Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 17 Αυγούστου 2011.

  1. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?


    Μές το μυαλό μου είσαι.!!! Θα το πήγαινα και λίγο παραπέρα. Το υποτακτικό άτομο βγάζει διαφορετικές επιθυμίες....και συχνά με την συμπεριφορά του, ενισχύει τις κυριαρχικές διαθέσεις του κυρίαρχου και την αυτοπεπίθησή του:nod:.
     
  2. Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?


    Διαφωνείς δε διαφωνείς εγώ αυτά πιστεύω. Τώρα αυτά που λες δεν ξέρω που σχετίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό του με ότι είπα εγώ. Δεν μίλησα για τομάρια και νεαρούς μαστερ επουδενί και φυσικά είμαι υπέρ του σεβασμού.
    Όπως και για το ότι κάθε άνθρωπος έχει την αξία του και σε κάποια πράγματα υπερέχει ο ένας έναντι του άλλου και τούμπαλιν και σε αυτό συμφωνώ και το πιστεύω και το δέχομαι και δε με ενοχλεί καθόλου, όχι μόνο σε επίπεδο M/s αλλά σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση.
    Αυτό όμως δεν κάνει κανέναν ανωτέρου επιπέδου άνθρωπο, θεικό και τέλειο. Και κάποιος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του και στις ικανότητες του, έχει αυτογνωσία. Κάποιος ο οποίος πιστεύει πως είναι ανώτερος όχι ως άνθρωπος αλλά σε σύγκριση με άλλους είναι ψώνιο...
    Γνώμη μου φυσικά... 

    p.s ευχαριστώ για το γήπεδο, αλλά δεν παίζω μπάλλα... 
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?


    H Sakira, δεν είναι καλλίτερη από άλλες? Ο Μητροπάνος δεν είναι καλλίτερος τραγουδιστής από άλλους? Ο Ιαν Σκότ δεν είναι καλλίτερος επιβήτορας από άλλους? Δεν το ισχυρίζονται καν οι ίδιοι. Θα τους έλεγα προικισμένους και όχι ψώνια....δεν συμφωνείς? Εκεί που θα συμφωνήσω, είναι πως δεν μπορεί κανείς, να είναι καλλίτερος από άλλους, σε όλα.
    Σχετικά με το ποδόσφαιρο και εγώ άσχετος είμαι. Μόνο πέντε-έξι παίκτες της εθνικής Ελλάδας ξέρω.
    Κάποτε ρώτησα σε ένα παιδικό πάρτι, τον Βασίλη Τσιάρτα, με τον οποίο μιλούσα μισή ώρα περίπου, τί δουλειά κάνει και ο άνθρωπος νόμιζε πως τον κορόιδευα. 
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?

    Η Αλικη λεει αληθειες ....

    αν ο νηματοθετης το θεωρησει off topic ευχαριστως το κατεβαζω αμεσα ...

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?

    @ MasterAndreas,
    πλην όμως, εφόσον θέλεις να νογιέσαι για ανώτερος της υποτακτικής σου, το μόνο πράγμα που μπορεί να σε καταστήσει ανώτερο στα μάτια της, είναι η δική σου εμπειρία, εφόσον αυτή δεν είναι μαθημένη να γονατίζει και να βροντάει το κούτελο στο πάτωμα σε όποιον μπορεί να έχει κολλάρο διαθέσιμο για την ίδια - ευτυχώς το είδος εκλείπει λίγο λίγο.

    Άρα, αφού μάλιστα την έχεις την εμπειρία, μην την υποτιμάς και μην προσπαθείς να την κρύψεις γιατί αυτά τα πράγματα φαίνονται... στην πρώτη κρίση ανυπακοής που θα αντιμετωπίσεις π.χ., εκεί φαίνονται τόσα όσα δε φαντάζεσαι, στο λέω εγώ, η παλιο-tender  

    Ψώνιο μέγα και ενίοτε επικίνδυνο είναι αυτός που πηγαίνει να κάνει τη δουλειά που κάνει τέλεια και εκείνη την ώρα ποζάρει υποδυόμενος τον εαυτό του, αντί να έχει ταυτιστεί με τη δουλειά που κάνει.

    @ underherfeet,
    βάση του συμβιβασμού η ανοχή, βάση της σύνθεσης η αποδοχή του ενός προς τον άλλο.

    Ναι, λίγο ψύλλοι στ άχυρα, εξαρτάται από το τι σημαίνουν για τον καθένα οι λέξεις και τι κουβαλάνε, πάντως ο συμβιβασμός για να δουλέψει θέλει και αρκετή δόση ονείρωξης, όχι;

    @ Master DO,
    να 'μαστε πάλι εδώ  
    Να κοιτάξω ή να δω ιδού το ερώτημα που θα με ταλανίσει απόψε.
    Καραβανίλα νήμα, δεν το συζητώ. Μόνο που θέτει ότι ο Κυρίαρχος μπαίνει στη διαδικασία να είναι ιδεώδης για υποτακτική, και το θέμα είναι αν θα είναι καλός για την Μαιρούλα ή για την Ματούλα γιατί και για τις δύο δεν γίνεται, τα λέει όλα. Αλλά τι να κάνουμε, οι πούρες BDSMικές δυνάμεις έχουν μέρες πολλές ν ανοίξουν νήμα, γιατί άραγε, να έχει να κάνει με την πανσέληνο που πέρασε;
    Ώστε τα ερωτικά ενεργούμενα έχουν τάσεις εκλογικών σωμάτων; Νόμιζα ότι αλλιώς τα εννοούσαμε τα σώματα εν BDSM και μάλιστα, όποτε γινόταν κουβέντα για σώματα εγώ άλλα σώματα καταλάβαινα. Σωπαίνω συντετριμένη.

    Δεν έχει καμία σημασία το τι εξυμνούμε, αν, όπως πολύ φοβάμαι, εξυμνούμε αυτό που λαχταράμε και όχι αυτό που μπορούμε. Μάλιστα όσα δεν μπορούμε είναι γιατί φταίνε πάντα οι άλλοι, όπως π.χ. σε τούτο το νήμα τι κακοί που είναι οι Master οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι Master και έχουν το θράσος να ξέρουν τι θέλουν και πάνω κάτω πώς ίσως θα το πετύχουν, στο συγκεκριμένο πεδίο και κόβουν τον δρόμο των άλλων καλών και σεμνών παιδιών προς τη Μαιρούλα και τη Ματούλα και ποιός ξέρει πόσες άλλες.
    Να κάθονταν ήσυχα εκεί που έπρεπε να βρίσκονται να μην τα έπιανα! Να με προτιμήσετε, όταν θέλετε μια καλή ταξινόμηση εννοιών. Δεν διαβάζω Βαμβουνάκη και Ντοστογιέφσκι, Ζωγράφου μισή φορά το κάθε βιβλίο της πριν το πάω για αλλαγή και από Joyce κάτι γίνεται, διαβάζω όμως άλλους, προσφατα μάλιστα Μποστ.
    Ευχαριστώ, το παλεύω  

    @thaleia,
     
     
    Last edited by a moderator: 24 Αυγούστου 2011
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?


    Ο νηματοθέτης απλά απορεί, πως ήρθε σε σύγκρουση με άτομο του οποίου οι απόψεις, είναι τόσο κοντά στις δικές του (γενικότερα). Πράγματι η Αλίκη λέει αλήθειες, ήταν τόσο έξυπνη και ικανή γυναίκα, που είχε το πάνω χέρι, σε ότι και αν έκανε. Υποτασόταν και αφηνόταν να κατακτηθεί όταν αυτή επέλεγε και κάτω από την χαδιάρα γατούλα, κρύβονταν κάτι άλλο, κάτι που εμένα..... δεν μου επέτρεψε ποτέ να την δώ σαν ελκυστική γυναίκα, αυτήν την αιώνια έφηβη. Σχετικά με τις αλήθειες που λέει....υποστηρίζει πως ο πιό αγαπημένος άνδρας στην ζωή της, ήταν ο Γιάννης. Ποιός άραγε ευθύνεται για το τι έγινε ο Γιάννης??? Έκαψε ότι αγαπούσε περισσότερο ή έστω δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα γι αυτόν. Εσύ τι λές, έφυγε ευχαριστημένη?
    Η Έλενα Ναθαναήλ που ήταν ένα πραγματικά συνεσταλμένο και "αληθινό" κορίτσι, απόλαυσε την αγάπη και την στοργή του ανθρώπου της ως το τέλος. Έζησε ταπεινά και ήρεμα στην φάρμα της και δεν έλεγε αλήθειες, τις ζούσε πραγματικά και ουσιαστικά. 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?

    Δεν ξερω αν ο νηματοθετης ηλθε σε συγκρουση με ατομο ,
    η γραφουσα παντως ηλθε σε συγκρουση με καποια γραφομενα του νηματοθετη
    κι οχι με τον ιδιο ...

    Δεν υπεισερχομαι στο θεμα "Γιαννης" του βιντεο
    το οποιο ανεβασα μονο για τις αληθειες που λεει στην αρχη ..

    Η Αλικη λοιπον κατα την αποψη μου δεν βρηκε στην ζωη της
    το "ανωτερο πνευμα" να την υποταξει ,
    παντα επαιζε τον ρολο της υποταγμενης γιατι το ειχε αναγκη,
    ισως ο μονος ανδρας στον οποιο υποταχθηκε πραγματικα
    ηταν ο ανδρας τον οποιον εκεινη γεννησε κι εφτειαξε ...
    για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη ..
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?

    Παλιο-tender:rollinglaugh: Έ όχι κι έτσι, μπορεί να είσαι περισσότερο θεωρητική και σοφιστικέ για τα δικά μου μέτρα (το αντίστοιχο θυληκό του MasterDo), αλλά μια χαρά κοπέλα είσαι, δεν σε αντιπαθώ.
    Εμπειρία??? Εμπειρία σε τι? Ποτέ ένα σκηνικό δεν επαναλαμβάνεται ίδιο. Και να κάνω εγώ, τις ίδιες ακριβώς ενέργειες που έκανα στο παρελθόν σε άλλη, είμαι βέβαιος πως οι αντιδράσεις της θα είναι διαφορετικές. Είναι μια δυναμική κατάσταση με δράση και αντίδραση...απρόβλεπτη. Δεν θα ήταν πολύ ανιαρό σε κάθε δική μου δράση να εισπράτω την ίδια ακριβώς αντίδραση από όλες. Θυμίζει κάποιους απαράδεκτους που λένε, πως όταν σβήσεις το φώς όλες ίδιες είναι. Οχι κύριοι δεν είναι όλες ίδιες, μπορώ να ξεχωρίσω κάθε γυναίκα της ζωής μου, στο απόλυτο σκοτάδι και σας διαβεβαιώ πως διαφέρουν αφάνταστα, στην γεύση, την οσμή, το άγγιγμα, την κίνηση, το πάθος................... 
    Για την κρίση ανυπακοής έχεις δίκιο είναι δοκιμασία για τον κυρίαρχο. Δεν είναι σωστό να φτάνει κανείς ποτέ στα άκρα....όχι λόγο απειρίας αλλά σύνεσης (εισαγγελέας). Δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα γιατί οι σαδιστικές μου τάσεις, είναι ήπιες και ανεκτές και η λογική μου συχνά αποδεκτή. Έτσι δεν είμαι και ο καταλληλότερος για να εκφέρω γνώμη, μια και κάποια ναζάκια περισσότερο έχω συναντήσει, παρά ουσιαστική άρνηση ή "κρίση ανυπακοής". Εσύ όμως καλή μου πρέπει να έχεις κάνει την ζωή κάποιων πατίνι... κατά τα λεγόμενά σου, Πώς αντιδράσανε στην κρίση ανυπακοής σου? Σε απογοήτευσε ο τρόπος τους? Θα ήθελες κάτι άλλο, να είχαν κάνει?
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?

    Καλά, ναι, δεν ήταν πρόβλημα έτσι και αλλιώς, το είπα με το σκεπτικό ότι μπορεί να μην αναγνώριζες ως πρόβλημα την ανυπακοή κάποιας προς εσένα και να νόμιζες ότι στο λέω από υπερβολική προσκόληση στα βιβλία ή ενόχληση στη γενικότερη συμπεριφορά σου εδώ. Αν στ' αλήθεια δεν έχεις πρόβλημα, σωπαίνω ευχαριστημένη.

    Η φιλοσοφική σου στάση ως προς το θέμα της εμπειρίας, έτσι και αλλιώς σε κατατάσσει στους ... ρομαντικούς ντετερμινιστές μάλλον; Πάντως όχι στους εμπειρικούς, έτσι δεν είναι;

    Κατά τη γνώμη μου πάντα, κακώς ανησυχείς, δεν θα έπαιρνες πάντα την ίδια αντίδραση σε μια δική σου δράση. Κάποια στιγμή μπαφιάζει ο άνθρωπος, όσο σκλάβος και να είναι...  
    Διόλου πατίνι, ποιός στο είπε αυτό; Έτσι μου 'ρχεται να πατήσω το τακουνάκι μου κάτω και ν' αρχίσω να κλαίω, αντί να κάνω κάτι εποικοδομητικό και απολαυστικό συγχρόνως. Και δείχνεις ότι δεν μελέτησες προσεκτικά το πολύ πετυχημένο βιντεάκι της thaleia.

    Για τ άλλα που με ρωτάς, υπάρχουν ιστοριούλες τέτοιες πολλές στο διαδίκτυο να βρεις να διαβάσεις να ευχαριστηθείς. Θα ωχριούν μπροστά σε πραγματικά περιστατικά της απλής καθημερινότητας ορισμένων που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, μεταξύ αυτών κι εμού, αλλά για τις πρώτες ανάγκες καλά είναι  
     
  10. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?

    Καλά, ναι, δεν ήταν πρόβλημα έτσι και αλλιώς, το είπα με το σκεπτικό ότι μπορεί να μην αναγνώριζες ως πρόβλημα την ανυπακοή κάποιας προς εσένα και να νόμιζες ότι στο λέω από υπερβολική προσκόληση στα βιβλία ή ενόχληση στη γενικότερη συμπεριφορά σου εδώ. Αν στ' αλήθεια δεν έχεις πρόβλημα, σωπαίνω ευχαριστημένη.


    Εγώ να δείς....... είναι όλοι τόσο ευέξαπτοι εδώ μέσα.




    Η φιλοσοφική σου στάση ως προς το θέμα της εμπειρίας, έτσι και αλλιώς σε κατατάσσει στους ... ρομαντικούς ντετερμινιστές μάλλον; Πάντως όχι στους εμπειρικούς, έτσι δεν είναι;


    Ποιός ήρθε? Δεν υπεκφεύγω, αλλά η σκέψη μου είναι απλοϊκή και πρακτική (το αντίθετο της φαντασίας μου). Μην με μπερδεύετε εμένα, με φιλοσοφικές έννοιες.



    Κατά τη γνώμη μου πάντα, κακώς ανησυχείς, δεν θα έπαιρνες πάντα την ίδια αντίδραση σε μια δική σου δράση. Κάποια στιγμή μπαφιάζει ο άνθρωπος, όσο σκλάβος και να είναι...  

    Εάν εγώ επαναλαμβανόμουν....σίγουρα αυτό θα συνέβαινε. Συνήθως εγώ βαριέμαι πρώτος.


    Διόλου πατίνι, ποιός στο είπε αυτό; Έτσι μου 'ρχεται να πατήσω το τακουνάκι μου κάτω και ν' αρχίσω να κλαίω, αντί να κάνω κάτι εποικοδομητικό και απολαυστικό συγχρόνως.

    Υπέροχη σκηνή......έβαλε μπρός την αχαλίνωτη φαντασία μου.


    Και δείχνεις ότι δεν μελέτησες προσεκτικά το πολύ πετυχημένο βιντεάκι της thaleia.

    [COLOR="PaleGreen"]Το μήνυμα το πήρα, άσχετο αν επικεντρώθηκα, σε ότι εγώ μισούσα στην Αλίκη. Νομίζω πως και η τελευταία γυναίκα στην γή να ήταν, θα μου ήταν αδιάφορη. Η γυναίκα που ευνουχίζει τα αρσενικά γύρω της, αυτή πρώτη χάνει (άσχετο).[/COLOR]

    Για τ άλλα που με ρωτάς, υπάρχουν ιστοριούλες τέτοιες πολλές στο διαδίκτυο να βρεις να διαβάσεις να ευχαριστηθείς. Θα ωχριούν μπροστά σε πραγματικά περιστατικά της απλής καθημερινότητας ορισμένων που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, μεταξύ αυτών κι εμού, αλλά για τις πρώτες ανάγκες καλά είναι

    Συγνώμη που ρώτησα....(γράφω μόνος μου, πολύ καλλίτερες ιστορίες από αυτές που κυκλοφορούν), αν ποτέ νιώσεις πλήξη, ευχαρίστως να σε ψυχαγωγήσω 
     
    Last edited: 26 Αυγούστου 2011
  11. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Ιδανικός Master της "Χ", είναι ιδανικός και για την "Ψ" υποτακτική?