Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος petrosmpo, στις 7 Οκτωβρίου 2009.

  1. petrosmpo

    petrosmpo Regular Member

    Για σενα που εισαι σκλαβα, η ενα υποταχτικο θυλικο ποιος ειναι ο ιδανικος Κυριος ?
    Θελω συγκεκριμενες συμπεριφορες που αφορουν την καθε μια προσωπικα και οχι γενικολογιες.

    Θα ηθελα και οι Κυριοι αφου διαβασουν τις αποψεις των υποτακτικων θυλικων να γραψουν την αποψη τους για το ποια ειναι η τελεια σκλαβα ....απο αυτες που θα υπακουσουν και θα γραψουν.

    Θα ηθελα για την καλητερη σκλαβα να προτινουν οι Κυριοι και μια επιβραβευση (δωρο).
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ο τίτλος του νήματος περί υποχρεωτικής απάντησης δεν υποβάλλει περισσότερο από το ερώτημα εάν είναι προτιμότερο να κοιμόμαστε έχοντας τα χέρια πάνω ή κάτω από τα σκεπάσματα. Μετά από ελάχιστη σκέψη, και μία μικρή περιπλάνηση μέσα στον αδιέξοδο λαβύρινθο ενός επινοημένου διλήμματος, ο νοήμων άνθρωπος κάνει αυτό που θα έκανε έτσι κι αλλιώς, πριν του υποδειχθεί το ερώτημα. Είναι κάπως όπως ο ορισμός του αληθινού άντρα: πρόκειται για μία άκυρη ερώτηση, εφόσον ο αληθινός άντρας δεν διανοείται καν να αναρωτηθεί περί της ταυτότητάς του.

    Έτσι κι εγώ, κοιμάμαι με τα χέρια μου είτε κάτω είτε πάνω από τα σκεπάσματα, ακολουθώντας την επιθυμία μου της στιγμής. Κατά τον ίδιο τρόπο επιλέγω να απαντήσω σε τούτο το νήμα, αιτιολογώντας το, αφού αποφάσισα, ως εξής: απαντώ επειδή α)με ενοχλεί να γράφονται τα νέα μέλη στα παλιά παπούτσια των παλιών μελών - εγώ, ως σκλάβα, περπατώ ξυπόλητη, και β) έχω κάτι να πω επί του ερωτήματος. Η επιβράβευση δεν με αφορά, διότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν μπορεί κανένας να δώσει κάτι σε κάποια που δεν επιθυμεί τίποτε πέραν αυτού που παίρνει μόνη της, διεκδικώντας το, με την αξία της και μόνο - εκεί αρχίζει και τελειώνει η δυνατότητα του συναισθηματικού μανιπουλαρίσματος στο πλαίσιο μιας απεχθούς κατά την άποψή μου ερωτικής συναλλαγής. Εάν ήθελα να κάνω την μαϊμού στα BDSM πανηγύρια, θα φρόντιζα ώστε τουλάχιστον να είμαι άσχημη, ηλίθια και εξαιρετικά needy.

    Επί του ερωτήματος:

    Ο ιδανικός Κύριος είναι ο δανεικός Κύριος. Εννοώντας εκείνη την εξαιρετική και θαυμαστή (και τόσο σπάνια εντώ στο Ελλάντα) περίπτωση που η σκλάβα δανείζεται σε κάποιον Κύριο, ο οποίος της είναι άγνωστος, με την εντολή να συμπεριφερθεί μαζί του ακριβώς έτσι όπως θα συμπεριφερόταν με τον δικό της [sic] Κύριο. Είτε πρόκειται για μεμονωμένο σέσσιον, είτε για σειρά από σέσσιονς, είτε για χρονικό διάστημα απροσδιορίστου διαρκείας. Διότι σε αυτή την περίπτωση ικανοποιούνται ταυτοχρόνως όλες οι προσδοκίες από ένα απόλυτα πνευματικό BDSM, άνευ ουδεμίας συναισθηματικής εμπλοκής, πέραν αυτής που γεννάται μέσα από το ίδιο το BDSM, και επομένως δεν είναι ψευδές κατασκεύασμα, ένα απόλυτα σωματικό BDSM, διότι με έναν άγνωστο Κύριο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, πέραν του να αφήσουμε τα κορμιά να μιλήσουν, και τα κορμιά δεν ψεύδονται ποτέ, από ένα BDSM που δεν υποκρύπτει ουδεμία ρομαντική επιθυμία, καμία μελλοντική προοπτική, καμία υποψία άλλου "δεσίματος", πέραν του προφανούς, προσδοκίες που εκπληρώνονται με την έκφραση της απόλυτης Κυριαρχίας του Κ και της απόλυτης υποταγής του Υ, ικανοποιώντας τις επιθυμίες και των δύο, καθώς και του δανεικού Κυρίου.

    Ο δανεικός Κύριος είναι η καλύτερη περίπτωση για μία συνειδητοποιημένη σκλάβα καθώς και για έναν (δύο, εν προκειμένω) συνειδητοποιημένο Κύριο. Ο δανεικός Κύριος είναι το καλύτερο αντίδοτο στον αποτρόπαιο και φρικαλέο και μεγαλύτερο εχθρό του BDSM, το γνωστό intimacy. Λύνοντας ταυτόχρονα και το γνωστό δίλημμα του σκατζόχοιρου (κατ' ουσίαν, μιλώ για το γνωστό άγχος εγγύτητας, αν και ξέρω ότι άπαντες εν BDSM ποιούν την νήσσαν επί του θέματος).

    Ελπίζω να μου συγχωρείτε την γενικολογία ως εδώ, θεώρησα απαραίτητο αυτό το μικρό προοίμιο. Θα τοποθετηθώ τώρα πιο συγκεκριμένα στα ερωτήματα περί συμπεριφορών του ιδανικού Κυρίου:

    1. Είναι σαδιστής.
    2. Γαμάει (όχι απαραίτητα με την ψωλή του, γνωρίζω ότι μερικοί δεν έχουν, έχουν όμως χέρια, πόδια, γλώσσα, δονητές, σφήνες, αγγούρια, μελιτζάνες κλπ)
    3. Δεν είναι τσιγγούνης (κυριολεκτώ, θεωρώ την τσιγγουνιά επαρκή αιτία για να αποχωρήσω από μία σχέση - ελπίζω να μην υπάρχει κανένας εδώ που να πιστεύει ότι μιλώ για χρήματα - η τσιγγουνιά είναι ένα γενικό γνώρισμα κάποιων ανθρώπων, και η φειδώς στη δαπάνη χρημάτων είναι τμήμα της, σύμπτωμα και έκφρασή της)
    4. Είναι ανώτερός μου, στο σύνολο της προσωπικότητάς του, ίσως όχι στα επί μέρους.
    5. Γνωρίζει τον εαυτό του.
    6. Γνωρίζει περισσότερα από μένα για μένα (ή έστω, τα κατανοεί λίαν συντόμως - το παρόν ποστ θα αρκούσε, κατά την άποψή μου).
    7. Μπορεί να χειριστεί την αλήθεια μου.
    8. Με καθοδηγεί ώστε να μάθω να αντέχω την δική Του.

    Το (1) και το (2) μου είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά, διότι είμαι σωματική μαζοχίστρια και μου αρέσει το σεξ. Το (3) επειδή δεν είμαι ηθική μαζοχίστρια και μου αρέσει να απολαμβάνω την ζωή μου ως μία "μικρή πριγκίπισσα". Το (4) επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω ψεύτικα παιχνίδια με ανόητους. Το (5) επειδή είναι απαραίτητο γνώρισμα ενός Κυρίου. Το (6) επειδή είναι απαραίτητο για την λειτουργία μίας M/s σχέσης. To (7) και το (8) το ίδιο.

    Ελπίζω να ήμουν αρκετά περιεκτική και αναλυτική. Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις.
     
  3. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    ιδανικα ις γαμο.........δεν υπαρχει ιδανικα στο βδσμ...υπαχει υδονη....η απολυτη υδονη.....αν δεν υπαρχει υδονη τοτε το βδσμ εινα ανοησια.....
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    εγω παντως ειμαι βιτσιοζα.....
    τον θελω ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ !!!
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    πολυ ομορφη και πολυ καυλιαρα ταυτοχρονα ..... γι αυτο δεν υπαρχει το ιδανικο ..... ή τουλαχιστον δεν το εχω βρει εγω ...
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    To νήμα διαπραγματεύεται τα χαρακτηριστικά του ιδανικού Κυρίου, όχι τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μην είναι το BDSM ανοησία. Εάν ρωτούσαν την άποψή μου, περί της απαραίτητης προϋπόθεσης έτσι ώστε το BDSM να μην καταντήσει να είναι ακόμη μία ενασχόληση στο πλαίσιο της καταπολέμησης αυτής της φοβερής ασθένειας, της ανίας των αστών (θα μπορούσα προσωπικά άνετα να αντικαταστήσω το BDSM με την ανάγνωση του A la recherche du temps perdu), θα έλεγα ότι είναι η εξής μία και μοναδική: [ακολουθεί ιστοριούλα, εκλιπαρώ λίγο από τον χρόνο σας]

    Σήμερα τα ξημερώματα, στις 6 το πρωί, έλαβα το εξής sms από την φίλη μου την Άννα:

    "Σχεδόν κάθε φορά, σε βλέπω πού έχεις παρκάρει. Θα κοιμηθώ τώρα. Θα τα πούμε το μεσημέρι. Φιλιά."

    Η Άννα πηγαίνοντας στο σπίτι της, περνάει από το δικό μου. Ψάχνει λοιπόν κάθε μέρα να δει πού έχω παρκάρει το τζιπάκι μου. Γιατί άραγε το κάνει αυτό; Και γιατί να μου στείλει μήνυμα, εμένα of all people, ως τελευταία σκέψη πριν κοιμηθεί, όταν είναι προφανώς πιωμένη, κουρασμένη, χωρίς νηφάλια σκέψη και δρα εντελώς σπασμωδικά;

    Μία είναι η απάντηση: κάποιες φορές, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μας, που έχουν γίνει πολύτιμο, σημαντικό κομμάτι της ύπαρξής μας. Χωρίς αυτούς, θα νιώθαμε ότι λείπει ένα κομμάτι μας, ότι δεν είμαστε πλήρεις.

    Τους αναζητά η ψυχή μας.

    Αυτή είναι η βασικότερη προϋπόθεση, κατά την άποψή μου, έτσι ώστε το BDSM να μην είναι μια ανοησία και μισή.

    Nota bene: Δεν μιλώ για συναισθηματικές κοτσάνες του τύπου,"αχ, είμαι ερωτευμένη μαζί του" ή "αυτή είναι το Α και το Ω μου", και πριν μου προσάψει αυτές τις μπούρδες κανένας ρομαντζιάρης, επαναλαμβάνω:

    "Ένα απόλυτα πνευματικό BDSM, άνευ ουδεμίας συναισθηματικής εμπλοκής, πέραν αυτής που γεννάται μέσα από το ίδιο το BDSM".

    Επίσης, δεν μιλώ μόνο για τις σκλάβες αλλά και για τους Κυρίαρχους. Θεωρώ ότι το BDSM, όταν λειτουργεί και δεν είναι ένα επιφανειακό κακέκτυπο αυτών των σχέσεων, δημιουργεί πολύ βαθιά συναισθήματα, και για τους Κ και για τα Υ. Εάν υπάρχει κάποιος Κ που να το αμφισβητεί αυτό, να ξέρει ότι κάτι δεν κάνει σωστά. Μισές ηδονές βιώνει... 
     
  7. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    Εφοσον ειναι υποχρεωτικο, αντε ν'απαντησω.
    Τον θελω ψηλο(γυρω στο 1,65-1,67), ευθυτενη, πρασινοκαστανα ματια, οικονομικα ανεξαρτητο (γιατι δεν μου περισσευουν να του τσονταρω στα εξοδα), εξυπνο, με χιουμορ, ευθυμο, αθλητικο και να μη ροχαλιζει.
    Αν θυμηθω και κατι αλλο θα το προσθεσω παρακατω.
     
  8. Καταρχήν το νήμα σου κουράζει τον αναγνώστη λόγω τον πολλών ορθογραφικών.
    Στο θέμα μας τώρα....χωρίς να νιώθω υποχρεωμένη να απαντήσω το ξεκαθαρίζω θα σου πω πως αυτό που κάνει ινανικό τον Κ μου μπορει να μην κάνει ιδανικό και κάποιον άλλον.
    Ωστόσο υπάρχουν κάποια στοιχεία που ξεχωρίζω.
    Αυτά είναι η ειλικρίνεια και η δυναμικότητα του. Επίσης το να με γνωρίζει άριστα.Να ξέρει πως θα αντιδράσω σε κάθε τι. Και φυσικά να το έχει μέσα του. Δεν μπορεί ο καθένας. Να μου το εμπνέει. Να τον κοιτάζω και να αρκεί αυτό...Αυτά νομίζω 
     
  9. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    Να θυμηθείς βέβαια ότι οφείλεις να μου τον δανείσεις.   Όχι, μην πάει το μυαλό σου σε ιδιοτελείς λόγους, σκοπός είναι η διεύρυνση της πνευματικής διάστασης του bdsm, όπου το δανεικό σεσσιον, αποκαλύπτει τη συμπαντική μελωδία των σωμάτων που σπαράσσονται στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να συνενωθούν με το όλον.
    Πνεύμα και bdsm!
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    Νομίζω πως το πιάνεις λάθος αγαπητή. Ο ιερός δρόμος προς την Υπέρτατη Απόλαυση μπορεί να περνάει (και) από το πνεύμα, αλλά διαχέεται πρωτίστως μέσω του σώματος, ορμώμενο από τους νευρώνες του κέντρου του σύμπαντος, οι οποίοι σύμφωνα με πρόσφατες μετρήσεις στο Μουνοσκοπείο D δεν βρίσκονται στον ίδιο τον εγκέφαλο αλλά στο βάθος του αιδοίου, ως αναμενόμενο. Και μάλιστα πέραν των 5 εκατοστών - η γροθιά του V σαφώς και φτάνει στο κέντρο του σύμπαντος.

    Περί δανεισμού: θα πρότεινα σε όλες τις γνωστές μου και φίλες μου να μην φύγουν από τον μάταιο τούτο κόσμο πριν το κάνουν, at least once (να τους το κάνουν εννοώ, διότι αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις μόνη). Η μόνη δυσκολία έγκειται στο να είσαι ήδη ανήκουσα, αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα τη σήμερον ημέρα, οι πιο πολλές ούτε σχέση δεν μπορούν να κάνουν, παρεκτός με κάτι ετοιμοθάνατα χούφταλα, κιτρινωπά στην όψη, και δεν λέει. Σε μένα δεν λέει τίποτε πάντως.

    Ανακεφαλαιώνω: πρώτη έρχεται η εύρεση του αξιόλογου Όντος (όλα ανακυκλώσιμα, δεν ασχολούμεθα ποτέ με όσα είναι στα αζήτητα). Μετά ακολουθεί το ζόρι του ανήκειν. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Για παράδειγμα η έχουσα στενόν κώλον οφείλει να γίνει κωλοφακλάνα, ενώ η έχουσα φαρδύν θα βάλει την τάπα και θα την ξεχάσει εκεί δια παντός. Ή έχουσα γλώσσαν θα την κόψει (χεχε, εγώ την κράτησα) και η έχουσα ώτα ακούειν ακουέτω. Μετά από όλα αυτά τα ωραία, έρχεται η έκστασις του ανήκειν και τελευταίο το τουίστ του δανεισμού - αν έρθει, γιατί δεν είναι όλες "δανείσιμες", να μην τρομάξει κιόλας ο Παραλαβών και τούρθει καμιά αποπληξία του ανθρώπου.

    Ομιλώ φυσικά για πολύ advanced courses, αυτά δεν τα πιάνουν εύκολα οι ρομαντίζουσες βανίλιες. Εδώ θέλει βίωμα. Να τον βλέπεις τον Κύριο να πλησιάζει και να χέζεσαι επάνω σου - εκτός εάν φοράς την τάπα. Εκεί να δεις έκσταση... 
     
  11. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    Φυσικα και θα στον δανεισω. Πρεπει να στηριξουμε το κυριαρχοπιστωτικο συστημα τωρα που περναει κριση με τοσες φουσκες που σκανε.
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ιδανικη σκλαβα - ιδανικος Κυριος (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαντηση για σκλαβες υποτακτικες)

    Για μια ακόμα φορά δίνεται ο λόγος στις υποτακτικές να προσδιορίσουν τις προδιαγραφές των κυριάρχων. Να σαι σιγουρος πως σπεύδουν.