Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος shoelicker, στις 30 Οκτωβρίου 2008.

  1. shoelicker

    shoelicker New Member

    Παίρνοντας θάρρος από την ιστορία που έγραψε ο frendy (που αν κρίνω από τον αριθμό των views πρέπει να είναι best seller...!) αποφάσισα κι εγώ να γράψω μια ιστορία.

    Περιμένω λοιπόν τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στο feedback και το βρίσκω σαν μια καλή μέθοδο βελτίωσης.

    Είμαι 34 χρονών και με λένε Νικόλα αν και η Αφέντρα μου δεν απευθύνεται σε μένα με αυτό το όνομα, παρά μόνο με αποκαλεί «σκλάβο». Σήμερα θα ήθελα να σας διηγηθώ για το πώς η Αφέντρα μου έκανε κάτι που είχε καιρό στο μυαλό της: Τρύπησε τις ρώγες μου και μου πέρασε μικρά κρικάκια για να «έχει κάτι να παίζει» όπως μου είπε σαρκαστικά όταν μου το ανακοίνωσε…

    Δεν τόλμησα να ρωτήσω κάτι παραπάνω (ούτως ή άλλως μου απαγορεύεται), αλλά είχα το προαίσθημα ότι θα ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό piercing που κάνουν καθημερινά τόσοι άνθρωποι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, παιχνίδι για την Αφέντρα μου, σημαίνει πόνος και εξευτελισμός για μένα… Είμαι ιδιοκτησία της Αφέντρας μου εδώ και δύο χρόνια και έχουμε μια πραγματικά ξεχωριστή σχέση. Εκείνη αρέσκεται στο να με βασανίζει και να με ταπεινώνει, και εγώ αποδέχομαι οτιδήποτε προκειμένου να την ευχαριστήσω. Όταν τη γνώρισα είχα μερικά κιλάκια παραπάνω, αλλά στο στάδιο της εκπαίδευσής μου, περιλαμβανόταν και μια αυστηρή δίαιτα και τώρα είμαι αρκετά αδύνατος. Η Αφέντρα μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι ένας σκλάβος δεν μπορεί να δείχνει καλοθρεμμένος –τι θα έλεγαν όλες οι φίλες της που γνωρίζουν τη σχέση μας;- και έτσι η δίαιτα ήταν επιβεβλημένη.

    Εκείνη πάλι είναι 5 χρόνια μικρότερή μου, μετρίου αναστήματος, αλλά με πολλές καμπύλες και ένα πληθωρικό στήθος. Έχει ίσια μακριά ξανθά μαλλιά και ένα υπέροχο πρόσωπο με δυο λαμπερά μάτια που με αντικρίζουν πάντα με αυστηρότητα και ειρωνεία. Το γούστο της στο ντύσιμο είναι πάντα εξεζητημένο και ακριβό. Στα πόδια της δεν φορά τίποτα που να μην έχει ψηλά τακούνια, που εκτός από το ότι της προσφέρουν ύψος και αυτοπεποίθηση, εμένα μου θυμίζουν κάθε ώρα και στιγμή τη θέση μου, που βρίσκεται κάτω από αυτά.

    Έτσι και αυτό το απόγευμα, φορούσε τα 15ποντα πέδιλά της από άσπρο δέρμα και καθώς ήμασταν καθισμένοι στο πίσω κάθισμα ενός ταξί το βλέμμα μου ήταν συνεχώς καρφωμένο σε αυτά. Η Αφέντρα από πριν με είχε διατάξει, όταν μπούμε στο ταξί να κοιτάω συνεχώς τα πόδια της, πράγμα που έκανε κατά διαστήματα τη στύση μου να διαγράφεται κάτω από τη φόρμα που φορούσα. Αυτό βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο από εκείνη, και κάθε λίγο χαμογελούσε πονηρά… Πριν φύγουμε είχε βάλει στον κώλο μου μια τάπα που κατέληγε σε ένα μεταλλικό κρίκο. Για την ακρίβεια δεν μου την έβαλε εκείνη, αλλά μου έδωσε την εντολή να το κάνω εγώ, ενώ αυτή παρακολουθούσε. Η τάπα όλη είχε βυθιστεί στον κώλο μου και εξείχε μόνο ο κρίκος. Τώρα, κάθε φορά που το ταξί έπεφτε σε κάποια λακκούβα, ένιωθα την τάπα να ανεβοκατεβαίνει μέσα μου.

    Συνεχίζεται...
     
    Last edited: 30 Οκτωβρίου 2008
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    για να δουμε...
     
  3. φετίχ10

    φετίχ10 Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    περιμενουνε με αγωνια..........!!!
     
  4. sex_slave

    sex_slave Regular Member

    περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια....
     
  5. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Συνέχισε, συνέχισε....
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

  7. shoelicker

    shoelicker New Member

    Μέρος 2ο

    Ενώ είχαμε και οι δυο μας αυτοκίνητο, η Αφέντρα μου πολλές φορές προτιμούσε να χρησιμοποιούμε ταξί. Εγώ πάντα έπρεπε να έχω υποτακτική συμπεριφορά, και μερικές φορές από κάποιες συνομιλίες μας κατά τη διάρκεια της διαδρομής πιστεύω ότι μερικοί ταξιτζήδες –άντρες και γυναίκες- όλο και κάτι υποψιάζονταν για τη σχέση μας. Απόψε πάντως δεν μίλησε και πολύ αφ’ ότου μπήκαμε και την περισσότερη ώρα χάζευε τη διαδρομή.

    Κάποια στιγμή, φτάσαμε στο ιατρείο της φίλης της, που θα γινόταν η όλη διαδικασία.. Μου είχε πει, ότι δεν ήθελε να πάμε σε κάποιο από τα εργαστήρια που κάνουν piercings, αλλά σε μια φίλη της γιατρό που της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Πλήρωσε το ταξί, (εμένα δεν μου επιτρεπόταν να έχω χρήματα στην κατοχή μου) και βγήκε έξω. Την ακολούθησα, χτύπησε το κουδούνι και μας άνοιξε η φίλη της.

    Ήταν μια αρκετά γοητευτική γυναίκα γύρω στα 35, πιο ψηλή και πιο αδύνατη από την Αφέντρα μου, με μαύρα μακριά μαλλιά που σχημάτιζαν υπέροχες μπούκλες. Την έλεγαν Μαρία. Είχε μικρότερο, αλλά αρκετά στητό στήθος, όπως διαγραφόταν κάτω από την άσπρη της ιατρική μπλούζα η οποία έφτανε λίγο πάνω από το γόνατο. Φορούσε επίσης ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες δερμάτινες μπότες με τουλάχιστον 12 πόντους τακούνι.

    Αγκαλιάστηκαν με την Αφέντρα μου και φιλήθηκαν στο στόμα –πράγμα που συνηθίζει να το κάνει η Αφέντρα μου με τις φίλες της, ιδιαίτερα με εκείνες που γνωρίζουν ότι είμαι σκλάβος της και μερικές φορές συμμετέχουν στα «παιχνίδια» μας. Τώρα συνειδητοποιούσα όμως ότι και με τη Μαρία πρέπει να είχαν τέτοια σχέση. Αφού τα είπαν για λίγη ώρα σαν καλές φιλενάδες, η Αφέντρα μου με έδειξε και της είπε:

    - «Αυτός είναι ο σκλάβος μου, που σου έλεγα στο τηλέφωνο.»

    Η Μαρία με κοίταξε από πάνω ως κάτω και με ένα περιπαικτικό γελάκι είπε:

    - «Βρε καλώς τον…»

    Άρχισα να υποψιάζομαι ότι η υπόλοιπη βραδιά δεν θα ήταν και πολύ ευχάριστη για μένα, απεναντίας οι δύο κυρίες θα το διασκέδαζαν. Κατά τη συνηθισμένη της πρακτική, η Αφέντρα μου δεν μου είχε πει τι ακριβώς θα γινόταν, γιατί της άρεσε να με κρατά σε αγωνία. Και τώρα, αυτή ακριβώς την αγωνία διάβαζε στα μάτια μου.

    - «Δεν πάμε μέσα να αρχίσουμε σιγά – σιγά;» ρώτησε η Μαρία και έδειξε προς το πίσω μέρος του ιατρείου, εκεί που ήταν η αίθουσα εξέτασης.

    Συνεχίζεται...
     
  8. sex_slave

    sex_slave Regular Member

    η συνέχεια φαντάζει πολύ καλή.. ανυπομονώ...
     
  9. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    καλά το πας. η ιστορία σου είναι αληθινή ή φανταστική σαν τη δική μου????
     
  10. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ιατρική επίσκεψη με την Αφέντρα

    και μετα????
     
  11. shoelicker

    shoelicker New Member

    Το εξεταστήριο ήταν μια αίθουσα ντυμένη με άσπρα πλακάκια, και είχε αρκετό φως. Σε μια άκρη ήταν το γραφείο, και υπήρχε ακόμα ένα ιατρικό κρεβάτι και μερικοί πάγκοι με όργανα και ιατρικά εργαλεία. Η Μαρία έφερε μια καρέκλα στη μέση του ιατρείου όπου το φως ήταν πιο δυνατό.

    - «Γδύσου από τη μέση και πάνω», μου είπε.

    Καθώς πήγαινα να βγάλω τη μπλούζα μου, η Αφέντρα με διέταξε:

    - «Γυμνώσου εντελώς και στάσου προσοχή!»

    Φορούσα μια γκρίζα φόρμα γυμναστικής (χωρίς να φορώ εσώρουχα) και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χωρίς κάλτσες και έτσι γδύθηκα πολύ γρήγορα. Τακτοποίησα τα ρούχα σε μια καρέκλα και στάθηκα προσοχή, όπως μου είχε πει. Ο πούτσος μου στεκόταν οριζόντιος, παράλληλα με το έδαφος. Μόλις το είδε η Μαρία, άφησε ένα κοροϊδευτικό γελάκι σαν χαχανητό, και η Αφέντρα μου χαμογελούσε πονηρά σαν να μου έλεγε «και που να ήξερες τι σε περιμένει…»

    Η Αφέντρα μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το να έχω στύση μπροστά της. Μάλιστα μερικές φορές με είχε τιμωρήσει αυστηρά όταν ο πούτσος μου δεν στεκόταν όρθιος. Μου είχε πει, ότι το καυλωμένο πέος μου έδειχνε τη διάθεσή μου για υποταγή και εξευτελισμό, και δεν είχε καθόλου άδικο σε αυτό. Ούτως η άλλως εκσπερμάτωνα μόνο με την άδεια της Αφέντρας μου και αυτό γινόταν αρκετά σπάνια, με αποτέλεσμα το καυλωμένο πέος μου να λειτουργεί συχνά σαν βασανιστήριο για μένα. Στο σπίτι την υπηρετούσα πάντα ολόγυμνος. Μόνο το να βλέπω την Αφέντρα μου με το σέξι ντύσιμό της, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και το να δέχομαι την αυταρχική συμπεριφορά της ήταν αρκετό για να έχω –σχεδόν μόνιμη- στύση.

    Κάποιες φίλες της Αφέντρας, συμμετείχαν κατά καιρούς στα «παιχνίδια μας» (όπως συνήθιζε να λέει η Αφέντρα μου) και με είχαν χρησιμοποιήσει κι αυτές σαν δούλο τους. Τη γιατρό όμως δεν την είχα ξανασυναντήσει και χωρίς να ξέρω γιατί, αισθανόμουν μεγάλη αμηχανία και ντροπή να στέκω γυμνός μπροστά της. Δεν ήξερα πόσο μεγάλη σχέση είχε με το σαδομαζοχισμό, αλλά για να την επιλέξει η Αφέντρα μου να μου τρυπήσει τις ρώγες και να με παρουσιάζει σαν σκλάβο, ολόγυμνο μπροστά της σήμαινε ότι ήταν μάλλον κι αυτή στο παιχνίδι. Η Μαρία τακτοποιούσε κάποια πράγματα πάνω στο γραφείο και έτσι δεν είδε τον κρίκο της τάπας ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Η σκέψη και μόνο να τον προσέξει, με έκανε να κοκκινίσω από ντροπή.

    Η Αφέντρα με μια απαλή κίνηση τράβηξε το πετσάκι του πούτσου μου προς τα πίσω ώστε να αποκαλυφθεί όλο το κεφαλάκι. Ήταν μια κίνηση που συνήθιζε να την κάνει και τη γέμιζε ικανοποίηση. Μετά πήγε και κάθισε κι εκείνη στο γραφείο και περιεργαζόταν τα κρικάκια που είχε βγάλει η Μαρία από ένα συρτάρι. Η Αφέντρα μου της έλεγε ότι θέλει να πιάσουν καλά στις ρώγες μου, γιατί θέλει να με τραβάει και να κρεμάει βάρη από αυτά. Στεκόμουν ακίνητος και φανταζόμουν τον πόνο που θα προκαλούσε κάτι τέτοιο. Όμως ήταν απόφαση της Αφέντρας μου και δεν μπορούσα –ούτε είχα το δικαίωμα άλλωστε- να φέρω την παραμικρή αντίρρηση.

    - «Κάθισε σ’ αυτή την καρέκλα, μου είπε η Μαρία.»

    Πηγαίνοντας προς την καρέκλα, έγινε αυτό που φοβόμουν. Είδε τον κρίκο της τάπας που ήταν σφηνωμένος στα κωλομέρια μου.

    - «Ώπα, τι είναι αυτό;» ρώτησε δήθεν με περιέργεια. «Για να το δω». Πριν προλάβω να αντιδράσω η Αφέντρα μου πρόσταξε:

    - «Γονάτισε με το κεφάλι στο πάτωμα και τα χέρια πίσω από την πλάτη.»

    Υπάκουσα αμέσως και παίρνοντας τη στάση που μου είχε υποδειχθεί ο κώλος μου ήταν πλέον σε κοινή θέα.

    - «Χμμμ, ενδιαφέρον», είπε η Μαρία, και σκύβοντας έπιασε τον κρίκο, τον τράβηξε ελαφρά και τον ξανάφησε. Η τάπα ταλαντώθηκε μέσα στον κώλο μου και εγώ βόγκηξα ερεθισμένος. Το γέλιο της ακούστηκε γάργαρο και ευχαριστημένο.

    - «Από πότε το φοράει αυτό;» ρώτησε με ενδιαφέρον..

    - «Λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι», απάντησε η Αφέντρα.

    - «Και μέχρι πότε θα το κρατήσει;»

    - «Δεν έχω αποφασίσει», είπε. «Θα δούμε, αν είναι καλό παιδί…» συμπλήρωσε και έσκασαν και οι δυο τους στα γέλια.

    Στη συνέχεια η Αφέντρα μου, κλωτσώντας με με το παπούτσι της, με διέταξε να σηκωθώ και να καθίσω στην καρέκλα.

    - «Κάθεσαι άνετα;» με ρώτησε γελώντας ειρωνικά η Μαρία, δείχνοντας τον κρίκο που ακουμπούσε στο σκληρό ξύλο της καρέκλας, και έσπρωχνε την τάπα μου πιο βαθιά. Σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα με είχε γνωρίσει πριν από μερικά λεπτά, αλλά βρήκε αμέσως τον τρόπο να με εξευτελίζει. Ο πούτσος μου τεντώθηκε πιο πολύ και τώρα σημάδευε το ταβάνι. Το είδαν και οι δυο τους και ξεκαρδίστηκαν και πάλι…
     
  12. jim28

    jim28 Regular Member

    πολυ ωραια ιστορια..συνεχισε!!