3. Μία κομμένη κάλτσα. Χρησιμοποιείστε την για να απομονώσετε τους όρχεις. Το τμήμα για τα δάχτυλα σε μία μάλλινη κάλτσα μας δίνει την τέλεια μόνωση, απλά περάστε την γύρω από τους όρχεις και δέστε την.
    4. Ένα κορδόνι ή κάτι παρόμοιο χρησιμοποιείται για να δεθούν οι όρχεις. Πρέπει να δεθούν σφιχτά, αλλά όχι τόσο ώστε να κοπεί η κυκλοφορία του αίματος. Ο στόχος μας είναι η προσωρινή στείρωση, όχι η μόνιμη βλάβη.
    5. Ένα κομμάτι από μία κουβερτούλα ή άλλο καλό, μαλακό μονωτικό υλικό. Κόψτε μία τρύπα στο υλικό σας έτσι ώστε να το περάσετε πάνω από τα δεμένα αρχίδια και να μονώσετε το υπόλοιπο κομμάτι του σώματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Πρέπει να κόψετε την κουβερτούλα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να τυλίξετε την κομπρέσα με αυτή για να την κρατήσετε στη θέση της.

    ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΡΜΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ

    Ρυθμίστε το βραστήρα σας σε χαμηλή θερμοκρασία, γεμίστε τον με νερό και βάλτε μέσα τις κομπρέσες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήδη ζεστό νερό για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Μόλις οι κομπρέσες αρχίσουν να ζεσταίνονται:
    1. Βάλτε μία χλιαρή κομπρέσα μέσα στο σλιπάκι του κουταβιού. Αφήστε τους όρχεις του να αρχίσουν να κατεβαίνουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς το πρώτο δέσιμο πρέπει να είναι άνετο. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε αυτό καναδυό φορές μέσα στα πρώτα 20 λεπτά πριν σιγουρευτείτε ότι οι όρχεις του κουταβιού είναι έτοιμοι για δέσιμο.
    2. Τοποθετείστε τους όρχεις του σκύλου μέσα στην κομμένη κάλτσα και δέστε τους. Μην τους δέσετε πολύ σφιχτά, μόνο αρκετά έτσι ώστε το κουτάβι να αισθάνεται άνετα. Αυτή η άνεση είναι σημαντική γιατί το κουτάβι πρέπει να σας εμπιστεύεται. Αν τους δέσετε πολύ σφιχτά το δέσιμο θα προκαλέσει δυσφορία και το κουτάβι σας θα θέλει να ξεφύγει.
    3. Περάστε τα δεμένα αρχίδια του σκύλου μέσα από την τρύπα της κουβερτούλας.
    4. Βάλτε το σκύλο σας να καθίσει σε μία καρέκλα.
    5. Βάλτε μία ζεστή κομπρέσα κάτω από τους όρχεις του και μία από πάνω.
    6. Τώρα, τυλίξτε την κουβέρτα έτσι ώστε να κρατάει τις κομπρέσες στη θέση τους.
    7. {Μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν ηρεμιστικό και συνιστάται σε αυτό το σημείο ! }
    8. Βάλτε το σκύλο σας να φορέσει ένα σλιπάκι ή ένα σορτσάκι για να κρατήσει όλο το πακέτο στη θέση του. Είναι πολύ σημαντικό να μην έρθει το σκυλάκι σε επαφή με τις κομπρέσες. Αν γνωρίζει πόσο ζεστές είναι οι κομπρέσες, μπορεί να μην θέλει να προχωρήσει στη φάση. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι οι κομπρέσες δεν είναι υπερβολικά ζεστές ακόμη. Θα πρέπει να μπορείτε άνετα να τις ακουμπήσετε στο πρόσωπό σας, αν όχι, αν είναι καυτές, μειώστε τη θερμοκρασία στο βραστήρα σας.
    9. Αρχίστε εναλλαγές με τις κομπρέσες κάθε 30 λεπτά, μετά κάθε 20 λεπτά, και μετά κάθε 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια των εναλλαγών, το κουτάβι σας θα γίνει πολύ ήρεμο. Μιλήστε στο κουταβάκι σας, ρωτείστε το ποιον υπηρετεί και ποιος είναι ο σκοπός του. Σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνει πως πρέπει να υπηρετεί μόνο εσάς. Πείτε του ότι η ζέστη είναι καλή. Όσο πιο ζεστά τόσο καλύτερα! Μπορείτε να σκεφτείτε δημιουργικά, φτιάξτε μια κασέτα που μπορεί να ακούσει. Βρήκαμε ότι οι κασέτες των αυτόματων τηλεφωνητών είναι οι καλύτερες. Επαναλαμβάνουν αυτόματα το επιθυμητό μήνυμα ξανά και ξανά. Σιγουρευτείτε όμως ότι το σκυλί σας φοράει ακουστικά για να μην χρειάζεται να υπομείνετε κι εσείς την κασέτα.
    10. Τσεκάρετε τη θερμοκρασία στα αρχίδια του σκύλου σας. Πρέπει να είναι αρκετά ζεστά εκεί μετά από μία ή δύο ώρες. Όταν είναι αρκετά ζεστά, ξαναδέστε τους όρχεις λίγο πιο σφιχτά. Στην πραγματικότητα, το σκυλί σας θα σας το ζητήσει αυτό από μόνο του, αν κάνετε την θερμαντική αγωγή σωστά.
    11. Προσπαθήστε να κάνετε το σκυλί σας να παρακαλάει για περισσότερη ζέστη. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές επαναλήψεις πριν αρχίσει να παρακαλάει, αλλά τελικά θα το κάνει. Όταν θα έχει αρχίσει να παρακαλάει για περισσότερη ζέστη μπορείτε να αρχίσετε την υπερθέρμανση.

    ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

    Το σκυλί σας θα μάθει να αγαπάει τη θερμαντική αγωγή. Κάνει το κουτάβι σας να αισθάνεται ζεστασιά παντού, και το κάνει να σας αγαπάει και να σας υπηρετεί καλύτερα παρά ποτέ πριν. Αν το κάνετε σωστά, το σπέρμα του σκύλου σας θα αρχίσει να βγαίνει διαφανές, ένα σημάδι ότι δεν παράγει πλέον σπερματοζωάρια. Αυτό είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η μείωση στα σπερματοζωάρια σημαίνει μείωση τεστοστερόνης και περισσότερος χρόνος για να υπηρετεί εσάς, και λιγότερος χρόνος για να χαϊδεύεται μόνο του. Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε υπερθέρμανση στο τέλος κάθε θερμαντικής αγωγής. Για να υπερθερμάνετε αυξήστε τη θερμοκρασία στο βραστήρα σας, αλλά σιγουρευτείτε ότι το νερό δεν βράζει, αν βράζει, χαμηλώστε το αλλιώς θα κάνετε ζημιά στο κουτάβι σας.

    1. Βάλτε το κουτάβι να καθίσει σε ένα τραπέζι ή οπουδήποτε μπορεί να ανοίξει τα πόδια του σε πλήρη διάσταση.
    2. Είναι καλή ιδέα να προσθέσετε μία ακόμη κομμένη κάλτσα σε αυτή που ήδη έχετε τοποθετήσει. Αυτό θα προσθέσει ακόμη ένα επίπεδο μόνωσης για να μην σοκαριστεί το κουτάβι με τη ζέστη της κομπρέσας.
    3. {Περισσότερο αλκοόλ ή οτιδήποτε άλλο πρέπει να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της υπερθέρμανσης.}
    4. Πάλι, τοποθετήστε μία κομπρέσα από κάτω και μία πάνω από τους όρχεις. Κάντε εναλλαγές στις κομπρέσες κάθε 4 έως 6 λεπτά για περίπου 20 με 30 λεπτά. Το κουτάβι συνήθως εκσπερματώνει και τελειώνει το σέσσιον στα 20 λεπτά, αν όχι, τελειώστε το σέσσιον στα 30 λεπτά.

    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΡΑΣΕΩΝ

    Καλό είναι να φτιάξετε μια κασέτα για ν’ ακούει το κουτάβι. Αν όχι, μιλήστε του, πείτε του ότι είναι ένα χαζό σκυλί και ότι εσείς είστε το αφεντικό. Ρωτήστε το ποιος είναι το αφεντικό του. Ρωτήστε το ποιος είναι ο σκοπός της ζωής του (να σας υπηρετεί). Για την κασέτα προτείνουμε φράσεις όπως «Η ζέστη είναι καλή», «Περισσότερη ζέστη» «Υπηρετείς μόνο τον...» «όσο πιο ζεστά τόσο πιο καλά». Μην χρησιμοποιήσετε φράσεις όπως «δεν πεινάς ποτέ», αντίθετα πείτε «ο Αφέντης σου θέλει να είσαι πιο αδύνατος», ή «θα τρως μόνο όταν ο Αφέντης θα σου λέει ότι μπορείς να φας». Το κουτάβι σας θα ακούει αυτές τις φράσεις να κουδουνίζουν στ’ αυτιά του αρκετό καιρό αφού τελειώσει η θερμαντική αγωγή. Αν υποβάλλετε κάτι όπως «δεν πεινάς ποτέ» τότε η έννοια της πείνας και επομένως το φαί θα κουδουνίζει στ’ αυτιά του σκυλιού όταν δεν είστε παρών. Μία καλή κασέτα απαιτεί αρκετή σκέψη από πριν.

    ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    Το κουτάβι σας θα είναι πολύ πιο υπάκουο. Θα επιζητά την κατεύθυνσή σας και θα παρακαλάει για περισσότερες αγωγές. Τελικά δεν θα μπορεί να χύσει χωρίς την αγωγή. Το σπέρμα του θα είναι διάφανο και το ίδιο θα γίνει πολύ πιο υποταγμένο.

    ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    Υπηρεσία, υποταγή, το σκυλί θα κάνει ότι μπορεί για να σας ευχαριστήσει. Θα αποφασίσει ότι του αρέσει ό,τι σας αρέσει και σπάνια θα χρειάζεται να το τιμωρείτε.

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Η θερμαντική αγωγή πρέπει να γίνεται στην αρχή μία φορά την εβδομάδα. Όταν το σκυλί αρχίσει να παρακαλάει γι’ αυτήν, 2 με 3 φορές την εβδομάδα είναι πάνω από αρκετό. Όταν θα έχει στειρωθεί (διάφανο σπέρμα), 2 φορές την εβδομάδα είναι πάνω από αρκετό. Αν θέλετε να δείτε το θετικό αποτέλεσμα που έχει αυτό στο κουτάβι σας, σταματήστε τις αγωγές για ένα μήνα. Θα δείτε το σκυλί να επιστρέφει στον προηγούμενο αντιδραστικό εαυτό του και θα αρχίσετε να ζεσταίνετε τους όρχεις του αμέσως και πάλι.

    Πηγή: 2007 September
    Μετάφραση: dora_salonica
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Θερμαντική αγωγή όρχεων

    ε, δεν παιζεσαι μωρη...
     
  3. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Θερμαντική αγωγή όρχεων

    ωχ πόσο χαίρομαι που δεν έχω....!!!!


    με σεβασμό
    sk
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Θερμαντική αγωγή όρχεων


    Νά 'ξερες πόσο λίγοι είναι αυτοί που έχουν, αγαπητή μου...  


     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα ήθελα να μου πείτε αν σας άρεσε. Μόνο σε μένα άρεσε; 
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Μου άρεσε..
    "το σκυλί σας", "το κουτάβι σας","η ζέστη είναι καλή","περισσότερη ζέστη" αχ..
    και μετά θα παρακαλάει για περισσότερη ζέστη από μόνο του...
    θα μάθει να την αγαπάει την αγωγή
    και δεν θα μπορεί να χύσει χωρίς αυτή..
    αχ, ναι, μου άρεσε πολύ πολύ..
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Κι εμένα αυτά ακριβώς μου άρεσαν. 
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Άουτςςς. . .  
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Καλέ δεν πονάει. Το σκυλάκι από μόνο του ζητάει κι άλλο. 
     
  10. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Θερμαντική αγωγή όρχεων

    που τα βρισκεις ρε πουστη μου, θα μας πεις ποτε? (πολυ καλο otherwise)
     
  11. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Απάντηση: Θερμαντική αγωγή όρχεων

    Μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να πάω ένα πολύ μακρινό ταξίδι. Πάντως τυχερός αυτός που θα κάνει το κουτάβι.
     
  12. Zack

    Zack New Member

    Απάντηση: Θερμαντική αγωγή όρχεων

    Ωστε ετσι με το κουταβι πληρεις εξαρτηση κ υποταγη...