Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θυμός και session

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος thief, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.

  1. whisperer

    whisperer Regular Member

    Γιατι εστιαζεις στο θεμα του αυτοελεγχου?
    Ναι συμφωνω πως ο Κ οφειλουν να αυτοελεγχονται.
    Το να μη γουσταρουν καυλαντα οταν ειναι θυμωμενοι παιζει?
    Απο την αλλη το πως οριζει καποιος τον αυτοελεγχο του διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.
    Πχ για καποιον ο αυτοελεγχος του υπαγορευει να μην ασχολειται με κατι που δε θα τυχει της πληρης συγκεντρωσης του για χ,ψ λογους.
    Δεν ειναι μονο θεμα οτι επειδη εχω αυτοελεγχο οκ δε θα σαπακιασω την υ ξεσπωντας επανω της ενω ειμαι θυμωμενος,ειναι και ζητημα του τι προτεραιοτητα δινω οταν εχω καποιο προβλημα.
    Αν με ρωτας προσωπικα ναι εχω καταφερει πια να μην αφηνω προβληματα να επηρρεαζουν το ψυχισμο μου η τις αλλες μου δραστηριοτητες που δε σχετιζονται μ αυτα.
    Δε λειτουργουν ολοι ετσι ομως.
    Το να μη σ αγγιζουν συναισθηματα και καταστασεις δεν ειναι χαρακτηριστικο Κ χαρακτηριστικο γαιδουριου ειναι.
    Σα Κ οφειλεις να διαχειριστεις τα προβληματα οσο καλυτερα θεωρεις και το τι θεωρει ο.καθενας ειναι υποκειμενικο
     
  2. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Τα αποτελέσματα στον εαυτο του διαβασα και οχι του σεσιον. Γι αυτο και ζητησα περισσοτερες διευκρινισεις.
     
  3. Αυτό ακριβώς. Οι περισσότεροι (άν όχι όλοι) πιστεύουν πως το να προειδοποιούνται για διάφορα αποτελεί κινδυνολογία, γραφικότητα. Πως αυτά δεν συμβαίνουν και πως εάν συμβούν, αφορούν πάντα κάποιους άλλους, ποτέ τους ίδιους.


    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ να γίνει session με θυμό.

    Ακόμη περισσότερο δε, δεν πρέπει να υπάρξει τιμωρία του υ υπό το καθεστώς θυμού του Κ. Ποτέ. Πολύ επικίνδυνο, συνταγή για καταστροφή. Τα σωματικά και, κυρίως, ψυχικά τραύματα που μπορεί να προκληθούν στο υ μπορεί να είναι μή αναστρέψιμα...

    Για να μήν αναφέρουμε τις τύψεις του Κ που θα τό βασανίζουν μιά ζωή (εάν υποθέσουμε ότι έχει συνείδηση και πως το συμβάν αποτελούσε "στιγμιαίο ατόπημα").

    Άσχετα όμως με τις τύψεις, όπως είπατε, @Tenebra_Silente ,

    ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορεί να εξηγήσει στο υ γιατί έπαθε αυτό που έπαθε.

    Και, ακόμη χειρότερα, είναι πιθανό ΚΑΝΕΙΣ να μή μπορεί να επαναφέρει το υ στην προτεραία κατάσταση...


    Άς μήν ξεχνούμε: Το SSC (Safe, Sane, Consensual) αποκλείει το θυμό από δραστηριότητες του B.D.S.M., όπως sessions και τιμωρίες...

    Άς τηρήσουμε λοιπόν τους κανόνες ασφαλείας και άς απολαύσουμε τις ηδονές που μάς προσφέρει το D/s και ο Σαδομαζοχισμός, πράγματα που γουστάρουμε τόσο, και που σημαίνουν τόσα για 'μας!
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε @Hyde εγώ δεν πληροφορώ/συμβουλεύω ποτέ με όσα γράφω. Λέω απλά την άποψη μου και όποιος/α θέλει της ρίχνει μια ματιά - και στο τσακίρ κέφι την επεξεργάζεται -.
    Έχω πάψει προ πολλού να είμαι "καθοδηγητής"/αυτεπαγγέλτως διορισμένος συνήγορος του/της οποιουδήποτε/οποιαδήποτε. Πόσο μάλλον αν εκείνος/η θα ήταν ενήλικος και σώος τας φρένας. Δική του η ζωή, δικές του οι επιλογές, εξίσου δικές του και οι συνέπειες τους.

    Όποιος θέλει, ας κάνει session και σε κατάσταση berzerk. Αν όμως κάτσουν "παρατράγουδα", ας πρόσεχε. Σε μένα ειλικρινά δεν θα έμπαινε, ούτε θα έβγαινε τίποτε απ' την "τσέπη".

    Ως προς τ' ακρώνυμα SSC, RACK κλπ κλπ. καλά κάνουν και υπάρχουν - για κείνους/ες που θεωρούν/πιστεύουν, ότι θα τα είχαν ανάγκη -.
    Αλλά αν περίμενα στην ηλικία μου, κάποιον/α να έρθει να μου πει - και το έχω ξαναγράψει -, ότι αν ακούμπαγα με το χέρι γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια, μπορεί και να έμενα "παγωτό" - ή καλύτερα, να κατέληγα σαν την γαλοπούλα το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς -, θα πήγαινα βουρ να "κοιταχτώ".

    Εγώ πάντως είμαι ένας από κείνους τους μάλλον "αρρώστους", που όταν είναι θυμωμένοι, το τελευταίο πράγμα που σκέπτονται, είναι το session ή το σεχ γενικότερα.
    Εκείνο που κυρίως με νοιάζει, είναι το πως να κρατηθώ και να μην κάνω μπουρδέλο, ότι βρίσκεται στην οπτική μου ακτίνα.
    Κι όταν αναφέρομαι σε θυμό, δεν εννοώ την παροδική τσατίλα, ούτε τα "Αϊ χάσου μυρμηγκάκι". Ομολογώ επίσης, ότι δεν αντέχω το εμμονικό τσίγκλησμα.
    Εκεί, αν με δεις ν' απομακρύνομαι μετά απ' ένα σημείο, είναι καλύτερο αν δεν με πάρεις στο κατόπι. Γιατί σαν μούφας Κ που είμαι, δεν το κρύβω ότι αν και η υπομονή μου είναι γαϊδουρινή, έχει και κείνη τα όρια της.

    Τεσπα, αν εσύ το νιώθεις να πληροφορείς, καλά κάνεις ( και στο γράφω με κάθε ειλικρίνεια και συμπάθιο ).
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    @whisperer συμφωνω απολυτα με την απαντηση σου ειναι ολοκληρωμενη μακαρι οι πιο πολλες απαντησεις στο φορουμ να ηταν ετσι
     
  6. +1000!

    Με τη συμπλήρωση (ίσως διόρθωση, καλύτερα), ότι θεωρώ βαριά την ευθύνη των σχολίων σε ένα δημόσιο βήμα (καθώς τά διαβάζουν τόσα και τόσα ζευγάρια μάτια που μπορεί να επηρεαστούν) και πως ό,τι γράφεται θα ήταν ευκταίο να αποτελεί "πυξίδα υπεύθυνης γνώσης" για όλους μας
     
  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    @charlotte εμενα ρωτησες εγω απαντησα για εμενα ρωτησες για εμενα απαντησα ....

    δεν ρωτησες για την συνπαικτρια οταν ρωτησες για εκεινη παλι απαντησα

    αν δεν σου αρεσουν η απαντησεις μου ειναι διαφορετικο αλλα παντα απαντησα σε αυτο που ρωτουσες
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κάποτε το πίστευα κι εγώ. Από τότε έχασα κι αυτό το ελάχιστο ψήγμα αλαζονείας. Όπως και κάθε διάθεση ν' ασχοληθώ με ανθρώπους, που δεν θέλουν να "σωθούν".

    * Εκείνος που θέλει να "σωθεί" από μια οποιαδήποτε κατάσταση, έννοια σου και "ψάχνει" και "αναρωτιέται" και πως να φιλτράρει γνωρίζει.
    Και πάν' απ' όλα ξέρει που ν' απευθυνθεί για βοήθεια. Τώρα, αν κάποιος/α επηρεάζεται εύκολα και κατεβάζει αμάσητο, ότι του πλασάρουν ή πάνω του πέσει.
    1ον, είναι άξιος της μοίρας του ( κυνικό, αλλά για μένα έτσι είναι ). 2ον, υπάρχουν οι κατάλληλες έδρες στις οποίες θα μπορούσε ν' απευθυνθεί, για να ζητήσει την όποια προστασία/ικανοποίηση. Μια από κείνες, σίγουρα δεν θα ήταν ένα forum ή ένας/δέκα/χίλιοι χρήστες του.
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2017
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Για να μην μπερδευομαστε ....

    εγω μια σκεψη εκανα στο γιατι να μην κανεις σεσσιον οταν εισαι θυμωμενος ... καποιοι απο οτι καταλαβα εχουν κανει καποιοι δεν εχουν κανει καποιοι εκαναν και το μετανιωσαν και καποιοι οχι
    αυτο που με ενοχλει γενικα ειναι που τσουβαλιαζουμε πραγματα ο καθενας ειναι διαφορετικος και λειτουργει διαφορετικα

    Δεν δεχομαι να λενε ΜΗΝ κανεισ σεσσιον αν εισαι θυμωμενος ειναι λαθος
    μην κανεις σεσσιον αν εισαι θυμωμενος και πιστευεις οτι η κατασταση μπορει να ξεφυγει ειναι σωστο
    καποιος μπορει σημερα να ειανι θυμωμενοσ και να κανει σεσσιον και ολα καλα ενω αυριο να ειναι θυμωμενος και να μην κανεις γιατι φοβατε μην κατι δεν παει καλα σωστο και λογικο
     
  10. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Θυμός και session; Χμμμμ, αυτό μου θυμίζει το "ποτό και οδήγηση".

    Προσωπικά διαφωνώ κάθετα και απόλυτα. Είμαι της άποψης ότι η νηφαλιότητα είναι βασική παράμετρος, για να πετύχουμε το τρίπτυχο "σύνεση, συναίνεση και ασφάλεια". Θεωρώ ότι "εν θερμώ" δεν πρέπει ούτε να αποφασίζουμε ούτε και να πράττουμε φυσικά.

    Για μένα προσωπικά είναι νόμος αλλά ο καθένας κρίνει και αποφασίζει με τα δικά του κριτήρια.
     
  11. Δεν γνωρίζω εάν πρόκειται για αλαζονεία, εγώ θα τό ονόμαζα απλώς... υπευθυνότητα.

    Δεν θα ήθελα να είμαι υπεύθυνος για κάτι που θα έγραφα και θα έθετε κάποιον σε κίνδυνο...

    Έχεις δίκιο αλλά, καλώς ή κακώς, το φόρουμ μας αποτελεί πηγή γνώσης κι ενημέρωσης (πολλοί μπαίνουν εδώ για να μάθουν και να γνωρίσουν το B.D.S.M.) και, όπως και να τό κάνουμε, ενδεχομένως επιρροής. Άς είναι αυτή η επιρροή θετική...
     
  12. aa4fslv

    aa4fslv New Member

    Το να ξεσπάσει κάποιος πάνω σου, γιατί έχει νεύρα από κάποιον άλλον είναι ότι χειρότερο. Δεν το θεωρώ ότι είναι νορμάλ. Αντίθετα είναι ένα άτομο που κοιτάει αποκλειστικά τον εαυτό του και δεν σέβεται κανέναν