Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θεός ή Κύριος;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 24 Ιουνίου 2017.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Κάτι δεν πρόσεξες στην διατύπωση της @gaby_m
    Δύο αρνήσεις κάνουν μια κατάφαση.
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Θα βάλω μια άνω τέλεια στο τριμαλακα και θα επανέλθω μόλις ξετυφλωθω από τα κρεμμύδια. Πολύ πιθανόν να μην πρόσεξα κάτι  
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    βεβαίως και προκαλεί αναφυλακτικές αντιδράσεις. είναι όμως δύσκολο να το εξηγήσει κανείς σε κάποιον που παρόλο δεν το έχει δει από μέσα, έχει ήδη αποφασίσει.

    αν ένα υ/σ μπεί σ' αυτό το τριπάκι (της κρίσης δηλαδή) αμέσως δημιουργείται μέσα του ένας εσωτερικός διάλογος ο οποιος φέρνει μεγάλη αναστάτωση. αρχίζουν οι κατατάξεις, οι ταμπέλες, τα σωστό/λάθος, καλό/κακό, καλό Κ/μαλακία Κ. όταν συμβεί αυτό, και μέχρι να καταλαγιάσει, η ασυμετρία πάει περίπατο. κι αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει κανένα υ/σ.

    όταν σου ζητάται να μην κρίνεις ή αλλιώς να μην προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου, ουσιαστικά σου ζητάται να εμπιστευτείς χωρίς φόβο, χωρίς να του την έχεις του Κ στημένη στη γωνία, χωρίς να είσαι μονίμως με το ένα πόδι απ έξω φοβούμενος μην σου κάνει κανείς κακό. όταν το υ/σ το καταφέρει αυτό, έστω και για λίγο, αρχίζει να βλέπει πόσο θαυματουργό πράγμα είναι. εμπιστεύεσαι. δέχεσαι οτι το Κ έχει τους λόγους του που δεν είναι της παρούσης. εξακολουθείς να διατηρείς την ηρεμία και τη δοτικότητα μέσα σου και εξακολουθείς είσαι στη θέση σου, εκεί που θες να είσαι. δεν σε έβαλε κανείς με το ζόρι εκεί. εσύ το ζήτησες. αυτό δεν σημαίνει οτι θα τα καταφέρεις απο day one, οφείλεις όμως να προσπαθείς. μπορεί η ευθύνη της σχέσης να βαραίνει γενικώς περισσότερο το Κ που έχει τον έλεγχο, η ευθύνη όμως διατήρησης της ασυμμετρίας είναι στο 50-50. κατ εμέ τουλάχιστον

    οι ασύμμετρες σχέσεις δεν έρχονται χωρίς ρίσκο και χωρίς δυσκολίες. απ' την πρώτη μέρα ουσιαστικά σου ζητάται να εμπιστευτείς. όσο περισσότερο γίνεται. μιλάμε δηλαδή για τυφλή εμπιστοσύνη. πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και να εμπιστευτείς πριν να έχεις αποδείξεις οτι ο άλλος είναι έμπιστος στο βαθμό που τον εμπιστεύεσαι. και πρέπει να το κάνεις αυτό για να γίνουν μέσα σου οι εσωτερικές διεργασίες που θα βγάλουν την υποβόσκουσα υποτακτικότητα. αν δεν το κάνεις αυτό η ασυμμετρία μπαίνει on hold μέχρι νεωτέρας. το ίδιο περίπατο πάει και το μαζί. βλέπεις πλέον τον άλλον απέναντι. εχθρό. πάει σε εκμεταλλευτεί. πάει να στην κάνει. αλλά εσύ δεν είσαι τέτοιος μαλάκας και θα τον φτιάξεις καλά. καταλαβαίνεις που οδηγεί όλο αυτό.

    πιστεύω οτι ένα καλό και unclouded κατα το δυνατόν ένστικτο είναι το μόνο που μπορεί να σε πάει η να σε κάνει να πεις φεύγω. καμιά ανάλυση. ας λένε οι αναλυταί ότι θέλουν. αυτό βέβαια είνα μια άλλη κουβέντα...


    αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν τα υ/σ να κρίνουν. γιατί έχουν κοπιάσει να φτιάξουν κάτι και δεν θέλουν να τους γαμιέται με την κάθε μαλακια. δεν θέλουν να χάνουν τις μέρες τους.
     
  4. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    @gaby_m , @espimain πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνω και που το χάνω από το ένα ποστ στο άλλο αλλά νομίζω δεν πρέπει να κουράσω με αυτό το νημα   δεν νομίζω ότι έχει τόση σημασία.

    Θα σβήσω το ποστ περί τριμαλακα γιατί άλλο είχα καταλάβει πριν αλλά παρακαλώ συνεχίστε  
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Ωραίο κείμενο...

    Με νόηση....

    Κατανόηση της ασυμμετρίας και της εμπιστοσύνης...

      
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    @lizard_ ,and to whom else it may concern,

    Το επινόημα της ασυμβατότητας μεταξύ της κριτικής σκέψης και της ασυμμετρίας δεν μπορώ να το παρακολουθήσω λογικά ,βρίθει λογικών αλμάτων και αυθαίρετων ερμηνειών.
    Στη βάση συναισθημάτων και προσδοκιών , ίσως.
    Δικιά σου (σας) η ζωή και η σχέση, εύχομαι να περνάτε καλά.
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Φαίνεται.  
     
    Last edited: 25 Αυγούστου 2017
  8. tithon

    tithon Contributor

    είναι απίστευτα δύσκολο να κατανοηθεί οτι εντός σχέσης προσλαμβάνεται η σχέση ενώ μόνον εκτός σχέσης κρίνεται ο έτερος.
    είναι δύσκολο να κατανοηθούν και οι ρόλοι. και η συνειδητοποίησή τους.

    είναι δυσνόητη η αποποίηση της άμυνας.