Ιστορίες σαδομαζοχιστικής έκφρασης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 1 Αυγούστου 2017.

 1. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Είμαι αμφί και η σαδιστική μου έκφραση λαμβάνει ικανοποίηση και από το ίδιο φύλο με εμένα.
  Ένα νήμα για να μοιραστούμε, εμπειρίες, ιστορίες και ότι άλλο θέλετε σαδομαζοχιστικής έκφρασης με το ίδιο φύλο. Είτε σα συμμετέχοντες, είτε σαν παρατηρητές σε σκηνές σαδομαζοχιστικής έκφρασης ατόμων του ιδίου φύλου. Θα επανέλθω με δικές μου. Καλή αρχή.
   
 2. Arioch

  Arioch Μαϊμούδαρχος Contributor

  @Ηλίας Οι σαδιστικές πράξεις σου προκαλούν σεξουαλική διέγερση;
  Εμένα δεν μου προκαλούν σεξουαλική διέγερση αλλά ένα περίεργο είδος ευδαιμονίας, η καλύτερη περιγραφή με λέξεις που μπορώ να δώσω είναι ανίερη ευχαρίστηση. Αν και έχω δοκιμάσει το ψάρι και από τις δυο μεριές δεν είμαι αμφί, όσον αφορά το σεξ. That been said ευχαρίστως θα μπορούσα να κάνω σαδιστικό session και με άντρα υ αυστηρά όμως υπό την συγκατάθεση, παρουσία και την επίβλεψη του/της Κ του.
   
  anthea[C_M] and gaby_m like this.
 3. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Με δεδομένο ότι ερεθίζομαι σεξουαλικά μονάχα μέσω του σαδισμού μου κι επιπροσθέτως ότι είμαι κυρίως ομοφυλόφιλη, έχει ψωμί η υπόθεση εδώ.
  Για την ώρα, θα πω ότι προσφάτως με μία παρτενέρ μου δοκίμασα να της περάσω βελόνες στα γεννητικά της όργανα σε συνδυασμό με ασφυξία και ακινητοποίηση. Είχα καιρό να χύσω τόσο έντονα ;)
   
  anthea[C_M], Afsana, ilias1 and 2 others like this.
 4. Arioch

  Arioch Μαϊμούδαρχος Contributor

  Στο θέμα της ασφυξίας σας ζηλεύω @Dark_Explorer

  Τρελαίνομαι στη σκέψη αλλά φοβάμαι να το κάνω.
   
 5. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Ναι, έχει ένα ρίσκο ακόμα κι αν γνωρίζεις πολύ καλά πρώτες βοήθειες. Για πιο βαθύ παιχνίδι ασφυξίας και όχι απλά βάζω λίγο το χέρι στους αεραγωγούς, χρειάζεται σίγουρα μεγαλύτερη όσμωση με το bottom άτομο ώστε να επεξεργάζεσαι καλύτερα τα μηνύματα των αντιδράσεων.

  Πάντως είναι αφόρητα sexy!
   
  Skylite, anthea[C_M], ilias1 and 2 others like this.
 6. Arioch

  Arioch Μαϊμούδαρχος Contributor

  Είναι δαιμονικά υπέροχο αλλά όσον αφορά εμένα κάλιο γαϊδουρόδενε που λένε.
   
  anthea[C_M] likes this.
 7. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Arioch, ο σαδισμός ως τεχνική, είναι ο τρόπος που κάνει τον εγκέφαλο σου να πειστεί ότι έχεις τον έλεγχο, απέναντι στον άλλον. Για να μπορείς να πράττεις πάνω του κάτι οδυνηρό, σημαίνει ότι έχεις την δύναμη πάνω του και όσο πιο οδυνηρό, στην αντίληψη του δέκτη, τόσο πιο αποκαλυπτικό στην έκφραση του, τόσο πιο ισχυρό το μήνυμα στον εγκέφαλο του σαδιστή και η χημική επιβράβευση στον εγκέφαλο του πομπού, ακόμα μεγαλύτερη.

  Τότε η ερωτική διάθεση του πομπού μεγεθύνεται. Δεν χρειάζεται να κατακτήσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, έχει ήδη πεισθεί μηχανικά ο εγκέφαλος ότι θα κάνει σεξ, σε κάποιο πλάσμα που έχει την παράδοση του έρμαιο στη βούληση του.

  Ο Δημήτρης(το όνομα δεν είναι το πραγματικό του), ήταν gay υποτακτικός με προδιαγραφές πλήρης παράδοσης, στα επίπεδα του σκλάβου. Βρισκόμασταν για αρκετό καιρό και είχαμε επαφή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος που τελείωσε η σχέση μας, ήταν ότι δεν δεχόταν την ύπαρξη γυναίκας στο πλάνο. Το σεβάστηκα, δεν ήταν κάτι που μπορούσα να το αλλάξω και έτσι έληξε.

  Θα παραθέσω ορισμένες σκηνές από την επαφή μας.

  Έμενε στο πατρικό του είχε χάσει τους γονείς του, αλλά το σπίτι ελάχιστα το είχε πειράξει. Ίχνη των γονιών του υπήρχαν παντού, έπιπλα, μπιμπελό, αρώματα μιας άλλης εποχής. Τα χαρακτηριστικά σεμεδάκια παντού.

  Μία μέρα του είπα ότι θα τον ξυρίσω. Ήξερε την αγάπη μου με τα κοφτερά αντικείμενα και το σώμα του, το είχε απολαύσει αρκετές φορές. Είχε μία παλιά ξυριστική μηχανή από τον πατέρα του, από αυτές που έβαζες εσύ το ξυραφάκι. Είχα και ένα πακετάκι από καινούρια ξυραφάκια, αφρό, καθαρό οινόπνευμα και τον Δημήτρη γυμνό μπροστά μου. Του είπα να ανέβει πάνω σε ένα τραπεζάκι που είχε στο σαλόνι, για να μην χρειαστεί να σκύβω και μην μου ξεφύγει καμία άγαρμπη ξυραφιά όπως του είπα λόγω άβολης στάσης. Το σεμεδάκι που είχε πάνω στο τραπέζι, φαινόταν ακριβό. Είχε και μία χρυσόχρωμη λεπτεπίλεπτη δαντελίτσα περιμετρικά του. Το κράτησα για να σκουπίζω και τις κομμένες τρίχες από πάνω του. Σε μία μικρή λεκάνη με νερό το ξέπλενα.

  Στα πόδια, μου ήταν εύκολο το ξύρισμα, στρωτό, δεν υπήρχε λόγος κοψίματος. Τα μικρά κοψιματάκια που τα απολύμανα πάντα με οινόπνευμα, ήταν ηθελημένα. Ήθελα να νιώσει το χέρι μου, όχι τόσο δυνατό στο να συγκρατηθεί. Η διαδικασία συνεχίστηκε σε όλο του το σώμα, στις μασχάλες μας παίδεψε λίγο. Τελικά τα χέρια πίσω από το κεφάλι, ήταν καλή λύση. Άφησα στο τέλος τους όρχεις του και το πρόσωπο του.

  Στα αρχίδια, έπιασα το δέρμα της σακούλας και το τράβηξα. Πόνεσε, του είπα να μείνει ακίνητος, γιατί ένα κόψιμο βαθύ θα μας δημιουργούσε πρόβλημα. Έμεινε, όσο και αν το τέντωσα ή έσφιξα ή με δύναμη πάτησα στην περιοχή για να την έχω όσο πιο επίπεδη μπορούσα. Μικρά κοψιματάκια, ελάχιστη παραπάνω πίεση και σταγόνες από αίμα έκαναν την εμφάνιση τους. Οινόπνευμα, δε θέλουμε Δημήτρη να μας πάθει τίποτα. Στο τέλος με το σεμεδάκι το καθάρισα. Κουκλάκι το έκανα Δημήτρη.

  Έριξα οινόπνευμα στη αριστερή μου παλάμη. Το είπα να σταθεί όρθιος μπροστά μου. Όρθιος και εγώ απέναντι του. Το έπιασα από τα αρχίδια και τον έσφιξα λίγο. Του είπα να μείνει ακίνητος, όσο η λεπίδα μου θα γλιστρούσε στο πρόσωπο του και θα κυλούσε στο λαιμό του. Έμεινε, όσο και αν έσφιξα τα αρχίδια του, ακόμα και την ώρα που το ξυράφι μου περνούσε από την καρωτίδα του και εγώ πιάνοντας το ερεθισμένο πέος του, από τη βάση του, έβαλα όλη μου του δύναμη.

  Φτούσου μικρέ μου, κούκλο σε έκανα. Κουράστηκα, θα κάτσω στην πολυθρόνα και εσύ σαν καλό σκυλάκι που είσαι θα τρίψεις το πουλάκι σου πάνω του, όπως κάνουν τα σκυλάκια, μέχρι να τελειώσεις. Μετά θα καθαρίσεις και μετά θα σου επιτρέψω να πάρεις στο στόμα σου, το πέος μου.
   
 8. Gotham

  Gotham Contributor

  Ηταν νυχτα θερους στην κοιλαδα του Ανθεμουντα. Εξω στη φυση, μακρια ομως απο το κοντινοτερο χωριο. Με εγδυσε και ξεκινησε το spanking στον κωλο μου με δυνατες μπατσες. Στη συνεχεια μου εκανε cbt τραβωντας με δυναμη μεχρι να ουρλιαξω. "Ελα εξω απο το αυτοκινητο τωρα, περναμε στην επομενη φαση". Με εστησε πανω στο αμαξι με τα χερια μου να ακουμπουν την οροφη. Εβγαλε τη ζωνη του και αρχισε να με μαστιγωνει δυνατα στην πλατη αλλα και χαμηλοτερα μεχρι και στα ποδια. Λιγα λεπτα αργοτερα με διεταξε να γονατισω για να του παρω πιπα. Μολις τελειωσε και καταπια, μου εδωσε εντολη να περιμενω με το πεος στο στομα μου. Κατουρησε αλλα δε μπορεσα να τα πιω ολα. Στη συνεχεια μου εκανε fisting χωρις γαντι αλλα με μπολικο λιπαντικο πριν τελικα με διαταξει να στηθω στα 4 για να μου κανει πρωκτικο σεξ δυνατα. Οταν ολα τελειωσαν, τον ευχαριστησα και επιστρεψαμε στην πολη...
   
  Skylite, daniela100, Lazycat and 5 others like this.
 9. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  -Μια κούτα από αυτές που έχουν τα γάλατα σε κονσέρβα. Ένα χωνί, το πιο μεγάλο που μπορείς να βρεις, ταινία για χαρτόκουτα και ένα ψαλίδι. Θα τα έχεις στο σπίτι αύριο που θα έρθω. Θα είσαι καθαρός και άδειος. Δεν θέλω τίποτε δυσάρεστες εκπλήξεις να προβάλλουν αντίσταση στο πέος μου.
  -Μάλιστα Κύριε. Στις 21:00 θα έρθετε;
  -Ναι Δημήτρη. Θα έχεις και μία μπύρα στο ψυγείο.
  -Μάλιστα και μόνο νερό Κύριε;
  -Ναι σκύλε, μόνο νερό, την ημέρα που έρχομαι. Ούτε μπουκιά.

  Στις 21:00 μου άνοιξε την πόρτα. Γυμνός, άδειος και πεινασμένος. Κάπου δέκα εκατοστά πιο κοντός από μένα, ξανθός στο μαλλί, λευκός στο δέρμα, γυμνασμένο ξυρισμένο σώμα και πιο προικισμένος από μένα.
  Πέρασα μέσα, έκλεισα την πόρτα, κόλλησε στην πόρτα και έδεσε τα χέρια του με τα δάχτυλα, πίσω από το κεφάλι. Του έπιασα τα αρχίδια και έσφιξα.
  -Ήσουν καλός κόπρε; Χαμογελώντας.
  -Ήμουν Κύριε. Κανένας μορφασμός, όπως του έχω μάθει. Το καλωσόρισμα μου.

  Τα πράγματα ήταν εκεί και με περίμεναν. Δίπλα ένα στρωματάκι, από αυτά που έχουν στις σκηνές. Μου έφερε την μπύρα μου και εγώ έπιασα δουλειά. Κόλλησα τον πάτο καλά με την ταινία και από τις δύο μεριές. Μέτρησα το λαιμό του και έκοψα ένα κομμάτι από τα πλαϊνά για να εφαρμόσει καλά. Τον έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα και δοκίμασα. Εφάρμοσε. Το σώμα του γυμνό και έκθετο. Το κεφάλι του σκεπασμένο με τη κούτα. Υπολόγισα με την βοήθεια του, το που βρίσκεται το στόμα του. Πήρα την κούτα και έκανα μία τρύπα. Προσάρμοσα το χωνί. Δίψασα μερικές γουλιές ακόμα. Τον κοίταξα όπως ήταν ξαπλωμένος. Η πείνα και η αναμονή είχαν αρχίσει να ενεργούν. Είχε αρχίσει να ερεθίζεται.

  Του είπα να ανασηκώσει τα πόδια και να τα διπλώσει στα γόνατα. Ανοιχτά και έτοιμος. Τον ρώτησα αν αναπνέει κανονικά. Μου απάντησε με ένα μουγκρητό. Αποτελείωσα την μπύρα, ανακάτεψα την τελευταία γουλιά στο στόμα μου και την έφτυσα στο χωνί.
  -Κατάπιε κόπρε. Κατάπιε.
  Ξάπλωσα ανάμεσα στα πόδια του. Έπιασα τα μπαλάκια του και τα ένιωσα στα χέρια μου. Έσφιξα απαλά. Το πέος του ήταν έτοιμο. Το έβαλα στο στόμα μου και έσφιξα στο χέρι μου τις μπάλες του και με το στόμα το κεφάλι. Καυλωμένος, έτοιμος. Δάγκωσα. Μούγκρισε. Δάγκωσα πιο δυνατά, βυθίζοντας τα δόντια μου στη βάση του κεφαλιού. Το βύθισα περισσότερο στο στόμα, σέρνοντας με τα δόντια πάνω στο σωλήνα.
  Πέντε φορές ανεβοκατέβασα το κεφάλι μου. Ήταν αρκετό. Έτοιμο το ψητό...

  Έκατσα στα γόνατα. Ερεθισμένος και εγώ. Προφυλακτικό, όχι λιπαντικό. Ακούμπησα το κεφάλι από το πέος μου στην ορθάνοιχτη τρύπα του και βυθίστηκα. Αντίσταση καμία. Ο σφιγκτήρας στόμα που ρουφούσε. Άρχισα να τον γαμάω και κάθε φορά που έφτανα στο τέρμα, στεκόμουν. Ήθελα να με θυμάται. Να γεμίσω την μνήμη του, με την αίσθηση του πούτσου μου να τον γεμίζει. Τον γάμησα αργά, μέχρι που έχυσα. Τραβήχτηκα. Έπιασα το χέρι του και το έβαλα στο πέος του.
  -Συνέχισε κόπρε, αν όταν είσαι έτοιμος να χύσεις μούγκρισε.
  Σηκώθηκα, έβγαλα το προφυλακτικό και το στράγγισα στο χωνί.
  -Κατάπιε κόπρε. Κατάπιε.

  Στάθηκα όρθιος. Η μπύρα είχε κάνει τη δουλειά της. Σημάδεψα στο χωνί αλλά περίμενα. Περίμενα να μουγκρίσει. Μούγκρισε.
  -Μπορείς.

  Σπέρμα πετάχτηκε με δύναμη και το κάτουρο άρχισε να ρέει χρυσό σαν την μπύρα στο χωνί.
  -Πιες! Ήπιε και ήπιε και κατάπινε...
   
  Last edited by a moderator: 12 Αυγούστου 2017
 10. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Δεν τον είχα δέσει και μπορούσε όποτε ένιωθε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει ή πνίγεται να πετάξει την κούτα και να ανακαθίσει. Δεν υπήρχε safeword. Είχε το ελεύθερο να δράσει όποτε έκρινε ότι ήταν απαραίτητο.
   
 11. Seras Victoria

  Seras Victoria Contributor

  Καυλώσαμε μεσημεριάτικα..
   
  Gotham, D Q Juls and dina like this.
 12. Gotham

  Gotham Contributor

  Αν ημουν στην θεση του θα μου αρεζε να ημουν δεμενος χερια και ποδια ξεχωριστα... Οσο πιο ανημπορος τοσο πιο ερεθιστικο ειναι...
   
  Justmeandme and thanasis like this.